![]() |
10+ orit visz vki s-ben? nem kéne butaságokat beszélni.. ha meg így van, és tudod bizonyítani ne a fórumon írd le.. (vagy ha nem így értetted, akkor miért kéne 10 ori ahhoz amihez másnak egy is elég?)
másik dolog, hogy kis csoportban 200 hekis ori is fixen tudja tartani az árakat.. legalábbis nekem régebben simán sikerült T-ben:) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
:) |
Arra kíváncsi vagyok, mikot uralta a T-t egy 200 hekis oriból. :D Elég rég lehetett. :D
|
Quote:
Hogy mit kéne bizonyítanom? Jobb ha nem értem. :D |
Quote:
De abból amiket mond, le lehet szűrni némi következtetést. :) |
Quote:
ja, és nem a T-t csak a nyersipiacrol beszéltem.. |
az alattunk lévő topszövi nem nyomott el a piacon? :D
(esetleg szövitag voltál, úgy mint én? 3 nagy ori +1 200 hekis raktárország? én tekercsraktár voltam a 3 legnagyobbnak) Mindenesetre gratulálok, hogy egyedül elvitted a nyerset a nagyoktól. |
Quote:
de ezt nem hiszem, hogy a témához kapcsolódna amúgy.. |
olyan régen léptem volna?:D Meglehet. én már nem emlékszem. asse tudom hány hekin pihenek, mivel beújráztam a K-ban. De ez már nagyon off. Mindenesetre grat a T-hez. :D
|
Quote:
Köszönöm ! |
Adtad volna nekem azt a szép országot, ahelyett, hogy törlöd... EHH.
Én sokszor köpködtem, mert tényleg nem vétkeztem. Aztán egy kicsit igen. Azóta nem köpködök. Ezt nem konkrétan neked szánom, hanem úgy általában a témával kapcsolatban. Ha legközelebb anarchba kerülsz (vagy bárki más) átveszem az országát szívesen! (Október 28 után.) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
200 hekis oribol uraltam az r- nyers piacat... na valaki vitatkozik velem? vagy inkabb kovetkeztettek.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
tikk |
Quote:
Komolyan mondom kezdesz az agyamra menni a gyanúsítgatással. Kérlek mondj tényeket, miket műveltem én ami szabálytalan! Mely orikat irányítom én a sajátomén kívűl? Tudom nem tudsz semmit, csak azért jártatod a szád mert egy kicsit elagyaltunk titeket. Nem tudom hány éves lehetsz, de remélem a kor majd meghozza neked, hogy emelt fővel viseld a vereséget is. Egyszerű volt a képlet 4db online játékos nyomult jelentős tartalékkal, tf orikkal. Miközben felmentünk a csopi tetejére, a vagyonunk csak nőtt, rengeteget tudtunk zsákmányolni. Mivel sajnos dolgozom, jelen időszakban nem tudom ezt a játékstílust folytatni, az orim és tudtommal a szövink szabin is van. Remélem Ti még ott vagytok. Alig várom, hogy vissza tudjunk jönni és megcsinálni veletek újra. Lehet, hogy kicsit agresszívabb vagyok most a kelleténél, de nem tudtam magamban tartani. Ha megsértettem bárkit, elnézést! Az elmúlt 45 órából csak 4-et aludtam, remélem nem fogom holnap másképp gondolni:) Gondoltam elolvasgatom a fórumot kikapcsolódásként, lefekvés előtt, erre most sík ideg vagyok..... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ja és milyen fajta is vagyok én? nem ismersz sose ismertél.. ne is próbálj megitélni:) |
Quote:
amúgy te melyik orikat irányítod 5S-ben? és hányat összesen? lefogadom hogy te vagy a legnagyobb csaló közületek, látszik abból ahogyan írsz. pfujj, undorító. |
Quote:
|
Quote:
Ha a faszi bevallotta, akkor miért nem jelented? Ki bizonyítja neked hogy tényleg bevallotta? És nem te beszélgettél saját magaddal? Ilyet én is tudok állítani rólad. pl: Múltkor msn-en azt mondtad, hogy egy másik szövivel megbeszélted egyszerre gyujtsatok... Ez szánalmas már. A bűnösséget kell bizonyítani, nem az ártatlanságot... Én Atin csodálkozom hogy ezt egyáltalán hagyja történni |
Quote:
|
Valóban nem bölcs dolog egy játékon kívüli forrásra hivatkozni. Meg is van mondva,hogy az ilyesmiket a supporton nem fogadják el bizonyíték formájában,hisz manipulálható.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én ezért fogadom csak el, hogy hódítón kívüli forrásokat nem fogad el a support... |
Quote:
Téynleg 2 orid van? Gee üzenete (20:42): Viccelsz? 4-en vagyok szövibe. Péter üzenete (20:43): De ez multi:eek: Gee üzenete (20:43): :D Semmi sem lehetetlen. |
Quote:
|
Quote:
|
Ez oké :D De azért egy e-mail címet odaprodukálni egy lefotózott MSN képernyőre nem könnyű, főleg, hogy el kell találnod a pontos nevemet, annak betűtípusát, vonalvastagságát, színárnyalatát, stb... Az azért nem könnyű dolog, akárhogy is nézem. Szerintem annyi energia ráfordítással, amivel egy ilyet képet össze lehet csalni (össze lehet, én is össze tudok...), annyi idő alatt elég komolyan tudna foglalkozni az ember az országával.
Szerintem nem éri meg fiktív üzenetváltást létrehozni. De ez az én véleményem. Ezzel egyidőben viszont igaza van a Supportnak, hogy nem fogadja el. Pont azért, mert lehet ilyet csinálni. |
Quote:
|
Quote:
Mi az a belépési sorrend? |
Quote:
jah megvan: msn discoveryx volt a neve, csak a plussal összeveszett és ezért hagytam a sunyiba:D |
All times are GMT +1. The time now is 11:14. |