Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

Ati 08-09-2008 04:26

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 185947)
A batman új részét fogják nyomni a 3d moziban.
Azt tuti megnézem moziban ,mert az biztos jó lesz.
Moziba csak,akkor megyek,ha valami nagyon jót nyomnak és érdemes megnézni.

3D mozi alatt az IMAX-ot érted? Adnak már ilyeneket is? Én ott csak a halas kisfilmet láttam... :D

Ui: no de most lépek, mert Tsobi nem lesz boldog, hogy hol a francban vagyok... :D

J.Ati 08-09-2008 04:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 185949)
3D mozi alatt az IMAX-ot érted? Adnak már ilyeneket is? Én ott csak a halas kisfilmet láttam... :D

Eltaláltad;)

Quote:

Ui: no de most lépek, mert Tsobi nem lesz boldog, hogy hol a francban vagyok... :D

Tsobi:eek::D:D
Asszem én is lépek,mert Tsobi jó lenne ,ha engem se látna itt ilyen korán:D

Ati 08-09-2008 16:00

Quote:

Helyesbítés: én nem voltam boldog, hogy Tsobi hol a francban van. :(

Ati 08-09-2008 16:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 185936)
X-akták eredetit valaki? :D

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 185944)
Leányzók közül is várjuk a jelentkezőket! :D

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 185946)
Ezzel én is így vagyok:D
Akkor várjunk 2-3 lány jelentkezőt:)

Kicsit nagyobb lelkesedést kérünk a leányzóktól! :D

J.Ati 08-09-2008 16:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 185980)
Kicsit nagyobb lelkesedést kérünk a leányzóktól! :D

Talán az X-aktával van a bajuk:p
Legyen inkább valami film amit a leányzók választanak,és akkor talán jönnek végre:)

Ati 08-09-2008 16:46

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 185983)
Talán az X-aktával van a bajuk:p
Legyen inkább valami film amit a leányzók választanak,és akkor talán jönnek végre:)

Mi a baj az X-Aktákkal? Nagyon tuti kis sorozat volt. Bár már nem emlékszem mi lett a vége, csak arra, hogy kiderült, hogy mindenki mindenkinek a rokona, vagy valami ilyesmi. :D

Akkor itt egy másik: Ne szórakozz Zohannal, ez akár magyarul is jöhet, de ezt igazából csak akkor nézném meg, ha jó banda gyűlik össze hozzá. Amúgy nem volt tervbe véve.

Más nézhetőt most hirtelen nem látok. :(

J.Ati 08-09-2008 16:57

Akkor várjuk a jelentkezőket egy csoportos mozizásra!:)

Andrew 08-09-2008 17:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 185985)
Mi a baj az X-Aktákkal? Nagyon tuti kis sorozat volt. Bár már nem emlékszem mi lett a vége, csak arra, hogy kiderült, hogy mindenki mindenkinek a rokona, vagy valami ilyesmi. :D

Akkor itt egy másik: Ne szórakozz Zohannal, ez akár magyarul is jöhet, de ezt igazából csak akkor nézném meg, ha jó banda gyűlik össze hozzá. Amúgy nem volt tervbe véve.

Más nézhetőt most hirtelen nem látok. :(

A Zohanost érdemes megnézni :) Egy valóságtól csöppet elrugaszkodott hülyeségek egyvelege, nekem nagyon tetszett :D

Ati 08-09-2008 17:03

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 185987)
A Zohanost érdemes megnézni :) Egy valóságtól csöppet elrugaszkodott hülyeségek egyvelege, nekem nagyon tetszett :D

Én az "Egy bolond százat csinál"-on estem le gyakorlatilag a székről a röhögéstől. Másoktól pedig iszonyatosan lehúzó kritikákat hallottam. Pedig szerintem eszméletlen jó volt. Szóval ízlések és pofonok. Nekem az olyan jellegű vígjátékok nagyon bejönnek.

