![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mondtam is Goldy-nak, hogy várhatott volna még 2-3 napot... Csak hogy tudja miért is megy a kukába :) Mind1, van még országa más csoportokban... Majd "megvizsgálom" őket :D Jah, és köszi a kezdőkkel való együttérzést, és a bíztatást :D (mostanában úgyis mindenki útál itt a külsőn :)) |
Quote:
on amúgy ha látok ilyet akkor én is "összebarátkozok" vele:D |
Jó érzés az igazság bajnokaival egy fórumon működni :p :p :p
|
Quote:
L-ból nekem is van hasonlo történetem kb 20-30 hely környékén történt ,h egy rozzant ember MF elkezdte piszkálni a szövinket, mivel nem tett negy kárt próbáltuk lebeszélni a dologról, ledipizni vele, de erre elkezdett keménykedni hiába próbáltam győzködni, h ember nézzél már kikbe kötsz bele.. Erre 2-3 moráljavító fosztás után a hadiknak, leütöttem földre nekem pont kellett, ebből gondoltam tanul, de ó dehogy 7 körröl elkezdte gyilkolni a varijaimat... a top elején már azért jelentősen sokat kellett volna bontani, h ártsunk neki, nekem meg peregtek a varijaim és néztük tehetetlenül... A diplomácia se naon segített hiába írtam neki h gondoljon már bele mit tehettünk volna vele, ahelyet a jelzés értékű fogalás után... eltel 1 hét h megunta, bíztunk abba hátha vki kiszurja mennyire üthető az orija és leverik, de nem... nos ekkor elgondolkodtató volt számomra az emberi faj távolról való sérthetetlensége... A gyerek megunta a dolgot és mivel nem volt sok pénze ,el kellett volna tartania magát így abbahagyta,és mikor közelebb jött mi meg neki estünk... A végén már sajnáltam értelmetlen háboru min. 400 milla veszteség és 1 szétvert ori. :confused: A csunya h még így isolcsóbban jöttunk ki mintha a közelébe bontunk, az akkor nyers árak és a távolság miatt... |
Törlés
Quote:
Sziasztok! Szeretném tisztázni a Kisbér által félreértett dolgokat. Gyorsba leirom a dolgokat amit akármelyik admin vissza tud keresni.... 1, Békésen építgettem az orimat és mint uj ori aki kamatoztatja a bankba pénzét ugy volt nálam általában 3-4millio amit annak rendje modja szerint le is fosztottak Na ebből volt 7db. természetes 1 ori Kérdem ez nem lehetetleniti el a játékot ? 2, A fosztások után ugygondondoltam visszafosztom a pénzemet és egy orkkal elkezdtem a környéket fosztogatni. 3. Egy nap 6 sereg 3 különböző országhoz ment fosztani olyanokhoz akik még gömbölni se tudtak volna és mf ek voltak 4. Mit ad isten a beütés után kapom rengéseket felülről 8-10 körről. 5. Ekkor határoztam el hogy a rengéseket ledolgozva megnézem melyik kezd el ujra rengetni. 2 orihoz be is néztem hogy állnak az épületei. 6. Kisbér kolléga ekkor érezte azt hogy közbe kell avatkozni és lopni a tekimet 5 napon keresztül ami szintén nem lehetetleniti el a játékomat mert tök szabályos és vagyonokat kereshet vele ha már csak 50db okat tud lopni. 7. Regeltem uj óriás ori ami végül a törlés szintjére jutott. 8. Ezekután légyszives döntsétek el melyik volt fair, A 7-8 sereg amit kaptam fosztás, vagy az 5 napig tartó tekilopás, vagy a 10 körről való rengetés. üdv Tisztelettel. Feta |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Ahogy hallottam az a jelentgetős fajta vagy, tehát miért nem jelentetted? :D Még ha így is volt, ahogy mondtad, nem gondoltál bele, hogy abból a 4 oriból akikhez bementél bulizni 3 ártatlan? És esetleg szeretné élvezni a játékot? Quote:
Összesen 1.5 napig loptam a tekercseidet... Az első "figyelmeztető" üzid 1.5 nappal az újrázásod előtt jött... Quote:
