Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1779)

-(0Kristóf0)- 05-07-2007 17:16

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 93647)
Szeretném megkérdezni hogy hol van leirva a hoditoban bárhol is hogy KÖTELEZÖ és CSAKIS HÁBORUVAL LEHET ELÖRE HALADNI ?????
sztem sehol meg légyszives ne általánosits mert nem hiszem hogy az lenne a jellemzö hogy unalombol gyilkolnak az ELF-ek ez tiztára nonszensz..probálj meg légyszive s pl a 4-ben vagy a 3-ban passziobol gyujtogatni..Ráadásul ha MF vagy és kiszurják hogy ELF valahogy tuti rádszáll egy Fél-elf Oriás varis meg két hadis szövi azt addig nem nyugszanak mig kitekiznek..ez az unalmamban gyujtok dolog max az A ban ha van..De ott meg unalombol az orkok meg elviszik a földet egy egy akkor...

Tiszta szívemből beszélsz!

-Hiena- 05-07-2007 17:16

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 93647)
Szeretném megkérdezni hogy hol van leirva a hoditoban bárhol is hogy KÖTELEZÖ és CSAKIS HÁBORUVAL LEHET ELÖRE HALADNI ?????
sztem sehol meg légyszives ne általánosits mert nem hiszem hogy az lenne a jellemzö hogy unalombol gyilkolnak az ELF-ek ez tiztára nonszensz..probálj meg légyszive s pl a 4-ben vagy a 3-ban passziobol gyujtogatni..Ráadásul ha MF vagy és kiszurják hogy ELF valahogy tuti rádszáll egy Fél-elf Oriás varis meg két hadis szövi azt addig nem nyugszanak mig kitekiznek..ez az unalmamban gyujtok dolog max az A ban ha van..De ott meg unalombol az orkok meg elviszik a földet egy egy akkor...

szeretnem megkerdezni, hogy ha neked elfre van idod es tehetseged akkor miert kell neked elonyoket adni a sok idot/energiat rafordito orszagokkal szemben ?

Hege 05-07-2007 17:16

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 93649)
mi is a játék neve? Felfedező?

Időutazás egy középkori világba, ahol a Te döntéseidtől függ egy egész ország sorsa. Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb... Melyik stratégia lesz a nyerő? Harcos? Kereskedő? Varázsló?

Rém 05-07-2007 17:16

goldi mi a bajod? hogy begyujtottak A ba és akkor egyből véltoztatgatni kell a szabályokon?

Blacky 05-07-2007 17:18

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 93649)
mi is a játék neve? Felfedező?

De akkor hol van leirva hogy TILOS FELFEDEZÉSSEL elörejutni ?? akkor vegyétek ki a felfedés lehetöségét is ien egyszerü:)

Remedy 05-07-2007 17:19

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 93656)
De akkor hol van leirva hogy TILOS FELFEDEZÉSSEL elörejutni ?? akkor vegyétek ki a felfedés lehetöségét is ien egyszerü:)

Mar kivettek.... :)

Goldy 05-07-2007 17:19

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 93654)
goldi mi a bajod? hogy begyujtottak A ba és akkor egyből véltoztatgatni kell a szabályokon?

Ó igen ez csak azért van mert engem felgyújtottak, én vagyok az elfek antikrisztusa, ide kell lőni....

A bajom szimplán az hogy az elf a többi fajhoz képest aránytalanul tápos volt...
Most lehet utálni azért is lehet utálni hogy a mészár is az én ötletem volt...

-Hiena- 05-07-2007 17:21

azt mondtatok ne beszeljunk A-rol :)
voltam elffel! a-ban is. 1x. kar volt :D
65% torony es barakk mellett is vakon atmennek rajta az orkok. az orkok ilyenek.
mindenkin vakon atmennek. ezert is lettem ott ork :D
ott speciel nem erdekli az embert ha legyujtjak mert hiphopp elhuz a kornyekrol.
a nyersanyag meg ingyen van.
onellato orszagot 1ben mindig le fognak verni idonkent. akar elf, akar nem.
sztem ez a modositas csak erositette az elf ott szamito ertekeit. (katonai vedelem)
punktum :)

Blacky 05-07-2007 17:21

Quote:

Originally Posted by -Hiena- (Post 93652)
szeretnem megkerdezni, hogy ha neked elfre van idod es tehetseged akkor miert kell neked elonyoket adni a sok idot/energiat rafordito orszagokkal szemben ?

