Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Deni 10-03-2006 18:57

Quote:

Originally Posted by laci (Post 33501)
Mivel egy címről játszotok, a rendszer szemében egy személy kezében vannak az országok, így szerintem a fentiek (is) érvényesek.

látom nehéz megértened.. de a jelen szabályok szerint egy gépről játszhat két ember szabályosan..

director 10-03-2006 18:59

Quote:

Originally Posted by Zounok (Post 33502)
Bocsi, nem tok veled vitatkozni, 1xűen nem vagy alkalmas rá...ott van bemásolva a szabály, nem kell senkinek semmit sem feltételezgetnie...

Szvsz nyilvánvaló, hogy mindketten félrebeszéltek, a jelenlegi szabályok legalizálják a csalást, ha nem vagy teljesen hülye hozzá.. van aki ezzel nem ért egyet?

laci 10-03-2006 19:01

Jó, utoljára elmondom: mivel nem tudja senki bizonyítani, hogy valóban többen játszanak különböző országokkal ugyanarról a gépről, szerintem össze kell őket kapcsolni. Ha másért nem, akkor csak a békesség kedvéért. Ha félreértjük egymást, akkor bocsánat mindenkitől, én csak azt mondom, amit logikusnak látok.

monro 10-03-2006 19:02

Quote:

Originally Posted by director (Post 33498)
Attól még nem lesz jobb.

Nem kell, hogy jobb legyen. Elég ha betartja a szabályokat.

monro 10-03-2006 19:04

Quote:

Originally Posted by director (Post 33504)
Szvsz nyilvánvaló, hogy mindketten félrebeszéltek, a jelenlegi szabályok legalizálják a csalást, ha nem vagy teljesen hülye hozzá.. van aki ezzel nem ért egyet?

Attila biztos nem :)
Kár, hogy nem ismeritek Zou-t eléggé. Sokmindent lehet mondani rá, de azt nem, hogy csaló.

Zounok 10-03-2006 19:06

Egyem a szíved... mit tettünk amit tiltana bárhol is bármilyen szabály? A szabályok lehetővé teszik, hogy egy gépről 2 ember ( vagy akár 8 is) egyazon csoportban is akár 2 orival ( vagy akár 8-al is) egyidőben játszanak. Kitételek vannak, amiket be kell tartani.

Ezen szabályok ellen sehol sem vétettünk!!!!!! Innen kezdve nincs min vitatkozni, mert minden az Attila által lefektetett, az általam és mások által is elfogadott szabályok szerint történt!

Ezért kérném ismét az országok visszahelyezését tőled Attila, remélem ránk is csak a normál szabályok vonatkoznak, mint bárki másra, amiket be is tartottunk.

Előre is köszi:
Zou

director 10-03-2006 19:11

Quote:

Originally Posted by monro (Post 33507)
Attila biztos nem :)
Kár, hogy nem ismeritek Zou-t eléggé. Sokmindent lehet mondani rá, de azt nem, hogy csaló.

Oké, nekem mind1:) Felőlem lehet ő egy nagy kivétel

De ez most pont egy jó alkalom arra, hogy bejelentsem: határozatlan időre abbahagytam a hódot, mindenem szabin van.. és izé. Hát, viszlát. :)

monro 10-03-2006 19:15

Quote:

Originally Posted by director (Post 33510)

De ez most pont egy jó alkalom arra, hogy bejelentsem: határozatlan időre abbahagytam a hódot, mindenem szabin van.. és izé. Hát, viszlát. :)

Szar ilyesmit olvasni :)
Én is abbahagytam lassan 3 hónapja, mégis itt esz a fene a fórumon és azon agyalok, hogyan lehetne jobb a Hód :)

Zounok 10-03-2006 19:15

Quote:

Originally Posted by director (Post 33510)

hehe...ugyanezt tettem én is az orijaimmal:) mind szabin vannak...csak azonosítani léptem be őket én is meg a feleségem is....erre ez lett:) vigyázz te is :)

