![]() |
Ati.
ha hullát támadsz akkor alapból ki is kapcsolhatod:-) Nem hiszem hogy túl bölcs megoldás lenne a ht -t nagyobb előrelátással megajándékozni mint a játékosokat. Sztem az első kör bele kéne hogy férjen minden orinak mint veszteség, a betegség velejárója. Igazán nagyot az sem veszít aki az első körben kiad egy 10% os képzést, legfeljebb több embert kell lopnia ha legközöelebb belép. De sztem ez a kivétel inkább. Abba pedig senkinek nem szabad belehalnia ha pl abban a körben még képez a ht pár katonát. |
Ati.
Hamár a ht előre látja, akkor annak vmilyen formában a nem vipesek előtt is jelentkeznie kéne.. pl hogy a hazatérő seregek útközbeni vesztesége nagyobb.. Ezzel kalkulálható lenne a betegség, a nem vipeseknek is. |
Quote:
20óra alatt is max. ezt a 10%-ot vonja be. Ha meg a csata után 20órán belül se lépsz be, az már durva. |
Egy kicsit elszaladt a paci szerintem a vitázokkal.
Elöször is még a sok hullás csoportokban se fordul elö tul gyakran, hogy te betámadj véletlenül egy beteg orit. Még ha hadis vagy és naponta ütsz is. a beteg orik jelentös részéröl könnyedén megállapithato, hogy beteg. talán ha szintenként 1* vagy 2* elöfordulhat egy olyen helyzet hogy olyat támadsz, akiröl nem tudhatod, hogy beteg, ugyhogy ne mondja senki, hogy ez a tamagocsizást segiti, mikor 1k kör alatt talán, ha 2* szükségem van erre a funkcióra. másodszor meg addig mig választhato funkcio, hogy a helytarto automatán felteszi neked a vérszomjat, mégis mi a frászról beszélünk? ki az aki vérszomj nélkül támad? mivel mindenképp felkerül a helytarto kérdés nélkül is feltehetné, assszem értehtö a gondolatmenet. ugyanigy nagyon nehezen tudom elképzelni azt az orit nagyobb hekin legalábbis semmiképp, aki miután beteg lesz és eldöglik az elsö néhány száz embere még nekiáll és katit képez. ha bekerül a modositás szerintem ne választhato legyen, hanem automatikus. és ha eddig nem lett volna világos, én egy nagy IGEN-nel szavaztam |
Hát automatikus semmiképpen ne legyen. Van úgy, hogy fontosabb a katiképzés, mint az a pár halott, meg leálló torony.
Én egyszer akartam vérszomj nélkül támadni, de elfelejtettem kikapcsolni a HT-t, és felrakta :D |
Quote:
Gondolkozz már, mielőtt felvetsz valamit... Más, igenis néha kell az, hogy képezz, még ha beteg is vagy.. (pl ha valaki alá akarsz merülni, stb, stb) |
Quote:
igen de ebben az esetben te magad adod ki az utasitást a képzésre, taktikai okokbol, nem pedig a helytarto teszi meg helyetted. vagyis ez a példa nem igazán gyöz meg arrol, a helytartonak miért kéne NEM leállnia. ami a vérszomjat illeti, elismerem vannak olyan ritka kivételek, amikor nem kell automatikusan, csakhogy ezzel pont az igazolod, hogy igenis helyes lehet egy olyan opcio a helytartoban, ami megvéd, téged, a helytartótól. sokan idézték már a sugó megfelelö részét, most nem másolom be pontosan, de nagyjábol azt irja vigyázz hogy állitod be, mert nagyon veszélyes rosszul beállitva. ha innen nézem, ez csak egy kiegészités a katiképzéshez, ami segiti, hogy helyesen állithasd be, de attol még a te munkádat nem csökkenti az országod mindennapjainak irányitásában |
csak képzeld el forditott helyzetben mennyire nem örülnél, ha 2-3% templom mellett, akár akarnád, akár nem a helytarto felrakná neked, illetve megprobálná felrakni:).
Lehetne igy is kialakitva, hisz a játék készitöi sem lehetnek felkészülve minden taktikai huzásra, ezért ha valaki felvet egy ilyen apro korrekciót(programozási szempontbol persze nem tudom mekkora), nem kell rögtön tamgocsit kiálltani. |
Eredeti szerző empty Üzenet megjelenítése
Azt viszont nagyon ellenezném hogy a ht az első beteg kör előtt állítsa le a képzést, mielőtt a tünetek jelentkeznének. Egy érdekes pont ez. Ati: Ha támadsz valakit, teszemazt hullát, akkor tudod, hogy ha a sereged hazajön, beteg leszel. Ha támadsz egy elfet, akkor fogalmad sincs, hogy ha hazaér a sereg, beteg lesz-e vagy sem. Kikövetkeztetheted, és elvileg akár tudhatod is, a helytartó mégsem tudja gondolatolvasás jelleggel kiolvasni a fejedből, hogy most vajon szerinted beteg-e az ország, vagy sem. Az, hogy ő ezt előre megállapítsa, már nem kényelmi, hanem plusz funkció, ami másoknak nem elérhető. Hu, azt hittem át megy a rostán ennyi ember ennyi hozzá szÓlás és a csavart csak ti ketten vettétek észre :D Persze ez csak ugy fer ha az első kör után avatkozik be a HT. |
Talán meg lehetne ezt úgy is oldani hogy ha van lega egy kórházad akkor a pestis üzenetet közvetlen a sereg hazaérkezése után kapnád meg.
