![]() |
Quote:
Atesz itt van egy hatalmas hiba, amit sajnos sokan így gondolnak. Fő profil? A tolisnak ne a taki lopás legyen a fő profilja, mert rengeteg más dologra jó. Ha a tolisnak a teki lopás a fő profilja akkor ezzel sok más fajt teljesen ellehetetlenít. fEljebb bemásoltam hogy a törpémtöl egy nap mennyi tekit vittek el. Nézd meg és megérted hogy miért kell módositani. Csúnyabogár: Miért mondod hogy nicsn egyetértés? Valamelyest Te is egyet értsze velünk. Új topicot neked is van lehetőséged inditani, ha úgy gondolod hogy szükséges indits egyet. Én azért nem índitok mert ha Ati átolvassa a topicot és továbbra sem kíván foglakozni vele illetve semmi hajlandóságot nem mutat iylen írányba akkor én szépen abba hagyom az ide irogatást és normálcsopiban a továbbiakban csak gnómmal játszom mint eddig is a legtöbbször. A törpe meg az ork megmarad az anarhos orikba. Aúú a korlázozást illetően igazad van én is javasoltam ijet igaz azt hiszem a szükséges teki 3-4 szeresét irtam de meggyőztél jó ez a 9k teki ez fölött nem kell a védelem, de a szükséges tekiekt védjük jobban. Esetleg lehetne ezt még azal megspékelni hogy a gnómnál ne legyen lyen autó védelem, sőtt talán az óriásnál sem? Mert ha sikerül a tolisnak a könyvtárkulcsot meg a sziesztát törni legalább annyi jutalma legyen hogy visz mindent. |
Még az új topic inditáshoz annyit hogy bár bárki indithat újjat én jaaslom várjuk meg Attila véleményét, ha nem akar a teki lopáson változtatni akkor indithatunk akár 16 topicot is neki feleslkeges így is sokkal több van a megbeszélésekban mint amennyire szükség lenne.
|
Quote:
|
A tekercslopás,az 1 hmm
Érdekes téma:rolleyes: Találkoztam vele párszor. Tudom, többen mondták, hogy jó ha 1 támadásnál kitudják tekizni az ellenfelet, mert gyengül a hadereje, esetleg mennek el emberek, meg ilyenek. Találkoztam olyan tolival, aki egyszer kétszer belopott, de nem húzott le teljesen tekivel, biztos kellett neki. Na de találkoztam olyannal is, aki rendszeresen lopta a tekiket, és nem tudtam semmit tenni ellene, csak törölni az orit. Kemény tanuló pénz. Ha azt tudnánk kontrolálni, akár emberileg, hogy ne tegyük teljesen tönkre a másikat, nem is lenne rossz, de sajna nem mindenki ilyen. Lehet hogy akkor a hatékonyságot kéne picit vissza venni, de akkor meg a többi (rendes) tolival tolnánk ki. Nem lehetne inkább a játékosokat szelektálni? :D |
Quote:
Móni ez a hsz lazán megér vagy 10 zöldet, megnézem de asszem még egyet sem tudok adni neked :S |
2006-05-13 18:00:27 Elloptak 525 bála ételt, 53 öl fát, 47 mázsa követ, 32 tábla agyagot, 25 fémrögöt, 19 fegyvert és 0 drágakövet!
