Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

Ati 12-01-2006 12:29

2 nap eltelt azóta, hogy ez a módosítás bekerült, azt hiszem, hogy akit érint vagy érdekel a téma, az ezidő alatt regisztrált, és mostanra már itt van a fórumon, hogy ezúttal elmondja a véleményét, igaz csak utólag...

Elöljáróban azzal kezdeném, hogy nem hiszem el, hogy a kis (5), (6) jelzésű országok, akik rendszeresen fórumoznak a belső fórumon, nem találnak időt arra, vagy nem tartják fontosnak, hogy olvassák a fejlesztéseket. Elhiszem, hogy aki 2 hete játszik, az nem fog a fejlesztésekben részt venni -- ne is tegye. De Amikor pontosan lehet tudni, hogy fejlesztések vannak (és pontosan tudni, mert erről e-mailt kapott mindenki!), akkor azt gondolom nem az a helyes, hogy még véletlenül se nézek oda, majd utólag elkezdek reklamálni, hogy jajj.

Éppen ezért NAGYON keserű szájízzel vettem fel ezt a témát azok közé, amivel foglalkozok.

Örülnék neki, ha a jövőben nem utólag reklamálna mindenki, hogy jajj mi lett, olyan dolgokban, amiket hónapokon keresztül tárgyaltunk, és amikbe hónapokon keresztül beleszólhatott bárki.

Ezekután nézzük, hogy eddig milyen javaslatok születtek:
  1. Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség.
  2. A-ban maradjon a korábbi top 30% követelmény minden forduláshoz.
  3. A-ban szigorodjon a top 20% követelmény minden forduláshoz.
  4. A-ban kisebb mértékű top%-okat kelljen elérni, mint az alsóbb csoportokban, és más legyen az A-ból és B-ből fordulás igénye.
  5. A-ban a B-s országénál 1-gyel kisebb kékszámhoz tartozó követelmény legyen.
  6. Az A-s országnak mindig a saját követelményét kelljen teljesítenie a B-ből való forduláshoz is.
  7. Legyen kötelező az A-ból is fordulni.
  8. Maradjon minden úgy, ahogy most van.
Ezt kicsit szűkítsük:

A 6-os javaslatnak túl sok értelme nincs, mindenki beteszi az 1 személyiségű országát az A-ba, és top30%-ot kell teljesítenie, úgyhogy megegyezik a 2-es javaslattal.

A 7-es javaslat elvetve.

Marad 1-től 5-ig, és a 8-as.

Amit én ezek közül nagyon erőltetettnek érzek, az a 3-as, 4-es és 5-ös. Ezek olyan hasraütés-szerű ötleteknek tűnnek nekem.

Megkérek mindenkit, hogy maradjunk a témánál, és ne abba az irányba menjen el a beszélgetés, hogy ki miért jobb játékos. Ez a téma nem azért lett létrehozva. Ha erről szeretne valaki beszélgetni, akkor az általános beszélgetések között lehet rá témát nyitni.

Maradjunk a témánál. Nem kell, hogy egy nap alatt döntés szülessen, az előző változást is kb 3 hónapig tárgyaltukm vagy talán tovább is (aki nem volt itt, arról nem tehetek, e-mail ment mindenkinek arról, hogy fontos megbeszélések zajlanak, amikbe bárki beleszólhat). De ha egymás szapulására van a téma használva, akkor tuti, hogy sose lesz semmi döntés, mert megunom a téma olvasását. :)

Úgyhogy nézzük a konkrétumokat. :) Köszönöm. :)

Xeper 12-01-2006 12:29

Quote:

Originally Posted by porika (Post 48825)
Már megbocsáss, de egy elfként hogy akarsz a csúcsra jutni?

Vannak páran akik mesélhetnének erről :)

Arrakis 12-01-2006 12:31

Storno amit írtam, jogos, hagyjuk.. inkább... 8as:)

Synkel 12-01-2006 12:34

Az Ati összegzéséből szerintem a 4-dik verzió érdemes további tárgyalásra.

porika 12-01-2006 12:36

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 48826)
Majd a klánom odajut:)
Egyébként meg amint eljön az ideje ütni fogok, ahogy illik:)

Ezt közelről fogom látni:)

porika 12-01-2006 12:43

továbbra is az 1-es verziót támogatom.