Zou

monro 10-03-2006 19:19

Bár mindig ennyien lennénk itt a fórumon :D
Hiába na... "vérszagra gyűlaz éji vad..." ;)
Méghogy nem élvezzük a vitatkozást :D:D:D Az az ünneprontó aki csendre inti az éppen aktuális cirkuszolókat :D

director 10-03-2006 19:34

Quote:

Originally Posted by monro (Post 33513)
Szar ilyesmit olvasni :)
Én is abbahagytam lassan 3 hónapja, mégis itt esz a fene a fórumon és azon agyalok, hogyan lehetne jobb a Hód :)

Nemtom, én többek között azért hagyom abba, mert úgy érzem, hogy a közeljövőben egész biztosan nem lesz jobb :P

director 10-03-2006 19:36

Quote:

Originally Posted by Zounok (Post 33514)
hehe...ugyanezt tettem én is az orijaimmal:) mind szabin vannak...csak azonosítani léptem be őket én is meg a feleségem is....erre ez lett:) vigyázz te is :)

Zou

Nincs feleségem, így ez a veszély egyelőre nem fenyeget.. :)

Szecsa 10-03-2006 19:40

Elolvastam, ezt az egeszet...es egyebkent, tenyleg lehet 1 geprol 2-en jatszani, de fogalmam sincs miket figyel a rendszer :) Sokaig mukodik a dolog, es egyszercsak hopp :) Anarch...
Nekem az a tapasztalatom e téren, hogy az igy jatszo csaladtagok osszekotik az orijukat az elso anarchba helyezes utan.
Javaslom ezt nektek is! Mar ha visszatertek jatszani :)
Ahogy latom, van aki visszavar! :)

Synkel 10-03-2006 20:28

Nos, az a helyzet, hogy nekem van pár csoportban orim: A B G X. Szép szabályosan összekötve, ahogy a szabályok előírják. A feleségemnek B-ben és X-ben, neki is összekötve. Kb egy éve szinte mindig voltunk egy csoportban egy gépről, és nem volt semmi probléma. Remélem most se lesz... Az ő egyik orijának késik az azonosítása, mert előbb mailt kell váltson, lévén elfelejtette miről volt regelve az ország.
Ebből is látszik, hogy ketten kezeljük az orikat, velem ilyen nem történhet meg:D:D:D

Hozzáteszem, szerencstélen elgondolás, hogy kevesebb orival játsszunk, és kössük össze egybe mindet, mer akkor mindenki elégedett lehet. Az a helyzet ugyanis, hogy egyikünk sem mf. És a szöviknek is vannak céljaik, meg érdekeik, lehet nem akarnak esetleg hónapokat várni egy szintlépésre, mert nekem vagy neki orija van egyel fentebb...

Alba 10-05-2006 08:18

A régi és az új szabály frankón üti egymást.
Mivel az új szerint össze kell kötni az országokat.Gondolom azt nézik hogy egy gépről játszanak e vagy sem.

Ez természetesen hülyeség.
Ha nekem van orim mondjuk az A ba meg mondjuk a nagyapámnak a G be, siman jatszhatnánk összekötés nélkül.A régi szabály szerint meg 1 adott csoportban is lehetnénk ha nem vétünk a szabályok ellen.Es tök világos hogy nem multizunk mert meg csak nem is egy csoportba vagyunk.
De az uj a szűrő kivághat lásd zou.
Hogy a viharba multizott volna ha meg csak ne mis egy csoportba van.

Aláirom hogy multigyanus ha mondjuk van orim A b meg összekötve vel egy B be és mondjuk a feleségemnek is van a B be.Akkor mar kivaghat a szuro.
Függetlnül attol hogy ezt is engedik a szabalyok, tenyleg gyanus.

-Fegya- 10-06-2006 08:23

Nem tudom, hogy mit figyel a rendszer és hogyan és ezt Ati nem is fogja elárulni. Azt gondolom, hogy valami olyan történhetett Zouval, hogy egyszerre azonosítottak a feleségével...

Zounok 10-07-2006 16:46

Pontosan erről volt szó, hogy az összes orit, az enyémeimet is, amik össze vannak kötve(4)+ a feleségemét is egyszerre azonosítottuk, mikor megjöttek a kódok...

