![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Időutazás egy középkori világba, ahol a Te döntéseidtől függ egy egész ország sorsa. Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb... Melyik stratégia lesz a nyerő? Harcos? Kereskedő? Varázsló? |
goldi mi a bajod? hogy begyujtottak A ba és akkor egyből véltoztatgatni kell a szabályokon?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A bajom szimplán az hogy az elf a többi fajhoz képest aránytalanul tápos volt... Most lehet utálni azért is lehet utálni hogy a mészár is az én ötletem volt... |
azt mondtatok ne beszeljunk A-rol :)
voltam elffel! a-ban is. 1x. kar volt :D 65% torony es barakk mellett is vakon atmennek rajta az orkok. az orkok ilyenek. mindenkin vakon atmennek. ezert is lettem ott ork :D ott speciel nem erdekli az embert ha legyujtjak mert hiphopp elhuz a kornyekrol. a nyersanyag meg ingyen van. onellato orszagot 1ben mindig le fognak verni idonkent. akar elf, akar nem. sztem ez a modositas csak erositette az elf ott szamito ertekeit. (katonai vedelem) punktum :) |
Quote:
|
tudod mit goldi! ha végigviszel a 5. szintről 1 gyors csopiba 1 orit az 1. szintig most elffel egyedül mf ként akkor minden elismerésem...
|
Akkor legyen az hogy az elf +10 védelem bónusza 20%-ra lemegy és a maluszok is eltűnnek. Levan a gond, nem szodják az adrimisztátorokat, és béke honol.
Na jó ötlet??? |
Quote:
de végérvényesen ne is legyen olyan pont és akkor nem esik egyik játékos sem kisértésbe hogy Békésen felfedezve jusson elöre csak a harc mindörökké :) |
Quote:
|
Quote:
ez azért kicsit fura valjuk be:D :D :D és az is amiket válaszoltok tipikus esete annak amikor mindenbe mindent bele lehet magyarázni:) nem tudom hány száz hozzá szólásnál tartunk amik tele vannak olyan tényekkel és igazságokkal amikre mindig uaz a válasz túl tápos volt!!! gyanúúús nagyon gyanúúús:D |
Goldika! miért nem csináltok szavazást mi? talán féltek az eredménytől?:DD
|
Quote:
ez a játék stílus nekem nem fekszik... vagy játszom vagy nem játszom... |
Nekem a gyujtogatásrol meg egyéb ártozásrol mindig a hatás ellenhatás jut eszembe..mert az hallottuk állandoan hogy Goldyt gyujtogatják az Elf-ek de azt tudjuk -e hogy miért?? aki gyujtotta talán elmondhatná hogy tényleg csak unatkozott vagy amikor Goldy elindult mint a gözmozdony felfele akkor pár orin keresztül kellett menni vagy klánban vagy egyéniben..mi van ha klánba leverte Öket ahol volt ELF és csak most ért oda és megbosszulja az egészet????:)
|
Quote:
sima fedezessel is kaphatsz 4es szamot. nem tamogatom, de ez van. 5os kell ? kuzdj! |
Az elf már nem tápos hanem bónuszra éhező :D
|
Quote:
|
Quote:
|
[size="5"]szavazzatok már!!![/SIZE]
|
Quote:
|
Quote:
Csak enyhén zavaró volt hogy ha számolok sehogy se jön ki az egyensúly egyik hadnemben sem vele szemben.... |
szavazzatok szavazzatok szavazzatok
|
Rém vigyázz mert Goldy le fog tiltani a fórumról :D
|
Quote:
nem tetszik, nem tetszik, nem tetszik... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha van 1 bunker elf és tényleg olyan bunker, hogy egy kőkemény orknak is fejfájást okoz bemenni hozzá, akkor annak mennyi tolija van? Sztem ha nagyon akartad volna, simán megtudtad volna oldani a dolgot. De mint mondod te si túlélted... Én is mentem már be elfekhez, sőt szerencsétlenségemre az egész klán egykupacban csücsült, gondolhatod mit kaptam.... De ha most vigasztalata az a pártucat házikó amit lekapott, akkor legyen. Én jó üzletnek tartottam az elhozott földért cserében. :D |
Quote:
Lenne meggyengítve toliban, vagy csak variban, de hogy mindkettőben és ilyen mértékben.... Quote:
|
Quote:
legyen 20% ahogy volt eddig is és tünjenek el ezek a negatívumok!!!;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mert pl orkal/gnómmal/óriással szemben, ha számolok sehogy sem jön ki az egyensúly egyik hadnemben sem. :) |
Gratulálok sikerült tipikus Hódítós megoldást találni egy problémára.
az elf túl erős volt. igaz. változtassunk. jó DE MINEK ÁLLANDÓAN ÁTESNI A LÓ MÁSIK OLDALÁRA ???? ez pont olyan mint régen amikor túl sokba volt a felfedezés nagy hekin, le lett véve max 225re.. no comment az is szar volt és ez a megoldás is az. javalom indítsunk külön játékot, Hódító-by elf, címmel ,ahol semmiféle akció senkinek nem indítható, csak felfedezni lehet. |
elég volt elolvasni :)
akkor én is hozzászólnék a dolgokhoz nemhogy egyensúlyban lenne ez a sok faj,hanem mégjobban szét lett húzva,igy már az elfel se lehet játszani normálisan magasabb szinten,mert ugyanugy nincs értelme,mint a hullával való játék azokkal maximálisan egyetértek,akik azt mondják,h igy nem érdemes elfként masirozni,mert képtelenség visszavágni a támadóknak,hisz varikkal 3 ártó fér bele,és máris a béka segge alatt lesz a készüli,tolikkal meg épphogy valamicske pusztitást tudunk okozni az ellennél voltam elfel,akkor sem volt nyerö dolog,most már végképp nem azért meg nem leszek "zöldben" h csak vonszoljam a valagam 5 csopin keresztül,azért h más meg jot röhögjön a markában,mert nem tudok mit kezdeni varikkal meg tolikkal,ha esetlegesen beüt vagy letekiz vagy beártóz eddig is az oriás,gnóm volt tulnyomó részt az alsóbb szinteken,most még jobban az lesz ufff, hozzászoltam :D |
Quote:
|
Ati, már elnézést, de ebben a témában iszonyatosakat ferdítesz. Miért nem vallod be hogy ez a 20-30% egy írtó nagy bug volt! Elírtátok! Nem kicsit! És nem két hétig volt szar hanem évekig. Történt már ilyen és akkor beláttad a dolgot. Mért nem írtad le egyszer sem, hogy bocsi srácok ezt elszúrtam, igazatok van javítsunk rajta. Az egészet egy erősítésnek adod meg. Nézd: Te jászottál Aban. Ti a klánotokban 20 vagy 30 százalékkal számoltatok????
|
All times are GMT +1. The time now is 16:00. |