Ati: Abban teljes mértékben igazad van, hogy hamarabb kellett voln a reagálni. Nehéz a megszokáson változtatni, vártam a maileket, hogy jönnek. Nem jöttek, még akkor sem kattantam rá, csak akkor amikor már lezárták a témát. Mostantól itt leszek igérem:) Én megkérdezném Tuvalu-t is, hiszen ő a "legnagyobb" róka, mit gondol erről.

Arrakis: 124883 itt magtalálsz, dobsz egy zöldet és megkapod az infókat.

Non Omnis Moriar 12-01-2006 12:55

Tök mindegy melyik, csak ne kelljen felmenni az A-ba

Synkel 12-01-2006 12:57

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 48846)

Én személy szerint olyan verziót semmiképp nem támogatok, hogy az A-t ki lehessen hagyni. Akinek kék szám kell, az tényleg tegyen is érte valamit, már csak azt lőjük be, hogy mennyit

Non Omnis Moriar 12-01-2006 13:01

Szerintem meg ne eröltessük rá az A-t arra akinek nem tetszik. Csak azért hogy az A-soknak legyen tölteléke. A kényszer kényszert szül, aki nem akar ott játszani az nem is fog, és akkor csodálkoznak hogy sok a fedezö ember aki csak köröket várni megy fel

Ati 12-01-2006 13:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 48827)
  4. A-ban kisebb mértékű top%-okat kelljen elérni, mint az alsóbb csoportokban, és más legyen az A-ból és B-ből fordulás igénye.
  6. Az A-s országnak mindig a saját követelményét kelljen teljesítenie a B-ből való forduláshoz is.

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 48846)

Én tényleg örülök neki, hogy most többen is részt vesznek a fórumon a megbeszélésekben, mint eddig. De nem lehetne, hogy csak ÉRTELMES hozzászólások szülessenek?

Ne haragudj meg, hogy ezt mondom, és tartsd szem előtt, hogy alapból bunkó vagyok, de felmerült 8 javaslat, amiből EGY, azaz EGY darab olyan, amiben nem kötelező felmenni az A-ba. Ezután közlöd, hogy teljesen mindegy melyik javaslat, csak ne kelljen felmenni az A-ba? Elolvastad egyáltalán, hogy mik merültek eddig fel? Szerintem nem.

Nagyon nehéz ám úgy megbeszélni valamit, hogy:
  1. eleve részt sem vesz valaki a megbeszélésben
  2. csak utólag problémázik, hogy miért ez van
  3. és akkor sem olvassa el, hogy mások mit írnak.

laci 12-01-2006 13:05

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 48847)
Én személy szerint olyan verziót semmiképp nem támogatok, hogy az A-t ki lehessen hagyni. Akinek kék szám kell, az tényleg tegyen is érte valamit, már csak azt lőjük be, hogy mennyit

Synkel: szerintem 2x végigmenni 5-től a 2-esig éppen elég.

Én továbbra is az 1-es változatot támogatom.

Bogár 12-01-2006 13:05

én is az 1. verzió mellett vagyok, de ennek ellenére szeretnék 1 orit véglegesen otthagyni az A-ban a közeljövőben.

viszont akkor 1000 kör után lehessen lefordulni az A-ból is (természetesen a minimum föld fölött) úgy, hogy nincs teljesítve a topx%. ez is egy fél kicsi számnak felelne meg. ha az 1. verzió lesz, akkor szerintem így lenne az igazságos...

Goldy 12-01-2006 13:09

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 48779)
Goldy, van olyan játék, amiben semmi hozzáállással máshol első tudsz lenni?!

Szerintem nincs...

Úgyhogy ezen nincs is min beszélgetni...
Itt sem kaphatsz (10)-es személyiséget napi 1-2 belépéssel...
Ennyi!

Kiváncsi lennék te hogy gondolod elérni pl a kis 8-ast...
20 év ?