Attila, várnám továbbra is a válaszod, hogy visszateszed-e az orijainkat.
Köszönettel
Zou

Zounok 10-10-2006 06:12

Attila, semmi válasz? Sem itt, sem a privi üzenetemre?

Deni 10-10-2006 07:02

Quote:

Originally Posted by Zounok (Post 34461)

Zou, tudom elcsépelt, de supportra írjál.. Én is onnan kaptam segítséget anno uebben a témában, sikerrel .

Ati 10-10-2006 08:53

Quote:

Originally Posted by Zounok (Post 34461)

Véletlen átsiklottál szerintem a válasz felett, mert már egy hete megírtam:

http://forum.queosia.com/showpost.ph...&postcount=364

Senki 10-10-2006 10:53

Ati, de ő azt mondja, hogy nem az ő országa volt.... nem akarok beleszólni, csak a belinkelt válaszodban úgy kezeled, mintha az övé lett volna... jó, tudom tudom, de én hiszek neki, na.

Ati 10-10-2006 13:49

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 34516)
Ati, de ő azt mondja, hogy nem az ő országa volt.... nem akarok beleszólni, csak a belinkelt válaszodban úgy kezeled, mintha az övé lett volna... jó, tudom tudom, de én hiszek neki, na.

Valóban úgy kezelem, ennek ellenkezőjéről nem sikerült meggyőznie, innentől a döntés végleges.

Zounok 10-12-2006 14:21

Attila, egy kérdésem lenne már csak. Mi alapján kezeled úgy? Honnan veszed magadnak a jogot, hogy bárki szavában is kételkedj??? Semmilyen szabály ellen nem vétettünk, semmilyen szabály nem tiltja amit tettünk, sőt, a Te általad leírt szabályok szerint jártunk el! Erre kivágod mindkét orit! Igazán szabályos és nagyvonalú az eljárásod! Holmi feltételezésed szerint kivágsz olyan orit is, amiben több 1000, ne adj isten 1000.000 Ft-om fekszik benne, sosem adtam össze a VIP-ek értékét! Nem nekem kell téged meggyőznöm az igazamról azt hiszem, én fizetek egy szolgáltatásért....ha te onnan kivágsz, azt neked kell igencsak erősen megindokolnod, nem feltételezésre alapoznod !

Tehetsz be bármilyen szűrőt, az nem tudja megállapítani, hogy ki ül a gép előtt! Te ,mint a játék tulajdonosa nem vághatsz ki senkit sem feltételezések alapján, amíg nincs rá bizonyítékod, hogy az illető nem szabályosan játszott!!!!! Ha ennyire rossz a szűrőd, nem tudja kezelni ezeket a dolgokat, akkor változtatni kell a szabályokon, amik egyértelművé teszik!

Attila, utoljára kérdem, hogy visszateszed-e az általunk szabályosan kezelt és vezett országokat a helyükre, és he nem indoklod meg megfelelőképpen az áthelyezésüket, akkor tovább megyek és feljelentelek az illetékes helyen! Nem érdekel mibe kerül, az sem meddig tart, de végigviszem! Azt hiszem eddig is türelmes voltam, többször leírtam már mi történt, semmit sem tudtál felhozni az országok tevékenységével kapcsolatban, mint szabálytalanságot!
Nem tudom mennyire van kedved pereskedni emiatt, döntsd el, de nem hagyom a pénzemet veszni holmi feltételezésed miatt!

További jó játékot mindenkinek, Te pedig Attila remélem meggondolod magad és visszateszed az országainkat!

Üdv:
Zou

Senki 10-12-2006 14:23

ebből baj lesz, ez így túl csúnya. :(

Ati 10-12-2006 14:26

Quote:

Originally Posted by Zounok (Post 34992)
Te ,mint a játék tulajdonosa nem vághatsz ki senkit sem feltételezések alapján, amíg nincs rá bizonyítékod, hogy az illető nem szabályosan játszott!!!!!

