![]() |
Quote:
|
Quote:
Abban a tudatban, hogy sokat bukott, sokkal jobban mosolyogtam:D Így már nem is vicces :D (persze nem gondolom komolyan, csak megjegyeztem, mint lehetőség:D) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Rég nem írtam ide. :o
A minap esett meg: jön a támadás, veszem be az íjakat, sima védés. Kis emberhiényom van, de mondom semmi gond, leviszim a templomokat a bevándorlás miatt nem tudom mennyi fog működni, de nem is érdekel. Beállítom a HT-t az árra, kiveszem a limitet, úgyis nyitva a piac. A csatát meg is nyertem, csak hát amire én nem gondoltam, hogy a HT nem fogja kirakni helyettem a varikat :( Legyen ez tanulság mindenkinek ;) |
inkabb a tanyakat raktad volna alulra, 1 korig annyira nem erdekes ha nem mukodnek. ;)
|
Quote:
|
Quote:
Akkor a rakikat:) Miután vége a csatának megtöltöd ismét:p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem mindenki helytartó aki okos, de nem mindenki okos, aki helytartó. :D:D:D:D:D:D
Supportra felesleges írni. A HT cselekvési sorrendje adott. neked kell alkalmazkodni hozzá. :p (ezt annak címeztem, aki supportol:p) |
Quote:
De tudom ez csak egy baki:p |
Quote:
Aki bakizik az nem supportól szerintem;):D |
Quote:
|
Quote:
Ez persze akkor a legcinkesebb, amikor hajnal 4kor jon haza mondjuk 1 millio varazslod, vmiert a templomot felejtetted alul, beleehezel eppen abban a korben, es a ht nem rakja ki. Szerencsere ilyen nem tortent velem, de mindig is a remalmaim kozott szerepelt :) |
Quote:
Talán mégis csak tud valamit:cool: |
Quote:
|
Hát lehet nem bakinak hanem bénázásnak hívok a következő eset kb egy éve történt 2/B-ben.
3 hadis egy hadis vari íj/elit felállásban nyomtuk mind gnómok. 10% torony midnekinél megvolt. Egyik tag kitámadott szövivezér behívatta rólunk az összes íjat a kísérésre. Ő ütött egyet lefelé minket hármunkat akikről lehívták az összes íjat bevertek 1v1 az ő hadisaik szal kb 40 hekiért adtunk 240-et. Szövivezér minden második szava az volt hogy neki "Az 50 legértékesebb ori között van az orija A-ban" (50. volt :DDDD ) Hiába a tudás nem itt kezdődik a bénázás meg mindenkinek megy:)) |
A helytartó pedig összevissza csinál mindent én már nemhiszek benne.A legkülönfélébb helyzetekben nem rak semmit a piacra hiába van ráállítva.
-Tekercslopás miatt el nem férő egységeim elvesztek nem rkata ki őket piacra -Földvesztés miatt el nem férőket sem -És a piacról hazaérkező el nem férő egységeket sem Érdekes hogy néha ezek közül valamelyiket megcsinálta.Ezekután nem merem egységekben tartani a pénzt hanem csak tekiben az max megkopik de nem veszik el... |
Az első két esetben nálam is elveszik. Szerintem a körváltásban lefutó egységek sorrendisége miatt.
Viszont a piacról hazatérő egységeket mindig kiteszi. 3 kivétellel találkoztam. 1. nincs több piacralépési lehetőséged 2. kevesebb egység jött vissza, mint az a minimum, amire beállítod a helytartót 3. népességhiányod van, és a HT nem kiteszi piacra, hanem befokozza őket lakosságnak. Én amióta VIP vagyok, egységen tartom a lóvémat. Soha nem volt ezzel gond. (Mármint a 3. sorral, amit írtál) |
Quote:
Nekem már azzal is volt.Majd lehet 5-ös csopiban pár egységgel tesztelem a helytertót hogy a varik felrakásán kívül jó-e még valamire:) |
Nekem már volt, hogy elírtam egy nullát, és a kirakandó egységek minimumához nem 10.000, hanem 100.000 került... 3 napig gondolkodtam rajta, hogy hova tűnt 87.000 katonám.... :D:D:D:D:D
Hogy ez mennyire idevág ebbe a topicba.. :D:D:D Bár szerintem a baki ehhez elég lágy megfogalmazás... Inkább a balfakanál illene ide :D |
Nos, a mai napom eddig jól alakuld, de egy kis meglepetés várt mire hazaértem. azt hittem nem tudnak átlopni és ezért nem tartottam csak 1 bankot- továbbiak tartására már gondoltam- és tévedtem. Mire odaértem már levettek 1,2 milliárdal:o
|
Quote:
|
Quote:
Este műszak után ránézek a tekiíró országomra, és 2,5 millió tekit vittek el. Ráadásul csak wapról voltam, örültem hogy le tudtam szabizni. Hát olyan érzés volt, mintha megerőszakoltak volna. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
De kb. nem tudtam leülni a fájdalomtól. :D |
Quote:
Akkor sok orit "Meg fogok erőszakolni" 5-ös csopiban ha lefordulok!:) |
Quote:
Quote:
Amúgy nekem már egy csaj ecsetelte, hogy nem csak úgy lehet megerőszakolni egy férfit hogy...:D |
Quote:
Fáradt vagyok szóval elmagyarázhatnád,hogy-hogy? És ,hogy hol a baki:D köszi:) |
egyik emlékezetes baki tegnapról.
piacolgatok ezerrel, főleg juszufnál tevékenykedtem. hirtelen eszembe jutott, hogy épp kv-kor jött vissza 300k haditeki a piacról, gondoltam gyorsba vissza is küldöm, hogy ne legyen vele baj. ki is raktam, úgy ahogy illik, és amikor nézem, hogy mennyi is lesz a bevétel, akkor pislogok, hogy nagyon jól dolgoztam aznap, hatalmas nyereséggel zárom a napot, sőt, sokszoroztam a pénzem. És akkor vettem észre, hogy annyira benne volt az íj-ló árfolyam az ujjamba, hogy a tekiket is azon az áron sikerült kiraknom. gondolom a visszajövetelt a piacról nem kell ecsetelni.:D kicsit elrabolták...:):):) |
:o...és igen! Ismét boldoggá tettem a népem....:o szétosztottam 40 millát... :o:D:D:D:D:D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:26. |