szeretném elmondani hogy sztem az elönyök és hátrányok nem csak a Hodfüggö monitortbámulo éjjel oracsörgésrekelö zombiknak jár hanem pl azoknak is akiknek nincs esetleg annyi idejük a hodra mint egy kettö függönek..Sehol nem láttam leirva a fajválasztásnál hogy pl csak akkor választhatom az orkot ha napi 24 orában játszom és sehol nincs az sem leirva hogy ELf fel csak akkor lehetsz ha nincs idöd, d eha ELF-fel avgy akkor nem kaphatsz csak max 3 kék számot azt is minden páros évben...ne viccelj már:eek:

Rém 05-07-2007 17:22

tudod mit goldi! ha végigviszel a 5. szintről 1 gyors csopiba 1 orit az 1. szintig most elffel egyedül mf ként akkor minden elismerésem...

-(0Kristóf0)- 05-07-2007 17:22

Akkor legyen az hogy az elf +10 védelem bónusza 20%-ra lemegy és a maluszok is eltűnnek. Levan a gond, nem szodják az adrimisztátorokat, és béke honol.
Na jó ötlet???

Blacky 05-07-2007 17:23

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 93657)
Mar kivettek.... :)

jo azt tudom:mad:
de végérvényesen ne is legyen olyan pont és akkor nem esik egyik játékos sem kisértésbe hogy Békésen felfedezve jusson elöre csak a harc mindörökké :)

Hege 05-07-2007 17:24

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 93658)
Ó igen ez csak azért van mert engem felgyújtottak, én vagyok az elfek antikrisztusa, ide kell lőni....

A bajom szimplán az hogy az elf a többi fajhoz képest aránytalanul tápos volt...

Nekem úgy tűnik, hogy ezeknek a változásoknak nagymértékben te vagy az előidézője. Nem emlékszem, hogy rajtad kívűl kik mondogatták még folyton, milyen rossz is nekik, mert állandóan felégetik őket azok a csúny gonosz elfek.

sifu 05-07-2007 17:26

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 93658)

azért az érdekes h rajtatok kívül csak 1-2 embernek uez a véleménye;)
ez azért kicsit fura valjuk be:D :D :D
és az is amiket válaszoltok tipikus esete annak amikor mindenbe mindent bele lehet magyarázni:)
nem tudom hány száz hozzá szólásnál tartunk amik tele vannak olyan tényekkel és igazságokkal amikre mindig uaz a válasz túl tápos volt!!!
gyanúúús nagyon gyanúúús:D

Rém 05-07-2007 17:27

Goldika! miért nem csináltok szavazást mi? talán féltek az eredménytől?:DD

Goldy 05-07-2007 17:27

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 93661)
tudod mit goldi! ha végigviszel a 5. szintről 1 gyors csopiba 1 orit az 1. szintig most elffel egyedül mf ként akkor minden elismerésem...

eszem ágában sincs bungi fajjal játszani, mégha minden maradt volna a régiben akkor sem...
ez a játék stílus nekem nem fekszik... vagy játszom vagy nem játszom...

Blacky 05-07-2007 17:28

Nekem a gyujtogatásrol meg egyéb ártozásrol mindig a hatás ellenhatás jut eszembe..mert az hallottuk állandoan hogy Goldyt gyujtogatják az Elf-ek de azt tudjuk -e hogy miért?? aki gyujtotta talán elmondhatná hogy tényleg csak unatkozott vagy amikor Goldy elindult mint a gözmozdony felfele akkor pár orin keresztül kellett menni vagy klánban vagy egyéniben..mi van ha klánba leverte Öket ahol volt ELF és csak most ért oda és megbosszulja az egészet????:)

-Hiena- 05-07-2007 17:28

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 93660)
szeretném elmondani hogy sztem az elönyök és hátrányok nem csak a Hodfüggö monitortbámulo éjjel oracsörgésrekelö zombiknak jár hanem pl azoknak is akiknek nincs esetleg annyi idejük a hodra mint egy kettö függönek..Sehol nem láttam leirva a fajválasztásnál hogy pl csak akkor választhatom az orkot ha napi 24 orában játszom és sehol nincs az sem leirva hogy ELf fel csak akkor lehetsz ha nincs idöd, d eha ELF-fel avgy akkor nem kaphatsz csak max 3 kék számot azt is minden páros évben...ne viccelj már:eek:

ezzel teljesen egyetertek. azert van az elf, hogy ne csak kockafejuek hoditozzanak. de konyorgom, nehogymar ezzel a minusz raforditassal konnyebben akarj eredmenyt elerni azoknal akik telo/oracsorgesre ebrednek ejjelente akar tobbszor is.
sima fedezessel is kaphatsz 4es szamot. nem tamogatom, de ez van.
5os kell ? kuzdj!

