![]() |
Quote:
|
|
Közben megérkezett pestre is a hó.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Na most már itt is esik a hó.
Nem valami nagy pelyhekben, de esik. |
Quote:
|
Quote:
|
bontott rover alkatrészt keresek lehetőleg Pest megyéből... valaki tud esetleg valami helyet?
|
Quote:
|
itt nálunk Lakihegyen egymás mellett van 4 bontó :P van választék :D
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ajánlom még a neten való kutakodást is, mert van sok oldal ahol foglalkoznak ilyesmivel. |
Quote:
szóval új kérdést teszek fel: Kell valakinek rover 600as karosszéria alkatrész? :D hozzám akarnak vágni egy egészet, hiányzik a motor, meg a váltó (ennyit említett, de gondolom az alufelni sincs rajta, ha mégis akkor biztos megveszem az egészet, a négy felni többet ér, mint amennyit kérnek érte :p), meg én leszednék még 3 elemet. :p ha érdekel valakit írjon egy PM-et, és megbeszéljük... :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sokatmondó például a "Ha egy konkrét csoportba szeretnél kerülni, kattints ide, majd lent válaszd ki, hogy melyikbe." mondat. ;) |
Quote:
Lehetne bold esetleg. |
Quote:
|
Quote:
|
Ki hogy áll a mai, szombati munkanappal? Meló van, vagy elengedtek?
|
Szabad vagyok XD
|
Quote:
|
Engem meg majdnem minden ismerősöm szid, mert nem kellett mennem suliba :D
|
Quote:
Sőt, nekem szerdán is szünetem volt még. :D |
Nálunk az egyetemen tanítás nincs. De számomra egyértelmű, mert ugye a szombat, az a levelezősöké meg az estiseké.
|
Jó reggelt :ásítás:
Van aki egy ilyen szép szombati napon felkelt 10 előtt? :D Egyetemistának lenni könnyű, nekünk nincsenek előadások hétvégén :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
hmm.. már szombat van.. :( egész héten nem voltam dolgozni.. már csak ma és holnap van pihenés.
|
Quote:
|
Idén nem lesz névvadászat?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nekem is voltak jelöltjeim :) |
All times are GMT +1. The time now is 09:23. |