És azok után, hogy nyíltan leírtad nekem, hogy ne lopjam a tekercseidet, mert így nem tudod a török, meg litván kezdőket 7 sereggel beütni, ne haragudj... Tudod ők azok, akik nem gondolkoznak azon, hogy befizetik-e a VIP-et vagy sem. Ott nincs olyan, hogy nincs bankkártyám, stb, stb... Ha egy icipici lojalitás lenne benned, akkor felkarolod ezeket a játékosokat, és nem ütöd őket. Egyértelműen magadba kell nézned, és elgondolkozni, hogy jó-e az, hogy királykodsz az angol kezdőkön, ezzel kompenzálva a magyarban az esendőségedet, vagy elhagyod a hódítót örökre! De hát ki vagyok én, hogy erre kérjelek Téged... És többet nem is szeretnék róla beszélni... Tisztelettel, Robin Kisbér Hood |
Originally Posted by SiMON
4. Mit ad isten a beütés után kapom rengéseket felülről 8-10 körről. Ez lehetséges, be is mutattad nekem. De nem gondolod, hogy valaki azért rengetett mert látta a teljest? És hasonlóan gondolkozik, mint én? Ez is valami játékon kívüli összejátszásnak minősül vagy nem ? |
Originally Posted by SiMON
3. Egy nap 6 sereg 3 különböző országhoz ment fosztani olyanokhoz akik még gömbölni se tudtak volna és mf ek voltak Az egyik nem mf volt, de ezen nem veszünk össze. Valóban szövitag csak egyedül a szöviben akkor most mf vagy szövis ? |
"Egyértelműen magadba kell nézned, és elgondolkozni, hogy jó-e az, hogy királykodsz az angol kezdőkön, ezzel kompenzálva a magyarban az esendőségedet, vagy elhagyod a hódítót örökre!"
Ha felmérted a szövimet akkor láthattad hogy két totál kezdő szövitagom volt akiket probáltam némi épitési tanáccsal ellátni. Több kevesebb sikerrel mert hol bentvoltak hol nem. Szóval segítettem nekik. |
Quote:
csak tudjam meg, melyik az orid magyarban :D |
Quote:
(ha érne valamit a zöldem, most adnék egyet :D) |
De tényleg nincs mit ragozni tovább a témán rosszul lett megfogalmazva a levél amit küldte te elküldted engem töröltek ennyi. Vége, ha érekel valaki admint majd megnézi a logokat mi történt és ki mikor hol ütött.
no comment. részemről téma lezárva. |
Quote:
De még mielőtt azt hinnéd, hogy én voltam, aki jelentett, akkor tévedsz...! (Soha nem csináltam még ilyent, és nem is áll szándékomban. Ahhoz valami nagyon durva kell történjen) Hidd el alig vártam, hogy kigyere az óriásoddal a védelem alól...:D Eszem ágában sem volt jelenteni, kockáztatva az 5 puszti utáni leveled látványát :D |
Quote:
:) megírtam mit miért tettem háborunak vannak ártatlan áldozatai. mindneki tévedhet. |
Simon... én a helyedben inkább a Kisbér álltal említett Török + Litván dologra reagálnék. Mondjuk az egy elég csontos vád, amire azt mondom, hogy amennyiben igaz szégyelheted magad és a világon nincs keresni valód nem egy internetes játékban. Legyél akármilyen idős.
Engem annó édesapám ilyen kijelentésért úgy szájon vágott volna, hogy 2hétig infúzión keresztül kaptam volan a bécsi szeletet. u.i. Túl gyorsan írtok |
Quote:
Hirtelen felindulásbol elkövetett email volt, az előző orimat is egy jksz miatt kellett teljesen ujraépitenem ott a srácnak a 3+ oriját át is rakták anarchba. Kissé ideges lettem mikor jött mégegy jksz az uj orimra. |
Simon, idézek Kisbértől:
"Jó volna ha nem lopnád el xxx drága tekit igy nem tudom irtani a kezdő törököket meg litvánokat akik isten tudja hogy kerültek ide. " Ha ez így volt, akkor ez a hozzáállásod a megbocsáthatatlan szvsz, nem az, hogy kit hányszor fosztottál. Ezért szállt Rád Kisbér, és ezért ilyen ellenséges a hangulat a fórumon. |
Quote:
Valóban ezt irhattam, de ez mind a fosztás után rengetésre válaszként... nem azért mert előtte ezt csináltam. Szándékom volt a 3 orit átrendezni, és semmi más max a fosztás |
Elismerem nem a 7 pusztitással kellett volna kezdeni
|
Simon: Az már jó ha belátod:)
Haladás. Kisbér még a végén jó neveló lecc belőled;) |
Kérdés marad, hogy az "ártatlan" fosztogatásra aki rengetett azt hogy deritem ki pontlista nélkül, mert ugy nem ülök itt éjjel nappal
|
Sajnálom Simon. Engem nem győztél meg.
