![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ettől függetlenül igaznak tartom, amit írtam... |
Quote:
Köszi Lacqa, hogy megvédtél...:D Igenis poénos volt a beszólás, aki ismeri Zsoltit, az főleg tudja miért. És az, hogy péksüti nem érti a poént, attól még az :) |
Quote:
Nem tudom, h mit tudsz a poénról, mint fogalomról... Azt viszont tudom, h poénnak azt a humoros "beszólást" nevezik, amit a közönség túlnyomó része mindenféle magyarázat nélkül megért... Amennyire a beírásra született reagálásokat látom, ezesetben nem túl sokan hahotáztak, következésképpen az NEM volt poénos... Ellenben felfedezni véltem az általad "übermájer"-nek nevezett, általam "önfényező"-nek tekinthető érzést... On |
Quote:
Kulonben meg ne legyetek mar annyira sertodosek, hihetetlen, hogy minden 2. oldalon valakinek megserulnek az erzelmei, kb feleslegesen (es nem azert, mert tenyleg csunya beszolast kap...). Miez, 1/A vagy erzekeny lelek topik? |
Quote:
Egyébként a topic címe: Poénos beszólások hódítóban:) :):):) |
Quote:
|
Quote:
A lenyeg viszont bennevolt ott a hozzaszolasomban ;) |
tyűűha
Quote:
En is ilyen voltam, probalom is kinevelni magam belole, mert igy teljesen elveszti a szmajli a jelentoseget. Steve, ha megnezed a "luzer kezdo" utan ott vigyorog a szmajli... aminek ha megfelelo jeletoseget tulajdonitanank, akkor szerintem vili lenne, hogy valojaban nem volt banto szandek a hozzaszolasban. szerintem. |
Quote:
Croissanttal megbeszéltük hogy poén volt, azért volt ott az a rohadt vigyorgó fej, amit szájlinak hívnak. tudod ezt azért találták ki, mert írásban a nyelv mellett használt egyéb metakommunikáció egyébként elveszik, és cizellálással pedig nehezebb visszacsempészni azok jelentésmódosító hatását, mint ezekkel a jelekkel. |
Quote:
|
Quote:
|
úgy érzem lassan nyílik a lacqa és a kisbér topik egyfajta harcosok mintájára:D
-sorry-:D |
srácok nyugee van :) most miért kell egymás torkának esni?
|
nekem ilyenem van
"A" országának küldött üzenetek: "Uraim, koszonjuk hogy igenybevettek tanfolyamunkat, minek is sikeres elvegzesebol adodoan remeljuk elsajatitottak azon potenciakat, melyek birtokaban kepesek lesznek onmersekletet tanusitani, mielott egy egyszeru mindennapos fosztogatast varazslogyilkolassal probalnak lereagalni. Ez nem a helyes mod, legalabbis szovetsegeseink ilyen merteku tavolsaga mellett semmikeppen sem." (hat, asszem 4-5 meszarrol volt szo...)
"A" reakcioja: egy öntelt f*sz vagy aki egész nap a gép előtt ül és kattingat... nagyon nem érdekel semmilyen szolgáltatásod.. és úgy "vágtam" vissza (próbáltam)" ahogy lehetséges volt. máshogy nem lehetett nah, kinek van igaza? :) |
Quote:
|
nemtom amikor anno kiléptem a szövimből mert szemetek voltak akkor az egyik riválisunk megtalált. utána dobáltam nekik h gratula 4en elbántatatok egy orival meg ilyen baromságok:D de mondjuk közre jáccot h tudtam már h újrázok
meg egy ilyen levélke ami ennyire szuépen okosan gondosan van megfogalmazva mérgesítene:D -ne vegye sértésnek aki küldte-:D |
gihi
Hat, igyekszik az ember fogalmazni...