Goldy 12-01-2006 13:11

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 48781)
Nezd, nem lehet mindenki forma1-es vilagbajnok. Mind1, hogy ideje nincs ra, vagy tehetsege. Nem lehet. Erted?

Vagy akar darts vilagbajnok, hogy jatek-peldat emlitsek....

En se szeretnem ha mindenki kek hatossal szaladgalna... tegyek csak ezt a legjobbak....

A legjobban pózoljanak a best listán
én pl erre sosem vágytam
de arra sem hogy restartra vagy leadásra legyek kényszerítve, mert az nem játék

Goldy 12-01-2006 13:17

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 48802)
Én meg 5000 kör után akarok fordulni az 5. szint topjáról 200 hekire +1személyiséggel! -utálom a többi csoportot, mert vannak nálam többet/jobban játszók, és nem tudok feljebb lépni!

Ez megint a szarkazmus, a 4. szint játéka nem különbözik az 5.-étől míg az 1.-é igen, méghozzá radikálisan.
Az 100 éves orik óriási előnyel rendelkeznek, nem vélertlen lett a lenti csoportokba bevezetve a szabis hekivesztés...

Goldy 12-01-2006 13:19

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 48803)
Téged speciel nem régen ismerlek, de NorB-hoz volt szerencsém. És még emlékszem arra a klánfórum bejegyzésére, hogy:

Játékidő 223 kör
Top30% ideje 1 kör.

Ennyi idejébe tellett, hogy felüsse magát 1360 hekiről, a végén úgy fogtuk vissza:)
Nem hiszem, hogy neki olyan nagy megerőltetés lett volna még 3-4 ütést bevinni.
A feltételek egyenlőek. Lehet hivatkozni a baromi gazdag és nagy topklánra, de annak a tagjaival átlag játékos sose találkozik, mert túl nagy a távolság.
Ha közülük lefordul valaki, felvesznek egy másikat, és felhúzzák maguk mellé, ami szúrhatja egyesek szemét, de az az ori míg elszalad melletted neked kárt nem fog okozni.

Magasabb követelményeket a top kihagyásáűval hogy gondolod teljesíteni?

Non Omnis Moriar 12-01-2006 13:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 48853)
Én tényleg örülök neki, hogy most többen is részt vesznek a fórumon a megbeszélésekben, mint eddig. De nem lehetne, hogy csak ÉRTELMES hozzászólások szülessenek?

Ne haragudj meg, hogy ezt mondom, és tartsd szem előtt, hogy alapból bunkó vagyok, de felmerült 8 javaslat, amiből EGY, azaz EGY darab olyan, amiben nem kötelező felmenni az A-ba. Ezután közlöd, hogy teljesen mindegy melyik javaslat, csak ne kelljen felmenni az A-ba? Elolvastad egyáltalán, hogy mik merültek eddig fel? Szerintem nem.

Elolvastam, és erre reagálva írtam, hogy "mindegy", mivel láttam hogy csak az egyes számú esetben nem kell A-ba menni. Szerintem ez értelmes hozzászólás volt. Szerintem nem volt félreérthetö, ha mégis akkor 1000 bocsánat hogy nem vagyok irodalmár.
Megjegyezném, hogy épp ezért nem írtam eddig sem, mert bármi amit én írtam "nem volt értelmes hozzászólás". Most sem magam miatt pofátlankodtam ide ki, de ha baj akkor ezután sem teszem.

Synkel 12-01-2006 13:24

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 48883)
Magasabb követelményeket a top kihagyásáűval hogy gondolod teljesíteni?

A "magasabb követelmények" évek múlva lesznek esedékesek a játékosok túlnyomó többségének. Kevés olyan lényeges szabály van, ami 3 évig is változtatás nélkül fut, szal ezen kár már most problémázni.

Remedy 12-01-2006 13:24

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 48847)

Jah, egyetertek.... 1-es semmikepp....

