Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdés az Állásfoglalás 'törlésig tartó ütés' részéről (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1343)

Synkel 02-22-2007 04:14

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 75142)
mar mindegy, mert nemkivanatos szemelykent torolve lett.....

Mármint Kisbér, vagy a másik?

tdomo 02-22-2007 06:13

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 75149)
Mármint Kisbér, vagy a másik?

Gondolom a másik. Aki angolban arra van ráállva, hogy a külföldi kezdőket szivassa, megérdemli.

Kutyuleee 02-22-2007 09:00

Quote:

ennek nagyon örülünk:D

Kisbér 02-22-2007 09:09

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 75178)
ennek nagyon örülünk:D

Én annyira nem :(
Mondtam is Goldy-nak, hogy várhatott volna még 2-3 napot...
Csak hogy tudja miért is megy a kukába :)

Mind1, van még országa más csoportokban... Majd "megvizsgálom" őket :D

Jah, és köszi a kezdőkkel való együttérzést, és a bíztatást :D (mostanában úgyis mindenki útál itt a külsőn :))

Kutyuleee 02-22-2007 09:24

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 75180)
Én annyira nem :(
Mondtam is Goldy-nak, hogy várhatott volna még 2-3 napot...
Csak hogy tudja miért is megy a kukába :)

Mind1, van még országa más csoportokban... Majd "megvizsgálom" őket :D

Jah, és köszi a kezdőkkel való együttérzést, és a bíztatást :D (mostanában úgyis mindenki útál itt a külsőn :))

Off ettől még nem szeretünk:p
on
amúgy ha látok ilyet akkor én is "összebarátkozok" vele:D

laci 02-22-2007 10:54

Jó érzés az igazság bajnokaival egy fórumon működni :p :p :p

LotR 02-22-2007 12:52

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 75066)
Aktuális dilemmámmal fordulok a nagyközönség elé:)

1 honapja lehuztunk szövivel vkit 500.000.000-val kb.
Morogtak, de nem lett háború (megtárgyaltuk /alattuk voltunk kedvező pozicióban). kb rá egy hétre a tolis elkezdett szórakozni... megtárgyaltuk(aszonták jó nem lesz háború mert nem áll érdekükben, mi se akartunk akciózni...minek a felesleges veszteség...)
felmásztunk szövivel 6-7 körrel a problémás alanyok fölé.
Azóta 2-3 naponta rengetés. nem sok csak pár. (elmegy, biztos nem ők voltak ...:confused:
De!
Említett toli bebukott nálam, + kaptam pár tűzgolyót tegnap, meg kis rengést is. Erre lenyomtam a varijukról kb 6-800 varit tolikkal. (ez ma éjfél és reggel történt). azóta állandóan rengetnek. Mi a teendőm szerintetek?
(4-es szinten folynak az események...)

Nme vagyok a jelentgetés hive..., de ez kicsit bosszantó a szitu. Egy gnom hadis keveset tehet asszem a 6 körröl való rengetések ellen...max annyi tudok tenni hogy feljebbmászok...
Persze ez benne van a játékban. Csak ez a fajta hozzállás az ellentől. hm...
nem igazán tetszik.
Én vagyok túlzottan kényes?:confused:

(amugy az okozott károk helyreállítása nem okoz gondot...még sokáig elleszek így ha kell...de kíváncsi vagyon a véleményetekre.

