![]() |
Quote:
(Azert, mert nektek egyszer szerencsetek volt, ez nem feltetlen jo taktika) Ha az sem sikerult volna, valoszinu egyaltalan nem ez lenne a velemenyed. Az a baj, hogy keptelen vagy objektiven szemlelni a dolgokat, csak a sajat (keves) tapasztalatodbol igyekszel itelni, ami kicsit deformalt is, mert kimaradt egyszer a Pekeknel egy klanpontlista figyeles... |
Quote:
|
Quote:
Na mindegy. Orulnek ha olyan emberek is elmondanak a velemenyuket, akiknek van tapasztalatuk a klanutesekben, pl Serg, Monro, stb... :) Mert a Joco velemenyet hallottuk elegszer, es eleg sztereotip mar. Eddig ahogy nezem, harom allaspont van: 1. maradjon meg ez a kiskapu mindenkepp 2. ne maradjon 3. ne maradjon, de akkor elfokozas se legyen. (Bar a Jocoet pl nem tudnam hova rakni, hol azt irja, kockaztasson egy nagyklan, hol meg azt hogy valtozzon meg az elfokozas is) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ha elvonatkoztatnál a saját érdekeitektől ezt te is belátnád.. :) de mindegy, mert úgyse vagyok méltó, hogy vitába szálljak veled:D véleményem szerint az elfokozás ugyanannyira stratégia, mint a kidobálás.. (vagy inkább ugyanannyira nem stratégia..:)) |
oké bocsánat remy, hogy hozzá merek szólni egy témához, remélem csak a magadfajta tapasztalt játékosok fognak írni ezentúl minden témához, és hiába fogunk kapni levelet a hódtól, hogy szoljunk hozzá, nekem ezek után elment a kedvem. ha az ember kifejti a véleményét és hozzászól egy fejesztéshez, akkor hülye, és nem ért hozzá, kezdő, és ne szóljon bele semmibe. az ilyeneket tiltanám ki mint te. részemről lezárva a téma azt csináltok amit akartok.
1 fórumozóval kevesebb. |
Quote:
(Utoljara irom, ha egy egysegunk sem lenne, akkor is ugyanezt mondanam, miert kell mindig felhozni ezt a sajat erdekes baromsagot?) Plusz elfokozas ellenes sem vagyok, csak ertelmes alternativa kellene, ami nem eredmenyez a felso szamara "en nyertem" taktikakat. Szoval innentol megkoszonnem ha ezt a sajat erdekes dolgot melloznenk. :) (Persze lentebb irjatok itt, hogy elbont vki 100k pontot... Azert az sem eletszeru pelda, csak full mnt-s, vagy ritka pontlistaban lehet olyat csinalni, kulonben szerintem halott az adott orszag...) |
Quote:
Az, ha csóró a klánod az azt jelenti, hogy a játék ezen része kihívást, nehézséget jelent Neked. Ezen a területen kell fejlődnöd. Ne panaszkodj, hogy másnak több van, hanem tegyél érte, hogy Neked is több legyen. Lehet termelni, kereskedni...... Egy klán sem úgy kezdte, hogy áldott az Úr sok milliárdot a semmiből. Klánunk kora: Kor: 50.972 kör Nem a semmiből teremtettük meg gyorsan a hátteret, és más nagy vagyonos klánok sem karácsonyra kapták. |
Quote:
|
Quote:
és most meg nekiálltok tanácsokat osztogatni olyankoknak akik kifejtették a vélemégnyuk és amugy dohadtul nem kiváncsiak az állandó önfényezésre meg jotanácsokra, se toletek se vityu nagymestertől |
Quote:
tessék ha olyan okos vagy hogy számodra csak pár ember véleménye mérvado akkor ime itt van sergé nem sokban kulonbozik amugy az enyémtől csak annyiban hogy nekem ami a szivemen az a számon ő meg nem koptatja foloslegesen a billentyuzetet [2011.01.15. 12:58:49] Serg: én nem írok [2011.01.15. 12:59:18] Serg: Arra megy a játék hogy övék lehessen a legnagyobb ütés kockázat nélkül |
Quote:
De hat a hoditos tarsasag mindig is az osszeeskuves-elmeleteirol volt hires. Vajon Vityu is ezt szeretne, neki is arra megy ki a jatek? :) (mondjuk ez nem feltetlen velemeny volt, csak egy melletrafalt gondolat...) |
Quote:
És igen az a véleményem, hogy sem itt sem a való életben nem az a megoldás, hogy panaszkodok, ha nincs valamim, hanem az, ha teszek érte, hogy legyen. (És igen Vityuék is gyengék voltak gazdaságilag, és jé, most már nem azok! Nem hallom, hogy panaszkodnának, hogy ez sincs, meg az sincs. Sőt hadakoztak is a termelés közben.) Off Nem hiszem, hogy a top 2 helyre születtünk, addig is eljutottunk sok 100 csatát megvívva. Off |
Quote:
Quote:
és azért lobbyzol csak ebben a topikban mert ez az érdeked 1 honap után már igazán leirhatnád a véleményed mert az egy kicsit ovodás érv hogy azért mert jack szemét volt pool is ellenezte az elején mind2 javaslatot de ot legalább meg lehetett gyozni érvekkel és nem csak hulyének nézi a tobbi játékost és lekezelően viselkedik mert nem birja elviselni hogy valakiknek más a véleménye mint neki |