Szeretnélek emlékeztetni azokra a szabályokra, amiket jelentkezéskor elfogadtál, és magadra nézve kötelező érvényűnek elfogadtál:

"Tekintettel arra, hogy a Hódító játék a játékot üzelemtetők szerverén, a játék tulajdonosainak szoftverével és adatbázisával, az üzemeltetők által fizetett Internet-elérési ponton üzemel, az üzemeltetők csak bizonyos embereknek engednek a játékhoz hozzáférést! A Hódító nem egy mindenki által szabadon használható játék! A játékban csak az vehet részt, aki a lenti szabályokat elfogadja, és azokat magára nézve kötelező erejűnek tekinti. A játékban azok a személyek, akikeket nemkívánatosnak minősítettünk, nem vehetnek részt: nem indíthatnak új országot, meglevő országaikba sem léphetnek be, és más országát sem használhatják."

"A játékban való részvétel nem jog, hanem privilégium, melyet a játék adminisztrátorai tetszés szerint bárkitől, bármikor megvonhatnak. A játék adminisztrátorai semmilyen felelősséget nem vállalnak a játék folyamatos és zavartalan működését illetően. Az adminisztrátorok a szabályok változtatásának jogát is fenntartják, az aktuális szabályokat mindig itt, a regisztrációs oldalon olvashatod. A játékban csak saját felelősségedre vehetsz részt, a szabályok elfogadásával tudomásul veszed, hogy a játék készítői, üzemeltetői és adminisztrátorai semmilyen kötelezettséget és felelősséget nem vállalnak jelen szolgáltatás (játék) kapcsán. A játékban levő és megszerezhető országok, címek, javak, értékek, pontok a játék üzemeltetőinek tulajdonát képezik, azok a játékosok által se nem beválthatók, se bármilyen kártérítési igény a játék rendeltetésszerű, vagy nem rendeltetésszerű használata során történő elvesztése miatt velük szemben nem érvényesíthető. A játék üzemeltetői, adminisztrátorai, tulajdonosai a játék használatából, vagy annak nem használatából eredő károkért semmilyen felelősséget nem vállalnak."

"Vitás kérdésekben minden esetben a játék üzemeltetőinek döntése mérvadó, ez ellen fellebbezésnek helye nincs. A játékos ilyen esetekben köteles elfogadni a döntést, ellenkező esetben a játékot nem folytathatja. Jogi út kizárva. Ezen az sem változtat, ha játékos úgy dönt, hogy a játékon belül elérhető VIP tagsággal segíti a játék fenntartását. A szabályok elfogadásával kijelented, hogy a játék érdekeire tekintettel, jelen játékkal és minden ehhez kapcsolódó tevékenységgel kapcsolatban, sem más játékos ellen, sem a játék üzemeltetői, tulajdonosai ellen nem indítasz jogi eljárást sem saját magad, sem megbízottad által."

"A játék adminisztrátorai fenntartják a jogot, hogy a játékból bárkit, bármikor, minden indoklás nélkül törölhetnek."

"A játék adminisztrátorai fenntartartják a jogot, hogy szabályszegés esetén, szabályszegés gyanúja esetén, avagy bármilyen más esetben saját belátásuk szerint szankcionálják az érintett országot és/vagy embert, átmeneti kizárással, más csoportba helyezéssel, a játékból való törléssel, és/vagy más, a játékon belüli eszközökkel."

"VIP tagságodnak semmilyen jogkövetkezménye nincs, ezzel nem egy szolgáltatásra fizetsz elő. Ezzel nem mentesülsz a játék szabályai alól, szabályszegés esetén országodra ugyanúgy vonatkoznak a szankciók, mint bármely más országra! VIP országokra is a játék mindenkori szabályai vonatkoznak! Amennyiben országodat bármilyen okból törölni vagyunk kénytelenek, semmilyen követeléssel (sem anyagi, sem más) nem élhetsz, a még esetlegesen hátralevő VIP körök elvesznek, azok másra át nem ruházhatók. Ha bármilyen okból Te magad törlöd az országod, és még fennállt a VIP tagság, a hátralevő VIP körök elvesznek, azok másra át nem ruházhatók."

Természetesen ezeket nem viccből írtuk, a fenti jogainkkal saját belátásunk szerint bármikor élhetünk.