Amikor már nincs feljebb...
L-ból nekem is van hasonlo történetem kb 20-30 hely környékén történt ,h egy rozzant ember MF elkezdte piszkálni a szövinket, mivel nem tett negy kárt próbáltuk lebeszélni a dologról, ledipizni vele, de erre elkezdett keménykedni hiába próbáltam győzködni, h ember nézzél már kikbe kötsz bele..
Erre 2-3 moráljavító fosztás után a hadiknak, leütöttem földre nekem pont kellett, ebből gondoltam tanul, de ó dehogy 7 körröl elkezdte gyilkolni a varijaimat... a top elején már azért jelentősen sokat kellett volna bontani, h ártsunk neki, nekem meg peregtek a varijaim és néztük tehetetlenül...
A diplomácia se naon segített hiába írtam neki h gondoljon már bele mit tehettünk volna vele, ahelyet a jelzés értékű fogalás után...
eltel 1 hét h megunta, bíztunk abba hátha vki kiszurja mennyire üthető az orija és leverik, de nem... nos ekkor elgondolkodtató volt számomra az emberi faj távolról való sérthetetlensége...
A gyerek megunta a dolgot és mivel nem volt sok pénze ,el kellett volna tartania magát így abbahagyta,és mikor közelebb jött mi meg neki estünk...
A végén már sajnáltam értelmetlen háboru min. 400 milla veszteség és 1 szétvert ori. :confused:
A csunya h még így isolcsóbban jöttunk ki mintha a közelébe bontunk, az akkor nyers árak és a távolság miatt...

SiMON 02-22-2007 14:36

Törlés

Quote:

Sziasztok!

Szeretném tisztázni a Kisbér által félreértett dolgokat. Gyorsba leirom a dolgokat amit akármelyik admin vissza tud keresni....

1, Békésen építgettem az orimat és mint uj ori aki kamatoztatja a bankba pénzét ugy volt nálam általában 3-4millio amit annak rendje modja szerint le is fosztottak Na ebből volt 7db. természetes 1 ori Kérdem ez nem lehetetleniti el a játékot ?

2, A fosztások után ugygondondoltam visszafosztom a pénzemet és egy orkkal elkezdtem a környéket fosztogatni.

3. Egy nap 6 sereg 3 különböző országhoz ment fosztani olyanokhoz akik még gömbölni se tudtak volna és mf ek voltak

4. Mit ad isten a beütés után kapom rengéseket felülről 8-10 körről.

5. Ekkor határoztam el hogy a rengéseket ledolgozva megnézem melyik kezd el ujra rengetni. 2 orihoz be is néztem hogy állnak az épületei.

6. Kisbér kolléga ekkor érezte azt hogy közbe kell avatkozni és lopni a tekimet 5 napon keresztül ami szintén nem lehetetleniti el a játékomat mert tök szabályos és vagyonokat kereshet vele ha már csak 50db okat tud lopni.

7. Regeltem uj óriás ori ami végül a törlés szintjére jutott.

8. Ezekután légyszives döntsétek el melyik volt fair,
A 7-8 sereg amit kaptam fosztás, vagy az 5 napig tartó tekilopás, vagy a 10 körről való rengetés.

üdv Tisztelettel.
Feta

Kisbér 02-22-2007 15:37

Quote:

Originally Posted by SiMON (Post 75249)
1, Békésen építgettem az orimat és mint uj ori aki kamatoztatja a bankba pénzét ugy volt nálam általában 3-4millio amit annak rendje modja szerint le is fosztottak Na ebből volt 7db. természetes 1 ori Kérdem ez nem lehetetleniti el a játékot ?

Még megvan a gömböd.. Nem hiszem, hogy azon bárki 200 hekin át tudott volna menni 7x. Hacsak nem kinn voltál támadni... Akkor meg ne csodálkozz... :)

Quote:

2, A fosztások után ugygondondoltam visszafosztom a pénzemet és egy orkkal elkezdtem a környéket fosztogatni.

Eddig még rendben is van.

Quote:

3. Egy nap 6 sereg 3 különböző országhoz ment fosztani olyanokhoz akik még gömbölni se tudtak volna és mf ek voltak

Az egyik nem mf volt, de ezen nem veszünk össze.

Quote:

Ez lehetséges, be is mutattad nekem. De nem gondolod, hogy valaki azért rengetett mert látta a teljest? És hasonlóan gondolkozik, mint én?

