Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   J.k.sz. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1389)

Szecsa 06-05-2007 09:52

En ismerlek, es tudom, ki vagy, csak nem tudom mi az orid :)

Szoval, a lenyeg, hogy fel lehet menni 4k hekire jksz nelkul is....ugy hogy aki megy fel, annak koze nincs a jksz-hez.
A dolog egyszeru...
Amit itt már korábban irtak, vannak régen fentlévő orik, amik ott vannak x ideje. Ha ezek többen vannak mint négyen, akkor nyilván magas a felfedezési határ. Mi van akkor ha ez adott esetben 4k hektar felett van? Valaki elindul, felfedezget odaig, es annyi. Turelem es ido kerdese...
Barkinek adott a lehetoseg, hogy csinaljon egy olyan orit miutan eljutott 1500 hektár fölé (ameddig ugye eleg gyorsan lehet fedezgetni ha az embernek van egy kis tartaleka...esetleg még üthet is), utana pedig raall a 30% barakk (hogy ha esetleg vki meg akarna tamadni, akkor ne usse le sok sereggel) 12% tanya, 10% torony+egyéb épületek és kijön kb. 35% ház. A napi képzéséből fedezget az ég fele. Ezzel kb. napi 1,5-2% teruletet tud fedezni. (Ha még van a tartalekbol es van katona a piacon, akkor nyilvan gyorsabban)
Nem lehetetlen, de ajanlott mondjuk szövisen csinálni, hiszen ugy nagyobb a biztonság. Speciel lattam ilyen szovit, bár ők 2,5k hekinél megálltak, de mehettek volna tovább is.

Végülis, en nem akarok senki védeni, de a lehetoseg adott lehet a fedezesre, es ilyen formaban elkepzelheto amit laziga ir....

(Nyilvan mondjuk ha ismeri a toppos orikat, és szövizik velük vagy mnt-t köt, akkor nagyobb esélye van a hosszabbtavu fentmaradasra is)

Kutyuleee 06-05-2007 09:54

Elösször is én már kezdem unni ezt, sztem ez egy fontos téma úgyhogy megkérnélek benneteket hogy ne offoljatok. Laziga, Penya és a többiek ha erről szeretnétek beszélgetni akkor nyissatok általánosba egy témát, és ne itt személyeskedjetek támadjatok másokat!!! ott elmondhatjátok ki milyen képmutató, kétszinü stb. leirhatjátok oda hogy hogy kell felmenni jksz nélkül a 10k hekire (vicc:D).

Az eredeti témához visszatérve nekem még mindig a 3as javaslat tetszik nagyon, a kiegészitéseknek meg nyitok egy másik témát mert itt elsősorban a földleadásról volt szó!

Alba 06-05-2007 09:54

Igen van 10 ori.A legmagasabb áll 1500 hekin.de mondjuk mind a 4 ott áll.a többi 6 is csak addig tud haladni.A többi ország 5 be meg áll 600 hekin vagy boven azalatt.
Hogyna mész feljebb.Egyszeru mindenki tudja. Valaki beveri jol a az egyik orit. felmegy +200 hekivel. épet bont hogy a 4. helyre essen pontszámilag es hopp fedezhetik a 200 hekit a többiek.

Kutyuleee 06-05-2007 09:58

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 101036)
Igen van 10 ori.A legmagasabb áll 1500 hekin.de mondjuk mind a 4 ott áll.a többi 6 is csak addig tud haladni.A többi ország 5 be meg áll 600 hekin vagy boven azalatt.
Hogyna mész feljebb.Egyszeru mindenki tudja. Valaki beveri jol a az egyik orit. felmegy +200 hekivel. épet bont hogy a 4. helyre essen pontszámilag es hopp fedezhetik a 200 hekit a többiek.

hmm így elég költséges dolog:D

laziga 06-05-2007 09:59

Quote:

Végre valaki hihetlen érti:D
ennyi és ehez nem kell duma meg semmi.
Mindenki tudaj akkor milyen jksz?

Igy van Szecsa én is szövivel indultam majd jöt az mnt nagyokkal majd mikor már mindenki elfordult mellőlem akkor kisírtam a szövit és igy már biztonságba vagyok. És ha valakik jönnének végre akkor lehtne tovább haladni felfele.

