Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Klánba történő ki- és belépések módosítása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3901)

Remedy 01-16-2011 11:58

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 276263)
a nagyklánok igenis válalják be ezt a kockázatot, merjenek lépni, ne csak a biztosra utazzanak.

Vallalja a rak. En tuti nem utok addig, amig ilyen lehetoseg van. :)

(Azert, mert nektek egyszer szerencsetek volt, ez nem feltetlen jo taktika)

Ha az sem sikerult volna, valoszinu egyaltalan nem ez lenne a velemenyed.

Az a baj, hogy keptelen vagy objektiven szemlelni a dolgokat, csak a sajat (keves) tapasztalatodbol igyekszel itelni, ami kicsit deformalt is, mert kimaradt egyszer a Pekeknel egy klanpontlista figyeles...

Merengő 01-16-2011 12:01

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 276270)
Vallalja a rak. En tuti nem utok addig, amig ilyen lehetoseg van. :)

akkor ugyan úgy vagy vele, mint én az egyéni ütésekkel :) 1-1

Remedy 01-16-2011 12:04

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 276272)

Akkor erre miert is kell lefelet nyomni?

Na mindegy.

Orulnek ha olyan emberek is elmondanak a velemenyuket, akiknek van tapasztalatuk a klanutesekben, pl Serg, Monro, stb... :)

Mert a Joco velemenyet hallottuk elegszer, es eleg sztereotip mar.

Eddig ahogy nezem, harom allaspont van:

1. maradjon meg ez a kiskapu mindenkepp

2. ne maradjon

3. ne maradjon, de akkor elfokozas se legyen.

(Bar a Jocoet pl nem tudnam hova rakni, hol azt irja, kockaztasson egy nagyklan, hol meg azt hogy valtozzon meg az elfokozas is)

Remedy 01-16-2011 12:07

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 276272)

Olvasd el Kuty beirasat, hogy miert is mas ez, mint az egyeni. Ott nem veszitesz semmit ha elfokoz az ellen...

Merengő 01-16-2011 12:08

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 276276)
Olvasd el Kuty beirasat, hogy miert is mas ez, mint az egyeni. Ott nem veszitesz semmit ha elfokoz az ellen...

jahh nem veszítek ha rámjön 5 hiéna sereg a semmiért??

Remedy 01-16-2011 12:10

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 276278)
jahh nem veszítek ha rámjön 5 hiéna sereg a semmiért??

Ez nem valos esemeny... Mindegy, Veled befejeztem a beszelgetest, mert ertelmetlen. Par ev mulva talan okosabb leszel, de tapasztaltabb mindenkepp. :)

none 01-16-2011 12:15

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 276276)

nem más ez semmiben.. mindkettő szerencsejátékká teszi a játékot..
ha elvonatkoztatnál a saját érdekeitektől ezt te is belátnád.. :)
de mindegy, mert úgyse vagyok méltó, hogy vitába szálljak veled:D
véleményem szerint az elfokozás ugyanannyira stratégia, mint a kidobálás.. (vagy inkább ugyanannyira nem stratégia..:))

Merengő 01-16-2011 12:20

oké bocsánat remy, hogy hozzá merek szólni egy témához, remélem csak a magadfajta tapasztalt játékosok fognak írni ezentúl minden témához, és hiába fogunk kapni levelet a hódtól, hogy szoljunk hozzá, nekem ezek után elment a kedvem. ha az ember kifejti a véleményét és hozzászól egy fejesztéshez, akkor hülye, és nem ért hozzá, kezdő, és ne szóljon bele semmibe. az ilyeneket tiltanám ki mint te. részemről lezárva a téma azt csináltok amit akartok.

1 fórumozóval kevesebb.

Remedy 01-16-2011 12:25

Quote:

Originally Posted by none (Post 276281)
nem más ez semmiben.. mindkettő szerencsejátékká teszi a játékot..
ha elvonatkoztatnál a saját érdekeitektől ezt te is belátnád.. :)
de mindegy, mert úgyse vagyok méltő, hogy vitába szálljak veled:D
véleményem szerint az elfokozás ugyanannyira stratégia, mint a kidobálás.. (vagy inkább ugyanannyira nem stratégia..:))

A koltsegekre gondoltam, nem az alapelvre.

(Utoljara irom, ha egy egysegunk sem lenne, akkor is ugyanezt mondanam, miert kell mindig felhozni ezt a sajat erdekes baromsagot?)

