![]() |
Ember túlélő :)
legalább a tükör jó volt elején visszatolta a vihart |
|
1 Attachment(s)
Megszületett végre az összesítés. Mellékelve.
|
Webes összestő is frissítve: http://hodito.hu/parbaj/parbajsorozat2011.html
|
És ne felejtsétek el, hogy a következő párbaj ki van írva vasárnap 19 órai kezdéssel!
|
Holnap 19 órakor párbaj!
|
Ma este 19 órakor párbaj, újabb meglepetéssel. Vajon mi lesz ma a faj és a személyiség? :) Készüljetek a jó csatákra, vagy a horrorra! :)
|
3 óra a párbajig!
|
Ati majd lécci fél 7 körül is tegyél be egy emlékeztetőt, munkába leszek, de ma én akarok nyerni :)
|
Quote:
|
EGY óra a párbajig!
|
na már tuti nem felejtem el
|
Quote:
A többieknek írom azért, hogy fél óra a párbajig. :D Készülődjetek! :) |
Már várom, hogy 13percen belül mi fog történni, ami miatt nem lehetek ott. :D Mondjuk egy egyszerű: elmegy a netem, mert ilyen még nem volt. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Sok sikert!
|
|
Ember túlélő, elf stratéga
nem vmi élvezetes párok a legjobb eddig az első ork tudor volt :) na, mindegy, az 5 pont csak összejött, hála JogRend-nek, aki 58kor már fokozott :) |
azzal szúrtam el,hogy túl korán lefokoztam a bandát:(
ráadásul 13-14percig nem is volt netem:( |
Ej, pedig nem sokon múlott. :P
Grat pool! |
Hős harcost állandóan gömböltem, a népeink között 9 db volt a kül, ami a végére +1-et nőtt körönként, utolsó előttire +17 lett
de neki meg 13-mal több egysége volt kivi lettem volna, hogy alakul a vége, ha csak fokozunk és nem lehet embert lopni |
amúgy féltem,hogy elmegy megint ez a sz*r és akkor nem lett volna fokozás,és ugyan itt maradok
pedig a héten voltak kint,mert előtte 2 napig nem volt biztos a szél is rájátszott:( na mindegy majd legközelebb a hulla varázslóval nyerek:) |
Quote:
Tied a Hős harcos? láttam, te is rájöttél, hogy nincs értelme képezni már féltávnál, csak népnövelni |
Quote:
|
Quote:
Féltávnál a katonaképzés már értelmetlen volt. A tanyákra nem volt szükség, a bányák/könyvtárak/stb. teljesen felesleges volt. A kocsmából/templomból pedig túl sok volt. :) Engem egyébként belehetett volna ütni 400 katonával a 2. körben, az egy kis színt adott volna a párbajnak. |
1 Attachment(s)
Összesítés mellékelve.
|
Webes összesítő is frissítve: http://hodito.hu/parbaj/parbajsorozat2011.html
|
Én kb a 2/3-áig képeztem, és gyártottam a varázslókat(Vagyis inkább csak 36-ig vagy 39-ig). Majdnem teljesen a végéig gömböztem mindenkit.
A végén a lopások után nem volt időm elfokozni a még bent lévő 900 varázslót, meg 94 tolvajt. De ezzel is csak 1 helyet javítottam volna. |
Quote:
volt vmi viharozóm, de mindig 10 seccel kör előtt rakta, így leszedtem :) na, ehavi terv teljesítve, ez a lényeg innentől már csak szórakozás a hónap De hogy 10 ponttal 4. vagyok :D |
Quote:
|
Quote:
Sebaj, következő hónapban már 10 lesz az utsó oszlopban... |
Quote:
|
feltéve ha nyer 5 pontos párbajt :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szal Jojo, Fefe, Szesy csak nyugi :D |
Quote:
Időpontigények jövő hétre: Hétfő-Csütörtök 16-20-ig (kezdés) Péntek 19-20-ig (kezdés) Szombat 11-22-ig (kezdés) Vasárnap 11-20-ig (kezdés) |
nekem este 9 után bármi jó kivéve a szombatot :)
|
Már előre is szaladtatok. :) No jó, akkor jöjjenek az időpontigények a jövőhétre. Egy párbaj hétköznap, egy hétvégén.
|
All times are GMT +1. The time now is 06:54. |