Nem csak költséges hanem marha sok idő. Ez is igaz.

Steve 06-05-2007 09:59

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 101040)
hmm így elég költséges dolog:D

Küöltséges, nem költséges, szinte minden csopiban így lett felvíve.

Steve 06-05-2007 10:00

Quote:

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 101042)
Végre valaki hihetlen érti:D
ennyi és ehez nem kell duma meg semmi.
Mindenki tudaj akkor milyen jksz?

Igy van Szecsa én is szövivel indultam majd jöt az mnt nagyokkal majd mikor már mindenki elfordult mellőlem akkor kisírtam a szövit és igy már biztonságba vagyok. És ha valakik jönnének végre akkor lehtne tovább haladni felfele.

Igen, mindenki érti. eddig is lrtette. Laziga EZ A JKSZ!

laziga 06-05-2007 10:02

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 101044)
Igen, mindenki érti. eddig is lrtette. Laziga EZ A JKSZ!

Nem ha nem beszélsz másokkal akkor mitől jksz?
Ne már de most ti szivattok?

Szecsa mikor voltál az első 5ben én akkor voltam 900hekin mikor te onnan fordultál?

Kutyuleee 06-05-2007 10:04

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 101043)
Küöltséges, nem költséges, szinte minden csopiban így lett felvíve.

ha abban a körben kezdenek el fedezni amikor az ütés volt akkor bontani se kell, és olcsóbb:p (én így tudtam eddig:D)

Steve 06-05-2007 10:07

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 101047)
ha abban a körben kezdenek el fedezni amikor az ütés volt akkor bontani se kell, és olcsóbb:p (én így tudtam eddig:D)

??
elsőre nem értettem. gondolkoztam. lehet hogy van ilyen eset, de ez még mindig nem vili:o

Kutyuleee 06-05-2007 10:09

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 101049)
??
elsőre nem értettem. gondolkoztam. lehet hogy van ilyen eset, de ez még mindig nem vili:o

ha együtt halad a top4 akkor egyforma hekin vannak amikor megáll a tudomán általában:D ilyenkor a 4. üt, ekkor ő magasabb hekin lesz, de a 1körig még a pontlista 4. helyezetje. így ő hozzá fedezhet a többi is, hiába vannak elötte:D

Alba 06-05-2007 10:14

Laczika nem akarom elvenni kedved.
Igen értem, és ez jksz ahogy Steve is írta.Vagy ugy gondolod hogy ti nem is beszeltek es mondjuk 3000 hekit haladok igy fel?:)

Kutyuleee 06-05-2007 10:16

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 101034)
Elösször is én már kezdem unni ezt, sztem ez egy fontos téma úgyhogy megkérnélek benneteket hogy ne offoljatok. Laziga, Penya és a többiek ha erről szeretnétek beszélgetni akkor nyissatok általánosba egy témát, és ne itt személyeskedjetek támadjatok másokat!!! ott elmondhatjátok ki milyen képmutató, kétszinü stb. leirhatjátok oda hogy hogy kell felmenni jksz nélkül a 10k hekire (vicc:D).

Az eredeti témához visszatérve nekem még mindig a 3as javaslat tetszik nagyon, a kiegészitéseknek meg nyitok egy másik témát mert itt elsősorban a földleadásról volt szó!

úgylátom elöbb ezen elhaladt a figyelem:mad: (nem örülnék ha ati süllyesztőbe küldené a témát, ha kell megnyitom én azt az általános topicot, csak kérnetek kell:D)

Alba 06-05-2007 10:18

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 101050)
ha együtt halad a top4 akkor egyforma hekin vannak amikor megáll a tudomán általában:D ilyenkor a 4. üt, ekkor ő magasabb hekin lesz, de a 1körig még a pontlista 4. helyezetje. így ő hozzá fedezhet a többi is, hiába vannak elötte:D

Ez lehet kevésbé költséges de lassan is haladál vele.

laziga 06-05-2007 10:19

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 101050)