Bar tenyleg azt mutatja a tapasztalat, hogy altalaban nehezen viselik :rolleyes: |
Quote:
vagy azzal a 200 variddal nem kellene keménykedni... :D:D:D:D |
Quote:
Ez kicsit hasonló, mint amikor az érettségi-szóbeli, vagy diplomavédésre bemész, és azt mondod az 5 tagó zsűrinek -miután véresre dörzsölted az izgalomtól a tenyered az ajtó előtt -, hogy tudjátok mit? Csesszétek meg az egészet... :) (nyuszika - fűnyíró vicc...) |
Nyugi Kisbér, szerintem is poénos volt:) És tudom, milyen stressz van percekkel a lényeg előtt
|
sracok most mar vmi poenos dolgot irjatok le es 1mast ussetek. szeretnek jokat rohogni, itt altalaban sikerult eddig. ;)
|
Quote:
|
Quote:
[01:37:41] Zsolt: ezennel kijelentem, hogy nem az én ötletem volt a klántámadás, nem én számoltam másodjára, szerintem kisbér rosszul számolt, különben a birka sem volt itt és csessze meg nem is akarok vezér lenni [01:39:13] Zsolt: ....ja és rendőr vagyok és különben sem értek a táblázatokhoz :) Az önfényezésről annyit, hogy egy jó 800k-s emelkedést kellett kiszámolni, hogy 2 kör legyen, amit elcsesztem elsőre, melynek eredményeként sok mlrd-t buktunk. Ha tudnád mit tesz sok mlrd-t megmozgatni, összeszervezni a társaságot, és a végén egy képlet elszámolásával bukni nem beszélnél önfényezésről.... Off: Xeper ez még mindíg az a klán, ami a tied volt :) |
Quote:
aha aha, igen. Ez az 1/A eseményeibe való, ez elismerésre méltó de sztem nem poén éppen hogy elismerendő dolog. |
Remélem ez tetszeni fog a többieknek is:
Klánfórumról... "Bazze, ilyen piacárak mellett lassan nekiállok aranyalmázni." Ami most gondolkozok annyira nem is rossz biznisz... Hiszen 6k hekin hoz most nekem az aranyalma átlagosan mondjuk 120e aranyat... (96% fogl. mellett) És 4% készültségbe kerül. Tehát 1 körben átlagosan tudok hozni vele 150e-et. Azaz annyit hozna a konyhára, mint kereskedőként 20 bank :D Ha mondjuk törpe termelő vagy 50% házzal... Juhujjj :) Ütős :D Durva vari ez :D |
Quote:
Hódítóban volt? -igen Poénos volt? -igen (legalábbis a nem kezdőknek :D) Beszólás volt? -igen Akkor ez a megfelelő topic, mivel a címe "Poénos beszólások hódítóban :)" |
Szak topic -érteni kell hozzá hogy értsd :D
|
Quote:
|
A torpe termelo is tud vajon 50% haz mellett aranyalmazni? :)
Ezt megkockaztatnam igy latlanba :) |
Quote:
Tehát mondjuk 40% helyett 30% valamint -25%... Egye fene, mondjuk 6% törpe templomnak felel meg durván... Szerintem egy termelő törpének van 6% temploma :D |
Quote:
|
Quote:
|
de hát ki a kicsit nem becsüli...:D:D:D
|
Quote:
Ha tudnád, h mit jelent a fényezés és az őnfényezés közti különbség, akkor valszeg nem írtál volna ilyen butaságot. Az önfényezés ugyanis Kisbér-re vonatkozott... No persze, ha te is felveszed azt az inget, ami nem is a tiéd, akkor küzdj meg érte Kisbér-rel :) On |
Quote:
Lécci szálj már le a témáról. Ez nem volt egy akkora dolog, hogy ezen kellene lovagolni. Inkább írjál valami vicceset. :) ON |
Quote:
|
Quote:
Ez igazán vicces volt, köszönjük, hogy feldobtad ezt a szürke estét nekünk! Te igazán jó humorú gyerek vagy! Bárcsak ilyen lennék, taníts mester! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:46. |