Quote:

5. Ekkor határoztam el hogy a rengéseket ledolgozva megnézem melyik kezd el ujra rengetni. 2 orihoz be is néztem hogy állnak az épületei.

Igen, egyértelmű, így kell ezt kideríteni... :) (irónikus voltam)
Ahogy hallottam az a jelentgetős fajta vagy, tehát miért nem jelentetted? :D
Még ha így is volt, ahogy mondtad, nem gondoltál bele, hogy abból a 4 oriból akikhez bementél bulizni 3 ártatlan? És esetleg szeretné élvezni a játékot?

Quote:

6. Kisbér kolléga ekkor érezte azt hogy közbe kell avatkozni és lopni a tekimet 5 napon keresztül ami szintén nem lehetetleniti el a játékomat mert tök szabályos és vagyonokat kereshet vele ha már csak 50db okat tud lopni.

Nálad volt csak egyedül tekercs... Így téged loptalak... Talán valaki visszakeresheti a logokat, hogy próbálgattam mindenkit lopni, de csak Nálad volt valami. Gondoltam majd ork létedre valamit okozol, ha olyan nagy legény vagy, majd megvéded magad. De semmi...
Összesen 1.5 napig loptam a tekercseidet... Az első "figyelmeztető" üzid 1.5 nappal az újrázásod előtt jött...

Quote:

A 7-8 sereg amit kaptam fosztás, vagy az 5 napig tartó tekilopás, vagy a 10 körről való rengetés.

Pár oldallal korábban bemásoltam azokat az orikat, akiket ütöttél. Nézd meg őket, és rájössz...!

És azok után, hogy nyíltan leírtad nekem, hogy ne lopjam a tekercseidet, mert így nem tudod a török, meg litván kezdőket 7 sereggel beütni, ne haragudj...
Tudod ők azok, akik nem gondolkoznak azon, hogy befizetik-e a VIP-et vagy sem. Ott nincs olyan, hogy nincs bankkártyám, stb, stb...
Ha egy icipici lojalitás lenne benned, akkor felkarolod ezeket a játékosokat, és nem ütöd őket.

Egyértelműen magadba kell nézned, és elgondolkozni, hogy jó-e az, hogy királykodsz az angol kezdőkön, ezzel kompenzálva a magyarban az esendőségedet, vagy elhagyod a hódítót örökre!

De hát ki vagyok én, hogy erre kérjelek Téged...

És többet nem is szeretnék róla beszélni...

Tisztelettel,
Robin Kisbér Hood

SiMON 02-22-2007 15:41

Originally Posted by SiMON

Ez lehetséges, be is mutattad nekem. De nem gondolod, hogy valaki azért rengetett mert látta a teljest? És hasonlóan gondolkozik, mint én?

Ez is valami játékon kívüli összejátszásnak minősül vagy nem ?

SiMON 02-22-2007 15:42

Originally Posted by SiMON

Az egyik nem mf volt, de ezen nem veszünk össze.

Valóban szövitag csak egyedül a szöviben akkor most mf vagy szövis ?

SiMON 02-22-2007 15:43

"Egyértelműen magadba kell nézned, és elgondolkozni, hogy jó-e az, hogy királykodsz az angol kezdőkön, ezzel kompenzálva a magyarban az esendőségedet, vagy elhagyod a hódítót örökre!"

Ha felmérted a szövimet akkor láthattad hogy két totál kezdő szövitagom volt akiket probáltam némi épitési tanáccsal ellátni. Több kevesebb sikerrel mert hol bentvoltak hol nem. Szóval segítettem nekik.

Peter 02-22-2007 15:48

Quote:

Sziasztok!

Szeretném tisztázni a Kisbér által félreértett dolgokat. Gyorsba leirom a dolgokat amit akármelyik admin vissza tud keresni....