Elola 08-09-2008 18:14

Kedvenc film: Farkasokkal táncoló :p

Nem igazán szoktak érdekelni a kritikák.
pl. az Armageddont is lehúzták, nekem tetszett. A Waterworld, állítólag hatalmas bukás volt, nekem bejött.
Szerintem attól jó egy film, ha jó színészek, jó alakítást nyújtanak benne.
És az X-Akták, ... nincs azzal semmi baj! :)

Ati 08-09-2008 18:38

Quote:

Originally Posted by Elola (Post 185991)
pl. az Armageddont is lehúzták, nekem tetszett. A Waterworld, állítólag hatalmas bukás volt, nekem bejött.
Szerintem attól jó egy film, ha jó színészek, jó alakítást nyújtanak benne.
És az X-Akták, ... nincs azzal semmi baj! :)

Az Armageddon nekem is nagyon tetszik, az is megvan DVD-n. Jó kis bambulós film, tele mindenféle látványos történéssel. Jó az.

Waterworld. Egyik kedvenc filmem. Sokan utálják, nekem nagyon tetszik. Ott is van látvány, de alapvetően a története fogott meg. Még ha minden realitást nélkülöz is. :) Ez egyike azoknak a filmeknek, ahol eléggé igényes voltam, és amerikából rendeltem, hogy DTS hang legyen rajta. Hmmm, csodaszép. :D

Másik DTS hangú film, ami tetszik, az a Gladiátor. Azok a csatajelenetek, a hangulatkeltő zenék, brilliáns.

Mégegy kedvenc a Twister (csakis az első rész!), nagyon el van találva a film hangulata.

Ami nincs meg, és moziban is csak egyszer láttam, mégis ajánlani tudom csak, az a Skeleton Key. Itt kivételesen semmi extra effekt nincs, viszont a története egyedi, nem a sablonfilm, ahol az első perctől kezdve tudod, hogy mi lesz a vége.

Elola 08-10-2008 10:23

Legutóbbi mozi: Indiana Jones és a kristálykoponyák királysága

Naggyonn jóóóóó film, de jobb lett volna DVD-n, végig majd megsüketültem, ok, hogy hanghatás, de ennyire?

Ati 08-10-2008 10:30

Quote:

Originally Posted by Elola (Post 186060)
Legutóbbi mozi: Indiana Jones és a kristálykoponyák királysága

Naggyonn jóóóóó film, de jobb lett volna DVD-n, végig majd megsüketültem, ok, hogy hanghatás, de ennyire?

Nem jár olyan sűrűn az ember moziba, hogy ez gond legyen. :)

Szerintem is egy aranyos, könnyen követhető és látványos film volt ez. A Kristálykoponyás pohár is begyűjtve ereklyeként. :D A tegnapelőtti Múmiáról csak egy fél Batman jutott. :D (Vagyis két fél. Hazafele majdnem össze is verekedtek... ;) :D)

Pepa 08-10-2008 15:56

Megnéztem a Hancock-ot. Az oké, hogy van, meg szép és jó, de a film lényege?

Andrew 08-10-2008 17:33

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 186084)
Megnéztem a Hancock-ot. Az oké, hogy van, meg szép és jó, de a film lényege?

Én a vígjátékot néztem benne. Volt benne pár jó poén + a Hancock személyisége :D

Pepa 08-10-2008 20:03

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 186099)
Én a vígjátékot néztem benne. Volt benne pár jó poén + a Hancock személyisége :D

-Mondja: Szép munka?
-...
-Szép!
-...
-Sz-é-p!
-...
-Sz-sz-sz-é-p!
-...
-Munka!
:D:D:D

Redback 08-10-2008 20:37

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 186128)
-Mondja: Szép munka?
-...
-Szép!
-...
-Sz-é-p!
-...
-Sz-sz-sz-é-p!
-...
-Munka!
:D:D:D

Lehet én vagyok fáradt, de nem értem... :o:o

Fefe013 08-10-2008 21:28

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 186140)
Lehet én vagyok fáradt, de nem értem... :o:o

Hancocknak nem igazán ment az, h másokat dícsérjen...:D
És tanították neki: Bár nekem "good job" rémlik:p
Nézd meg a filmet és megérted, röhögtem egy csomót már az elején is, meg a konyhás rész is jó volt ,de ezt nem mondom tovább:p, tessék megnézni!