Ja csak ez nemmegy mindig mert nem vagy mindig gépelőtt EZ az 1/aból jól ismert hiénázás a valóságban nagyon ritkán mükszik. Hogy pont akkor gépnél vagy mikor úgy áll a 4 helyezet hogy pont beüt valakit és akkor te ezt látod a pontból van rá fél orád hogy fedezz.
HA viszont tényleg profikkal haladsz és amikor az első ütött induláskor utána amásodik is meg a harmadik ütésnél is ugyan az az időpont akkor már tudod hogy mikor légy gépelőtt na nyilván minden nap azért nincs ütés de ha teheted azokat az időpontokat gép előt kell töltened és akkor van rá esély. Csak ilyen mákom hogy ezt igy mennyen is ritkán van.

Alba

Laczika nem akarom elvenni kedved.
Igen értem, és ez jksz ahogy Steve is írta.Vagy ugy gondolod hogy ti nem is beszeltek es mondjuk 3000 hekit haladok igy fel?
Utoljára Alba módosította Ma, 09:17-kor.

Te tudod hogy müködik a haladás itt ezek szerint mindenki tudja kockáztatnál hogy beszélges hogy ha nem kell valaki berág és feldobb na ezé nem mer beszélni senki és inkább ha valaki nem tudja mit kell csinálni akkor le kell verni mert csak romból. Ha hiszed ha nem a szövimből is csak az egyik taggal beszéltem egyszer mikor ki sírtam a szövit azóta se. Peddig velük is haladtam vagy 400hekit még itt volt 2 másik ori. Csak azok fordultak sajna.

Kutyuleee 06-05-2007 10:29

Laziga itt nyugodtan folyhat a vita hogy jksz vagy nem jksz ez egy megbeszélések topic!
http://forum.queosia.com/showthread....eferrerid=1830

ez pedig a topos jksz topic amit mondtam hogy nyitok:
http://forum.queosia.com/showthread....eferrerid=1830

-Fegya- 06-05-2007 10:34

Mit jelent az, hogy 'ki sírtam a szövit' ?

laziga 06-05-2007 10:40

igen de itt is van a szavazásban olyan pont ami pont attól függ hogy jksz -e vagy sem mert a földvesztésnek nincs köze a földleadáshoz ebből pattant ki a vita. Mellesleg a 3 pontot a szavazásba én is támogatom. Mert a föld ledást azt
jelentős mértékben akadályozná.

Alba 06-05-2007 10:42

De ez attol meg jjksz hogy nem hodon beszelitek meg. Vagy te honan ntudod hogy ki mikor bontja vissza az épeket hogy te tudja fedezni.
Valaki jksz be beveri a masik orszagot, vagy mindenki sereg nélkül van?

laziga 06-05-2007 10:45

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 101070)
De ez attol meg jjksz hogy nem hodon beszelitek meg. Vagy te honan ntudod hogy ki mikor bontja vissza az épeket hogy te tudja fedezni.
Valaki jksz be beveri a masik orszagot, vagy mindenki sereg nélkül van?

Ha ilyenről akarsz vitázni akkor tartsd tiszteletben a kérést és menjünk át a másik topicba. Amúgy pontlista! Ha te ezt nem tudod fölös duma nélkül megoldani sose leszel top.

Alba 06-05-2007 11:40

Én nem akarok vitatkozni csak nem értem miert kell hülyének nézni mindekit.
De ezzel a téma lezárva.;)

Arwyl szelleme 06-05-2007 11:54

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 101073)
Ha ilyenről akarsz vitázni akkor tartsd tiszteletben a kérést és menjünk át a másik topicba. Amúgy pontlista! Ha te ezt nem tudod fölös duma nélkül megoldani sose leszel top.