üdv Tisztelettel.
Feta

no comment :)
csak tudjam meg, melyik az orid magyarban :D

Peter 02-22-2007 15:50

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 75259)
És azok után, hogy nyíltan leírtad nekem, hogy ne lopjam a tekercseidet, mert így nem tudod a török, meg litván kezdőket 7 sereggel beütni, ne haragudj...
Tudod ők azok, akik nem gondolkoznak azon, hogy befizetik-e a VIP-et vagy sem. Ott nincs olyan, hogy nincs bankkártyám, stb, stb...
Ha egy icipici lojalitás lenne benned, akkor felkarolod ezeket a játékosokat, és nem ütöd őket.

Egyértelműen magadba kell nézned, és elgondolkozni, hogy jó-e az, hogy királykodsz az angol kezdőkön, ezzel kompenzálva a magyarban az esendőségedet, vagy elhagyod a hódítót örökre!

ezzel pedig 100%osan egyetértek :)
(ha érne valamit a zöldem, most adnék egyet :D)

SiMON 02-22-2007 15:50

De tényleg nincs mit ragozni tovább a témán rosszul lett megfogalmazva a levél amit küldte te elküldted engem töröltek ennyi. Vége, ha érekel valaki admint majd megnézi a logokat mi történt és ki mikor hol ütött.
no comment. részemről téma lezárva.

Kisbér 02-22-2007 15:55

Quote:

Originally Posted by SiMON (Post 75265)
De tényleg nincs mit ragozni tovább a témán rosszul lett megfogalmazva a levél amit küldte te elküldted engem töröltek ennyi. Vége, ha érekel valaki admint majd megnézi a logokat mi történt és ki mikor hol ütött.
no comment. részemről téma lezárva.

Ok, téma lezárva.
De még mielőtt azt hinnéd, hogy én voltam, aki jelentett, akkor tévedsz...!
(Soha nem csináltam még ilyent, és nem is áll szándékomban. Ahhoz valami nagyon durva kell történjen)
Hidd el alig vártam, hogy kigyere az óriásoddal a védelem alól...:D
Eszem ágában sem volt jelenteni, kockáztatva az 5 puszti utáni leveled látványát :D

SiMON 02-22-2007 15:57

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 75267)
Ok, téma lezárva.
De még mielőtt azt hinnéd, hogy én voltam, aki jelentett, akkor tévedsz...!
(Soha nem csináltam még ilyent, és nem is áll szándékomban. Ahhoz valami nagyon durva kell történjen)
Hidd el alig vártam, hogy kigyere az óriásoddal a védelem alól...:D
Eszem ágában sem volt jelenteni, kockáztatva az 5 puszti utáni leveled látványát :D

:) megírtam mit miért tettem háborunak vannak ártatlan áldozatai. mindneki tévedhet.

Cece 02-22-2007 16:00

Simon... én a helyedben inkább a Kisbér álltal említett Török + Litván dologra reagálnék. Mondjuk az egy elég csontos vád, amire azt mondom, hogy amennyiben igaz szégyelheted magad és a világon nincs keresni valód nem egy internetes játékban. Legyél akármilyen idős.
Engem annó édesapám ilyen kijelentésért úgy szájon vágott volna, hogy 2hétig infúzión keresztül kaptam volan a bécsi szeletet.

u.i. Túl gyorsan írtok

SiMON 02-22-2007 16:03

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 75269)
Simon... én a helyedben inkább a Kisbér álltal említett Török + Litván dologra reagálnék. Mondjuk az egy elég csontos vád, amire azt mondom, hogy amennyiben igaz szégyelheted magad és a világon nincs keresni valód nem egy internetes játékban. Legyél akármilyen idős.
Engem annó édesapám ilyen kijelentésért úgy szájon vágott volna, hogy 2hétig infúzión keresztül kaptam volan a bécsi szeletet.

