![]() |
megnéztem... nem rossz... :D:D:D de azért a kama sose árthat :D
mindenesetre azért hogy mi erőlködünk a lehentelődés ellen, az nem sokat ér... KMünk jóindulata is kell.... mert járhatunk csúnyán is... (FO: srác kevés HPval, ellenfél szinte halott... kegyelem lövés szinte amit leadni készül rá a gauss pistollal... igen, de: critical miss. elejti a fegyvert. az elsül, luck roll, hogy merre lő. a létező legrosszabbat dobja... saját magát találja el a fegyverrel. dobjon sebzést. kidobja a maxot ami minden levonással együtt is éppen 1-el nagyobb, mint a túlélhető legnagyobb sezés... (azaz beviszi a HPját -6ra...) bár lehet én voltam gonosz, hogy luck rollt dobattam hogy merre lő a leejtett fegyver mikor az elsült :p) |
Kockákról jut eszembe... lesz közös karmatartalékunk? Ha igen mennyit dobunk be a közösbe?
(Versenyen volt valami közös használatú kockatartalékunk, amiből újra lehetett próbálkozni, ha valami nem lett meg. Elég rég volt, lehet fentebb nem jól írtam a nevét, és nem is karmatartalék... ha tévedtem a megnevezést illetően, bocsi :o ) |
Nehezet kérdeztem, vagy hülyeséget, hogy nem jön válasz? :o
|
Nah, próbáljuk meg összeszedni a játékosokat...:)
Szóval jelenleg van Chris és Senki, meg elvileg Enkidu és Half... Half ugyibár ki van tiltva, nem tom, tud e ide írni, vagy egyáltalán akar e még játszani... Enkiduval mi van, ő él még?? |
Quote:
|
...és akkor jött a holló sámán, és a szemben álló csúnya, gonosz ellenfélnek, adott egy nagy mágikus taslit, aztán gyorsan elfutott mert kiderült, hogy a pacáknál gépfegyver van... :D :D
Na, milyen lenne kezdésnek? :D :D |
Quote:
|
mi számít a fegyver, ha nem tudja kihúzni a kocsi alól a kezét :D:D:D:D
|
Quote:
Most én voltam ott vagy te? :D :D :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Senki: betársulsz a kocsimosó bizniszbe? :D Körbefurikázod a várost és galád módon összesározod az utadba kerülő kocsikat, közben reklámanyagot ragasztassz kis a villanypóznákra :D a bevételt meg fele-fele arányban osztjuk. Nem csak meggazdagodnánk, de még fedő foglalkozásunk is lenne :D :D :D ;)
Aúú: most már tényleg-tényleg-tényleg játszunk már... kezdek nyűgös lenni... :( :( :( |
Chris: nanááá!:D:D:D:D:D:D
Aúú: tényleg, mi lesz már? :confused: |
Quote:
|
Quote:
Half MSN címét meg tudom adni (nálam is játszani fog annak ellenére, hogy ki van tiltva). Amúgy meg a csata majd úgy megy amíg ketten leszünk Senkivel, hogy kitesz a helyszínen, gyorsan levarázsolok mindenkit, ő meg lövöldöz, aztán be az autóba, és jó gyorsan el.... :D :D :D Legalább a lelkesedésünket vedd figyelembe... |
Quote:
Viszont pld ha meg kéne menteni valakit, vagy megvédeni valakit, vagy valamit, hát kicsit létszám hiányban lennétek...:) Amúgy figyelembe veszem persze, de addig mindenképpen várunk, míg kiderül, hogy Enkidu lesz e, mert az ő adeptusa Half-al vagy nélküle már elég lenne, hogy legalább esélyetek legyen...:) |
Quote:
Esetleg kölcsönözhetnél addig is nekünk egy NJK-t :) Enkidunak adeptusa van? :eek: Nem valami fejvadász szerű karit emlegettél még a múltkor? :confused: Nem akarom az ördögöt festeni a falra: de mi lesz ha tényleg ketten leszünk Senkivel? Lefújod a játékot vagy mi? |
Quote:
Az NPC-k ebben az esetben azért nem jók, mert annak nincs értelme, hogy ők lehentelnek mindenkit, nem gondolkodnak semmit (mert úgyis tudják mi folyik a háttérben) mert az nem játék...:) Lehet, hogy Enkidu nem adeptus lesz (nem is tuom akkor, hogy ki volt az, aki az akart lenni), de már egy fejvadász is sokat dobna a helyzeten...:) |
Köszi Atis, hogy újra megnyitottad! :)
Nem tudom ki zárta le és miért...:( |
Quote:
Különben sem hagynánk, hogy ők henteljenek le mindenkit, mert akkor nekünk mi marad? :D :D :D |
Quote:
|
Quote:
|
Törpém ingerülten kutat a szerszámosládájában és már vagy 100adszorra ellenőrzi le a felszerelését, hiszen bármelyik pillanatban bejelenkezhet már az a fránya közvetítő a melóval... nem igaz? :D
|
Quote:
Hiszek egy KM-ben, mennynek és földnek teremtőjében... :D :D :D :D |
Kellene egy nagy lepkeháló, azzal összefogdoshatnánk pár embert, hogy legyen elég játékos...
|
Vagy csak fogjunk a fejükhöz egy fegyvert? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Majd agyalok rajta, hogy milyen kalandot tudok nektek lemesélni, amit akár 2-en is végig tudtok vinni... bár ha lenne még majd legalább 1 ütő kari, akkor lenne esélyetek a legtöbb normális kalandban (NPC-ket nem nagyon komálom ilyen szerepben).
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:48. |