![]() |
Quote:
|
Nya, akkor példaként hadd említsem meg itt is az 5/R fórum kiváltására nyitott "magánfórumomat"!
Ebbe MINDEN 5/R-es ország meghívót kapott mára, beleértve a szabis és most még lila orikat is. Aki részt szeretne venni, segítséget szeretne kérni, ezáltal megkapta a lehetôséget, legalábbis a csoporton belül. Nem hiszem, hogy ezek után, aki be szeretne kapcsolódni a Hód társadalmi életébe, nem találná meg a fórumot erre. Ezzel együtt marhaságnak tartom az egészet, hiszen ez eddig is pont így volt. |
jó lesz ez... ez két módosítás itt, egy kis foltozgatás ott, és kialakul... aztán utána mindenki hozzászokik ,és gördülékenyen megy... kell neki egy kis javítgatás, meg egy kis idő és kész is van
|
Quote:
Ugye így már világos miért nem tetszik a kizárólagosan meghívásos rendszer... |
Hétvéginek nincs fóruma, honnan tudják hogy hol a zászló?
|
Quote:
azt végig ütitek az egész hétvégit :D 1szerü |
Quote:
És talán.... Hát nem... Csak a sima sok régi pirosat adta be a többiből és nem a hv-s dolgokat.. Szal zászló nincs:-) Ezek után már el se kezdtem össze szedni azt a pár orit mert minek... További adalék:-)))))) Természetesen a létrehozott fórum a normál oribelépésnél is megmaradt.... Most lehet várni,hogy az adminisztrációnál törölni lehessen majd.... Remélem lehet mert nem kell nekem.. |
Quote:
|
sziasztok :)
na akkor van valahol egy lista, hogy melyik fórumra kinél kell jelentkezni? próbálom a régi fórumaimat összeszedni :-( persze a jelenlegi kettő is még számoma igen hiányos létszámilag :-( |
Quote:
|
igen, azt olvasgatom, de nem egészen összeszedett a dolog :)
|
végiolvastam megint :(
nem megy ez nekem :( |
Quote:
No.. amennyire Arwyl topicjában látom, és helyesen is értelmezem a helyzetet, akkor ezek szerint a többség a régi rendszerhez hasonló, azt mintázó fórumokat próbál létrehozni. Nos akkor vki felvilágosítana, h pontosan mi volt az értelme a változtatásnak? |
Quote:
Ejnye.... Tessék elolvasni a nyitót:rolleyes::D:D:D Csak azért mert Ati is ezt válaszolná:p;):D:D:D |
Remy "megkért", hogy ne gondolkodjam, így kapásból leírom, amit gondolok.
Szerintem lehetne egy lista, amin a publikus fórumok lennének, leírással. Aki zártabb fórumot hozott létre, az egyszerűen nem publikussá tudná állítani, és nem látná senki, hogy ilyen is van. Quote:
Bár általában mindegyik fórumon ugyanazok vannak :rolleyes: De az egész értékéből 2dolog von le: 1. erősen feltételezi a dolog a kooperációt, hogy ne legyen létrehozni 3db közösnek hirdetett fórum, meg 4darab V-snek hirdetett csopifórum. 2. Én nem bízom a moderátori rendszerben, eddig ha az admin kitiltott valakit, akkor ugye nem volt visszaszólás. De ha egy játékostársam kitilt engem, abból csak balhé lesz, meg ellenfórum, és nem hiszem, hogy ezt tudná kezelni a rendszer... Mégegy dolog: Ati a közösségi videót szerintem a végleges változatok vedd le, vagy írj hozzá valamit, hogy a fórumra vonatkozó rész átalakítás alatt. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
ez is tetszik :) |
Quote:
Egyébként jó ötlet, egyszerűsítene a dolgokon :) |
Quote:
|
Quote:
vagy csináljon egy fórumot, hívja meg akitől meghívót akar, és kérjen ott :D |
