![]() |
Quote:
Péter üzenete (21:37): most kaptam egy értesítést Az 1etlen PiPi-agyú PíííSZGöRLüzenete (21:37): ? Péter üzenete (21:38): lessem meg a barátnőid:D Péter üzenete (21:38): büszkélkedtem, hogy méltatsz arra, hogy személyesen i találkozol velem Péter üzenete (21:38): és barátom mondta Az 1etlen PiPi-agyú PíííSZGöRLüzenete (21:39): :D |
szóval csetelsz:D
|
Quote:
|
Quote:
azt se szoktam gyakorolni gyakran gyakorlatban:D vagymi |
Üzenném Attila, a legjobb fej-nek, hogy megvannak a holnapi kelléket, de lesz egy apró modósítás.
|
Quote:
csak ne nagyon módosíts,mert délután még van egy kis elintéznivaló a városban;):) |
Quote:
|
Quote:
remélem 3 csaj:D:D |
Quote:
|
Quote:
Nekem 3 csaj mindenképp,neked jöhetnek a srácok,ha megfelel:D |
Nemsokára 560000-es sorszámú ori lesz regeve.
Hajrá:D Még 20 orit kell addig regelni:) |
Üzenem az ég csatornáinak, hogy most már elég eső esett...kéne egy kis napsütés is :)
|
:D
Barangoltam a neten, és ezt találtam (valami reklámos-hírdetéses-nyereményjátékos flashben): http://kepfeltoltes.hu/081007/Bubba_...toltes.hu_.jpg :D Nem is tudtam, hogy ilyen híres emberekkel játszom együtt. :) |
Ati, ha te törölted a HSZ-emet, sorry, nem tudtam, hogy csak latin betűkkel lehet írni. :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Nemrég mintha olyat olvastam volna itt, hogy Gee nem nagyon lesz mostanában... Majd valamikor hódban igen, de fórumon akkor is ritkán, ehhez képest mindenütt őt látom mikor erre tévedek.:p:D
Milyen lenne, ha sokat lenne?:confused: :rolleyes: :D Persze ez koránsem baj.:-) |
Nem játszom, október 28-ig. A fórumon rövid ideig vagyok, de azalatt sokat írok. :p:) Gyorsan gépelek.
|
Quote:
azt tudtam, hogy nem játszol.:) |
Miért tévesztettem volna?
A játékbeli státuszom jelenleg: "hivatásos esti fórumozó" :D Ennyi erővel persze játszhatnék is, de úgy vagyok vele, hogy: 1. Ha már játszom, játsszak rendesen. Napi 1 óra játék nem rendes. 2. Főlge akkor, ha azt a kis időt is meghatározott időpontban (kora este) tudom játékkal tölteni. (Még a félvak is délben fog letámadni, amikor 100%, hogy nem vagyok gépnél...) 3. A fórumnak az az előnye, hogy mellette mást is lehet csinálni. mert mondjuk 5 perc alatt beírok 10 HSZ-t, és utána fél óráig semmi. A játékban meg meghatározott időben történik valami (körváltáskor), tehát nincs olyan, hogy felkelek a géptől, ha épp fel kell kelnem, mert lehet, hgyo pont akkor van KV... Szóval a fórum kötetlen, a játék nem az. 4. Tehát fórumozok, de nem játszom. 5. Amikor esetleg nem csak este vagyok fórumon, az azért van, mert nem voltam egyetemen aznap (nem lógtam, nincs órám:P). De játszani mge nem lehet úgy, hogy egyik nap ráérek, másik nap nem. Vagy csak úgy, hogy szabizok, 3 nap múlva játszom egy napot, aztán visszabújok szabira, aztán 3 nap múlva megint elő... Stb. VÁÁRGH. Ezt meg nem. :) Inkább nem játszom. Ezt a 20 napot már kibírom. :) |
Quote:
Őőő... akkor tuti olyan helyre írkálsz, ahova én nem látok be, a múltkor odatévedtem és reklamáltam a régi arcokat. |
Quote:
Irodai munkám volt eddig is, és valószíná ezután is az lesz. Úgyhog a gyorsírás jól jön anélkül is, hogy titkárnővé operáltatnám magam. :p:D |
Quote:
(Amúgy arra céloztam, hogy úgy rémlik üzletvezetőire jársz.) Én is tanulok (igaz csak egy hónap az egész), illetve tanítanak... Géptanra, hidraulikára, pneumatikára és egyébb rondaságokra...:S Azt kéne megverni, aki kitalálta, hogy nekem kell a targonca jogsi. Bár elég büntetés lesz neki, ha a közelében elkezdek randarílozni.:D |
Arra járok, és fizet érte az állam. :D
Te meg a targonca? Amennyire emlékszem rád, nem az a targoncakezelő tipus vagy. :D |
Quote:
|
Quote:
Aztán két hét múlva egy halom gyakorlat, az egyik után gyakorlati vizsga, majd szóbeli nov. 3.-án.:D Nem aprózzák ezek el. Gee, én sem hiszem magam targira termettnek.:p |
Nekem 1. nap elmélet+gyakorlat, 2. nap gyakorlat, 3. nap vizsgák. Bár kezelni a gépet a melóhelyen tanultam meg :) Volt egy két kisebb törés-zúzás is, de semmi komoly :D Egyébként meg sok sikert Cassy, meg neked is Gee;)
|
Köszönjük Phoenix :)
Cassy, lehet nyitok egy üzletet, ha gondolod, gyere targoncázni. :D:D:D |
Quote:
Köszi a jókívánságot, bár szerintem meghúznak.:D Gee... csak kellőképp tágas bolt legyen, mert kell majd a sok hely nekem...:D Ott talán kisebb károkat okoznék. |
Quote:
|
Quote:
Játékra nem igazán van amúgysem időm.:) De majd egyszer, amikor majd nem töltöm a fél életem utazással.:) |
Quote:
|
Quote:
Egyébként az Otto motornak elég nagy köze van ezekhez a gépekhez. Egy kis 2. Világháborúval kapcsolatos információgyűjtés sosem árt. :) Az Otto motor, valljuk be, mindent kibír. Ezért sok mai munkagépben az van, sőt szerintem a mai napig az van a tankokban is. (Ahogy a VH-ban az volt a tankokban...) Egy hátránya van, hogy az aknától nagyot robban. :D De ugye targoncát nem aknamezőn vezet az ember, úgyhogy ez a hátránya voltaképpen említésre sem méltó. :) Ne aggódj a károk miatt... Majd tekegolyókat árulunk a boltban... Azt tulajdonképpen képtelenség tönkretenni. :D Nézd a jó oldalát, soha nem lesz leltárhiány. :D Sőt, nyershiány se. :D Elrontani ugye nem lehet... Tönkre nem megy. Nem párolog. Nem amortizálódik. És ki az az állat, aki tekegolyókat lop el? :D Feltűnés nélkül sérvet kap, miközben a kabátjában kicipel 8 tekegolyót? :D:D:D:D |
Uzenem Orsinak hogy szeretem!
|
Üzenem Remynek, hogy jóreggelt. :)
|
Üzenem Geenek,hogy ébresztő!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://www.youtube.com/watch?v=-DMyAHhwWIA :D |