Tapasztalataim alapján Alba mindig ott van a TOP-ban. Igaz nem a TOP 1 4-5k hekivel, mert nem JKSZ-ezik mint Te, de ott van és eltermelget azon a többlet pár100 hekijén. +akik ide írnak neked (pl. Arra, Steve, Fegya) régi tapasztalt játékosok! Ne te magyarázd már el nekik mi a JKSZ és, hogy hogyan lehet feljutni odáig!!
Be ne meséld már hogy van fent 4 vadidegen ori és mindegyik tudja hogy haladjanak előre ezért egyik se tart védelmet, hogy a másik be tudja ütni (ez eleve JKSZ, ha direkt úgy csinálod hogy beverhessenek, holott megtehetnéd, hogy ne verjenek be!). És ugyebár a 4. helyezett üt és ha nincs ott a többi, (mert ugye nincs JKSZ és nincs megbeszélve melyk félórában legyenek ott :D) akkor nem tud fedezni. De te lebontasz a 4. helyre hogy tudjanak fedezni! Ezt se beszélitek meg persze, ők veszik észre hogy "jéé lebontott fedezzünk!!".
Ne nézzél már hülyének mindenkit!!

Továbbra is várom az országod (és a fentebb lévő országaid) sorszámát Nyuszika! :D

laziga 06-05-2007 12:09

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 101097)
Tapasztalataim alapján Alba mindig ott van a TOP-ban. Igaz nem a TOP 1 4-5k hekivel, mert nem JKSZ-ezik mint Te, de ott van és eltermelget azon a többlet pár100 hekijén. +akik ide írnak neked (pl. Arra, Steve, Fegya) régi tapasztalt játékosok! Ne te magyarázd már el nekik mi a JKSZ és, hogy hogyan lehet feljutni odáig!!
Be ne meséld már hogy van fent 4 vadidegen ori és mindegyik tudja hogy haladjanak előre ezért egyik se tart védelmet, hogy a másik be tudja ütni (ez eleve JKSZ, ha direkt úgy csinálod hogy beverhessenek, holott megtehetnéd, hogy ne verjenek be!). És ugyebár a 4. helyezett üt és ha nincs ott a többi, (mert ugye nincs JKSZ és nincs megbeszélve melyk félórában legyenek ott :D) akkor nem tud fedezni. De te lebontasz a 4. helyre hogy tudjanak fedezni! Ezt se beszélitek meg persze, ők veszik észre hogy "jéé lebontott fedezzünk!!".
Ne nézzél már hülyének mindenkit!!

Továbbra is várom az országod (és a fentebb lévő országaid) sorszámát Nyuszika! :D

Nem megmagyarázom, látod ha te ott lenél neked el kellene magyarázni? Nem.
akkor miről beszélünk? Ha én vissza bontanék te biztos nem fedeznél igaz?
Neked mindig szóülni kellene hohó nem te vagy már a 4dik tudsz fedezni nem-e akarsz esetleg?
Ti ne nézzetek hülyének hogy ezt mindenkinek így a szájába kellene rágni.
Elhiszem hogy ehez valamikor régen jksz kellet. de mint ahogy én is te is meg mindenki tudja hogy hogy kell azóta ehez nem igen kell senkinek a száját tépni.

De ha az jksz hogy nembeszélek senkivel nem beszélem meg a támadás idő pontját se azt hogy jöjjön ütni se azt hogy menjen fedezni vagy hogy bontson. akkor igen én egy hatalmas csaló vagyok. mert 8k kör alatt felbírtam mászni a topba.

Aki meg felér 2hét alatt az meg tiszteséges játékos valószinű.
És ezek szerint mindenki hülye a hódba mert ahoz hogy feltudjon jönni valaki mindig mindent a szájába kell rágni. Mert mindenki vagy hülye vagy csaló.

Arwyl szelleme 06-05-2007 14:00

[quote=laziga;101101]Ha én vissza bontanék te biztos nem fedeznél igaz?
Neked mindig szóülni kellene hohó nem te vagy már a 4dik tudsz fedezni nem-e akarsz esetleg?QUOTE]

Én úgy levernélek onnan 4-5 sereggel, hogy csak úgy repülnél lefelé, nem fedezgetnék, ha üresen marad az orid.

Miért nem árulod el a publikumnak, hogy melyk a te orid? Csak nem parázol? ;)

richardka 06-05-2007 14:37

átmentetek veszekedésbe:))

Most öszintén nem mindegy hogy ki hogy megy fel?? neked attol rosszabb lesz?? Nem tudom, engem nem izgat a top:)

Nekem csak a következeteséggel van a gondom. Vagy mindenkinek vagy senkinek ne lehessen. De olyan hogy neki lehet nekem ne olyan ne legyen:)

és szerintem itt a pont.