2006-05-13 18:00:25 Elloptak 568 bála ételt, 58 öl fát, 50 mázsa követ, 34 tábla agyagot, 28 fémrögöt, 21 fegyvert és 0 drágakövet! 2006-05-13 18:00:21 Elloptak 614 bála ételt, 62 öl fát, 55 mázsa követ, 37 tábla agyagot, 30 fémrögöt, 22 fegyvert és 0 drágakövet! 2006-05-13 18:00:18 Elloptak 664 bála ételt, 68 öl fát, 59 mázsa követ, 40 tábla agyagot, 32 fémrögöt, 25 fegyvert és 0 drágakövet! 2006-05-13 18:00:15 Elloptak 719 bála ételt, 73 öl fát, 64 mázsa követ, 44 tábla agyagot, 34 fémrögöt, 26 fegyvert és 0 drágakövet! 2006-05-13 18:00:12 Elloptak 778 bála ételt, 79 öl fát, 69 mázsa követ, 47 tábla agyagot, 37 fémrögöt, 28 fegyvert és 0 drágakövet! 2006-05-13 18:00:08 Elloptak 842 bála ételt, 85 öl fát, 75 mázsa követ, 51 tábla agyagot, 40 fémrögöt, 31 fegyvert és 0 drágakövet! 2006-05-13 18:00:04 Elloptak 911 bála ételt, 93 öl fát, 81 mázsa követ, 55 tábla agyagot, 44 fémrögöt, 34 fegyvert és 0 drágakövet! 2006-05-13 17:59:54 Elloptak 986 bála ételt, 100 öl fát, 88 mázsa követ, 59 tábla agyagot, 47 fémrögöt, 36 fegyvert és 0 drágakövet! 2006-05-13 17:59:52 Elloptak 1067 bála ételt, 109 öl fát, 95 mázsa követ, 65 tábla agyagot, 51 fémrögöt, 39 fegyvert és 0 drágakövet! 2006-05-13 17:59:48 Elloptak 0 ipari, 0 gazdasági, 217 mezõgazdasági, 193 lakáshelyzeti, 7 bányászati, 284 hadügyi, 7 mágia és 0 tolvajlási tudománytekercset! 2006-05-13 17:59:44 Elloptak 0 ipari, 0 gazdasági, 225 mezõgazdasági, 201 lakáshelyzeti, 8 bányászati, 296 hadügyi, 8 mágia és 0 tolvajlási tudománytekercset! 2006-05-13 17:59:41 65123 aranyat elloptak! 2006-05-13 17:59:39 Elloptak 1155 bála ételt, 117 öl fát, 103 mázsa követ, 70 tábla agyagot, 56 fémrögöt, 42 fegyvert és 0 drágakövet! 2006-05-13 17:59:37 Elloptak 1250 bála ételt, 127 öl fát, 111 mázsa követ, 75 tábla agyagot, 60 fémrögöt, 46 fegyvert és 0 drágakövet! 2006-05-13 17:59:33 Elloptak 1352 bála ételt, 138 öl fát, 121 mázsa követ, 81 tábla agyagot, 65 fémrögöt, 50 fegyvert és 0 drágakövet! 2006-05-13 17:59:00 Tolvajaid készültsége 0%-kal csökkent! A varázslat alulról érkezett, 4 - 6 kör távolságból. 2006-05-13 17:58:58 Tolvajaid készültsége 0%-kal csökkent! A varázslat alulról érkezett, 4 - 6 kör távolságból. 2006-05-13 17:58:56 Tolvajaid készültsége 5%-kal csökkent! A varázslat alulról érkezett, 4 - 6 kör távolságból. 2006-05-13 17:58:55 Tolvajaid készültsége 5%-kal csökkent! A varázslat alulról érkezett, 4 - 6 kör távolságból. 2006-05-13 17:58:52 Tolvajaid készültsége 5%-kal csökkent! A varázslat alulról érkezett, 4 - 6 kör távolságból. |
Bontsak vissza 4-6körre most? Alig 100-150 épületet et kellen bontanom pár hónap alatt vissza tudom majd épiteni őket :) Mert hogy pénz már nicns napi 3* tekire költöttem, a termelésem meg 35%-al csökkent. Lévén a kevésbé fontos teki ka piacon vannak már. Úgy se votl belöllük csak 2-3k a végén :)
|
az az igazság, nem lennék helyedben... ajánlom a fajváltást. :D
|
Gyula, ne vegyél csak lakástekit, más nem kell. Ha nagyon szükséges max a mezőgazdaságot h ne legyen éhezés, a többit csak ha háború van, a hadügyem nekem törppel 30 felett nem is volt, nem éri meg venni, mert túl sok kell a 40%-hoz és ahhoz képest nem dob annyit, 10% már nem számít, de a lé az igen. Nincs varis a szövidben? Ha ember a toli akk szívás, de a termelésből tudnod kell pótolni, legalábbis nekem ment, ehhez anyagárak is kellenek.