Plusz elfokozas ellenes sem vagyok, csak ertelmes alternativa kellene, ami nem eredmenyez a felso szamara "en nyertem" taktikakat.

Szoval innentol megkoszonnem ha ezt a sajat erdekes dolgot melloznenk. :)

(Persze lentebb irjatok itt, hogy elbont vki 100k pontot... Azert az sem eletszeru pelda, csak full mnt-s, vagy ritka pontlistaban lehet olyat csinalni, kulonben szerintem halott az adott orszag...)

Reaktor 01-16-2011 12:26

Quote:

Originally Posted by reichz (Post 276148)
Amennyiben a kilépés ideje megnövekszik, azzal egy terülj-terülj asztalkámat lehet létrehozni a nagy klánokból kiugráló korlátlan anyagi háttérrel rendelkező ütőgép kisklánoknak , szépen rácsapva a csórók orrára az utolsó ajtót is.

A gazdasági háttér megteremtése is a játék része!!!
Az, ha csóró a klánod az azt jelenti, hogy a játék ezen része kihívást, nehézséget jelent Neked.
Ezen a területen kell fejlődnöd.
Ne panaszkodj, hogy másnak több van, hanem tegyél érte, hogy Neked is több legyen.
Lehet termelni, kereskedni...... Egy klán sem úgy kezdte, hogy áldott az Úr sok milliárdot a semmiből.

Klánunk kora: Kor: 50.972 kör
Nem a semmiből teremtettük meg gyorsan a hátteret, és más nagy vagyonos klánok sem karácsonyra kapták.

Remedy 01-16-2011 12:27

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 276282)
oké bocsánat remy, hogy hozzá merek szólni egy témához, remélem csak a magadfajta tapasztalt játékosok fognak írni ezentúl minden témához, és hiába fogunk kapni levelet a hódtól, hogy szoljunk hozzá, nekem ezek után elment a kedvem. ha az ember kifejti a véleményét és hozzászól egy fejesztéshez, akkor hülye, és nem ért hozzá, kezdő, és ne szóljon bele semmibe. az ilyeneket tiltanám ki mint te. részemről lezárva a téma azt csináltok amit akartok.

1 fórumozóval kevesebb.

Megsertodni nem kell, de amikor tok ugyanazt szajkozza vki, raadasul en ugy erzem, hogy tapasztalatlansagbol fakado naivitas miatt, hadd engedtessek mar meg, hogy egy ido utan ne valaszoljak neki, mert feleslegesnek erzem.

NewJackCity 01-16-2011 12:36

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 276286)
A gazdasági háttér megteremtése is a játék része!!!
Az, ha csóró a klánod az azt jelenti, hogy a játék ezen része kihívást, nehézséget jelent Neked.
Ezen a területen kell fejlődnöd.
Ne panaszkodj, hogy másnak több van, hanem tegyél érte, hogy Neked is több legyen.
Lehet termelni, kereskedni...... Egy klán sem úgy kezdte, hogy áldott az Úr sok milliárdot a semmiből.

Klánunk kora: Kor: 50.972 kör
Nem a semmiből teremtettük meg gyorsan a hátteret, és más nagy vagyonos klánok sem karácsonyra kapták.

ja ti sunyiba mnt mogott termelgettettek majd bontottátok és "hátbatámadtátok" azt akinek a joindulatábol 17-20k korig gyujtogethettetek nyugiba
és most meg nekiálltok tanácsokat osztogatni olyankoknak akik kifejtették a vélemégnyuk
és amugy dohadtul nem kiváncsiak az állandó önfényezésre meg jotanácsokra, se toletek se vityu nagymestertől

NewJackCity 01-16-2011 12:40

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 276275)
Akkor erre miert is kell lefelet nyomni?

Na mindegy.

Orulnek ha olyan emberek is elmondanak a velemenyuket, akiknek van tapasztalatuk a klanutesekben, pl Serg, Monro, stb... :)

tessék ha olyan okos vagy hogy számodra csak pár ember véleménye mérvado akkor ime itt van sergé
nem sokban kulonbozik amugy az enyémtől
csak annyiban hogy nekem ami a szivemen az a számon
ő meg nem koptatja foloslegesen a billentyuzetet

[2011.01.15. 12:58:49] Serg: én nem írok
[2011.01.15. 12:59:18] Serg: Arra megy a játék hogy övék lehessen a legnagyobb ütés kockázat nélkül

Remedy 01-16-2011 12:44

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 276290)
tessék ha olyan okos vagy hogy számodra csak pár ember véleménye mérvado akkor ime itt van sergé
nem sokban kulonbozik amugy az enyémtől
csak annyiban hogy nekem ami a szivemen az a számon
ő meg nem koptatja foloslegesen a billentyuzetet

[2011.01.15. 12:59:18] Serg: Arra megy a játék hogy övék lehessen a legnagyobb ütés kockázat nélkül

Bevallom, Nekem szemely szerint ilyen meg sem fordult a fejemben.