Felőlem laziga ugy ment föl ahogy akart. Ha valakinek nem tetszik verje le. Minden lehetséges, lehetetlen nincs:) Senkit nem védek, csak már .....

Arrakis 06-05-2007 15:02

Laziqa: elmondtad a verziód, ok, elismételted még párszor, ha nincs más mondanivalód légyszíves ne írd le még 10*.
Azt írtad én nem tudom elképzelni másként a játékot.. de el tudom, ezért is volna ez a topic, nem azért, hogy leírd milyen szabályosan jutottál 10k hekire. Mellesleg az is mutat vmit, hogy rajtam kívül sem tartja hihetőnek senki amit írsz. Mind1, nem ebbe kell belemenni.
És nem hiszem, hogy egy ember oszt szoroz, ha 99.9% csalással ment fel, s most olyan magasan van, hogy tisztán nem lehet leszedni.
U pontlistát még mindig szívesen veszek Tőled.

Steve 06-05-2007 15:08

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 101097)
+akik ide írnak neked (pl. Arra, Steve, Fegya) régi tapasztalt játékosok! Ne te magyarázd már el nekik mi a JKSZ és, hogy hogyan lehet feljutni odáig!!

Köszönöm szépen, felemelő és hízelgő ilyen illusztris táraságba keveredni:) De én még csak egy tanuló ifjonc vagyok:)

Steve 06-05-2007 15:12

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 101181)
Nem tudom, engem nem izgat a top:)

A te játékodat befolyásolja az hogy mit mennyiért látsz a piacon? mennyiért tudod a felesleged eladni, mennyiért tudsz vmit venni, ha kell. Számít az orifelépítésedben? Ha igen, akkor kéne, hogy izgasson a top;)

laziga 06-05-2007 15:57

1 428147 Kovácsvágás 302.574
2 301457 **Timike piciny birtoka** 292.694
3 398809 POGÁNY 264.175
4 442289 J. P. Madzin Birodalma 220.452
5 417201 Rétipipitér 120.478
6 200250 Més Que Un Club Barcelona! 112.690
7 372753 [SZ] Ha belém botlik Chuck, Mchal ! 82.023
8 374603 ...:::Alcatraz:::... 80.534
9 431677 Ismét az ország 67.495
10 428657 Jófej 65.612

Ez az 5/u

istentelenül nem látom ide miért nem lehet csak jkszel feljönni.

A piacot nem a toposok cseszik szét hanem a körbe forgók meg a multisok. Ami fogok kint vannak azok nem cseszik szét a piacot és én se tudom álltalában beszedni mert nekem is max 4.2miliárd van ugye az oriba. Semmit nem zavarok itt max lusta vagy feljönni.

Engem hidegen hagy hogy szerinted csaló vagyok. Ha ugy gondolod jelents fel. Én részemről lezártam mert ez már nem vita hanem veszekedés és személyeskedés. Szerintem aki azt mondja hogy ide nem lehet feljönni tisztán csak jkszel az nem tud játszani és azért akarja át irni a játékot.
8 éven át jó volt így jó most is aki meg nem tudja hogy hogy szedjen le az tanuljon még. Ha ugygonolod hogy amit irtam mese az a te bajod de te állandóan vádaskodsz na bizonyitsd az álításod vagy ne nevezz hazugnak.
Mert én állítom hogy te HAZUDSZ és ide fel lehet jutni jksz nélkül.
Bárhol bárki bármilyen magasan van ha elegen akarnak feljutni akkor előbb utóbb utolérik ha csak 1 akkor soha. ennyi. De ezt ugye te se gondolod hogy senki nem akar feljutni rengetegen csak bekell egymást várni nem xcsak rohanni körbe körbe. Ja hogy ez lehet akár 10k kör is valamit valamiért. Én se 2napalat hanem majd egy év alatt értem fel.
Az hogy melyik az én orim :))) aki figyelt az már rég tudja aki csak veszekedik és nem is figyel arra amit irok arra meg nem tartozik.

tdomo 06-05-2007 17:16

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 101266)
3 398809 POGÁNY 264.175
5 417201 Rétipipitér 120.478
6 200250 Més Que Un Club Barcelona! 112.690
7 372753 [SZ] Ha belém botlik Chuck, Mchal ! 82.023
8 374603 ...:::Alcatraz:::... 80.534
9 431677 Ismét az ország 67.495
10 428657 Jófej 65.612

Ez az 5/u

Mert én állítom hogy te HAZUDSZ és ide fel lehet jutni jksz nélkül.

