Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fantasy, szerepjátékok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Shadowrun és Cyberpunk (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=72)

Senki 06-22-2006 10:39

megnéztem... nem rossz... :D:D:D de azért a kama sose árthat :D
mindenesetre azért hogy mi erőlködünk a lehentelődés ellen, az nem sokat ér... KMünk jóindulata is kell.... mert járhatunk csúnyán is...

(FO: srác kevés HPval, ellenfél szinte halott... kegyelem lövés szinte amit leadni készül rá a gauss pistollal... igen, de: critical miss. elejti a fegyvert. az elsül, luck roll, hogy merre lő. a létező legrosszabbat dobja... saját magát találja el a fegyverrel. dobjon sebzést. kidobja a maxot ami minden levonással együtt is éppen 1-el nagyobb, mint a túlélhető legnagyobb sezés... (azaz beviszi a HPját -6ra...) bár lehet én voltam gonosz, hogy luck rollt dobattam hogy merre lő a leejtett fegyver mikor az elsült :p)

Chris 06-22-2006 10:43

Kockákról jut eszembe... lesz közös karmatartalékunk? Ha igen mennyit dobunk be a közösbe?
(Versenyen volt valami közös használatú kockatartalékunk, amiből újra lehetett próbálkozni, ha valami nem lett meg. Elég rég volt, lehet fentebb nem jól írtam a nevét, és nem is karmatartalék... ha tévedtem a megnevezést illetően, bocsi :o )

Chris 06-22-2006 11:37

Nehezet kérdeztem, vagy hülyeséget, hogy nem jön válasz? :o

aúú 06-22-2006 14:11

Nah, próbáljuk meg összeszedni a játékosokat...:)
Szóval jelenleg van Chris és Senki, meg elvileg Enkidu és Half...
Half ugyibár ki van tiltva, nem tom, tud e ide írni, vagy egyáltalán akar e még játszani...
Enkiduval mi van, ő él még??

Chris 06-23-2006 08:13

Quote:

Originally Posted by aúú
Half ugyibár ki van tiltva, nem tom, tud e ide írni, vagy egyáltalán akar e még játszani...

Míg ki van tiltva nem tud írni a fórumra, csak olvashatja (ha jók az információim 5 hónapra tiltották ki). Szerintem szeretne játszani, de ezt majd megbeszélitek ti.

Chris 06-27-2006 12:22

...és akkor jött a holló sámán, és a szemben álló csúnya, gonosz ellenfélnek, adott egy nagy mágikus taslit, aztán gyorsan elfutott mert kiderült, hogy a pacáknál gépfegyver van... :D :D
Na, milyen lenne kezdésnek? :D :D

aúú 06-27-2006 12:24

Quote:

Originally Posted by Chris
...és akkor jött a holló sámán, és a szemben álló csúnya, gonosz ellenfélnek, adott egy nagy mágikus taslit, aztán gyorsan elfutott mert kiderült, hogy a pacáknál gépfegyver van... :D :D
Na, milyen lenne kezdésnek? :D :D

A mágikus taslid után, a fickónak már mind1, hogy volt e nála fegyver, vagy sem...:)

Senki 06-27-2006 12:28

mi számít a fegyver, ha nem tudja kihúzni a kocsi alól a kezét :D:D:D:D

Chris 06-27-2006 12:28

Quote:

Originally Posted by aúú
A mágikus taslid után, a fickónak már mind1, hogy volt e nála fegyver, vagy sem...:)

Nem, nem volt mindegy, mert ő egy nagy darab troll volt, és bírta a verést... :D
Most én voltam ott vagy te? :D :D :D

Chris 06-27-2006 12:30

Quote:

Originally Posted by Senki
mi számít a fegyver, ha nem tudja kihúzni a kocsi alól a kezét :D:D

