![]() |
igyekeztem ízléses maradni, és a stílusomnak megfelelően bájos :D :D :D
ezért nem írom le mit gondolok, és mi minden hangzott még el velem kapcsolatban :D :D :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ja, igen, szóba került, hogy kihasználom, hogy nő vagyok, de ez csak addig jó, amíg nem megy át popsi nyalásba :)
Szó szerint idéztem, szal bocsánat :) Valaki felfedné a mondat értelmét nekem? :) |
Quote:
én mindig is bájos királylány vagyok :p |
Quote:
amúgy szerintem piszkálta a büszkeségét, hogy egy nő játtszik :D bírom az ilyen éretlen ego-kat :D megalázó, ha egy férfi nem tudja kezelni a nőiességet, vagy egy nő nem tud kultúráltan nő lenni... lsd.: hímsoviniszták, harcos-amazon-feministák , p×csák (elnézést, szebben nemlehet fogalmazni, mert akkor nem azt jelenti :p) stb.... :rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
általánosságban beszélt, nyugi :)
|
már csak azért is, mert nem tudja, hogy kivel vitáztam :)
|
Quote:
|
jajj, ne bántsátok :D
gonoszak vagytok :p különben is Gyula :p :p :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
már tudom.... Remy, te meg lazíts, általánosságban beszéltem, és aztán a megérzésem telibe is talált milyen típusú emberrel vitáztatok egyébként :p *Jó, majdnem telibe, és igaz, csak neked írt, és nem is vitáztál vele :p jó így? :D:D:D:D* |
nem drága , ez így se egészen igaz, de majdnem :)
és csak én vitáztam :) |
Quote:
Amit öltögetsz rám :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Akkor akkor lehetett amikor már és még nem voltam ott :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én ott voltam, és segítettem kisírni a 168 kört a fórumzárás helyett:) Vicces volt, mikor bambák holmi apróságokért amiért figyi se biztos, hogy járt volna kapták a 168 köröket:) |
Quote:
|
hogy mik vannak. :)
|
Az utobbi par postban megis mi a duhonges? Nyissatok egy flort topicot! :P :mad: :mad: :mad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Na Remy :p
mi így dühöngünk... |
wáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
*kidühöngte magát* |
Na nem hinném,hogy jó helyre irok,de nem találtam az aktuális topicot(ha van:D). Egy olyan kérdés Atitól,hogy hol lehet látni mikor indítottam sereget? Csak azért kérdezem,mert elindítottam Vben egy sereget óra 33kor,tehát óra 38kor már csak 1 kör lesz hátra. (2 körös támadás). És még sem ért oda 2 kör után miért? Az áldozat nem ment feljebb...
|
Quote:
Szerintem a szövid is irányítsd ide, hadd dühöngje ki magát. 38 perckor van körváltás, és te 33-kor kitámadsz???? VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Nekem miért nem vannak ilyen ellenfeleim????? |
All times are GMT +1. The time now is 17:02. |