Akkor nézd meg a listát. Van itt nem egy ország, amelyiknek nincs meg a 3k köre. Ők hogyan jutottak fel?

Kutyuleee 06-05-2007 17:29

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 101305)
Akkor nézd meg a listát. Van itt nem egy ország, amelyiknek nincs meg a 3k köre. Ők hogyan jutottak fel?

pl Madzin... az ország még 2k játékideje se lehet a sorszáma alapján, sőt...
de kovácsvágás is furcsa nekem mert egyik orim sorszáma 3kval nagyobb csak és annak nincs meg 2k játékideje, pedig nem is szabiztam vele..., a top4ből legalább 2 biztosan nincs a 3k kör közelében sem, és főleg hogy a top1 az egyik, így az egész top nagyon sántit nekem

Dragi 06-05-2007 17:31

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 101311)
pl Madzin... az ország még 2k játékideje se lehet a sorszáma alapján, sőt...
de kovácsvágás is furcsa nekem mert egyik orim sorszáma 3kval nagyobb csak és annak nincs meg 2k játékideje, pedig nem is szabiztam vele..., a top4ből legalább 2 biztosan nincs a 3k kör közelében sem, és főleg hogy a top1 az egyik, így az egész top nagyon sántit nekem

gyors csopiról beszélünk srácok :)

tdomo 06-05-2007 17:33

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 101313)

Az is igaz, de szerintem még így sem.
Hogy ne csak offoljak, szívesen vennék tanácsokat ezektől az országoktól, ha szabályosan csinálták.:)

Dragi 06-05-2007 17:34

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 101314)

Szint kezdése: 2007-05-03 16:05:57

Top30% ideje 336 kör 994 kör MEGFELEL

1 hónap és 2 napos :) 6 kör híjján megvan a top 1k kör :)

Kutyuleee 06-05-2007 17:36

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 101313)

Hmm erre nem figyeltem, sorry... de akkor sincs a top1 és a top4 ori 4k kör felett, ami szintén nehezen elképzelhető, hogy ennyi idő alatt felérjen 6k hekire szabályos módszerekkel...

Dragi 06-05-2007 17:38

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 101314)
Hogy ne csak offoljak, szívesen vennék tanácsokat ezektől az országoktól, ha szabályosan csinálták.:)

Kovácsvágás nemrég került fel a Top1-re :) de aki figyelte az 5.-ös szinten legnagyobb ütéseket az látott jó pár ütés váltás Mészárlás az U-ban és Kovácsvágás között :)

Arwyl szelleme 06-05-2007 17:50

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 101318)
Kovácsvágás nemrég került fel a Top1-re :) de aki figyelte az 5.-ös szinten legnagyobb ütéseket az látott jó pár ütés váltás Mészárlás az U-ban és Kovácsvágás között :)

Persze, csak gondolom Mészárlás az U-ban sose ütött be. :D
Adta le (hagy ne mondjam meg ki) egyik orija a másiknak a földet, mert azzal már lépett fel...
Oké, most már látom kik vannak ott fent. Tiszta minden.

Dragi 06-05-2007 17:55

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 101320)
Persze, csak gondolom Mészárlás az U-ban sose ütött be. :D
Adta le (hagy ne mondjam meg ki) egyik orija a másiknak a földet, mert azzal már lépett fel...
Oké, most már látom kik vannak ott fent. Tiszta minden.

De, Mészárlás is beütött :)

Steve 06-05-2007 18:03

Volt közel 300 hekis is. láccott legnagyobb ütésben...

Szecsa 06-05-2007 18:32

3 398809 POGÁNY 264.175

Ebbol az oricsoportbol egy sem tiszta. Aki mast mond, hazudik.

All times are GMT +1. The time now is 22:49.