Ez aztán a csapatmunka :D :D Csórikámat jól elintéztük, mi? :D

aúú 06-27-2006 12:35

Quote:

mi számít a fegyver, ha nem tudja kihúzni a kocsi alól a kezét :D:D:D:D

Értem már, miért döccent a kocsi akkorákat a síma aszfalton, mikor parkolót kerestél! :)

aúú 06-27-2006 12:36

Quote:

Nem, nem volt mindegy, mert ő egy nagy darab troll volt, és bírta a verést... :D
Most én voltam ott vagy te? :D :D :D

Hát, a mágikus talsikat a trollok se bírják jól! :)

Senki 06-27-2006 12:45

Quote:

Originally Posted by aúú
Értem már, miért döccent a kocsi akkorákat a síma aszfalton, mikor parkolót kerestél! :)

még jó hogy terepjáró :D jól bírja a gyűrést :D:D:D:D

aúú 06-27-2006 12:48

Quote:

még jó hogy terepjáró :D jól bírja a gyűrést :D:D:D:D

Látod, ha tankot adok, fel se tünt volna és milyen élményektől fosztottad volna meg magad! :)

Senki 06-27-2006 12:56

Quote:

Originally Posted by aúú
Látod, ha tankot adok, fel se tünt volna és milyen élményektől fosztottad volna meg magad! :)

bár lehet hogy a helikopterrel ha rajta landolok akkor az nem tűnt volna fel :D de eredetileg rotorral lett volna stílusos pástétommá puhítani a fickót, de hát egy ekkora muksónál már féltettem a helit :D:D:D:D

Chris 06-27-2006 13:08

Quote:

Originally Posted by aúú
Hát, a mágikus talsikat a trollok se bírják jól! :)

Olyan kötözködős vagy... :p :D

Chris 06-27-2006 13:10

Quote:

eredetileg rotorral lett volna stílusos pástétommá puhítani a fickót... :D :D

De utána te mostad volna ki a ruhámat... :D :D

Senki 06-27-2006 13:14

Quote:

De utána te mostad volna ki a ruhámat... :D :D

te meg lemostad volna a helit :D:D:D

Chris 06-27-2006 13:29

Quote:

te meg lemostad volna a helit :D:D

Álmodik a nyomor... :D Annál finnyásabb fűzabáló vagyok... még hogy húscsimbókokat takarítsak... bah... :D

aúú 06-27-2006 14:33

Quote:

Álmodik a nyomor... :D Annál finnyásabb fűzabáló vagyok... még hogy húscsimbókokat takarítsak... bah... :D

Pedig milyen egyszerűen megoldhattad volna...:) Viharszellem, oszt jólvan...:DD

Chris 06-27-2006 14:56

Quote:

Originally Posted by aúú
Pedig milyen egyszerűen megoldhattad volna...:) Viharszellem, oszt jólvan...:D

Hmm... ez nem is rossz ötlet... kocsimosót kéne nyitnom, símán meggazdagodhatnék belőle... :D :D

Chris 07-10-2006 12:04

Senki: betársulsz a kocsimosó bizniszbe? :D Körbefurikázod a várost és galád módon összesározod az utadba kerülő kocsikat, közben reklámanyagot ragasztassz kis a villanypóznákra :D a bevételt meg fele-fele arányban osztjuk. Nem csak meggazdagodnánk, de még fedő foglalkozásunk is lenne :D :D :D ;)

Aúú: most már tényleg-tényleg-tényleg játszunk már... kezdek nyűgös lenni... :( :( :(

Senki 07-10-2006 18:39

Chris: nanááá!:D:D:D:D:D:D

Aúú: tényleg, mi lesz már? :confused:

aúú 07-13-2006 08:50

Quote:

Chris: nanááá!:D:D:D:D:D:D

Aúú: tényleg, mi lesz már? :confused:

Hát, leginkább az a baj, hogy ha jól látom, egyenlőre vagytok ketten Chris-el és kész... ami persze nem rossz ütő erő, de azért egy sámán és egy rigó mellé kéne még legalább 1-2 ütő ember is, mert a nélkül, hogy úgy mondjam, semmit nem tudtok teljesíteni...