Goldy 12-01-2006 13:30

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 48808)
Bingo.
Goldy, egy kérdés, ma kérdezős napom van:)
Miért Te vagy a szószóló, meg még néhányan, akiknek látványosan gőzük sincs semmiről az Aval kapcsolatban, s miért nem olyanok, akiket konkrétan érint?
kis 5, kis6, kis7, kis8, kis9... ha őket hidegen hagyja, akkor Te miért kardoskodsz?
A saját eltökélt véleményedért, hogy ne kelljen Aba menni?
Továbbá van még mindig valami, amit nem értek...
Nehéz felfogás:)
Ezek a bizonyos "übermájerek" , hogy szavadjárásával éljek mivel tudtak Téged, a fenti As élet nagy ellenzőjét, s "csaló" bélyegzővel rohangáló egyént rábírni arra, hogy csatlakozz hozzájuk, egy legyél közülük?
Vagy kizárólag Serg szerény személye iránti megfontolásból írod, amit írsz, s előtte makulátlan jótevők álltak az A élén?
Én mindegyiket kedvelem a magam módján, jót is szoktunk beszélgetni, de nem is vitatok el tőlük semmit, amit megcsináltak. Jót sem, rosszat sem!

Arra: Elég fura a felfogásod.
Hogy miért?
Talán mert nem tetszik az ottani légkör pont azilyen megnyilvánulások miatt sem. Rögtön megy a kombinálás ki hogy merre meddig meg kivel hányszor. Nem vettek rá képzeld, muszáj volt az A-ba menni, egyszer a 1000 kör miatt. Tudod mikor volt ez? wand akkor abszolut nem volt az A top közelében. Az R-ben ismertem még meg jókat beszéltübk a fórumon vhogy ismerős klánjába előbb megyek termeli az 1000 köröm alatt mint ismeretlen helyre.
Az A-ba meg megint csak muszáj volt felmeni a 30% miatt /már ez sem tetszett de még lenyelhető volt/ És mit ad isten ismerőshöz megyek... a klán feléről azt sem tudom kik voltak azok nem érdekelt.
Hogy miért bomlott szintén nem érdekel jött egy teló hogy felbomlottunk még gépközelben sem voltam.
Aztán tényleg hívott Synkel bár ne tette volna akkor amúgy is rossz paszban voltam a H-t illetően és ez egyre mélyül.
Hogy Serg meg kicsoda képzeld nem tudom annyira utálom az A-t nem követem hogy épp ki a fene feszít a poszteren.
Eddig azért nem írtam iyeneket mert nem akart senki egy számomra nem tetsző közegbe kényszeríteni.

Xeper 12-01-2006 13:33

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 48868)
Kiváncsi lennék te hogy gondolod elérni pl a kis 8-ast...
20 év ?

Akkor nem lesz kis kék 8ad -ez biztos sokkolja a tömeget -igen, megint szarkazmus, mert én nem értem a háborgás, mikor valaki elffel teljesíti a (7)es feltételét... a (8)as és (9)es követelményeket sokallom csak kissé.

Goldy 12-01-2006 13:37

Quote:

2 nap eltelt azóta, hogy ez a módosítás bekerült, azt hiszem, hogy akit érint vagy érdekel a téma, az ezidő alatt regisztrált, és mostanra már itt van a fórumon, hogy ezúttal elmondja a véleményét, igaz csak utólag...

Elöljáróban azzal kezdeném, hogy nem hiszem el, hogy a kis (5), (6) jelzésű országok, akik rendszeresen fórumoznak a belső fórumon, nem találnak időt arra, vagy nem tartják fontosnak, hogy olvassák a fejlesztéseket. Elhiszem, hogy aki 2 hete játszik, az nem fog a fejlesztésekben részt venni -- ne is tegye. De Amikor pontosan lehet tudni, hogy fejlesztések vannak (és pontosan tudni, mert erről e-mailt kapott mindenki!), akkor azt gondolom nem az a helyes, hogy még véletlenül se nézek oda, majd utólag elkezdek reklamálni, hogy jajj.

Éppen ezért NAGYON keserű szájízzel vettem fel ezt a témát azok közé, amivel foglalkozok.

