![]() |
Én a kilépésem előtt durván 3-4 percet vártam. Közben babráltam a felületet, de nem jött helyre semmi. (ki-be kattingattam a chatből, ide-oda kattingattam a térkép és a karakterlap között)
miután nem hozott eredményt, kiléptem. visszalépve én MÁST tapasztaltam, mint a többiek. engem visszaengedett. (nem írta, hyog már be vagyok lépve.) Viszont nem votl se karakterem se térkép se semmi. (pár HSZ-el, feljebb linkeltem képet!!!) Utána megint kiléptem, és vissza. Utána jó volt. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Oks várunk holnap :) |
Semmi nem volt. Az az egy darab (egyébként hibás) térképkocka.
(Azért hibás, mert én a városban álltam, tehát nem láthattam volna folyórészletet - vagy mi az...) Direkt megvártam, amíg a böngésző fullra tölti az oldalt. Ennyi. Kattingattam is, hátha csak szétesett a térkép - mivel régebben mozgással helyre lehetett "rántani". Nem jött be. Ezért léptem be újra. utána minden jó volt, és utánam a többiek is be tudtak lépni. :) |
Quote:
|
Jóéjt, holnap jöszök. Hagyjatok pár polgárt nekem is. :D
|
Ati,
ha már megnézed a faágat akkor légyszíves nézz rá a kovakőre is mert 1500 mp-ből egy darabot sem találtam a tárnában sima kereséssel. Akkor majd holnap! |
Quote:
|
Egyoldalú csatával találkozott-e valaki tegnap este óta? (Addig azt mondtáok, hogy nem. :))
|
Nem olyan lényeges, de szemet szúrt:
"Bőrből készült lapos pénztárca. Itt nem sok hasznát venni." És ha éppen egy olyan helyen vagyok, ahol igenis van haszna?? :p |
Quote:
|
Ati emlékeztetnélek a faág és a kovakő problémájára :rolleyes:
|
Quote:
|
Aki tudja, az költse el az összes tanuláti lehetőségét, ami most van. Egyszerűbbé teszi az átállást az új rendszerre. Az átállás után úgyis kaptok pár plusz lehetőséget, ami addig járt volna az új rendszer szerint. :)
|
Hamarosan újraindítás lesz. A leállítás és az indulás között most egy pár perces szünet lesz beiktatva, amíg elvégzem az adatbázison a szükséges módosításokat.
A leállítás előtt játékon belül szólok, az újraindításról pedig majd itt. (A belépéssel is lehet próbálkozni, és amikor megy, akkor már ok... :)) |
Ismét be lehet lépni, a változások listáját máris írom...
|
Végre minden ki van tolva jobbra a karilapon! :)
|
Frissítés...
Ami változott:
|
A következő szinthez szükséges tp a kettővel utánam lévő szint követelményét írja ki...
Remy is megerősítette nekem msn-en... Vagy ezen is módosítva lett?? :o Szerk.: Valójában Remy vette észre és én erősítettem meg őt... :) |
7. szinten vagyok és azt írja hogy 16929 a köv. szint. Érdekes mert most csak 6400 TP-m van és elég nagy ugrás lenne :)
|
Quote:
Quote:
|
Nem tudom, hogy hibának számít-e, de offline módban bányászáskor túlbányássza magát (nem tud megmozdulni).
|
Quote:
Ha nem ez a cél, akkor a felesleget dobd el, vagy áldozd fel. |
Befagytam. Ti is?
|
Fagyást jelezni kell? :)
Simán chat-elés közben. |
Ne lépjetek ki, nézzük meg mi történik...
|
Quote:
|
Beléptem Toto2-vel, és azzal tudok mászkálni
|
Engem kidobott :(
|
Nekem újraindítás óta semmi problémám nem volt. Bár fagyást nem tudtam volna érzékelni, mert nem játszottam, csak be voltam lépve, de kidobni NEM dobott ki...
|
Alig találni macit és disznót az erdőben. Ez azért baj mert az én karimnak már kicsi a polgár is egyrészt, másrészt nem akarom elvenni a többiektől a sok polgárt takarítót, hölgyet.
Szóval kérlek Ati, legyen több mob az erdőben. *csillogó szemekkel néz* :rolleyes: |
És ehhez hozzá tehetnéd azt is, hogy napok óta senki nem ölt meg egy macit és vaddisznót sem...szóval kicsit kevés van... :)
|
Quote:
|
Quote:
Kicsit lehetne növelni a születési arányikon, mert vagy megkétszereződött, sőt, többszöröződött a terület, ami vannak... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
kb 4 mezőnként 1 maci és 1 vaddisznó... Ezt úgy, hogy az utóbbi 3 napban egy darabot sem öltünk meg.... |
Quote:
Mi lesz majd éles játékban mikor leszünk 1000en. Elérhetetlen lesz már 13as szint is :) |
Quote:
De az viszont tényleg nem ok, hogy napok óta nem termelődött be annyi, ami 1 embernek elég lenne, még akkor is, ha alig vagyunk páran.... |
All times are GMT +1. The time now is 06:58. |