Chris 07-13-2006 09:04

Quote:

Originally Posted by aúú
Hát, leginkább az a baj, hogy ha jól látom, egyenlőre vagytok ketten Chris-el és kész... ami persze nem rossz ütő erő, de azért egy sámán és egy rigó mellé kéne még legalább 1-2 ütő ember is, mert a nélkül, hogy úgy mondjam, semmit nem tudtok teljesíteni...

Enkidunak (Senki, nem tudod véletlen hol máshol lehetne őt utolérni?) nem rég írtam e-mailt MAGUS ügyileg, remélhetőleg előkerül, és akkor SR-t is játszhat.
Half MSN címét meg tudom adni (nálam is játszani fog annak ellenére, hogy ki van tiltva).
Amúgy meg a csata majd úgy megy amíg ketten leszünk Senkivel, hogy kitesz a helyszínen, gyorsan levarázsolok mindenkit, ő meg lövöldöz, aztán be az autóba, és jó gyorsan el.... :D :D :D
Legalább a lelkesedésünket vedd figyelembe...

aúú 07-13-2006 09:35

Quote:

Enkidunak (Senki, nem tudod véletlen hol máshol lehetne őt utolérni?) nem rég írtam e-mailt MAGUS ügyileg, remélhetőleg előkerül, és akkor SR-t is játszhat.
Half MSN címét meg tudom adni (nálam is játszani fog annak ellenére, hogy ki van tiltva).
Amúgy meg a csata majd úgy megy amíg ketten leszünk Senkivel, hogy kitesz a helyszínen, gyorsan levarázsolok mindenkit, ő meg lövöldöz, aztán be az autóba, és jó gyorsan el.... :D :D :D
Legalább a lelkesedésünket vedd figyelembe...

Hát, mészárló akcióhoz tényleg jó ez a megoldás, bár ott ki se kell szállnod a kocsiból, elég az ablakot lehúzni...:D
Viszont pld ha meg kéne menteni valakit, vagy megvédeni valakit, vagy valamit, hát kicsit létszám hiányban lennétek...:)

Amúgy figyelembe veszem persze, de addig mindenképpen várunk, míg kiderül, hogy Enkidu lesz e, mert az ő adeptusa Half-al vagy nélküle már elég lenne, hogy legalább esélyetek legyen...:)

Chris 07-13-2006 09:39

Quote:

Originally Posted by aúú
Hát, mészárló akcióhoz tényleg jó ez a megoldás, bár ott ki se kell szállnod a kocsiból, elég az ablakot lehúzni...:D
Viszont pld ha meg kéne menteni valakit, vagy megvédeni valakit, vagy valamit, hát kicsit létszám hiányban lennétek...:)

Amúgy figyelembe veszem persze, de addig mindenképpen várunk, míg kiderül, hogy Enkidu lesz e, mert az ő adeptusa Half-al vagy nélküle már elég lenne, hogy legalább esélyetek legyen...:)

Egy kedves kis szellem bizti segítene megvédeni, vagy megmenteni az adott emberkét :D
Esetleg kölcsönözhetnél addig is nekünk egy NJK-t :)

Enkidunak adeptusa van? :eek: Nem valami fejvadász szerű karit emlegettél még a múltkor? :confused:

Nem akarom az ördögöt festeni a falra: de mi lesz ha tényleg ketten leszünk Senkivel? Lefújod a játékot vagy mi?

aúú 07-13-2006 09:46

Quote:

Egy kedves kis szellem bizti segítene megvédeni, vagy megmenteni az adott emberkét :D
Esetleg kölcsönözhetnél addig is nekünk egy NJK-t :)

Enkidunak adeptusa van? :eek: Nem valami fejvadász szerű karit emlegettél még a múltkor? :confused:

Nem akarom az ördögöt festeni a falra: de mi lesz ha tényleg ketten leszünk Senkivel? Lefújod a játékot vagy mi?

