Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Poénos beszólások hódítóban:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=394)

dreaman68 12-15-2006 08:51

Quote:

Originally Posted by Annie (Post 55630)
Én valamelyik nap 2 körön keresztül 20 percenként kaptam üzit xy-tól, hogy ne haragudjak, de meg fog támadni. És csak azért csinálja, mert nagyon kell neki a pénz, de ne gondoljam, hogy rosszat akar nekem, különben sem biztos benne, hogy betalál, stb. Aztán megkérdezte a csillagjegyem. :confused: Választ ezután se kapott, de szépen lepattant. (Jahh, és épp beteg volt a jónép) Ekkor hazakísértem 2vel, mert én udvarias kislány vagyok:p , meg annyit azért válaszoltam neki, hogy az igazi lúzer az úgy is hazaviszi a trippert, hogy be se hatolt...

valami ilyesmi történt velem is:D jött kb 3 sereg egyszerre és amikor gömböltam a támadót akkor jön a levél h ezer bocsi más számot írtam be. gondolom persze persze nem leszek szenya. mondtam neki h valszeg lepattan ezért elküldött egy kedves családtagomhoz:D

lacqa 12-15-2006 09:17

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 55626)
Poént nemigen találtam benne...

De tessék mondani, ez itt az "önfényező" topic? :) :) :)

mert nem tudod átélni egy igazi veszélyes klántámadás feszültségét te lúzer kezdő :D

Croissant 12-15-2006 09:19

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 55676)
mert nem tudod átélni egy igazi veszélyes klántámadás feszültségét te lúzer kezdő :D

Ez bizony elképzelhető, mégha sem lúzer, sem kezdő nem vagyok...
Ettől függetlenül igaznak tartom, amit írtam...

Kisbér 12-15-2006 09:24

Quote:

:)
Köszi Lacqa, hogy megvédtél...:D

Igenis poénos volt a beszólás, aki ismeri Zsoltit, az főleg tudja miért.
És az, hogy péksüti nem érti a poént, attól még az :)

Croissant 12-15-2006 09:31

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 55683)
:)
Köszi Lacqa, hogy megvédtél...:D

Igenis poénos volt a beszólás, aki ismeri Zsoltit, az főleg tudja miért.
És az, hogy péksüti nem érti a poént, attól még az :)

Off
Nem tudom, h mit tudsz a poénról, mint fogalomról...
Azt viszont tudom, h poénnak azt a humoros "beszólást" nevezik, amit a közönség túlnyomó része mindenféle magyarázat nélkül megért...
Amennyire a beírásra született reagálásokat látom, ezesetben nem túl sokan hahotáztak, következésképpen az NEM volt poénos...
Ellenben felfedezni véltem az általad "übermájer"-nek nevezett, általam "önfényező"-nek tekinthető érzést...
On

Lik-lak 12-15-2006 09:40

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 55621)
Klántámadás előtti percek, amikor kiderült, hogy a fokozások, és a bontások miatt 2 körre kerülünk-e a másik klánhoz:

2006. 12. 14. 1:37:48 Zsolt :
ezennel kijelentem, hogy nem az én ötletem volt a klántámadás, nem én számoltam másodjára, szerintem kisbér rosszul számolt, különben a birka sem volt itt és csessze meg nem is akarok vezér lenni

Aztán hoztunk 8400 hekit, szóval nem volt gond :D

Szerintem vicces volt :)
Kulonben meg ne legyetek mar annyira sertodosek, hihetetlen, hogy minden 2. oldalon valakinek megserulnek az erzelmei, kb feleslegesen (es nem azert, mert tenyleg csunya beszolast kap...). Miez, 1/A vagy erzekeny lelek topik?

Croissant 12-15-2006 09:45

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 55689)
Szerintem vicces volt :)
Miez, 1/A vagy erzekeny lelek topik?