Hirtelen felindulásbol elkövetett email volt, az előző orimat is egy jksz miatt kellett teljesen ujraépitenem ott a srácnak a 3+ oriját át is rakták anarchba. Kissé ideges lettem mikor jött mégegy jksz az uj orimra.

tdomo 02-22-2007 16:04

Simon, idézek Kisbértől:

"Jó volna ha nem lopnád el xxx drága tekit igy nem tudom irtani a kezdő törököket meg litvánokat akik isten tudja hogy kerültek ide. "

Ha ez így volt, akkor ez a hozzáállásod a megbocsáthatatlan szvsz, nem az, hogy kit hányszor fosztottál. Ezért szállt Rád Kisbér, és ezért ilyen ellenséges a hangulat a fórumon.

SiMON 02-22-2007 16:08

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 75272)
Simon, idézek Kisbértől:

"Jó volna ha nem lopnád el xxx drága tekit igy nem tudom irtani a kezdő törököket meg litvánokat akik isten tudja hogy kerültek ide. "

Ha ez így volt, akkor ez a hozzáállásod a megbocsáthatatlan szvsz, nem az, hogy kit hányszor fosztottál. Ezért szállt Rád Kisbér, és ezért ilyen ellenséges a hangulat a fórumon.

Valóban ezt irhattam, de ez mind a fosztás után rengetésre válaszként... nem azért mert előtte ezt csináltam. Szándékom volt a 3 orit átrendezni, és semmi más max a fosztás

SiMON 02-22-2007 16:11

Elismerem nem a 7 pusztitással kellett volna kezdeni

LotR 02-22-2007 16:20

Simon: Az már jó ha belátod:)
Haladás. Kisbér még a végén jó neveló lecc belőled;)

SiMON 02-22-2007 16:22

Kérdés marad, hogy az "ártatlan" fosztogatásra aki rengetett azt hogy deritem ki pontlista nélkül, mert ugy nem ülök itt éjjel nappal

Cece 02-22-2007 16:35

Sajnálom Simon. Engem nem győztél meg.
Attól, hogy valaki JKSz-zik még nem feltétlenül a származásában ill. nemzetségi hovatartozásában kell keresni a bajt és nem irtani a fajtáját + utalások sem célszerű tenni ilyen irányban.

Kisbér 02-22-2007 20:12

Captain Feta Sparrow (#14787) - 2007-02-19 16:18:24

2007-02-19 00:27:34 Heavy earthquakes shake your land. General mood decreases by 4%. The earthquake ruined 1 barracks. The spell came from above, from a distance of 8 - 14 rounds.

2007-02-19 00:27:24 Heavy earthquakes shake your land. General mood decreases by 6%. The earthquake ruined 1 barracks. The spell came from above, from a distance of 8 - 14 rounds.

2007-02-19 00:18:10 Your troop has arrived to mountain (#15731) .

2007-02-19 00:18:10 Your troop has arrived to mountain (#15731) .

2007-02-19 00:18:10 Your troop has arrived to Provincias Unidas (#15629) .

2007-02-19 00:18:10 Your troop has arrived to Van Diemens Land (#15324) .

-----

Most néztem csak Simon... 2 db barackért képes voltál ezt megtenni?

-----

Captain Feta Sparrow (#14787) - 2007-02-19 15:22:45

Jó volna ha nem lopnád el rohadt drága tekit igy nem tudom irtani a kezdő törököket meg litvánokat akik isten tudja hogy kerültek ide.

Report unacceptable language or cheating --> here

Captain Feta Sparrow (#14787) - 2007-02-19 15:10:37

Lekophatsz a tekimről mert kapsz a pofádra, nézzél teljeset.

Report unacceptable language or cheating --> here

Még megvannak... ezek magukért beszélnek...

mountain (#15731)
Katuri (#15711)
Popadi (#15710)
Sachsen (#15556)

És ezeket az országokat zúztad meg, mindegyiket 7 sereggel.. Puszti/mészár/fosztás kombinációban.
Ha igaz, amit mondtál, tegyük fel tényleg ki akartad nyomozni, akkor szegény Sachsen miért kapott? Aki elkezdi nem bír leállni?
Vagy már csak 100% 2 nyíl volt felfele a kat. morálod? Vagy miért?