De hat a hoditos tarsasag mindig is az osszeeskuves-elmeleteirol volt hires. Vajon Vityu is ezt szeretne, neki is arra megy ki a jatek? :)

(mondjuk ez nem feltetlen velemeny volt, csak egy melletrafalt gondolat...)

Reaktor 01-16-2011 12:56

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 276289)
ja ti sunyiba mnt mogott termelgettettek majd bontottátok és "hátbatámadtátok" azt akinek a joindulatábol 17-20k korig gyujtogethettetek nyugiba
és most meg nekiálltok tanácsokat osztogatni olyankoknak akik kifejtették a vélemégnyuk
és amugy dohadtul nem kiváncsiak az állandó önfényezésre meg jotanácsokra, se toletek se vityu nagymestertől

Kérlek hagyd abba a személyeskedést, és a vádaskodást.
És igen az a véleményem, hogy sem itt sem a való életben nem az a megoldás, hogy panaszkodok, ha nincs valamim, hanem az, ha teszek érte, hogy legyen.

(És igen Vityuék is gyengék voltak gazdaságilag, és jé, most már nem azok! Nem hallom, hogy panaszkodnának, hogy ez sincs, meg az sincs. Sőt hadakoztak is a termelés közben.)

Off
Nem hiszem, hogy a top 2 helyre születtünk, addig is eljutottunk sok 100 csatát megvívva.
Off

NewJackCity 01-16-2011 13:06

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 276291)
Bevallom, Nekem szemely szerint ilyen meg sem fordult a fejemben.

De hat a hoditos tarsasag mindig is az osszeeskuves-elmeleteirol volt hires. Vajon Vityu is ezt szeretne, neki is arra megy ki a jatek? :)

(mondjuk ez nem feltetlen velemeny volt, csak egy melletrafalt gondolat...)

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 273216)
Egy inside info: Ha Jack nem epp ma irt volna ilyen stilusban rolunk, lehet eroteljesen lobbiztam volna, hogy ne legyen elfokozas.

Igy rabiztuk az erintettre, aki igy dontott, es ennyi.

aham valoszinu akkor azért nem támogatod még mindig a másikat mert rosszat mertem irni rolatok :D
és azért lobbyzol csak ebben a topikban mert ez az érdeked
1 honap után már igazán leirhatnád a véleményed mert az egy kicsit ovodás érv hogy azért mert jack szemét volt
pool is ellenezte az elején mind2 javaslatot
de ot legalább meg lehetett gyozni érvekkel
és nem csak hulyének nézi a tobbi játékost és lekezelően viselkedik mert nem birja elviselni hogy valakiknek más a véleménye mint neki

Remedy 01-16-2011 13:11

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 276298)
aham valoszinu akkor azért nem támogatod még mindig a másikat mert rosszat mertem irni rolatok :D
és azért lobbyzol csak ebben a topikban mert ez az érdeked
1 honap után már igazán leirhatnád a véleményed mert az egy kicsit ovodás érv hogy azért mert jack szemét volt
pool is ellenezte az elején mind2 javaslatot
de ot legalább meg lehetett gyozni érvekkel
és nem csak hulyének nézi a tobbi játékost és lekezelően viselkedik mert nem birja elviselni hogy valakiknek más a véleménye mint neki

Ennyire nem ertheted felre. Az arra vonatkozott hogy Xepi elfokozzon-e Joco serege elol, nem pedig az egesz fokozasra. Arrol mar leirtam tobb helyen a velemenyem: nem zavar, ha megszunik, ha lesz ertelmes alternativa. (kb 10 hsz-el ezelott is leirtam ujra...)

Bevallom, nem tudom eldonteni, hogy direkt ertetlenkedsz neha, vagy csak keresel vmit, amivel megprobalhatsz kotozkodni...

vityu 01-16-2011 16:13

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 276240)
mekkora problémát okoz az a-s játékban ez a téma? az elmúlt hónapokba nem láttam olyan klánütést amiben ki lettek volna dobálva a tagok a veszteségek csökkentése miatt.