Lehet, h szted az volt...
Egyébként a topic címe: Poénos beszólások hódítóban:) :):):)

Steve 12-15-2006 09:48

Quote:

JAh, hogy ez ilyen foum ahol csak úgy ler lehet lúzer kezdpzni a másikat? Én aszittem hogy ennél kultúráltabba társaság, nem egy fokkal... Gratulálok hozzád. Mellesleg Kisbér azért kapta a beírást például tőlem is, mert máshol ő kritizálta a topicocat hogy a többiek májerkednek /még mindig de úútálom ezt a szót/, önfényeznek.

Lik-lak 12-15-2006 09:58

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 55690)
Lehet, h szted az volt...
Egyébként a topic címe: Poénos beszólások hódítóban:) :):):)

Hopp, nah latod ebben igazad van, beneztem :o
A lenyeg viszont bennevolt ott a hozzaszolasomban ;)

Lik-lak 12-15-2006 10:01

tyűűha

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 55691)
JAh, hogy ez ilyen foum ahol csak úgy ler lehet lúzer kezdpzni a másikat? Én aszittem hogy ennél kultúráltabba társaság, nem egy fokkal... Gratulálok hozzád. Mellesleg Kisbér azért kapta a beírást például tőlem is, mert máshol ő kritizálta a topicocat hogy a többiek májerkednek /még mindig de úútálom ezt a szót/, önfényeznek.

szerintem meg aza baj, hogy alapvetoen ennek a mai cseten felnovo tarsadalomnak bennevan a kezeben, hogy minden masodik szo utan szmajlit kell tenni: lasd Harcosok, mindenfele rosszindulat es banto szandek nelkul.
En is ilyen voltam, probalom is kinevelni magam belole, mert igy teljesen elveszti a szmajli a jelentoseget.

Steve, ha megnezed a "luzer kezdo" utan ott vigyorog a szmajli... aminek ha megfelelo jeletoseget tulajdonitanank, akkor szerintem vili lenne, hogy valojaban nem volt banto szandek a hozzaszolasban. szerintem.

lacqa 12-15-2006 10:06

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 55691)

na most már elég legyen! :mad:

Croissanttal megbeszéltük hogy poén volt, azért volt ott az a rohadt vigyorgó fej, amit szájlinak hívnak.

tudod ezt azért találták ki, mert írásban a nyelv mellett használt egyéb metakommunikáció egyébként elveszik, és cizellálással pedig nehezebb visszacsempészni azok jelentésmódosító hatását, mint ezekkel a jelekkel.

Steve 12-15-2006 10:06

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 55695)
szerintem meg aza baj, hogy alapvetoen ennek a mai cseten felnovo tarsadalomnak bennevan a kezeben, hogy minden masodik szo utan szmajlit kell tenni: lasd Harcosok, mindenfele rosszindulat es banto szandek nelkul.
En is ilyen voltam, probalom is kinevelni magam belole, mert igy teljesen elveszti a szmajli a jelentoseget.

Steve, ha megnezed a "luzer kezdo" utan ott vigyorog a szmajli... aminek ha megfelelo jeletoseget tulajdonitanank, akkor szerintem vili lenne, hogy valojaban nem volt banto szandek a hozzaszolasban. szerintem.

Akkor sem láttam még ilyet hódos forumon kiírni és pont. Szerintem ez még viccnek sem jó, kivéve talán ha két haver egymásnak mondja, de ha jól szűrtem le most nem erről van szó.

lacqa 12-15-2006 10:12

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 55695)

hasonlóan gondolom, és örülök hogy van aki elsőre is vette az adást. ezek szerint mégsem biztos hogy bennem van a hiba.

dreaman68 12-15-2006 10:25

úgy érzem lassan nyílik a lacqa és a kisbér topik egyfajta harcosok mintájára:D
-sorry-:D

Phoenix 12-15-2006 10:27

srácok nyugee van :) most miért kell egymás torkának esni?