|
Quote:
Na látod ezért van a topic, h ne kellejen fajt váltani :) Ha tudok adok neked egy zöldet ezért :) Penyanem tudok a nap 24 órájában gép előtt ülni és minden körben távolozni h tudjam mikor kell a hadi tekit beszedni, ha ez menne ráérnék csak kitenni a tekit mikor villog a piros. |
jah és megnyugtatok mindnekit hogy a szóban forgó orit fórumozni vettem elő aztán bent hagytam a játékban és csinálta mbelölle egy törpét,a topic miatt tesztelni :) szal ha nagyon nem megy akkor azért nem fogok a kardomba dőlni :)
|
szöviben vagy azzal a törppel? én a törpömmel elég jól elvagyok. 1 gnóm szivat(ott) a nyersi miatt, de folyamatban van az ügy "intézése". azon kivül termelgetek, és nincs semmi különösebb esemény. :)
|
Quote:
rendesen le kell alázni a hadiknak minden tolvajt hogy ne hiányozon a császár támogatása. Ha sikerül egy jó szövit összehozni akkor talán szövibe rakom, ha kitart addig a pénze :) mert a teki az fogy hiába van már csak 3 féle benne :) |
Quote:
|
Quote:
LOL :D én is kérek 40% ot mágiára és tolvajlásra mf-ként! :))) Gyula pici idézet a súgóból: "Minden katonai egységhez a saját seregébõl +40%-ot küld segíteni mind támadáshoz, mind védekezéshez, az alvilági tevékenységekeket pedig +10%-kal segiti" szó nincs sem 40% mágia sem 40% tolvjalás többletről.. szal ha csak ezt tart vissza a szövitől, akkor szreintem bátran beléphetsz egybe :) |
Ehh, :( Tilleg Láma vagyok :S
Eddig sikerült eltitkolni, most legalább nevettetek egy jót :) |
Elkezdem előröl a súgót :)
|
ha nem vagy szöviben, nem is csodálkozom, hogy így szivatnak. a lopás hatékonyságát 0-ra kellene csökkentsék, hogy ne szivassanak 1 mf törpöt. :D
off: a gnóm törölte magát. :( |
Repp!
Nah, látom Atis, még mindig nem reagált... Viszont most 900 hekin találtam egy törpét, 15k tolvajjal :D Korrekt... Szépen le is loptuk :) Nem volt nála semmi :( Tekercs se sok... pár 10milla :D Szóval egy törpe még így sem tudja megvédeni magát... |
Quote:
Nekem azt javallgatja több tolis is h a bányák meg a tornyok helyett tartsak kocsmát tehát a 900heki magaságában legyen 13-15k tolim, erre szoktam mondani h ennyi erővel lehetnék félelf is. jah és msot az a szokás h éccakánkánt jön pár vihar meg száraz, csak nem tom mér? nem szoltam sekihez egy rosz szót sem. |
Kb azért amiért a hullát minden arra járó felgyújtja...
|
Lehet, hogy a Hírnév-pontokra hajt... :D
Rendszeresen benézek ide, mert bár a rendszerhez nem értek eléggé, de a téma érdekel, én is kíváncsi lennék, hogy mit szól Ati! |
Sziasztok!