-(0Kristóf0)- 05-07-2007 17:28

Az elf már nem tápos hanem bónuszra éhező :D

Goldy 05-07-2007 17:29

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 93666)
Goldika! miért nem csináltok szavazást mi? talán féltek az eredménytől?:DD

ne Goldikázz én se Rémikézlek köszi!

Cassandra 05-07-2007 17:30

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 93667)
eszem ágában sincs bungi fajjal játszani, mégha minden maradt volna a régiben akkor sem...

De miért kell feltételezni, hogyaz összes el bunker és csak ártóni képes? Nemértem, nagyon nemértem. Lehet én vagyok a hülye, de én pl. nem így játszok akarom mondani játszottam.

sifu 05-07-2007 17:30

[size="5"]szavazzatok már!!![/SIZE]

Rém 05-07-2007 17:30

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 93667)

ja hát igen, akkor meg ha más azzalvan és felgyujtanak akkor egyből jön a rinya mi?

Goldy 05-07-2007 17:31

Quote:

Originally Posted by Hege (Post 93664)
Nekem úgy tűnik, hogy ezeknek a változásoknak nagymértékben te vagy az előidézője. Nem emlékszem, hogy rajtad kívűl kik mondogatták még folyton, milyen rossz is nekik, mert állandóan felégetik őket azok a csúny gonosz elfek.

Már jó ideje nem gyújtogatnak... mikor megtették is túléltem...
Csak enyhén zavaró volt hogy ha számolok sehogy se jön ki az egyensúly egyik hadnemben sem vele szemben....

sifu 05-07-2007 17:31

szavazzatok szavazzatok szavazzatok

-(0Kristóf0)- 05-07-2007 17:32

Rém vigyázz mert Goldy le fog tiltani a fórumról :D

-(0Kristóf0)- 05-07-2007 17:33

Quote:

Originally Posted by sifu (Post 93676)

szvaztam szavaztam szavaztam

nem tetszik, nem tetszik, nem tetszik...

Remedy 05-07-2007 17:34

Quote:

Originally Posted by sifu (Post 93676)

Csupa hulyeseg van megadva, miert varod el, hogy szavazzak? :)

Rém 05-07-2007 17:35

Quote:

Originally Posted by -(0Kristóf0)- (Post 93677)
Rém vigyázz mert Goldy le fog tiltani a fórumról :D

Nyugi, tudom, csak ezt tudják ha másnak van igaza...

Phoenix 05-07-2007 17:36

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 93672)
De miért kell feltételezni, hogyaz összes el bunker és csak ártóni képes? Nemértem, nagyon nemértem. Lehet én vagyok a hülye, de én pl. nem így játszok akarom mondani játszottam.

ezzel teljesen egyet értek...főleg, egyszer azt monnyák, hogy tamagocsizni való, akkor ne tudjon semmit tenni, de akkor ha az ork hadira való, akkor legyen csak hadis és mást ne tudjon tenni, ez a két dolog egy és ugyanaz

Hege 05-07-2007 17:37

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 93675)
Csak enyhén zavaró volt hogy ha számolok sehogy se jön ki az egyensúly egyik hadnemben sem vele szemben....

Ha van 1 bunker elf és tényleg olyan bunker, hogy egy kőkemény orknak is fejfájást okoz bemenni hozzá, akkor annak mennyi tolija van? Sztem ha nagyon akartad volna, simán megtudtad volna oldani a dolgot. De mint mondod te si túlélted...

Én is mentem már be elfekhez, sőt szerencsétlenségemre az egész klán egykupacban csücsült, gondolhatod mit kaptam.... De ha most vigasztalata az a pártucat házikó amit lekapott, akkor legyen. Én jó üzletnek tartottam az elhozott földért cserében. :D

Cassandra 05-07-2007 17:37

Quote:

Ez hülyeség egy az egyben. Nincs faj, vagy ország, amivel ne lehetne kikezdeni, de most az elf nem tud felelni az őt ért támadásokra, szinte egyáltalán nem.
Lenne meggyengítve toliban, vagy csak variban, de hogy mindkettőben és ilyen mértékben....
Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 93680)

Én se találtam olyat, amire tudnék.

sifu 05-07-2007 17:38

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 93680)

mert ha arra szavazol h fajt váltanál akkor lesz 1 faj amivel senki nem nagyon akar játszani és talán átgondolják!
legyen 20% ahogy volt eddig is és tünjenek el ezek a negatívumok!!!;)

-(0Kristóf0)- 05-07-2007 17:39

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 93682)
Nyugi, tudom, csak ezt tudják ha másnak van igaza...