Zounok 10-12-2006 14:35

Jó...akkor melyik ellen is vétettem?

Zounok 10-12-2006 14:37

Vagy ezzel azt akartad kifejezni, hogy csak úgy kitettél, mert így volt kedved, úgy sem kell megindokolni?

Arwyl szelleme 10-12-2006 14:38

Zou!

Gondold végig! Ati ezeket a dolgokat direkt azért tette bele, hogy -mint írja is- bárkit bármikor kizárhasson, törölhessen ha nem tetszik az arca. Mint láthatod bármilyen ilyen jellegű pert csak buknál.

Zounok 10-12-2006 14:47

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 35000)
Zou!

Gondold végig! Ati ezeket a dolgokat direkt azért tette bele, hogy -mint írja is- bárkit bármikor kizárhasson, törölhessen ha nem tetszik az arca. Mint láthatod bármilyen ilyen jellegű pert csak buknál.

Természetesen nincs igazad Arwyl! :) Mint ahogy nincs jogi diplomád sem(nekem még éppen az van), így bizonyára azt sem tudhatod, hogy teljesen mindegy mit köt ki Attila....majdnem teljesen mindegy...egészen egy ilyen esetig! Minden olyan dologért , amiért fizetsz, az üzemeltető, a jogok tulajdonosa erkölcsi és anyagi felelősséggel tartozik, amiért felelnie is kell, ha nem tudja JOGILAG is megindokolni azt amiért azt a viszonyt megszüntette! Semmilyen bíróság nem fogadja el indoknak a "csak"-ot, amivel másnak anyagi kárt is okozol, nem beszélve az erkölcsi kárról, amit akkor okoz, ha kétségbe vonja bárki szavát is!

Zou

Ati 10-12-2006 14:50

Quote:

Originally Posted by Zounok (Post 35002)
Természetesen nincs igazad Arwyl! :) Mint ahogy nincs jogi diplomád sem(nekem még éppen az van), így bizonyára azt sem tudhatod, hogy teljesen mindegy mit köt ki Attila....majdnem teljesen mindegy...egészen egy ilyen esetig! Minden olyan dologért , amiért fizetsz, az üzemeltető, a jogok tulajdonosa erkölcsi és anyagi felelősséggel tartozik, amiért felelnie is kell, ha nem tudja JOGILAG is megindokolni azt amiért azt a viszonyt megszüntette! Semmilyen bíróság nem fogadja el indoknak a "csak"-ot, amivel másnak anyagi kárt is okozol, nem beszélve az erkölcsi kárról, amit akkor okoz, ha kétségbe vonja bárki szavát is!

Zou

Természetesen ha úgy érzed, hogy bármely, az előírt formában, a megadott számra elküldött SMS után a VIP körök nem kerültek jóváírásra, azt jelezheted, és ki fogjuk vizsgálni.

Zounok 10-12-2006 14:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 35003)
Természetesen ha úgy érzed, hogy bármely, az előírt formában, a megadott számra elküldött SMS után a VIP körök nem kerültek jóváírásra, azt jelezheted, és ki fogjuk vizsgálni.

Attila, természetesen te is tudod, hogy nem erről beszélek.

Zounok 10-12-2006 15:03

Mindegy, azt hiszem többet erről fölösleges írni már..

Attila, leírtam mindent, azt hiszem Te is már, közöltem azt is, hogy mit fogok tenni, ha nem kapok megfelelő indoklást! Gondold át, várom mielőbbi válaszod, de nem félrebeszélést, hanem igen vagy nem formájában. Én nem árulok zsákbamacskát, eddig is türelmesen vártam már , nem értem miért volt erre szükséged Attila....de ez a Te dolgod, semmi közöm hozzá, csakis az országainkhoz, illetve az azokhoz befizetett pénzmennyiséghez, időráfordításhoz, ill. anyagi és erkölcsi kárhoz.

Ha esetleg kell a számom, beszélhetünk telón is ( 70/3792334), de azt hiszem itt is éppen elég..