Fefe013 08-10-2008 21:32

Jaa, míg el nem felejtem...:)

Step up 2, egész jó, a zene bejött, a mozgás jobb, mint az 1-ben volt, aki szereti jó pörgős táncot, annak ajánlom...

Ati 08-12-2008 16:50

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 185946)
Ezzel én is így vagyok:D
Akkor várjunk 2-3 lány jelentkezőt:)

Úgy látom, hogy ez a javaslat annyira nem jött be. :(

Tsobi 08-12-2008 20:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 186339)

Én mondtam nekik,hogy ne hozzám jöjjenek,de nem tágítottak :o:D

Pepa 08-12-2008 20:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 186339)

Nem látod a privátjait;)

De:
Ryan közlegyény megmentése
Igazi amerikai sikertörténet, látványos elemekkel teleszőve. Aki teheti nézze meg. Jó film.

Dragi 08-12-2008 20:56

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 186362)
Nem látod a privátjait;)

De:
Igazi amerikai sikertörténet, látványos elemekkel teleszőve. Aki teheti nézze meg. Jó film.

uhhh az egy nagyon nagyon jó film :D Az elején a partraszállásnál az nagyon kemény mikor a csávót sisakon lővik leveszi a sisakot és emgszólal neki a másik: Mázlista erre fejbelővik a csávót :p kedvenc jelenetem

J.Ati 08-12-2008 22:42

Quote:

Nem látod a privátjait;)

De:

Pont tegnap néztem meg én is.
Nekem is tetszett a film és én is akkorákat röhögtem rajtam ,mint Dragi:p:p

J.Ati 08-14-2008 03:41

Rossz társaság

http://filmclub.hu/12148

Ez egy jó kis film volt,igaz nem mai ,de aki nem látta annak ajánlom.

laci 08-14-2008 08:14

Quote:

...Ryan közlegyény megmentése

Húúú, nekem nagyon nem tetszett... azazhogy a partraszállás nagyon realisztikus volt, de maga a történet egy igazi hollywoodi giccs.

J.Ati 08-15-2008 05:10

Vezet a ritmus

http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=5661

Ez egy táncos film Antonio Banderas főszereplésével.
Nem nagyon szoktam ilyen filmeket nézni ,de ez jó volt.

Pepa 08-15-2008 18:36

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 186365)
az nagyon kemény mikor a csávót sisakon lővik leveszi a sisakot és emgszólal neki a másik: Mázlista erre fejbelővik a csávót :p kedvenc jelenetem

Egyébként ezt a "mázli" kérdést boncolgatja a 22-es csapdája című könyv is.

Dragi 08-15-2008 19:34

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 186798)
Egyébként ezt a "mázli" kérdést boncolgatja a 22-es csapdája című könyv is.

asszem abból film is van ez a ha felszállok repülni akkor őrült vagyok ha nem szállok fel repülni nem vagyok őrült és ezért nem szerelnek le ez a 22.-es csapdája :p:D

Pepa 08-15-2008 20:03

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 186811)
asszem abból film is van ez a ha felszállok repülni akkor őrült vagyok ha nem szállok fel repülni nem vagyok őrült és ezért nem szerelnek le ez a 22.-es csapdája :p:D

Akkor pontosítok: A 22-es csapdája az, ha örült vagy akkor leszerelnek, viszont ezt az orvos állapítja meg, ha meg elmész az orvoshoz, hogy örült vagy, akkor normális vagy, mert tudod, hogy örülten repülhetsz, így mivel normális vagy mehetsz újabb bevetésekre.