Attól, hogy valaki JKSz-zik még nem feltétlenül a származásában ill. nemzetségi hovatartozásában kell keresni a bajt és nem irtani a fajtáját + utalások sem célszerű tenni ilyen irányban. |
Captain Feta Sparrow (#14787) - 2007-02-19 16:18:24
2007-02-19 00:27:34 Heavy earthquakes shake your land. General mood decreases by 4%. The earthquake ruined 1 barracks. The spell came from above, from a distance of 8 - 14 rounds. 2007-02-19 00:27:24 Heavy earthquakes shake your land. General mood decreases by 6%. The earthquake ruined 1 barracks. The spell came from above, from a distance of 8 - 14 rounds. 2007-02-19 00:18:10 Your troop has arrived to mountain (#15731) . 2007-02-19 00:18:10 Your troop has arrived to mountain (#15731) . 2007-02-19 00:18:10 Your troop has arrived to Provincias Unidas (#15629) . 2007-02-19 00:18:10 Your troop has arrived to Van Diemens Land (#15324) . ----- Most néztem csak Simon... 2 db barackért képes voltál ezt megtenni? ----- Captain Feta Sparrow (#14787) - 2007-02-19 15:22:45 Jó volna ha nem lopnád el rohadt drága tekit igy nem tudom irtani a kezdő törököket meg litvánokat akik isten tudja hogy kerültek ide. Report unacceptable language or cheating --> here Captain Feta Sparrow (#14787) - 2007-02-19 15:10:37 Lekophatsz a tekimről mert kapsz a pofádra, nézzél teljeset. Report unacceptable language or cheating --> here Még megvannak... ezek magukért beszélnek... mountain (#15731) Katuri (#15711) Popadi (#15710) Sachsen (#15556) És ezeket az országokat zúztad meg, mindegyiket 7 sereggel.. Puszti/mészár/fosztás kombinációban. Ha igaz, amit mondtál, tegyük fel tényleg ki akartad nyomozni, akkor szegény Sachsen miért kapott? Aki elkezdi nem bír leállni? Vagy már csak 100% 2 nyíl volt felfele a kat. morálod? Vagy miért? Az országod durván így nézett ki akkor, amikor kaphattad a 7 fosztást: Captain Feta Sparrow (#14787) [5/V] Land: 206 acres Soldiers: 10 Population: 3.613 Defenders: 0 Employment: 62% Attackers: 0 Money: 950.797 Archers: 170 Food: 8.927 bushels Horsemen: 1.220 Runes: 11.039 runes Elites: 200 Mood: 65 % Mages: 1.527 Military mood: 100 % Thieves: 290 Alliance: alliance leader Race: Orc Personality: Merchant Fame: - 24 Value: 9.992 Rank: 145 / 320 Ezen nem megy át senki 7 sereggel... Legalábbis végiggömböztem mindenkit 5 körös körben, és nem találtam senkit, aki 2 seregnél többször befért volna... Bocs, hogy bemásoltam, de úgy gondolom ha már elkezdted, akkor lássa mindenki tisztán a dolgokat! |
Ezek az országok tényleg alig jöttek ki a védelem alól. 2 napja regsiztráltam ebbe a csoportba és nem sokkal nagyobb a sorszám. Azért néha érdekes alakokba botlik az ember.