Tisztelettel:
Zou

Alba 10-12-2006 15:14

Hali

Most őszionten full igaza van Zou nak....
És mivel invesztál a játékba és fizet érte innetől kezdve teljsen érthetően vádaskodik is.
Amiért fizetek azért el is várok valamit.Olyan nincs hogy én fizetek valamiért majd ne mazt kapom amiert fizetek...

Arwyl szelleme 10-12-2006 15:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 35003)

Ez hogy jön ide?? Nem erről volt szó!

laci 10-12-2006 15:34

Ez egyre csúnyább :(

Arwyl szelleme 10-12-2006 15:38

Quote:

Originally Posted by laci (Post 35015)
Ez egyre csúnyább :(

Ahogy látom lesz ez még csúnyább is... Lehet jobb lenne azt a 2 orit visszatenni!

laci 10-12-2006 15:43

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 35017)
Ahogy látom lesz ez még csúnyább is... Lehet jobb lenne azt a 2 orit visszatenni!

És ez tudod, hova vezetne?
Szerintem ezt nekik, külön kellene megbeszélniük, és másnak nem kellene beleszólnia.

Hornet 10-12-2006 15:56

Sziasztok.

Vége van már a történetnek??
Érdekelne a vége.Tanulságot levonnám.
Ha tudjátok légyszives irjátok meg.Köszi:confused:

laci 10-12-2006 15:57

Hogy lenne vége, amikor még ma 16:04-kor is folyt? :(

wand 10-12-2006 15:59

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 35009)
Hali

Most őszionten full igaza van Zou nak....
És mivel invesztál a játékba és fizet érte innetől kezdve teljsen érthetően vádaskodik is.
Amiért fizetek azért el is várok valamit.Olyan nincs hogy én fizetek valamiért majd ne mazt kapom amiert fizetek...

szerintem meg nincs igaza,
a VIPért cserébe kapsz ht-t. az gondolom azóta is műxik.

Értelem szerűen Atinak nem kell pontról pontra megindokolni minden áthelyezést, lévén ezzel megmondja hogyha már most lebuktunk akkor legközelebb mire figyeljünk.

Zou, mint tudod egy gépről azért necces vinni két orit, nem szabálytalan de az országok közt nem lehet összefüggés.
ha jól tudom nálad pedig volt egy pár:
1. mindkét ori azonos emilről volt regisztrálva
2. azonosak voltak a jelszavai
3. az azonosító emil megküldése után szépen sorban lettek azonosítva a tieiddel együtt, gondolom egy IPről egy felhasználról.

szerintem ennyi bőven alég ahhoz a következtetéshez, hogy az eddigi tapasztalatok és a józan ész alapján, az országok 1emberé voltak.

beláthatod, hogyha valakire ennyi bizonyíték mutat, akkor annak az áthelyezése teljesen normális. sőt ha ilyen esetkben nem helyeznének át, akkor soha egyetlen országot sem lehetne átrakni.

Végezetül én akár el is hiszem, hogy az egyik ori a feleségedé volt.
Akár azt is elhiszem, hogy mint mondtad azonos emilt használtok.
Azt már picit nehezebben, hogy a feleségednek pont ugyanaz a jelszó jutott az eszébe mint neked.
És azt talán mégkevésbé, hogy ültél a gépnél azonosítottad az oriajid, majd pár mpre a feleséged ült ott, Ő is pont azonosított, majd gondolom újra Te jácottál tovább.

mindezeket együtt véve, lehet nem a tiéd volt az ori hanem a feleségedé, de ha ennyi minden miatt nem raknának át valakit, akkor minden multis ki tudná jelenteni, hogy a felsége, a gyereke, a testvére, az anyukája, vagy épp az aranyhaláé az az ori.

mindemellett hajlok rá, hogy higgyek neked, de ettől függetlenül tudnod kell, hogy egy gépről ha többen jáccanak az necces, és ha neked van iagazd, akkor ez van. a "bizonyítékok" ellened szólnak.

a barátaid ismernek és azt mondják biztos nem csaltál. én hiszek nekik,
de Atinak a játékbeli összefüggéseket kell nézni, és értelemszerűen nem fog hinni az ilyen történetekben. sem neked sem másnak.

All times are GMT +1. The time now is 12:04.