Quote:
Bevallom, nem tudom eldonteni, hogy direkt ertetlenkedsz neha, vagy csak keresel vmit, amivel megprobalhatsz kotozkodni... |
Quote:
Quote:
A leírt példád megtörtént már egyszer velünk. A pékek ránk álltak, de nem sikerült nekik újra addig, ameddig kint volt a sereg. Quote:
Quote:
Quote:
Emlékszem egy tolvajakcióra, amivel éplistákat lehet találni. Én úgy emlékszem, hogy jól látszik az országokon, ha klántámadásra készülnek. Pont itt jön be a képbe az, hogy akkor fel is lehet rá készülni. Vagy nem? Egy ilyen ritka mezőben az egy ország 3napi tolvajakciójával fel lehet mérni, hogy hol milyen alakulások vannak. A nagy klánok között a legnehezebb a klánütés. És ezt nehezet tovább, hogy az ellen bármikor szétdobálhatja a klánt. 5%-os sikerlehetőségre nem fogok kimenni... Nektek mákotok volt a pékekkel. Mi is nagyon jól láttuk, hogy nincs meg mindig minden távol, csak mi nem tudtuk volna kirakni őket. |
Quote:
|
Quote:
2010-06-07 06:01:13 BorzalmakVárosa (#199867) elfoglalt 662 hektárt A Mennyország kulcsa elveszett (#261650) országától. 2010-06-07 06:01:13 BorzalmakVárosa (#199867) elfoglalt 186 hektárt wrong turn (#500598) országától. 2010-06-07 06:01:13 BorzalmakVárosa (#199867) elfoglalt 259 hektárt wrong turn (#500598) országától. |
Beugrott egy egyszerű lehetőség:
A szövetségből egyszerre kilépő státuszban lévő játékos 2 lehet. Tehát megmarad a lehetőség a veszteségek csökkentésére, de nem lehet párszáz hektárossá csökkenteni egy többezer hektáros foglalást. |
Quote:
|
Quote:
Nem azt mondtam, hogy nem marad kiskapu, de általában nem jellemző az, hogy egy klán úgy épül fel, hogy van pl egy 600k-s ország, meg rajta kívül 5-6-7 200k alatti. |
2011-11-07 06:00:55 Black Dragon (#3270) támadást indított Hanyatlás (#3186) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 447 hektár földet.
|
Grat a hanyatlásnak:)
|
Oh, ma lett 2 éves ez a téma. Aktuális még mindig.
Hogy látjátok mostanában? :p |
Quote:
|
Quote:
|
Vityu, nem menekültünk volna el, ha nem 3 körre jöttök ki, de így tálcán kínáltátok a lehetőséget, és szerintem nincs olyan játékos, aki boldogan veszít 1000 hekit 100 helyett, ha lehetősége van rá.
|
Az általános beszélgetéseket légyszi ne itt.
A következő ideális hely hozzá: http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368 Köszi. |
Elnézést kérek
|
Quote:
Én így látom, hogy a mostani rendszer megfelelő... |
Quote:
Szerinted menyi egység ment el csak a fokozásokra nekünk azon a héten? Mennyibe került átépülni? Több 10millió nyers, és ha az utolsó próbálkozásunkra az Északiak is szétdobálták volna a klánt, akkor több hónap termelése elszáll. Ez hogy fér bele egy stratégiai játékba? Rettenetesen jó újítás volt a kedvezményes klánbelépés, talán legjobb az A-ban, mióta itt vagyok, DE ezt a kiskaput be kellene zárni, mert így talán a legrosszabb lett. |
Quote:
Sirva kerlek ne hasznald ervkent az egyebkent ertelmes es tartalmas mondanivalod alatamasztasara ezt, mert termeszetes, hogy ez koltsegekkel jar es a nagykozonseg csak felesleges konnyhullatasnak fogja velni. Mellesleg egy klannak folyamatosan keszen kell allnia a csatara (kiveve talan akkor, ha topklan vagy korulotte nagyon szeles savban mindenki MNT-s). A mostani rendszer ezen fogyatekossaga nem csak a termeszetes kivalasztodasnak mond ellent, de azon modositas is ellenkezo eredmennyel jar imigyen, ami a tobb klanutest volt hivatott elosegiteni. |
Quote:
|
Quote:
|
Érdekes egy beszélgetés ez és tuti sose lesz egyezség, mivel aki változást akar az régóta fent van, mnt-vel teli nyugisan termel, majd kitesz 1-2 tagot és egy kisebb klánt bever, akinek a környék miatt nincs lehetősége termelni. Ez a szint közel sem az egyenlőségről híres, itt egyértelműen az van nyeregben aki régebb óta van jelen a csoportban.
Nem szeretném vityu mestert sem bántani, de állandóan fitogtatja a tudását, de csak A-ban. Nem érdekes ez? A többi csoportban meg síri csend és semmit nem látni tőle.....Jah, hogy ott nem nagy tényező az eltöltött idő? |
Quote:
|
Tsobi, ment PÜ. Bocs az offért
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:10. |