Talán örült ötlet ha a szomszéd neki áll a tekercseimet vinni, s majd tönkre tesz, akkor seregesként miért nem állhatok rajta hasonlóan bosszút? miért nem mehetnek be a katonáim a könyvtáraiba és égethetnék porig az egészet, hogy min a teljes bennlévő tekercsállománya annyival csökkenjen, mint amennyivel a sajátjaim, ha minden készültséget rám áldoz? vagyis ha bejutnak a seregeim, akkor gyulladjon fel a könyvtárai negyede, legyen oda minden tekercsének a 25-30%-a? a szemet-szemért, fogat-fogért elv itt kiteljesedne... és talán a seregesek játéktere is bövülne... szork ui: Atinak: a szavazáson már a többség a változtatást kéri, most épp 69-ből 37en kérnek valamilyen fajta változtatást... |
Quote:
Hát Szork, ezzel több probléma is van...: 1. A varikkal mi lesz? Őket is lehet tekizni.... nekik is adjunk ilyen akciót? Ha nem, miért ne, hisz ők is ugyanúgy sebezhetőek... 2. Ha ezen az úton haladunk, akkor előbb-utóbb mindenki tud mindenféle akciót végrehajtani, akkor mi értelme külön sereges, tolis, vagy varis orinak, vagy eleve az elnevezésnek? 3. A gnóm bár tekit csak gnómtól tud lopni (és igen macerás összehozni, de azért meglehet oldani csak nehezen, ezért is ritka ez az eset), de sereggel símán tud tekit gyilkolni? 4. Az óriásnak a tekijeit is lehet így "mészárolni"? Ha igen, akkor ez igencsak faji gyengítés, hisz pont azért jó az óriás, mert a tekijei nagyrészt védve vannak... 4. Ez mit változtatna azon, hogy gyakorlatilag az akár hónapokig is építgetett oridat (lassúban akár tovább is) pár kör alatt szétkapják azzal, hogy a tekiket leírtják rólad, legyél bármennyire jó (szöviben ugyibár vagy lesz tolis, vagy lesz sereges, te meg nem tudsz védekezni minden ellen) és ha nem vagy óriás, vagy gnóm (csak így már 2 akció is lenne, ami ennyire aránytalanul nagy kárt okoz)... 5. Mi értelme lenne a mészárlásnak, ha lehet tekit is gyújtani sereggel, ezzel lényegesen nagyobb károkat okozva? 6. Az összes faj jelentős hátrányokat szenvedne, hisz míg tolikkal ha beférnek 1-2x valakihez, akkor az a lopás nem fogja megrendíteni, míg ha sereggel becsapnak 1x és azzal ekkora teki kárt okoznak, akkor azt egyből megszenveded... 7. Ha a tolist beütöd, ő tőled lopja vissza a tekiket és ha ő kezdte a lopás sorozatot, akkor te már nem fogsz tudni akkora kárt okozni neki (ha egyáltalán beférsz hozzá egy tekizés után), hogy azt elsőre megérezze, míg a seregeid újra jönni tudnak majd, addigra újra megtekiz és ugyanott vagyunk mint előtte... 8. Mit érne ezzel egy hadis mondjuk 4-10 körre? Hírtelenjében ennyi jutott csak eszembe...:D |
Sziasztok :)
Letelt a kitiltásom, vissza tértem :) Jövö héten vissza nézem h miröl is maradtam le :) Most csak egy megjegyzést tennék a szavazással kapcsolatban, bár most a mi oldalunkra dölt a mérleg de még igy sem tartom reálíisnak a szavazást, bár csak egyszer lehet szavazni még is látok több nicket akik két helyre is oda tudták tenni a voksukat. Szóval emiatt sem jó, meg a sok névtelen miatt sem aki oda bigyessztettet az x-et az egyik oldalra. Ismét meg fogom környékezni Attit hogy van e ideje figlalkozni ezzel a kérdéssel, biztos örülni fog neki, ha már az egyik újjítását leszóltam egy hónapja :) |
All times are GMT +1. The time now is 08:37. |