![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
OFF/
félig értem Atit, mert én se szeretem amikor 1éves témákat bolygatnak fel. másrészt viszont nem nagyon értem mi abban a baj, ha vki kifejti a véleményét akármilyen régi témában. legyen az új tag, vagy régi. ha meg ezt nem szabad csinálni, akkor télleg írd be súgóba, mert sok új nem tudja hogy ez téged zavar. |
Sziasztok!!!
En is az oriasra szavaznek, jo kiepitessel, minimalis tolival csak vari meg hadi, nagyon jol lehet vele haladni :))) |
Talán ide tartozik a leginkább.
Valaki magyarázza már el nekem, hogy miért kapott az óriás anno katonai bónuszt? Nem teljesen logikus, hogy egy varázsló fajnak ilyenre lenne szüksége :) |
Quote:
a katonai bónusz,az logikus, mivel nagy állatok, a lakáshelyzeti az nem :D |
Quote:
Meg amúgy is ;) Quote:
|
na, ez most hasonló,hogy ki minek játsza...az elf nem tolis faj, meg lett mondva, mégis az elfek 80%-a tolis.
pedig 40%-ig írja a hadügyi tekit, és a mágia tekit is. Akkor miért tolis? :eek: az óriás hadügyre is kap bónuszt, meg mágiára is. mondjuk ettől nem lesz tolis :D:D de sztem, sokvaris hadis inkább, mint csak varis.Persze varinak a legjobb, az óriás. |
Quote:
Az elf békés faj. Ezért logikus, hogy kapjon maluszt lopásra és varázslásra. Míg az óriás nem hadis faj, akkor miért kap külön bónuszt a katonáira, n úgy látom, hogy ez nem logikus :) |
Quote:
|
ha hadira kapna 40-et, varira 30-at, akkor meg hadis faj lenne, akkor meg az lenne a baj
|
Quote:
amúgymeg nem az óriás a lejobb faj. csak az a legjátszhatóbb... de mindenre más a legobb. tolinak félelf, varinak óriás, hadinak ork, gnóm az meg mindenre jó, gabonatermelőnek elf, nyersi termelőnek törpe. ember meg hulla nem jó semmire:D |
Quote:
Amúgy sztem az óriás nem a legjobb, csak a legjátszhatóbb ahogy mondod, és közel nincs sztem egy gnómhoz, ami átlagban a legjobb, mert éppen az, aminek kell lenni. |
Quote:
mióta játszok, van ember orim, és nem éppen semmirekellő :rolleyes:..a hulla az igen, de az ember?!?!?!?! jesszusom!!! :eek: :eek: :eek: :eek: |
ha jól emlékszem régen, csak védekezéskor kapta meg a 15% többletet.
Az a gyanúm, hogy a gnóm túlsúlyba kerülése miatt kapta meg támadásra is. |
Quote:
bár ez csak az én véleményem, nem mondtam hogy másnak el kellene fogadnia. |
Quote:
Ja és egy fél-elf még át is lopja:) |
Quote:
|
egy ember még a G-ben is fénykorát éli, legalábbis nekem élte, és az, hogy egy feles átlopja? ugyan már! csak nem képzelitek, hogy emberrel MF-et játszok?A feles nem lehet olyan jó, hogy a varim át ne menjen rajta..vagy ha mégis, akkor a hadim megy annyiszor, ahány tábija van, szóval a feles ott nagyon nagyot szív, ha át mer lopni.
és azért nem mondanám, hogy semmire nem jó.Az, hogy te nem tudsz vele játszani, még nem jelent semmit.A hullát beveri egy félelf toli 5-ben is...az emberhez azért már kell sereg.Úgyhogy ne beszéljünk ,már össze-vissza, hogy az ember nem jó semmire könyörgöm! |
Off vége részemről, ez egy óriásos topik, ne mocsoljunk bele!!!!!
|
Quote:
|
Quote:
egy ember tovább bírja |
Quote:
|
Menjetek inkabb vmi tolis topicba, ez az oriasrol szol, nem emberrol es nem felelfrol :)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Óriás ép list 800 hekin
Ház: 18%
Barakk: 42% Tanya: 12% Raktár: 1% Őrtorony: 11% Kocsma: 3% Templom: 10% Bank: 1% Valami ilyesmin gondolkodom 800 hekin... Szerintetek ez megállja a helyét? |
Quote:
Ha az 1 kocsmás óriásokat szeretnéd fölmérni, bőven elég ha tartasz 5 db kocsmát, és így sem fog Téged a többi óriás tolizni :) |
én csak annyit birizgálnék rajta, hogy 10 db kocsmára levenném, 106 tanya, 100 tempivel...18 körös lenne így
|
Quote:
Barakk 19040 Templom 11760 Kocsma 1400 íjász 5040 lovas 14000 mert per pill ilyen a kinézet:D |
Quote:
|
Quote:
|
most próbáltam ki először az óriást,és így elsőre kicsit zavar,hogy csak 280 tolim lenne.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:05. |