Tagokat dobált ki a még aktív láma kisklán elől a csak egy maradhat és az akkori utazó vagy macska vagy nemtom akkor mi volt. Miért érzed, hogy csak a kisklánok elől dobálnak ki? Azért, mert ez a klán harcolt csak.

Quote:

nem tudom vityu mit szólnál, ha rádállna a pannon, te bontatnál a klánoddal vagy 100k pontot, küldenél egy sereget a bentlévő klánvagyon háromnegyedéből, mi meg csesznénk kimenni rátok. azzal megoldottad? és itt elvileg egy jólszervezett klánról van szó.

Történt már olyan, hogy ránk állt valaki. :) Benne van a pakliban, hogy csak véletlen ráállás, de az is benne van, hogy komoly. Biztosan végiggondolja az ember, hogy most odaállok, de nem küldök ki sereget rájuk... Á, úgyse érek el vele semmit, mert 0-tól 150k-ig bármennyi bontással elkerülhetik, hogy a kistámadott klánjuk mellé álljunk...

A leírt példád megtörtént már egyszer velünk. A pékek ránk álltak, de nem sikerült nekik újra addig, ameddig kint volt a sereg.

Quote:

ott állnátok szétbonntott orikkal, pénz nélkül, és még sereg is lenne kint. és ti ezt a taktikát javasoljátok kisebb klánoknak.

Te pedig inkább azt javasolnád nekik, hogy ha melléjük áll valaki, akkor AZONNAL dobáljanak ki mindenkit, mert nincs lehetőségük harcolni? Egy átlagos klán életében kell hogy legyenek pofáraesések. Nekünk is volt, a lámáknak is volt, nektek is volt. Miért óvjuk meg ettől a kicsiket? Milyen klánharcos lesz, ha csak azt tanulja meg, hogy mit ér ilyenkor a tagkidobálásra alkalmazható gomb...

Quote:

Originally Posted by Jack

Quote:

Originally Posted by Merengő
és félreértés ne essék a pannonnál szinte nem tudok olyan helyzetet elképzelni, ha ránkállnának, kitennénk akár 1 tagot is. nem ezért szeretném ha megmaradna így ahogy van. a mi klánunk minden esetre fel van készülve.

Ezt a kettőt így egymás mellé állítva annyira nem értem. DE egy top 2-3 klán legyen képes felvenni a versenyt a TOP 1-gyel. Nehogy már a "titánok harca" ott dőljön el, hogy éppen észreveszik-e a ráállást, vagy éppen tartanak-e benn sereget...
Emlékszem egy tolvajakcióra, amivel éplistákat lehet találni. Én úgy emlékszem, hogy jól látszik az országokon, ha klántámadásra készülnek. Pont itt jön be a képbe az, hogy akkor fel is lehet rá készülni. Vagy nem? Egy ilyen ritka mezőben az egy ország 3napi tolvajakciójával fel lehet mérni, hogy hol milyen alakulások vannak.

A nagy klánok között a legnehezebb a klánütés. És ezt nehezet tovább, hogy az ellen bármikor szétdobálhatja a klánt. 5%-os sikerlehetőségre nem fogok kimenni... Nektek mákotok volt a pékekkel. Mi is nagyon jól láttuk, hogy nincs meg mindig minden távol, csak mi nem tudtuk volna kirakni őket.

-Fegya- 01-16-2011 18:50

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 276346)
Mi is nagyon jól láttuk, hogy nincs meg mindig minden távol, csak mi nem tudtuk volna kirakni őket.

Bocs az offért, de ezt hogyan lehet látni?

vityu 01-16-2011 19:11

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 276405)
Bocs az offért, de ezt hogyan lehet látni?

Pl így:
2010-06-07 06:01:13
BorzalmakVárosa (#199867) elfoglalt 662 hektárt A Mennyország kulcsa elveszett (#261650) országától.

BorzalmakVárosa (#199867) elfoglalt 186 hektárt wrong turn (#500598) országától.

BorzalmakVárosa (#199867) elfoglalt 259 hektárt wrong turn (#500598) országától.

vityu 01-27-2011 02:34

Beugrott egy egyszerű lehetőség:

A szövetségből egyszerre kilépő státuszban lévő játékos 2 lehet.

Tehát megmarad a lehetőség a veszteségek csökkentésére, de nem lehet párszáz hektárossá csökkenteni egy többezer hektáros foglalást.

Remedy 01-27-2011 09:58

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 277639)
Beugrott egy egyszerű lehetőség:

A szövetségből egyszerre kilépő státuszban lévő játékos 2 lehet.

