![]() |
Quote:
Ui: no de most lépek, mert Tsobi nem lesz boldog, hogy hol a francban vagyok... :D |
Quote:
Quote:
Asszem én is lépek,mert Tsobi jó lenne ,ha engem se látna itt ilyen korán:D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Legyen inkább valami film amit a leányzók választanak,és akkor talán jönnek végre:) |
Quote:
Akkor itt egy másik: Ne szórakozz Zohannal, ez akár magyarul is jöhet, de ezt igazából csak akkor nézném meg, ha jó banda gyűlik össze hozzá. Amúgy nem volt tervbe véve. Más nézhetőt most hirtelen nem látok. :( |
Akkor várjuk a jelentkezőket egy csoportos mozizásra!:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Kedvenc film: Farkasokkal táncoló :p
Nem igazán szoktak érdekelni a kritikák. pl. az Armageddont is lehúzták, nekem tetszett. A Waterworld, állítólag hatalmas bukás volt, nekem bejött. Szerintem attól jó egy film, ha jó színészek, jó alakítást nyújtanak benne. És az X-Akták, ... nincs azzal semmi baj! :) |
Quote:
Waterworld. Egyik kedvenc filmem. Sokan utálják, nekem nagyon tetszik. Ott is van látvány, de alapvetően a története fogott meg. Még ha minden realitást nélkülöz is. :) Ez egyike azoknak a filmeknek, ahol eléggé igényes voltam, és amerikából rendeltem, hogy DTS hang legyen rajta. Hmmm, csodaszép. :D Másik DTS hangú film, ami tetszik, az a Gladiátor. Azok a csatajelenetek, a hangulatkeltő zenék, brilliáns. Mégegy kedvenc a Twister (csakis az első rész!), nagyon el van találva a film hangulata. Ami nincs meg, és moziban is csak egyszer láttam, mégis ajánlani tudom csak, az a Skeleton Key. Itt kivételesen semmi extra effekt nincs, viszont a története egyedi, nem a sablonfilm, ahol az első perctől kezdve tudod, hogy mi lesz a vége. |
Legutóbbi mozi: Indiana Jones és a kristálykoponyák királysága
Naggyonn jóóóóó film, de jobb lett volna DVD-n, végig majd megsüketültem, ok, hogy hanghatás, de ennyire? |
Quote:
Szerintem is egy aranyos, könnyen követhető és látványos film volt ez. A Kristálykoponyás pohár is begyűjtve ereklyeként. :D A tegnapelőtti Múmiáról csak egy fél Batman jutott. :D (Vagyis két fél. Hazafele majdnem össze is verekedtek... ;) :D) |
Megnéztem a Hancock-ot. Az oké, hogy van, meg szép és jó, de a film lényege?
|
Quote:
|
Quote:
-... -Szép! -... -Sz-é-p! -... -Sz-sz-sz-é-p! -... -Munka! :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
És tanították neki: Bár nekem "good job" rémlik:p Nézd meg a filmet és megérted, röhögtem egy csomót már az elején is, meg a konyhás rész is jó volt ,de ezt nem mondom tovább:p, tessék megnézni! |
Jaa, míg el nem felejtem...:)
Step up 2, egész jó, a zene bejött, a mozgás jobb, mint az 1-ben volt, aki szereti jó pörgős táncot, annak ajánlom... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De: Ryan közlegyény megmentése Igazi amerikai sikertörténet, látványos elemekkel teleszőve. Aki teheti nézze meg. Jó film. |
Quote:
|
Quote:
Nekem is tetszett a film és én is akkorákat röhögtem rajtam ,mint Dragi:p:p |
Rossz társaság
http://filmclub.hu/12148 Ez egy jó kis film volt,igaz nem mai ,de aki nem látta annak ajánlom. |
Quote:
|
Vezet a ritmus
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=5661 Ez egy táncos film Antonio Banderas főszereplésével. Nem nagyon szoktam ilyen filmeket nézni ,de ez jó volt. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Wanted
Egy igen érdekes film. Látványoas, de a sztorija lerágott csont. Egy olyan képesség van az emberekben amit eddig nem mutattak be - ebben a konzekvenciában. Aki szereti az akciókat az nézze meg. |
Múmia3: A sárkánycsászár sírja
Ez a film is látványos, meg a sztorija is japán, bár Kínába játszódik:confused:. Ebbe már mindent akartak rakni: szerelem, család, akció, de vígjáték is. Nos ilyen film nincs.Ezt is ajánlom megnézésre. |
Nekem az "nem tetszik" a filmekbe, hogy mindegyik happy end-el végződik, és így tudom már a vége felé hogy mi lesz a vége :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mondjuk egy olyat el tudnék képzelni, hogy egy gyilkost üldöz két fbi ügynök, az egyik megöli, önvédelemből.Ezután pedig helyszínelnek meg minden, lezájrák az ügyet, és aki megölte a gyilkost lelövi a társát.Persze film közben semmi utalás nem lenne rá hogy a társa gyilkos.
|
Quote:
|
Quote:
Mondjuk nézzük meg az Armageddont, mindenki tudta, hogy a meterot meg fogják állítani, de ettől még ugyanolyan jó film. Vagy Die Hard egyszer se volt kérdés, hogy a terroristákat mindig megállítják. A cselekmény nem minden, sőt gyakorlatilag semmi a szememben. Egy-egy jó kis epizód, emlékezetes párbeszéd, frappáns fordulat teszi azzá, ami. És persze természetesen van jópár film, ami nem is úgy ér véget, ahogy kéne. Például Titanic, elsüllyed és meghal egy csomó ember :D |
All times are GMT +1. The time now is 22:46. |