![]() |
Quote:
10KB (max.16-nak kéne hogy legyen,de azt sosem fogja elérni) lehet az uppja, ha mondjuk 1 mbit/128 kbites a sávszéle, régen ilyenem volt, meguntam és felemeltettem :) magyar internetszolgáltatók kicsit gondolkodhatnának, mielőtt ilyen csomagokatandak :( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Olyan nagyravágyók vagytok:mad:...én örülök a kedves kis 1megás netemnek :D
|
Quote:
|
Megvan az egy TB. :D:D:D:D:D:D:D
|
Tömeg volt a villamoson, ezért egy megállóval hamarabb feladtam a dolgot, és gondoltam meglesem a vásárt a főtéren. És akkor, megláttam és megszerettem! Egy fekete, csodaszarvas nyomott motívummal ellátott bőr övet. Meg is vettem! Köszönöm annak a derék fiatalembernek, aki ezt megcsinálta, sok szép dolog érje az életében!:)
|
Ma voltam Budapesten, és egy jót sétáltam a Margit szigeten, az esőben. Köszönöm a lehetőséget, hogy szétázhattam.... :D:D:D
|
Ma este Zotar segítségével elkészült a brazil zászló excelben:
http://kepfeltoltes.hu/thumb/081216/...toltes.hu_.jpg Ez eredeti: http://upload.wikimedia.org/wikipedi...Brazil.svg.png Tényleg ezer köszi Zotar, remélem megér a tanárnak egy 5-öst:) |
Köszi Atinak a módosításokért, bár ebbe a "némmá, sárgaaaa... némmá kattintható is!! deizgiiiii!! --katt-- oO' hopp, távolbaláttam.." dologba belefutottam. Megmondom őszintén, szanaszét röhögtem magam rajta. :D:D:D (nyilván utólag olvastam el a fórumot. :p :D
Mindenesetre külön köszi azért, hogy meg lettem nevettetve... Most értem haza melóból... Kicsit kivagyok. :( Szóval jó lett ez a sok apró csecsebecse. :) |
Quote:
|
:)
De én felvidultam tőle! :p :D |
Quote:
|
Köszönöm az iskolám matektanárainak, hogy rám bíztak a téli szünetre egy 40e forintos poliéder-építő játékot... egész szünetben azzal fogok játszani :D:D
|
Először használtam ma PayPal-t és működött :p
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Jaa,és ne adj :D |
Quote:
|
csinálj nekem egy dodekaédert, aminek belső szögeinek összege 12680°, és minden külső éle görbített, valamint éjjel foszforeszkál, és ha víz éri, hápog... :D:D:D:D /bocs/
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egy kacsa köré építettem :D |
Én ugyan azt kérném mint Gee, csak nekem trombitáljon mint egy elefánt :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Jííííhhháááá, befejeztem a készülő láncingem első, 3 soros, engem körbeérő darabját. :D:D
|
Quote:
(bocsi de ez ugrott be először, utána leesett :)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Föld: 5.932 hektár
ÚJRAINDULÁS AZ 5/Y CSOPORTBAN Megnevezés Követelmény Teljesítve Besorolás Játékidő 2.500 kör 2.509 kör MEGFELEL Minimális föld 5.043 hektár 5.932 hektár MEGFELEL Maximális föld 2.400 hektár 5.891 hektár (+41) NEM MEGFELELŐ Top30% ideje 1000 kör 62 kör NEM MEGFELELŐ Köszönöm, hogy nemsokára elérem a 6k hekit, amit terveztem, és hogy 1k kör múlva fordulhatok Y-ba :) Köszönöm ezt Ancsának, Tsobinak, és Belasnak! |
Megnevezés Követelmény Teljesítve Besorolás
Játékidő 2.500 kör 513 kör NEM MEGFELELŐ Minimális föld 3.864 hektár 4.545 hektár MEGFELEL Maximális föld 2.400 hektár 4.484 hektár (+61) NEM MEGFELELŐ Top30% ideje 1000 kör 0 kör NEM MEGFELELŐ :-D én Jupinak köszönöm, hogy cirka 2000 kör múlva fordulhatok ;) |
Ihajj, csuhajj, már köldökig ér, ha így haladok, készen is leszek :D:D
|
Quote:
|
Quote:
De már doppingolom magam, Voltaren-nel kenem a kezemet, hogy kibírjam :D:D |
All times are GMT +1. The time now is 12:02. |