Lik-lak 12-15-2006 10:33

nekem ilyenem van

"A" országának küldött üzenetek: "Uraim, koszonjuk hogy igenybevettek tanfolyamunkat, minek is sikeres elvegzesebol adodoan remeljuk elsajatitottak azon potenciakat, melyek birtokaban kepesek lesznek onmersekletet tanusitani, mielott egy egyszeru mindennapos fosztogatast varazslogyilkolassal probalnak lereagalni. Ez nem a helyes mod, legalabbis szovetsegeseink ilyen merteku tavolsaga mellett semmikeppen sem." (hat, asszem 4-5 meszarrol volt szo...)

"A" reakcioja: egy öntelt f*sz vagy aki egész nap a gép előtt ül és kattingat... nagyon nem érdekel semmilyen szolgáltatásod.. és úgy "vágtam" vissza (próbáltam)" ahogy lehetséges volt. máshogy nem lehetett

nah, kinek van igaza? :)

Fradical 12-15-2006 10:42

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 55713)
"A" országának küldött üzenetek: "Uraim, koszonjuk hogy igenybevettek tanfolyamunkat, minek is sikeres elvegzesebol adodoan remeljuk elsajatitottak azon potenciakat, melyek birtokaban kepesek lesznek onmersekletet tanusitani, mielott egy egyszeru mindennapos fosztogatast varazslogyilkolassal probalnak lereagalni. Ez nem a helyes mod, legalabbis szovetsegeseink ilyen merteku tavolsaga mellett semmikeppen sem." (hat, asszem 4-5 meszarrol volt szo...)

"A" reakcioja: egy öntelt f*sz vagy aki egész nap a gép előtt ül és kattingat... nagyon nem érdekel semmilyen szolgáltatásod.. és úgy "vágtam" vissza (próbáltam)" ahogy lehetséges volt. máshogy nem lehetett

nah, kinek van igaza? :)

Én egy 42 körös ori vagyok, tehát no tapasztalat, de : Sztem. ha engem lerabolnának, variznának, fosztanának, stb... , akkor nem hiszem, hogy üzit küldenék a kollégának, hisz ez egy játék, és azért vannak ezek az opciók, hogy használjuk. De a "Fehér ember nem felejt" alapigazságot szem előtt tartanám a későbbiekre...:cool:

dreaman68 12-15-2006 11:03

nemtom amikor anno kiléptem a szövimből mert szemetek voltak akkor az egyik riválisunk megtalált. utána dobáltam nekik h gratula 4en elbántatatok egy orival meg ilyen baromságok:D de mondjuk közre jáccot h tudtam már h újrázok

meg egy ilyen levélke ami ennyire szuépen okosan gondosan van megfogalmazva mérgesítene:D -ne vegye sértésnek aki küldte-:D

Lik-lak 12-15-2006 11:27

gihi

Hat, igyekszik az ember fogalmazni...
Bar tenyleg azt mutatja a tapasztalat, hogy altalaban nehezen viselik :rolleyes:

dreaman68 12-15-2006 11:36

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 55770)
Hat, igyekszik az ember fogalmazni...
Bar tenyleg azt mutatja a tapasztalat, hogy altalaban nehezen viselik :rolleyes:

ja végülis inkább küldök egy olyat h nem veszed észre h nem bírsz legömbölni vagy beütni
vagy azzal a 200 variddal nem kellene keménykedni...
:D:D:D:D

Kisbér 12-15-2006 13:09

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 55687)
Off
Nem tudom, h mit tudsz a poénról, mint fogalomról...
Azt viszont tudom, h poénnak azt a humoros "beszólást" nevezik, amit a közönség túlnyomó része mindenféle magyarázat nélkül megért...
Amennyire a beírásra született reagálásokat látom, ezesetben nem túl sokan hahotáztak, következésképpen az NEM volt poénos...
Ellenben felfedezni véltem az általad "übermájer"-nek nevezett, általam "önfényező"-nek tekinthető érzést...
On

Valóban, ha átéltél volna hasonlóan kiéhezett helyzetet, ahol egy, a hód-történelem egy nagy klántámadását szervezed, és ahol több mrd arany megy el csak azért, hogy a célklánhoz emelkedj - merülj, akkor átéreznéd ennek a mondatnak a hangulatát.
Ez kicsit hasonló, mint amikor az érettségi-szóbeli, vagy diplomavédésre bemész, és azt mondod az 5 tagó zsűrinek -miután véresre dörzsölted az izgalomtól a tenyered az ajtó előtt -, hogy tudjátok mit? Csesszétek meg az egészet... :)
(nyuszika - fűnyíró vicc...)