|
Quote:
Mindegyik olyan, hogy egyértelműen látszik, hogy tipikus multis, és van neki sok ezer varázslós országa 10 körrel feljebb nem? Mindegyiken látszik, hogy a tulaja több éves hódítós multtal rendelkezik... Land: 213 acres Soldiers: 0 Population: 3.308 Defenders: 0 Employment: 63% Attackers: 0 Money: 90.177 Archers: 0 Food: 2.329 bushels Horsemen: 0 Runes: 930 runes Elites: 18 Mood: 73 % Mages: 36 Military mood: 82 % Thieves: 18 Alliance: lone wolf Race: Half-elf Personality: Farmer Land: 208 acres Soldiers: 26 Population: 2.615 Defenders: 77 Employment: 100% (-10) Attackers: 75 Money: 134.168 Archers: 115 Food: 4.020 bushels Horsemen: 105 Runes: 659 runes Elites: 135 Mood: 75 % Mages: 19 Military mood: 90 % Thieves: 0 Alliance: alliance member Race: Elf Personality: General Land: 211 acres Soldiers: 140 Population: 2.631 Defenders: 0 Employment: 64% Attackers: 0 Money: 186.628 Archers: 40 Food: 14.535 bushels Horsemen: 38 Runes: 2.936 runes Elites: 69 Mood: 70 % Mages: 110 Military mood: 92 % Thieves: 144 Alliance: lone wolf Race: Orc Personality: --- Land: 207 acres Soldiers: 245 Population: 3.389 Defenders: 49 Employment: 54% Attackers: 82 Money: 99.626 Archers: 68 Food: 113 bushels Horsemen: 20 Runes: 1.304 runes Elites: 40 Mood: 70 % Mages: 112 Military mood: 96 % Thieves: 10 Alliance: lone wolf Race: Dwarf Personality: General Érdemes megnézni a faj/személyiség kombinációkat... Tipikus tapasztalt játékosok, akik bármikor elővesznek egy kőkemény varis multiorijukat, aki 10 körről leártózza Simon-t... Egyedül az ork lehet esélyes a győzelemre... mindjárt le is gömbizem hova jutott (na, legömbiztem... :) Nem ő az akit Simon keresett :D:D |
Kicsit off, de az előbb elfelejtettem beírni, hogy az angolban tenni kéne az angol nyelv használatáért az üzenetekben is.
|
Quote:
|
hát nem tom, de nekem még egy szövimet se rakták át jksz miatt sehová és nem szoktam hirtelen felindulásból hülyeségeket írkálni senkinek és az eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy a hódosok 90%-a hasonszőrű.
szvsz kisbérnél a pont. |
Quote:
pontosan, Simon meg inkább köszönje meg, hogy nem jelentette az üzenetét Kisbér, mert szerintem ezekért 100% hogy megkapta volna a Nem kívánatos játékos címet... :) (legközelebb jelentsd :D:D:D) |
Quote:
Inkább visszaadom neki azt, amit ő adott másoknak... többszörösen... :) (amúgy már megkapta...) |
Quote:
persze előbb én is kicsit adnék neki, de mielőtt törlődik a levél tuti jelentettem volna, mert különbség van egy "te .... miért támadsz ..." levél (mint az ő második levele, ha jol láttam) és egy olyan szintű gyűlöletet árasztó levél között, mint amit irt... |
Majd legközelebb kevesebbet iszok,
de ti még mindig el vagytok tévedve. Nem azért ütöttem szarrá az orikat mert abban élem ki minden vágyamat, met előtte csak fosztottam hanem mert jött valaki ezzel a jksz el.. |
Captain Feta Sparrow (#14787) [5/V]
Land: 206 acres Soldiers: 10 Population: 3.613 Defenders: 0 Employment: 62% Attackers: 0 Money: 950.797 Archers: 170 Food: 8.927 bushels Horsemen: 1.220 Runes: 11.039 runes Elites: 200 Mood: 65 % Mages: 1.527 Military mood: 100 % Thieves: 290 Alliance: alliance leader Race: Orc Personality: Merchant Fame: - 24 Value: 9.992 Rank: 145 / 320 Ezen nem megy át senki 7 sereggel... Legalábbis végiggömböztem mindenkit 5 körös körben, és nem találtam senkit, aki 2 seregnél többször befért volna... Bocs, hogy bemásoltam, de úgy gondolom ha már elkezdted, akkor lássa mindenki tisztán a dolgokat![/quote] Valoban nem ezt az országomat foszották be 7x egymás után, hanem még korábban |
De nem a pusztitások miatt raktak ki hanem az üzenetért, amit Kisbérnek küldtem a külhoniakról ami a 3 orira irányult. csak ez nem volt benne:confused:
|
Quote:
Én nem jelentettem! Az én lelkiismeretem legalább tiszta... |
Quote:
Jó nem számít túl van ragozva, töröltek, nem inditok uj orit, ennyi. |
Quote:
Captain Feta Sparrow (#14787) - 2007-02-19 15:10:37 Ja, délután 3-kor én is állandóan részeg vagyok, és a részegségre hivatkozva ilyen leveleket írkálok... Hiába próbálod védeni magad Simon, sáros vagy na :D Quote:
És továbbra sem értem, hogy a 4. országhoz miért mentél be 7 sereggel? Ott is gyanús volt az a félelf/gazdálkodó kombináció mi? :D Elites: 18 Mages: 36 Thieves: 18 Jaja.. Tipikus jksz-gyanús összetétel... |
All times are GMT +1. The time now is 09:40. |