Örülnék neki, ha a jövőben nem utólag reklamálna mindenki, hogy jajj mi lett, olyan dolgokban, amiket hónapokon keresztül tárgyaltunk, és amikbe hónapokon keresztül beleszólhatott bárki.

Ezekután nézzük, hogy eddig milyen javaslatok születtek:
Ezt kicsit szűkítsük:

A 6-os javaslatnak túl sok értelme nincs, mindenki beteszi az 1 személyiségű országát az A-ba, és top30%-ot kell teljesítenie, úgyhogy megegyezik a 2-es javaslattal.

A 7-es javaslat elvetve.

Marad 1-től 5-ig, és a 8-as.

Amit én ezek közül nagyon erőltetettnek érzek, az a 3-as, 4-es és 5-ös. Ezek olyan hasraütés-szerű ötleteknek tűnnek nekem.

Megkérek mindenkit, hogy maradjunk a témánál, és ne abba az irányba menjen el a beszélgetés, hogy ki miért jobb játékos. Ez a téma nem azért lett létrehozva. Ha erről szeretne valaki beszélgetni, akkor az általános beszélgetések között lehet rá témát nyitni.

Maradjunk a témánál. Nem kell, hogy egy nap alatt döntés szülessen, az előző változást is kb 3 hónapig tárgyaltukm vagy talán tovább is (aki nem volt itt, arról nem tehetek, e-mail ment mindenkinek arról, hogy fontos megbeszélések zajlanak, amikbe bárki beleszólhat). De ha egymás szapulására van a téma használva, akkor tuti, hogy sose lesz semmi döntés, mert megunom a téma olvasását. :)

Úgyhogy nézzük a konkrétumokat. :) Köszönöm. :)

ez 1-3 elfogadható de ezt már jeleztem
esetleg a 3-nál még a 10-15%-ot is elfogadnám
az 5. az teljesmértékben megfelel
a 4-es max ha az A-top is fordulásra lesz kényszerítve

Remedy 12-01-2006 13:38

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 48874)
A legjobban pózoljanak a best listán
én pl erre sosem vágytam
de arra sem hogy restartra vagy leadásra legyek kényszerítve, mert az nem játék

Nem ertunk egyet, Goldy. Miert akarsz sok szemelyiseget, ha nem vagy hajlando tenni erte? Nem ertem az elvarasaid..... Ha meg csak jatszani akarsz, akkor meg miert foglalkoztat a szemelyiseg?

NorB 12-01-2006 13:40

Ati kérdésére a válaszom 2-es, második választásom 1-es

Alba 12-01-2006 13:43

Beirom hogy nem szavazok.

Nekem nem kék számok gyűjtése a célom hanem hogy jatszak.Mivel 2000 óta játszom és csak egy kis kék kettesre telt egyetlen orimtol, így azt hiszem érdemben nem tudok hozzászólni.

Bármit amit a többség megszavaz elfogadom
:D

laci 12-01-2006 13:46

"...Miért Te vagy a szószóló, meg még néhányan, akiknek látványosan gőzük sincs semmiről az Aval kapcsolatban, s miért nem olyanok, akiket konkrétan érint?
kis 5, kis6, kis7, kis8, kis9... ha őket hidegen hagyja..."

Elárulom, hogy nekem kis 4-esem van. És azt is, hogy nyáron fordultam az 1A-ból, tehát még elég frissek az emlékeim. És elmondhatom, hogy nagyon nem vágyom vissza.
Lehet hogy ezzel azt bizonyítom, hogy béna vagyok, mindenesetre baromira nem tetszett az, ami ott folyt. Kécc.
Ezért támogatok minde olyan ötletet, ami megadja a lehetőségét, hogy elkerüljem az 1-es csoportot: így, akinek az a vágya, menjen fel, akinek meg nem, az forduljon B-ből, nehezítéssel (akár a 2szeres fordulással). Ez a legkorrektebb javaslat szerintem, mindenki választhat, mi tetszik neki jobban.

Goldy 12-01-2006 13:47

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 48902)
Nem ertunk egyet, Goldy. Miert akarsz sok szemelyiseget, ha nem vagy hajlando tenni erte? Nem ertem az elvarasaid..... Ha meg csak jatszani akarsz, akkor meg miert foglalkoztat a szemelyiseg?