Sziasztok! A moderátorok munkáját nem lehetne úgy megkönnyíteni hogy valahol (mondjuk a pont listában valamilyen színnel megjelölve) láthassák hogy kit hívtak már meg a forumra? Vagy már kit figyelmeztetek? Csak egy ötlet, lehet hogy nem is annyira jó! :)
|
Quote:
Szóval anarchban én egyelõre 6 fórumról tudok: 1. ált.fórum, létrehozta törpe, tõle kell meghívást kérni pl. a 403600 oriban. 2. Anarchista Központ, gee hozta létre, tõle is lehet kérni meghívót, a 194614 oriba küldött üzivel. 3. kibeszélgetõ, ezt én bátorkodtam csinálni, mindenki elõtt nyitva van, az 539045 és 194614 orikban kérhettek pl meghívót. 4.Na mondd már,létrehozta:Halkakas [MODERÁTOR] (#543212), tõle kérjetek meghívót, 5.Mondjad csak, létrehoztaMesteR(p)0001 (#539828) [5/Y] , meghívó tõle, 6.beluga (#295188) [4/M] 4/M anarchista fórum) Zöldeket ide küldjétek |
de aranyos vagy Stampi :)
köszönöm, ez jól esett :) és melyik fórumra kik járnak? akiket felsoroltál (habár nagyrészét nem tudom elolvasni) számomra ismeretlen országok :( |
Quote:
(Bocsika :D:D:D:D) |
Quote:
egy részét nem tudom elolvasni :) amelyik ori neveket meg el tudom olvasni, őket nem ismerem :( *bocsi kicsit már fáradt vagyok* |
Seemi baj, csak kötekedős kedvemben vagyok :)
|
Quote:
de majd leszek, és akkor visszakapod :-)))) |
és eddig akartam vmit kérdezni admintól ki írtam a fórumra és ha épp odanézett akkor segített. de most? most ezt hogy csináljam meg?
|
Ha tagja vagy valamilyen forumnak akkor ott tedd fol a kerdesed. Esetleg itt a kulson. (de csak ha a sugot mar atnezted a-zs-ig es a itt kulson sem talaltal valaszt) :)
|
írom ide. remélem nem gond. Az a nagy gondom hogy anarch csoportból törölték az összes orimat, de nemtudom hogy miért. és erre kellene nekem 1 válasz.
|
Biztos meg volt az oka. Keresd meg a szégyentáblán az orid nevét és ott találod az indoklást. Rendszerint elfogadhatatlan stílus, ill. országnév miatt törölnek.
Akárhogy is, törölt ország visszaállítására nincs lehetőség. ui: Ha teleoffolod ezt a forumot, akkor itt sem sokaig fogsz tudni irni. |
Quote:
Se ebben a topikba, sőt úgyérzem nem is ezen a fórumon. Supportos kérdéseket a supportra kell írni. |
oks. gondoltam amúgy. bocs hogy ide írtam. semmi gond nem volt velük tudtammal. de nem is folytatom. télleg nem itt a helye, és írtam supportra
|
Ilyen esetben a supportot sem érdemes zaklatni. Törölve lett.
Áthelyezésnél, vip tag esetén 3 napon belül újra megvizsgálják az esetet de még akkor is 99.999%, hogy helybenhagyják az eredeti ítéletet. |
No kérem..
Gabo barátunkat a közös belső fórumon szépen elterelgettük volna a helyes irányba.. ez is azt példázza, hogy jó lenne egy olyan fórum, ahová a tök kezdők is írhatnak. Számtalan példája volt eddig is, és ha lesz közös fórum, akkor ezután is nyilván az ilyen aprócska segítségnyújtásoknak ;) |
Quote:
|
Quote:
ám ez is csak megerősít... sőt, a lényeg a kapcsolatfelvételen van! Eltűnt számára a fórum és egy olyan helyen próbálta felvenni a kapcsolatot, aminek nem az a funkciója.. de én nem tudok rá haragudni emiatt (pláne, hogy az én malmomra hajtotta a vizet :D) |
Quote:
Tipp: olvasd el a regisztrációs szabályokat. Nem viccből vannak. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:55. |