Synkel 12-15-2006 13:24

Nyugi Kisbér, szerintem is poénos volt:) És tudom, milyen stressz van percekkel a lényeg előtt

Smooth Scroller 12-15-2006 16:34

sracok most mar vmi poenos dolgot irjatok le es 1mast ussetek. szeretnek jokat rohogni, itt altalaban sikerult eddig. ;)

Xeper 12-15-2006 16:35

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 55819)
Nyugi Kisbér, szerintem is poénos volt:) És tudom, milyen stressz van percekkel a lényeg előtt

Szerintem is vicces volt :) -párszor nálunk is hangzott már el hasonló megjegyzés kritikus pillanatokban :D

Ven 12-15-2006 18:08

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 55626)
Poént nemigen találtam benne...

De tessék mondani, ez itt az "önfényező" topic? :) :) :)

Tessék a teljes szöveg:
[01:37:41] Zsolt: ezennel kijelentem, hogy nem az én ötletem volt a
klántámadás, nem én számoltam másodjára, szerintem kisbér
rosszul számolt, különben a birka sem volt itt és csessze
meg nem is akarok vezér lenni
[01:39:13] Zsolt: ....ja és rendőr vagyok és különben sem értek a
táblázatokhoz :)

Az önfényezésről annyit, hogy egy jó 800k-s emelkedést kellett kiszámolni, hogy 2 kör legyen, amit elcsesztem elsőre, melynek eredményeként sok mlrd-t buktunk. Ha tudnád mit tesz sok mlrd-t megmozgatni, összeszervezni a társaságot, és a végén egy képlet elszámolásával bukni nem beszélnél önfényezésről....

Off:
Xeper ez még mindíg az a klán, ami a tied volt :)

Steve 12-15-2006 18:55

Quote:

Originally Posted by Ven (Post 55937)
Tessék a teljes szöveg:
[01:37:41] Zsolt: ezennel kijelentem, hogy nem az én ötletem volt a
klántámadás, nem én számoltam másodjára, szerintem kisbér
rosszul számolt, különben a birka sem volt itt és csessze
meg nem is akarok vezér lenni
[01:39:13] Zsolt: ....ja és rendőr vagyok és különben sem értek a
táblázatokhoz :)

Az önfényezésről annyit, hogy egy jó 800k-s emelkedést kellett kiszámolni, hogy 2 kör legyen, amit elcsesztem elsőre, melynek eredményeként sok mlrd-t buktunk. Ha tudnád mit tesz sok mlrd-t megmozgatni, összeszervezni a társaságot, és a végén egy képlet elszámolásával bukni nem beszélnél önfényezésről....

Off:
Xeper ez még mindíg az a klán, ami a tied volt :)

aha aha, igen. Ez az 1/A eseményeibe való, ez elismerésre méltó de sztem nem poén éppen hogy elismerendő dolog.

Kisbér 12-15-2006 18:58

Remélem ez tetszeni fog a többieknek is:

Klánfórumról...

"Bazze, ilyen piacárak mellett lassan nekiállok aranyalmázni."

Ami most gondolkozok annyira nem is rossz biznisz...
Hiszen 6k hekin hoz most nekem az aranyalma átlagosan mondjuk 120e aranyat... (96% fogl. mellett) És 4% készültségbe kerül. Tehát 1 körben átlagosan tudok hozni vele 150e-et.
Azaz annyit hozna a konyhára, mint kereskedőként 20 bank :D

Ha mondjuk törpe termelő vagy 50% házzal... Juhujjj :) Ütős :D
Durva vari ez :D

Kisbér 12-15-2006 19:00

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 55978)
aha aha, igen. Ez az 1/A eseményeibe való, ez elismerésre méltó de sztem nem poén éppen hogy elismerendő dolog.