Remy: mert vkinek tetszik fent gubbasztani és sosem fordul és nincs neki akkor már másnak se legyen?

Nem vagyok személyiség halmozó, de a lehetőségem már had legyen meg a normális leforduláshoz és ne azzal a tudattal restartoljak vagy mondjak le személyiségről hát frankón meguntam a tipródást inkább irány le csak ezt ne?

Goldy 12-01-2006 13:49

No acsarkodjatok tovább én léptem jobb programom is van mint a szemétdombról vitatkozni.

Jó hétvégét!

Non Omnis Moriar 12-01-2006 13:50

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 48902)

Mert csak az tud játszani és az érdemli meg a személyiseget aki az A-ban van...? Ezt a mentalitást kellene kiirtani a hódból
Szerintem meg nem egy maroknyi A-snak kéne az egész hódítót dróton rángatni... bármi nem tetszik a felsö rétegnek egyból és azonnal fenekestül fel kell forgatni az egész játékot.
Egy nagy rakás embernek ezzel tele van a hócipöje, és igen igaza van annak aki azt mondja, hogy miért nem jön ide mindenki és mondja el.

Ati 12-01-2006 13:50

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 48906)
Bármit amit a többség megszavaz elfogadom
:D

OFF: erre most mit mondjak? Ki számít többségnek? A többség már elfogadta azt, ami most bekerült... Most épp teszünk egy kísérletet egy MÁSIK többségre is. Hátha aztán hetvenkilencedik nekifutásra már mindenki itt lesz, aki úgy gondolja, hogy véleménye van...

lacqa 12-01-2006 13:55

Quote:

Ezt kicsit szűkítsük:

Quote:

ezzel egyetértek, számomra a 2. sem elfogadható, mert nehezíteni akartuk a plusz személyiségek megszerzését. ugyanezért a 3. sem, 20% nem jelent lényeges változást.

az 1.-est kompromisszumként el tudom fogadni, habár a legkevésbbé sem értek egyet vele, de nem akarom elvenni azoknak a játékát akik ennyire zsigerből utálják az A-t...

a nyolcadik szintén kiesik nálam, mert túl szigorúnak tartom, pont az A-ban az első hely teljesítése nem igazán tekinthető csupán egyéni teljesítménynek, és ne felejtsük el, hogy a kis számok viszont elsősorban egyéni teljesítmény mutatói. mindezen túl a kis számok gyűjtögetése általában más fajta személyiségre - de legalábbis játékstílusra - jellemző (minden értékitélet nélkül puszta tényként), mint azoké akik esélyesek egy A-beli top1-re.

marad a 4. és 5. mindkét javaslat az előző bekezdésben írt hátrányát igyekszik enyhíteni a jelenleg érvényes szabályozásnak.

nekem továbbra is a 4. tetszik jobban, mert figyelembe veszi az egyországosok hátrányát, viszont az 5. kétségtelen előnye, hogy könnyebben átlátható (jelentős hátránya azonban, hogy Kisbér javasolta, akin megint nincs sapka :D).

és hogy a 4. javaslat teljes legyen a következő százalékokkal:
"1 - aki a B-böl fordul: neki könnyebb, mert nem kell a csoport nagy részén végigverekednie magát. a lentebbi csoportok feltételei viszont neki is magasak. javaslom, hogy aki B-böl fordul, annak az 1/A-s orijával a top 30-25-21-18-16-14-12-11-10 %-ot kelljen elérnie!

2 - aki A-bol fordul, mindegy, hogy van-e másik országa, hiszen bármely következö forduláshoz ujra nagyot kell másznia, annak csak 30-27-24-22-20-18-17-16-15 %-ot kelljen!" ©Lanka

emlékeztetőül a jelenlegi %-ok:
30-22-15-10- 8- 6- 4- 1 -1.hely

szintén kompromisszumként el tudom fogadni azt is ha a két al-esetben megyegyezik a %, bár - mint írtam - nem tartom igazságosnak.

yenkie 12-01-2006 13:59

Szerintem A-ban maradjon korábbi köv.
top 30%
feljebb csak baráti segítséggel, top klánban tudsz haladni.
A többi oridat meg minek szivatni?