Az országod durván így nézett ki akkor, amikor kaphattad a 7 fosztást:

Captain Feta Sparrow (#14787) [5/V]

Land: 206 acres Soldiers: 10
Population: 3.613 Defenders: 0
Employment: 62% Attackers: 0
Money: 950.797 Archers: 170
Food: 8.927 bushels Horsemen: 1.220
Runes: 11.039 runes Elites: 200
Mood: 65 % Mages: 1.527
Military mood: 100 % Thieves: 290
Alliance: alliance leader Race: Orc
Personality: Merchant Fame: - 24
Value: 9.992 Rank: 145 / 320

Ezen nem megy át senki 7 sereggel... Legalábbis végiggömböztem mindenkit 5 körös körben, és nem találtam senkit, aki 2 seregnél többször befért volna...

Bocs, hogy bemásoltam, de úgy gondolom ha már elkezdted, akkor lássa mindenki tisztán a dolgokat!

tdomo 02-22-2007 20:33

Ezek az országok tényleg alig jöttek ki a védelem alól. 2 napja regsiztráltam ebbe a csoportba és nem sokkal nagyobb a sorszám. Azért néha érdekes alakokba botlik az ember.

Kisbér 02-22-2007 20:40

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 75331)
Ezek az országok tényleg alig jöttek ki a védelem alól. 2 napja regsiztráltam ebbe a csoportba és nem sokkal nagyobb a sorszám. Azért néha érdekes alakokba botlik az ember.

Név/érték/hírnév nélkül a srácok gömbjei akiket Simon ütött:

Mindegyik olyan, hogy egyértelműen látszik, hogy tipikus multis, és van neki sok ezer varázslós országa 10 körrel feljebb nem? Mindegyiken látszik, hogy a tulaja több éves hódítós multtal rendelkezik...

Land: 213 acres Soldiers: 0
Population: 3.308 Defenders: 0
Employment: 63% Attackers: 0
Money: 90.177 Archers: 0
Food: 2.329 bushels Horsemen: 0
Runes: 930 runes Elites: 18
Mood: 73 % Mages: 36
Military mood: 82 % Thieves: 18
Alliance: lone wolf Race: Half-elf
Personality: Farmer

Land: 208 acres Soldiers: 26
Population: 2.615 Defenders: 77
Employment: 100% (-10) Attackers: 75
Money: 134.168 Archers: 115
Food: 4.020 bushels Horsemen: 105
Runes: 659 runes Elites: 135
Mood: 75 % Mages: 19
Military mood: 90 % Thieves: 0
Alliance: alliance member Race: Elf
Personality: General

Land: 211 acres Soldiers: 140
Population: 2.631 Defenders: 0
Employment: 64% Attackers: 0
Money: 186.628 Archers: 40
Food: 14.535 bushels Horsemen: 38
Runes: 2.936 runes Elites: 69
Mood: 70 % Mages: 110
Military mood: 92 % Thieves: 144
Alliance: lone wolf Race: Orc
Personality: ---

Land: 207 acres Soldiers: 245
Population: 3.389 Defenders: 49
Employment: 54% Attackers: 82
Money: 99.626 Archers: 68
Food: 113 bushels Horsemen: 20
Runes: 1.304 runes Elites: 40
Mood: 70 % Mages: 112
Military mood: 96 % Thieves: 10
Alliance: lone wolf Race: Dwarf

Érdemes megnézni a faj/személyiség kombinációkat... Tipikus tapasztalt játékosok, akik bármikor elővesznek egy kőkemény varis multiorijukat, aki 10 körről leártózza Simon-t...