Dragi 08-15-2008 20:09

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 186815)
Akkor pontosítok: A 22-es csapdája az, ha örült vagy akkor leszerelnek, viszont ezt az orvos állapítja meg, ha meg elmész az orvoshoz, hogy örült vagy, akkor normális vagy, mert tudod, hogy örülten repülhetsz, így mivel normális vagy mehetsz újabb bevetésekre.

Igen, pontosan így szól :))

Pepa 08-16-2008 22:07

Wanted

Egy igen érdekes film. Látványoas, de a sztorija lerágott csont. Egy olyan képesség van az emberekben amit eddig nem mutattak be - ebben a konzekvenciában. Aki szereti az akciókat az nézze meg.

Pepa 08-16-2008 22:10

Múmia3: A sárkánycsászár sírja

Ez a film is látványos, meg a sztorija is japán, bár Kínába játszódik:confused:.
Ebbe már mindent akartak rakni: szerelem, család, akció, de vígjáték is. Nos ilyen film nincs.Ezt is ajánlom megnézésre.

Redback 08-16-2008 22:12

Nekem az "nem tetszik" a filmekbe, hogy mindegyik happy end-el végződik, és így tudom már a vége felé hogy mi lesz a vége :(

puma 08-16-2008 22:19

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 186979)
Wanted

Egy igen érdekes film. Látványoas, de a sztorija lerágott csont. Egy olyan képesség van az emberekben amit eddig nem mutattak be - ebben a konzekvenciában. Aki szereti az akciókat az nézze meg.

1* nézhető:)

puma 08-16-2008 22:20

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 186981)
Múmia3: A sárkánycsászár sírja

Ez a film is látványos, meg a sztorija is japán, bár Kínába játszódik:confused:.
Ebbe már mindent akartak rakni: szerelem, család, akció, de vígjáték is. Nos ilyen film nincs.Ezt is ajánlom megnézésre.

lerágott csonti,de a hang miatt talán az elmegy kategória:)

Pepa 08-16-2008 22:20

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 186982)
Nekem az "nem tetszik" a filmekbe, hogy mindegyik happy end-el végződik, és így tudom már a vége felé hogy mi lesz a vége :(

Szerencsés vagy, hogy csak a vége felé tudod, mi lesz a vége. A legtöbb filmnél az első 5 perc után lehet tudni. Én csak két (2!) filmre emlékszem, ahol nem a "jó" győz.

Redback 08-16-2008 22:25

mondjuk egy olyat el tudnék képzelni, hogy egy gyilkost üldöz két fbi ügynök, az egyik megöli, önvédelemből.Ezután pedig helyszínelnek meg minden, lezájrák az ügyet, és aki megölte a gyilkost lelövi a társát.Persze film közben semmi utalás nem lenne rá hogy a társa gyilkos.

Andrew 08-17-2008 13:09

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 186982)

Akkor nézd meg a Fűrészt, nesze neked hepiend :D:D

Valezius 08-17-2008 15:23

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 186989)
mondjuk egy olyat el tudnék képzelni, hogy egy gyilkost üldöz két fbi ügynök, az egyik megöli, önvédelemből.Ezután pedig helyszínelnek meg minden, lezájrák az ügyet, és aki megölte a gyilkost lelövi a társát.Persze film közben semmi utalás nem lenne rá hogy a társa gyilkos.

Kezd el írni a forgatókönyvet :)

Mondjuk nézzük meg az Armageddont, mindenki tudta, hogy a meterot meg fogják állítani, de ettől még ugyanolyan jó film. Vagy Die Hard egyszer se volt kérdés, hogy a terroristákat mindig megállítják.
A cselekmény nem minden, sőt gyakorlatilag semmi a szememben.
Egy-egy jó kis epizód, emlékezetes párbeszéd, frappáns fordulat teszi azzá, ami.

És persze természetesen van jópár film, ami nem is úgy ér véget, ahogy kéne.
Például Titanic, elsüllyed és meghal egy csomó ember :D

All times are GMT +1. The time now is 22:46.