Tehát megmarad a lehetőség a veszteségek csökkentésére, de nem lehet párszáz hektárossá csökkenteni egy többezer hektáros foglalást.

De lehet, sot 0-ra is, ha a ket legnagyobb tag lep ki. :)

vityu 01-27-2011 14:43

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 277668)
De lehet, sot 0-ra is, ha a ket legnagyobb tag lep ki. :)

Ja, akkor maradjon az, hogy 9 tagot is ki lehet dobálni, és úgy döntheti el az ember, hogy mennyire akarja leredukálni a foglalás mértékét. :p
Nem azt mondtam, hogy nem marad kiskapu, de általában nem jellemző az, hogy egy klán úgy épül fel, hogy van pl egy 600k-s ország, meg rajta kívül 5-6-7 200k alatti.

vityu 11-07-2011 17:49

2011-11-07 06:00:55 Black Dragon (#3270) támadást indított Hanyatlás (#3186) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 447 hektár földet.

Démonka 11-07-2011 17:54

Grat a hanyatlásnak:)

vityu 11-09-2011 22:06

Oh, ma lett 2 éves ez a téma. Aktuális még mindig.

Hogy látjátok mostanában? :p

Pool 11-12-2011 22:18

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 294146)
Oh, ma lett 2 éves ez a téma. Aktuális még mindig.

Hogy látjátok mostanában? :p

Jó, ahogy van...

vityu 11-12-2011 23:22

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 294275)
Jó, ahogy van...

Neked.....

Tanuló 11-15-2011 13:33

Vityu, nem menekültünk volna el, ha nem 3 körre jöttök ki, de így tálcán kínáltátok a lehetőséget, és szerintem nincs olyan játékos, aki boldogan veszít 1000 hekit 100 helyett, ha lehetősége van rá.

Ati 11-15-2011 13:35

Az általános beszélgetéseket légyszi ne itt.

A következő ideális hely hozzá: http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368

Köszi.

Tanuló 11-15-2011 13:41

Elnézést kérek

Pool 11-15-2011 15:50

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 294277)
Neked.....

Azt kérdezted, hogy látjuk...
Én így látom, hogy a mostani rendszer megfelelő...

vityu 11-15-2011 17:28

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 294378)
Azt kérdezted, hogy látjuk...
Én így látom, hogy a mostani rendszer megfelelő...

Már hogyne lenne megfelelő, amikor egy 3 éve "alvó" klánban vagy. Mindenkinek van vagy 10 1%-os földleadása. Én elhiszem, hogy nektek így a könnyebb, de azoknak, akik egy klánütésre tízmilliárdokat áldoznak, azoknak nem éppen felemelő érzés.
Szerinted menyi egység ment el csak a fokozásokra nekünk azon a héten? Mennyibe került átépülni? Több 10millió nyers, és ha az utolsó próbálkozásunkra az Északiak is szétdobálták volna a klánt, akkor több hónap termelése elszáll.

Ez hogy fér bele egy stratégiai játékba? Rettenetesen jó újítás volt a kedvezményes klánbelépés, talán legjobb az A-ban, mióta itt vagyok, DE ezt a kiskaput be kellene zárni, mert így talán a legrosszabb lett.

Tsobi 11-16-2011 10:11

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 294389)
Már hogyne lenne megfelelő, amikor egy 3 éve "alvó" klánban vagy. Mindenkinek van vagy 10 1%-os földleadása. Én elhiszem, hogy nektek így a könnyebb, de azoknak, akik egy klánütésre tízmilliárdokat áldoznak, azoknak nem éppen felemelő érzés.
Szerinted menyi egység ment el csak a fokozásokra nekünk azon a héten? Mennyibe került átépülni? Több 10millió nyers, és ha az utolsó próbálkozásunkra az Északiak is szétdobálták volna a klánt, akkor több hónap termelése elszáll.

Ez hogy fér bele egy stratégiai játékba? Rettenetesen jó újítás volt a kedvezményes klánbelépés, talán legjobb az A-ban, mióta itt vagyok, DE ezt a kiskaput be kellene zárni, mert így talán a legrosszabb lett.

Vityu, ahogy a jatekban nagyon magasbol tovajutsz az iszonyatos, majd a borzalmas magassagok szintjere, ugy egyenes aranyossaggal novekszik egy-egy utes koltsege is, ha klanrol beszelunk (8-10 fo), akkor ez meg tobbszorozodik is.
Sirva kerlek ne hasznald ervkent az egyebkent ertelmes es tartalmas mondanivalod alatamasztasara ezt, mert termeszetes, hogy ez koltsegekkel jar es a nagykozonseg csak felesleges konnyhullatasnak fogja velni.