Ha ketten lesztek csak, akkor nem azt fogom lemeselni amit eredetileg terveztem nektek, mert azt tutira nem élnétek túl így...
Az NPC-k ebben az esetben azért nem jók, mert annak nincs értelme, hogy ők lehentelnek mindenkit, nem gondolkodnak semmit (mert úgyis tudják mi folyik a háttérben) mert az nem játék...:)

Lehet, hogy Enkidu nem adeptus lesz (nem is tuom akkor, hogy ki volt az, aki az akart lenni), de már egy fejvadász is sokat dobna a helyzeten...:)

aúú 07-13-2006 10:17

Köszi Atis, hogy újra megnyitottad! :)

Nem tudom ki zárta le és miért...:(

Chris 07-13-2006 10:31

Quote:

Originally Posted by aúú
Az NPC-k ebben az esetben azért nem jók, mert annak nincs értelme, hogy ők lehentelnek mindenkit, nem gondolkodnak semmit (mert úgyis tudják mi folyik a háttérben) mert az nem játék...:)

Nem kell, hogy mindenkit lehenteljenek, elég ha csak hozzásegítenek a túléléshez. (Általában vagy ezért vagy a félrevezetés végett vannak NJK-k egy partiban...)
Különben sem hagynánk, hogy ők henteljenek le mindenkit, mert akkor nekünk mi marad? :D :D :D

Chris 07-13-2006 10:36

Quote:

Originally Posted by aúú
Nem tudom ki zárta le és miért...

Tuti, hogy Vecsi gremlinjei felszabadultak a netre... :D :D :D

aúú 07-13-2006 10:47

Quote:

Tuti, hogy Vecsi gremlinjei felszabadultak a netre... :D :D :D

Igen, én is ezen gondolkodtam, hisz 2 napja járt nálunk...:D

Senki 07-13-2006 21:20

Törpém ingerülten kutat a szerszámosládájában és már vagy 100adszorra ellenőrzi le a felszerelését, hiszen bármelyik pillanatban bejelenkezhet már az a fránya közvetítő a melóval... nem igaz? :D

Chris 07-13-2006 21:22

Quote:

Törpém ingerülten kutat a szerszámosldájában és már vagy 100adszorra ellenőrzi le afelszerelését, hiszen bármelyik pillanatban bejelenkezhet már az a fránya közvetítő a melóval... nem igaz? :D

Adja az ég, hogy így legyen :) ;)
Hiszek egy KM-ben, mennynek és földnek teremtőjében... :D :D :D :D

Chris 07-25-2006 14:57

Kellene egy nagy lepkeháló, azzal összefogdoshatnánk pár embert, hogy legyen elég játékos...

Senki 07-25-2006 16:06

Vagy csak fogjunk a fejükhöz egy fegyvert? :D

Chris 07-25-2006 18:04

Quote:

Vagy csak fogjunk a fejükhöz egy fegyvert? :D

Ez se rossz megoldás... :D :D :D :D

Senki 07-25-2006 22:03

Quote:

Ez se rossz megoldás... :D :D :D :D

egyszerű... :D nem kell hozzá nagy szókincs és jó meggyőző képesség :D

aúú 07-26-2006 10:50

Majd agyalok rajta, hogy milyen kalandot tudok nektek lemesélni, amit akár 2-en is végig tudtok vinni... bár ha lenne még majd legalább 1 ütő kari, akkor lenne esélyetek a legtöbb normális kalandban (NPC-ket nem nagyon komálom ilyen szerepben).

Chris 07-26-2006 11:08

Quote:

Originally Posted by aúú
Majd agyalok rajta, hogy milyen kalandot tudok nektek lemesélni, amit akár 2-en is végig tudtok vinni...

Aúú nevű oridba épp most küldtem egy zöldet, amiben egy link van, ahol 1-2 játékosra írodott kalandötleteket találhatsz. Nem tudom segít-e valamit, de remélem.

All times are GMT +1. The time now is 15:48.