Egyedül az ork lehet esélyes a győzelemre... mindjárt le is gömbizem hova jutott (na, legömbiztem... :) Nem ő az akit Simon keresett :D:D

tdomo 02-22-2007 20:48

Kicsit off, de az előbb elfelejtettem beírni, hogy az angolban tenni kéne az angol nyelv használatáért az üzenetekben is.

Bea Baba 02-22-2007 20:48

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 75334)
Név/érték/hírnév nélkül a srácok gömbjei akiket Simon ütött:

Mindegyik olyan, hogy egyértelműen látszik, hogy tipikus multis, és van neki sok ezer varázslós országa 10 körrel feljebb nem? Mindegyiken látszik, hogy a tulaja több éves hódítós multtal rendelkezik...

Land: 213 acres Soldiers: 0
Population: 3.308 Defenders: 0
Employment: 63% Attackers: 0
Money: 90.177 Archers: 0
Food: 2.329 bushels Horsemen: 0
Runes: 930 runes Elites: 18
Mood: 73 % Mages: 36
Military mood: 82 % Thieves: 18
Alliance: lone wolf Race: Half-elf
Personality: Farmer

Land: 208 acres Soldiers: 26
Population: 2.615 Defenders: 77
Employment: 100% (-10) Attackers: 75
Money: 134.168 Archers: 115
Food: 4.020 bushels Horsemen: 105
Runes: 659 runes Elites: 135
Mood: 75 % Mages: 19
Military mood: 90 % Thieves: 0
Alliance: alliance member Race: Elf

Land: 211 acres Soldiers: 140
Population: 2.631 Defenders: 0
Employment: 64% Attackers: 0
Money: 186.628 Archers: 40
Food: 14.535 bushels Horsemen: 38
Runes: 2.936 runes Elites: 69
Mood: 70 % Mages: 110
Military mood: 92 % Thieves: 144
Alliance: lone wolf Race: Orc
Personality: ---

Land: 207 acres Soldiers: 245
Population: 3.389 Defenders: 49
Employment: 54% Attackers: 82
Money: 99.626 Archers: 68
Food: 113 bushels Horsemen: 20
Runes: 1.304 runes Elites: 40
Mood: 70 % Mages: 112
Military mood: 96 % Thieves: 10
Alliance: lone wolf Race: Dwarf

Érdemes megnézni a faj/személyiség kombinációkat... Tipikus tapasztalt játékosok, akik bármikor elővesznek egy kőkemény varis multiorijukat, aki 10 körről leártózza Simon-t...

Looooooool, na igen,ők bizti az angolos szervezett bűnözés, oszlopos tagjai:D :D

Lali 02-22-2007 21:03

hát nem tom, de nekem még egy szövimet se rakták át jksz miatt sehová és nem szoktam hirtelen felindulásból hülyeségeket írkálni senkinek és az eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy a hódosok 90%-a hasonszőrű.
szvsz kisbérnél a pont.

Peter 02-22-2007 21:06

Quote:

Originally Posted by Lali (Post 75346)
szvsz kisbérnél a pont.

pontosan, Simon meg inkább köszönje meg, hogy nem jelentette az üzenetét Kisbér, mert szerintem ezekért 100% hogy megkapta volna a Nem kívánatos játékos címet... :)
(legközelebb jelentsd :D:D:D)

Kisbér 02-22-2007 21:10

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 75347)
pontosan, Simon meg inkább köszönje meg, hogy nem jelentette az üzenetét Kisbér, mert szerintem ezekért 100% hogy megkapta volna a Nem kívánatos játékos címet... :)
(legközelebb jelentsd :D:D:D)

Nem jelentem..
Inkább visszaadom neki azt, amit ő adott másoknak... többszörösen... :)

(amúgy már megkapta...)

Peter 02-22-2007 21:40

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 75349)
Nem jelentem..
Inkább visszaadom neki azt, amit ő adott másoknak... többszörösen... :)

(amúgy már megkapta...)

sokkal nagyobb bünti lenne neki, ha többet nem is hodozhatna :)
persze előbb én is kicsit adnék neki, de mielőtt törlődik a levél tuti jelentettem volna, mert különbség van egy "te .... miért támadsz ..." levél (mint az ő második levele, ha jol láttam) és egy olyan szintű gyűlöletet árasztó levél között, mint amit irt...