Xeper 12-01-2006 14:04

Quote:

Originally Posted by yenkie (Post 48925)
Szerintem A-ban maradjon korábbi köv.
top 30%
feljebb csak baráti segítséggel, top klánban tudsz haladni.
A többi oridat meg minek szivatni?

:eek: 185 fős lenne a topklán?
Én a 9. személyiség eléréséhez kb a top 5%ot javasolnám, a többit pedig hozzá skálázva.

yenkie 12-01-2006 14:14

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 48932)
:eek: 185 fős lenne a topklán?
Én a 9. személyiség eléréséhez kb a top 5%ot javasolnám, a többit pedig hozzá skálázva.

nem.
de top 30%-ba is csak klánsegítséggel lehet felmenni.
A fedezés szigorítása miatt, pedig pusztán pénzel nem tudod megoldani.
Ez még jó is lehetne.
De.
Már most is top30% környékén full védelmes orik üldögélnek.
Én azt vezetném be, hogy A-ban is fokozaosan csökkenjen a morál.
Azzal ki lehetne mozdítani a top tetején üldögélő orikat.
Így másnak is lenne esélye.

NorB 12-01-2006 14:28

lenne még egy kérdésem Ati felé:
nem lehetne, hogy ettől a szavazástól függetlenül, minden Top módosító csak akkor lépne életbe, amikor egy ori mostantól foggva szintet lép?

Sokan azért vannak kikelve magukból, mert beszorultak valahová..

yenkie 12-01-2006 14:32

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 48954)
nem lehetne, hogy ettől a szavazástól függetlenül, minden Top módosító csak akkor lépne életbe, amikor egy ori mostantól foggva szintet lép?

én ~3100 kör óta vagyok beszorulva A-ba.
10 kör hiányzott kb mikor ki lett talizva a top 30%
:))))))
De akkor is szinte lehetetlen megcsinálni még a top 10%ot is.
Arra már naon durva távok vannak.
A fedezés meg drága lett.
Egy törpéről nem is beszélve.
Szerintem A-ban maradjon a top 30%

Ati 12-01-2006 14:32

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 48954)

Beszurulás ellen lehet szintet újrakezdeni más fajjal (ha az elfről van most szó). Az, hogy bizonyos országokra más képletek vonatkozzanak, mint másokra, akik amúgy ugyanúgy néznek ki, és ugyanazt csinálták, az nem megoldható.

yenkie 12-01-2006 14:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 48958)
Beszurulás ellen lehet szintet újrakezdeni más fajjal (ha az elfről van most szó). Az, hogy bizonyos országokra más képletek vonatkozzanak, mint másokra, akik amúgy ugyanúgy néznek ki, és ugyanazt csinálták, az nem megoldható.

Ezt annak mond, akinek még van lehetősége.
Akad olyan ori is A-ban, máshol, akinek nincs ilyen.:(
Nekik legyen zéróstart?

Alba 12-01-2006 14:46

Tduom hoyg OFF amit irtam.De en ugy gondolom hogy en ne szavazzak olyanban amiben nem vagyok érdekelt...Lehet csak az én tapasztalatlanságom ront el vmit :)

Ati 12-01-2006 14:52

Quote:

Originally Posted by yenkie (Post 48969)
Ezt annak mond, akinek még van lehetősége.
Akad olyan ori is A-ban, máshol, akinek nincs ilyen.:(
Nekik legyen zéróstart?

Mire valaki felér az A-ba, 4 újraindulási lehetőséget kap. 4-szer annyira levertek, hogy muszáj volt újrakezdeni, mert máshogy nem tudtál talpraállni?

Vagy csak az A-ban el lett használva, hogy a felvitt pénz sokszorozva legyen?

Ez utóbbi esetben azt hiszem, hogy a nem rendeltetésszerű használat következményeit viselni kell.

All times are GMT +1. The time now is 14:49.