Igen, ezért volt a nagy változtatás, mert az a + 10%-ot úgy csinálták ahogy odairták, ill ,,elírták''

Hege 05-07-2007 17:41

Quote:

Originally Posted by sifu (Post 93687)
mert ha arra szavazol h fajt váltanál akkor lesz 1 faj amivel senki nem nagyon akar játszani és talán átgondolják!
legyen 20% ahogy volt eddig is és tünjenek el ezek a negatívumok!!!;)

Ez tévedés, eddig gyakorlatban 30% volt (elvileg 20%). Ezentúl ha nem tudunk vkit meggyőzni egy gyengítésről, akkor találjunk ki mégtöbb gyengítést és akkor majd az 1xi gyengítést elfogadja??? :eek:

Artúr 05-07-2007 17:53

Quote:

Akkor számíthatunk rá, hogy pl a hulla erősítése érdekében is ilyen intenzíven lobbizol Atinál? :D

Mert pl orkal/gnómmal/óriással szemben, ha számolok sehogy sem jön ki az egyensúly egyik hadnemben sem. :)

wand 05-07-2007 17:53

Gratulálok sikerült tipikus Hódítós megoldást találni egy problémára.

az elf túl erős volt. igaz.
változtassunk. jó

DE MINEK ÁLLANDÓAN ÁTESNI A LÓ MÁSIK OLDALÁRA ????

ez pont olyan mint régen amikor túl sokba volt a felfedezés nagy hekin, le lett véve max 225re.. no comment az is szar volt és ez a megoldás is az.

javalom indítsunk külön játékot, Hódító-by elf, címmel ,ahol semmiféle akció senkinek nem indítható, csak felfedezni lehet.

Boby 05-07-2007 17:53

elég volt elolvasni :)
akkor én is hozzászólnék a dolgokhoz
nemhogy egyensúlyban lenne ez a sok faj,hanem mégjobban szét lett húzva,igy már az elfel se lehet játszani normálisan magasabb szinten,mert ugyanugy nincs értelme,mint a hullával való játék
azokkal maximálisan egyetértek,akik azt mondják,h igy nem érdemes elfként masirozni,mert képtelenség visszavágni a támadóknak,hisz varikkal 3 ártó fér bele,és máris a béka segge alatt lesz a készüli,tolikkal meg épphogy valamicske pusztitást tudunk okozni az ellennél
voltam elfel,akkor sem volt nyerö dolog,most már végképp nem
azért meg nem leszek "zöldben" h csak vonszoljam a valagam 5 csopin keresztül,azért h más meg jot röhögjön a markában,mert nem tudok mit kezdeni varikkal meg tolikkal,ha esetlegesen beüt vagy letekiz vagy beártóz
eddig is az oriás,gnóm volt tulnyomó részt az alsóbb szinteken,most még jobban az lesz
ufff, hozzászoltam :D

Penya 05-07-2007 17:54

Quote:

Originally Posted by Artúr (Post 93692)
Akkor számíthatunk rá, hogy pl a hulla erősítése érdekében is ilyen intenzíven lobbizol Atinál? :D

Mert pl orkal/gnómmal/óriással szemben, ha számolok sehogy sem jön ki az egyensúly egyik hadnemben sem. :)

Hozzátenném az embert és a félelfet is :)

Steve 05-07-2007 17:56

Ati, már elnézést, de ebben a témában iszonyatosakat ferdítesz. Miért nem vallod be hogy ez a 20-30% egy írtó nagy bug volt! Elírtátok! Nem kicsit! És nem két hétig volt szar hanem évekig. Történt már ilyen és akkor beláttad a dolgot. Mért nem írtad le egyszer sem, hogy bocsi srácok ezt elszúrtam, igazatok van javítsunk rajta. Az egészet egy erősítésnek adod meg. Nézd: Te jászottál Aban. Ti a klánotokban 20 vagy 30 százalékkal számoltatok????

All times are GMT +1. The time now is 16:00.