![]() |
Quote:
amúgy Dragi is visszafoghatná magát, valóban. na de kiszállok a vitából, mivel nem vagyok érintett a témában. csak megosztottam a véleményemet. remélem, nem sértettem meg senkit... |
Quote:
|
Quote:
Es nem is a szemelyed ellen szolt a dolog. Azaz ugy van igazad, hogy "egy jol mukodo kapcsolatot nem lehet tonkretenni". |
Valahol magamban, egyébként én is szúrkoltam magam ellen. Miért? Mert nagyon kevéssé ismerjük egymást és nem biztos, hogy többet tudnék\ tudtam volna adni neki, mint a mostani párja. Elvileg lesz egy utolsó találkozás bent, amikor elmondja, hogy kirakták, de ez sem biztos. Még ha nem lesz köztünk semmi kontrét, én akkor is örülük, hogy megismerhettem, mert érdekes személyiségnek tartom.
|
Quote:
Elfajultak a dolgok:confused: |
Quote:
|
Quote:
Szoval en igazabol mar ott sem ertettem az ilyen kereseket. Kb olyan mintha azt kernem hogy legyen 3 hetes szabi az orimon, hogy veletlen se lephessek be. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Na jó mesélek én is akkor :D Múltkor állok a suliba a folyóson és odajön hozzám az egyik 9.-es srác 10.-es lenne csak megbukott :p és hát 2 héttel ezelőtt beszóltam a barátnőjének hogy igazán pasit is találhatott volna magának (a srácnak rózsaszín tincsek voltak a hajába) Nos a srác azt mondta hogy suli után rendezzük le a dolgot. Nem kicsit röhögtem az arcába aztán mondtam miért ne, következő szünetbe odajött egy nálam 1 fejjel magasabb de kb. nádszál vékony sráccal és fenyegetően rámutat és azt mondja:- Ő fog Téged ketté törni
Ennek két osztálytársam is szemtanúja volt akik egyből oda is jöttek és megkérdezték mi folyik itt. Na mindegy lényeg a lényeg hogy suli után lementem ott állt már a srác és osztálytársammal kötözködött akkor még sajnos nem tudtam amit most tudok (még hozzá hogy előtte a srác megfenyegette a barátnőmet hogyha én nem leszek elkapva akkor őt fogja bántani) Kicsit nagyon megvertem volna a srácot ha ezt előbb megtudom :( így sajnos hagytam futni :( Na mindegy majd a sors elintézi helyettem is |
Én már csak azért is elkapnám...
|
Quote:
|
Quote:
|
Meg amúgy kigondoltam hogyha pattog szépen bemegyek az osztályába és porig alázom hogy megmert fenyegetni egy lányt
|
All times are GMT +1. The time now is 07:34. |