Mellesleg egy klannak folyamatosan keszen kell allnia a csatara (kiveve talan akkor, ha topklan vagy korulotte nagyon szeles savban mindenki MNT-s). A mostani rendszer ezen fogyatekossaga nem csak a termeszetes kivalasztodasnak mond ellent, de azon modositas is ellenkezo eredmennyel jar imigyen, ami a tobb klanutest volt hivatott elosegiteni.

Remedy 11-16-2011 11:23

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 294404)
t, de azon modositas is ellenkezo eredmennyel jar imigyen, ami a tobb klanutest volt hivatott elosegiteni.

Epp ezert kellene a kileptetest 1-2-3 korrel kesleltetni. Igy a kecske is jollakna, es a kaposzta is megmaradna.

vityu 11-16-2011 11:34

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 294404)
Sirva kerlek ne hasznald ervkent az egyebkent ertelmes es tartalmas mondanivalod alatamasztasara ezt, mert termeszetes, hogy ez koltsegekkel jar es a nagykozonseg csak felesleges konnyhullatasnak fogja velni.

Csak azért emeltem ki, mert én magam sem hittem el, hogy mennyibe került, mondjuk csak az átépülés, és akkor valószínűleg a kidobálás haszonélvezői (akik nem épülgetnek, nem ütögetnek) egyszer sem számolták ki azt, hogy 8-9tag kidobálása mennyire kis ár azért, amit az ellenfél klánt tett bele.

Pumi 11-16-2011 12:16

Érdekes egy beszélgetés ez és tuti sose lesz egyezség, mivel aki változást akar az régóta fent van, mnt-vel teli nyugisan termel, majd kitesz 1-2 tagot és egy kisebb klánt bever, akinek a környék miatt nincs lehetősége termelni. Ez a szint közel sem az egyenlőségről híres, itt egyértelműen az van nyeregben aki régebb óta van jelen a csoportban.

Nem szeretném vityu mestert sem bántani, de állandóan fitogtatja a tudását, de csak A-ban. Nem érdekes ez? A többi csoportban meg síri csend és semmit nem látni tőle.....Jah, hogy ott nem nagy tényező az eltöltött idő?

Tsobi 11-16-2011 13:16

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 294406)
Csak azért emeltem ki, mert én magam sem hittem el, hogy mennyibe került, mondjuk csak az átépülés, és akkor valószínűleg a kidobálás haszonélvezői (akik nem épülgetnek, nem ütögetnek) egyszer sem számolták ki azt, hogy 8-9tag kidobálása mennyire kis ár azért, amit az ellenfél klánt tett bele.

Ha en egy nyeszlett kis senki vagyok, akit a kigyurt kopasz allat meg akar verni, csak azert nem fogom neki hagyni, mert ertekelem a testepitesbe s hajnyirasba befektetett energiajat, hanem ha lehez elkerulom. :)

Sami 11-16-2011 13:25

Tsobi, ment PÜ. Bocs az offért

csabi 11-16-2011 14:26

Quote:

Originally Posted by Pumi (Post 294411)
Érdekes egy beszélgetés ez és tuti sose lesz egyezség, mivel aki változást akar az régóta fent van, mnt-vel teli nyugisan termel, majd kitesz 1-2 tagot és egy kisebb klánt bever, akinek a környék miatt nincs lehetősége termelni. Ez a szint közel sem az egyenlőségről híres, itt egyértelműen az van nyeregben aki régebb óta van jelen a csoportban.

Nem szeretném vityu mestert sem bántani, de állandóan fitogtatja a tudását, de csak A-ban. Nem érdekes ez? A többi csoportban meg síri csend és semmit nem látni tőle.....Jah, hogy ott nem nagy tényező az eltöltött idő?

Poolosan mondva ez butaság.. gondolom valamelyik nagy klán tagja vagy, hogy tudod kinek mennyi mnt-je van.. gondolom tudod, hogy ha valakinek a környék miatt nincs lehetősége termelni, hanem védekeznie kell vagy támadni, akkor mért könnyebb beverni, mint egy termelőt? (ezt komolyan nem értem).. többek között azért nincs a nagy klánoknál harc, mert ha odaállnak egymás mellé, akkor 1% földet veszítve kidobálják a tagokat, mert a felépítésük miatt esélytelen a védekezés..

All times are GMT +1. The time now is 12:10.