SiMON 02-22-2007 21:41

Majd legközelebb kevesebbet iszok,

de ti még mindig el vagytok tévedve. Nem azért ütöttem szarrá az orikat mert abban élem ki minden vágyamat, met előtte csak fosztottam hanem mert jött valaki ezzel a jksz el..

SiMON 02-22-2007 21:44

Captain Feta Sparrow (#14787) [5/V]

Land: 206 acres Soldiers: 10
Population: 3.613 Defenders: 0
Employment: 62% Attackers: 0
Money: 950.797 Archers: 170
Food: 8.927 bushels Horsemen: 1.220
Runes: 11.039 runes Elites: 200
Mood: 65 % Mages: 1.527
Military mood: 100 % Thieves: 290
Alliance: alliance leader Race: Orc
Personality: Merchant Fame: - 24
Value: 9.992 Rank: 145 / 320

Ezen nem megy át senki 7 sereggel... Legalábbis végiggömböztem mindenkit 5 körös körben, és nem találtam senkit, aki 2 seregnél többször befért volna...

Bocs, hogy bemásoltam, de úgy gondolom ha már elkezdted, akkor lássa mindenki tisztán a dolgokat![/quote]

Valoban nem ezt az országomat foszották be 7x egymás után, hanem még korábban

SiMON 02-22-2007 21:52

De nem a pusztitások miatt raktak ki hanem az üzenetért, amit Kisbérnek küldtem a külhoniakról ami a 3 orira irányult. csak ez nem volt benne:confused:

Kisbér 02-22-2007 21:56

Quote:

Originally Posted by SiMON (Post 75354)
De nem a pusztitások miatt raktak ki hanem az üzenetért, amit Kisbérnek küldtem a külhoniakról ami a 3 orira irányult. csak ez nem volt benne:confused:

Gondolom olvasta valamelyik admin itt a külsőn és lecsekkolta a leveleim...
Én nem jelentettem! Az én lelkiismeretem legalább tiszta...

SiMON 02-22-2007 21:57

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 75357)
Gondolom olvasta valamelyik admin itt a külsőn és lecsekkolta a leveleim...
Én nem jelentettem! Az én lelkiismeretem legalább tiszta...

Jó nem számít túl van ragozva, töröltek, nem inditok uj orit, ennyi.

Kisbér 02-22-2007 22:05

Quote:

Originally Posted by SiMON (Post 75351)
Majd legközelebb kevesebbet iszok,

Captain Feta Sparrow (#14787) - 2007-02-19 15:22:45

Captain Feta Sparrow (#14787) - 2007-02-19 15:10:37

Ja, délután 3-kor én is állandóan részeg vagyok, és a részegségre hivatkozva ilyen leveleket írkálok... Hiába próbálod védeni magad Simon, sáros vagy na :D

Quote:

Originally Posted by SiMON (Post 75351)
de ti még mindig el vagytok tévedve. Nem azért ütöttem szarrá az orikat mert abban élem ki minden vágyamat, met előtte csak fosztottam hanem mert jött valaki ezzel a jksz el..

De még mindig nem értem, hogy miből gondolod, hogy jksz volt? Mert beütöttél 3 emberhez 7 sereggel fosztani és fentről valaki adott neked 2 rengést? Miért nem jelentetted ha ennyire idegesített?

És továbbra sem értem, hogy a 4. országhoz miért mentél be 7 sereggel? Ott is gyanús volt az a félelf/gazdálkodó kombináció mi? :D

Elites: 18
Mages: 36
Thieves: 18

Jaja.. Tipikus jksz-gyanús összetétel...

All times are GMT +1. The time now is 09:40.