Miért?
Hódítóban volt? -igen
Poénos volt? -igen (legalábbis a nem kezdőknek :D)
Beszólás volt? -igen

Akkor ez a megfelelő topic, mivel a címe "Poénos beszólások hódítóban :)"

Xeper 12-15-2006 19:17

Szak topic -érteni kell hozzá hogy értsd :D

dreaman68 12-15-2006 19:20

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 55984)
Azaz annyit hozna a konyhára, mint kereskedőként 20 bank :D

hatezer hekin csak úgy szaladgálnak a 20 bankos kereskedők:D

Szecsa 12-15-2006 19:38

A torpe termelo is tud vajon 50% haz mellett aranyalmazni? :)
Ezt megkockaztatnam igy latlanba :)

Kisbér 12-15-2006 19:49

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 56005)
A torpe termelo is tud vajon 50% haz mellett aranyalmazni? :)
Ezt megkockaztatnam igy latlanba :)

4% templommal próbáltam elffel... Ekkor elsőre sikerült az összes :D (összesen 7-et nyomtam asszem)
Tehát mondjuk 40% helyett 30% valamint -25%... Egye fene, mondjuk 6% törpe templomnak felel meg durván...
Szerintem egy termelő törpének van 6% temploma :D

Kisbér 12-15-2006 19:50

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 55996)
hatezer hekin csak úgy szaladgálnak a 20 bankos kereskedők:D

Nem, de ingyen +20 bank? :D

dreaman68 12-15-2006 19:57

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 56016)
Nem, de ingyen +20 bank? :D

huhú:D m150 ezer nagy zsé 5. szinten forgatok 20-25 milkát:D

dreaman68 12-15-2006 20:05

de hát ki a kicsit nem becsüli...:D:D:D

Croissant 12-15-2006 20:48

Quote:

Originally Posted by Ven (Post 55937)
Ha tudnád mit tesz sok mlrd-t megmozgatni, összeszervezni a társaságot, és a végén egy képlet elszámolásával bukni nem beszélnél önfényezésről....

Off
Ha tudnád, h mit jelent a fényezés és az őnfényezés közti különbség, akkor valszeg nem írtál volna ilyen butaságot. Az önfényezés ugyanis Kisbér-re vonatkozott...
No persze, ha te is felveszed azt az inget, ami nem is a tiéd, akkor küzdj meg érte Kisbér-rel :)
On

Kubbi 12-15-2006 20:52

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 56037)
Off
Ha tudnád, h mit jelent a fényezés és az őnfényezés közti különbség, akkor valszeg nem írtál volna ilyen butaságot. Az önfényezés ugyanis Kisbér-re vonatkozott...
No persze, ha te is felveszed azt az inget, ami nem is a tiéd, akkor küzdj meg érte Kisbér-rel :)
On

OFF
Lécci szálj már le a témáról. Ez nem volt egy akkora dolog, hogy ezen kellene lovagolni.
Inkább írjál valami vicceset. :)
ON

Croissant 12-15-2006 20:54

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 56042)
OFF
Lécci szálj már le a témáról. Ez nem volt egy akkora dolog, hogy ezen kellene lovagolni.
Inkább írjál valami vicceset. :)
ON

Akkor pattanj le a lóról, nehogy ledobjon :)

Kisbér 12-15-2006 20:56

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 56043)

Húúúúhahahaha :D
Ez igazán vicces volt, köszönjük, hogy feldobtad ezt a szürke estét nekünk!

Te igazán jó humorú gyerek vagy!

Bárcsak ilyen lennék, taníts mester!

Kubbi 12-15-2006 20:56

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 56043)

Így már jobb. :D

All times are GMT +1. The time now is 22:46.