![]() |
A témának a lényege, hogy legalább egy ilyennek benne kell lennie ---> :)
|
Quote:
|
:)... :)
túl rövid :) |
:):D Holnap is és azután is meg az után is meg az után is ... hódítózni fogok:D:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ottthon a süteményt:D |
Quote:
|
Quote:
:):) |
Quote:
|
Quote:
most nézem, hogy bécsi lakos lettél?:) szép város;) |
:):):)
:):):) :):):) :):):) :):):) :):):) |
Phoenix, emlékszel még a téma elején spirit..-re? Az én voltam:) Jó régen volt már...:(
:)szeretem:)ezt:)a:)topicot:) |
Quote:
|
Quote:
|
a legsz*rabb,h valahogy szerintem innen törölték az inaktív regisztráltakat, így eltűntem spirit..-ként, de itt van a rettenethetetlen vityu!:):D:):D:)
:):):) Sőt mióta itt vagyok verset is írtam be, mint régen...mint általában semmi komment...:), bár most kaptam egy ződet érte:D |
Érthető :)
De akkor mostantól újra itt tisztelhetünk köreinkben? :) ui: nem tudnád Atival megbeszélni, hogy visszakapd a régi neved? Mert az azért jobb volt :D :) |
Quote:
Ja és igen, itt vagyok újra! És láttalak valamelyik szinten magam előtt! De az nem a rég országod... törölted? Az az volt,h Régi nagy magyarorszag visszat, ugye?:D De egyébként te biztos nagyobb span vagy Atival... felőlem megdumálhatod vele a névcserét(de csak ha az előbb említett hiányosságokat vele kapom)!:) :):D:) :):D:) :):D:) :):D:) |
Nem is emléxek, hogy megelőztél volna :rolleyes::D:)
Ja a Régi Nagy Magyarország Visszat az már a törölt orik között van :( kár érte Monnyuk azt nem tudom, hogy egy törölt felhasználó "visszaállítható-e" de majd megérdeklődjük :) Az elismertséget meg könnyen lehet gyűjteni, ha jó arc vagy ;) :) |
Quote:
Akkor megpróbálok jóarcoskodni! :) |
Nos, visszatértem :) gondoltam kezdetként jövök mosolyogni egyet :D:D:D
|
Quote:
|
Szia :)
Nagyon eltüntél...merre jártál? :) Üdv újra a fórumon :) (bár most inkább a dühöngőbe kéne írnom, mert nem nagyon akar összejönni semmi :mad: ) |
Szia Phoenix :) hát erre is meg arra is, a lényeg hogy újra itt vagyok :)
ejj, hát ne itt dühöngj akkor... tudod, itt csak mosolyogni szabad :) |
Quote:
Mike is vissza fog térni? |
rendi vagy :)
Hát erre nem tudok neked érdemleges választ adni... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
You Have 2138 Unread Posts hihi :D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Üdv újra itt:)
Bár mi nem ismerjük egymást. |
Ihajj csuhajj, túl vagyok az Angol civilizáció osztályzóvizsgán
jupppiiiiiii (meg annak is örülök, hogy megtaláltam az örülős topicot :D:D) :):):):):):):):):):):):):) viszont... most meg nekiállhatok kémiát tanulni egy héten keresztül:( de legalább azt szeretem :p |
Quote:
Én befejeztem a vizsgaidősuckot! :) |
Grat nektek!
Nekem meg olyan izomlázam van az lapozástól, hogy nem bírok felülni az ágyból. De azért összeszedem magam és gépig elmászok:):):):):) |
Ittam egy kis bort,egy kis sört,egy kis rövidet,és most látom ez a szmájli topic:D
:).:).:).:).:).:) :).:).:).:).:).:) Ebből még akart menni pár és jött egy szép üzi:(:D Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Akkor ezért nem velünk jött ... :(
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:07. |