vhogy így : -körváltás -hazatér a sereg -üzenet: országodban kitört a pestis! -körváltás -x embert nem sikerült megmenteni Így a nem vipeseknek is lenne lehetősége mérlegelni, és a ht képzés szünete is indokolva lenne. Persze ha nincs lega 1 kórházad, akkor csak az első elhullott emberek után értesülnél róla, és a ht is csak ez után kapcsolna ki. Ráadásul így a random betegség ellen is védhetne rendesen a ht, és a nem vipesek is ha éberek értesülhetnének róla.. Mit szóltok? |
Quote:
De lehetne ilyen szöveggel, hogy: A hazatérő seregeid valami furcsa betegséget hoztak országodba! És a köv. körváltás után írná, hogy Országodban kitört a pestis! Így differenciálva lenne a 2 esemény :D |
Quote:
|
Szerintem a betegség első körében normálisan kell elhulljon az ember, és képződjön a katona. Csak utána kellene a képzést leállítani.
Elvégre a HT nem gondolkodik helyetted, és még a jövőbe sem lát, csak azokat a feladatokat látja el, amiket te is megtennél ha gépnél lennél. |
Quote:
Indítok is egy topicot a megbeszélések közé! :D Kösz a tippet :D (ne vedd magadra Synk, nem ellened szólt az irónia) |
Quote:
|
Quote:
Azért álljon már meg a menet! Fizetek hetente 1 százast, visszajövök 4 hét nyaralásból, és nem az első helyen van az országom!? Hát milyen helytartó az ilyen... Na, indítgatom akkor az ötleteimet... - nézzen minden körben távot. Ha megtámadnak, autómatikusan gömbözze le az ellenfelet, nézzen éplistát, számolja ki mennyivel tud beférni, mennyivel tudnék én beférni, emelkedjen, bontson hozzá ha nem 2 körre van, óra:59:59:99-kor indítsa el a seregeket feléje... Ilyeneket gondoltam... szerintem ennek át kell mennie... Hiszen fizetek érte nem?! |
Quote:
Hihetetlen milyen vagy na ... Hát azé van különbség a dolgok közt azt is értem amit te mondasz , de szerintem nem jó helyen viaskodsz most. Sokszor egyet értek veled de ez most nem arról szol ami ellen vagy ez most egy hibát orvosol egyébként ha ez +szolgáltatás lenne hidd el se én se ennyien mások nem támogatnák. |
Quote:
Quote:
A topicnál maradva, és nem elrugaszkodva: Ennyi erővel legyen egy olyan gomb is, hogy ha az elmúlt 3 napban loptak tőlem embert, akkor se képezzen a helytartó... Vagy ha megy rajtam a vihar és/vagy a szárazság, akkor ne képezzen... Ha éhezek ne képezzen... És még folytathatnám... :-) Hiszen te is ezt csinálnád nem?! Ha mennek rajtad ártók, vagy lopják tőled az embert, vagy folyamatosan éhezel, többnyire nem képzel kattancsot... |
Quote:
most komolyan?? Erről kár vitázni szerintem ne legyen benne, ez az élvezett Nagyképü betör de előtte a beteg sereg hazaér, majd ossza az észt, és lefekszik aludni. Reggel meg bután pislog, hogy most mi a pálya:)) ez egy élvezett:) ezt akarjátok elvenni:). Nem egyszer megcsináltam pl én is:)) aztán küldtem a vigyorgást neki. |
harcosok?
a random betegség itt szerintem olyan nem élőhalott fajú ország akin betegség van, de mondjuk nem látod ezt kapásbol a gömbjén. |
Nem csak úgy lehetsz beteg ha beteg orit támadsz..
Van hogy csak úgy, támadás nélkül betegszel meg. Ritka de előfordul, ez is része a játéknak. |
Skacok én csak annyit füznék hozzá, hogy sztem kell ez a gomb, mert így a vipesek kerülnek pont hátrányba a nem vipesekkel szemben... gondold bele nem vipes kitámad, nem figyel az orira minden körben jön a betegség és nem képez... ugyanez helytartóval jóval nagyobb kár, csak azért mert pont "előny a képzés"... ezzel nem veszne el a betegség sem... mert az attól nem múlik el és a betegség amúgy sem a körönkénti képzéstől szar dolog pont...ezzel pont az a baj, hogy ha egy nem hulla beteg orit támad az ember, főleg már nagyobb népességnél,esetleg bányák nélkül ha nincs fent 4-5körig meghalt az orija ht-val... helytartó nélkül meg simán vígan meglenne...
|
Quote:
ezt azóta kivették a játékból úgy tudom |
Quote:
|
Nálam még nem olyan rég volt egy ilyen, pár hete akkor épp nem voltam senkinél. sztem él még
|
Quote:
|
Előfordulhat hogy tévedek..
Akkor ezek szerint mégis jártam vkinél.. |
Quote:
nem offolok tovább, de pont ez a baj, h csak ennyit láttál v fogtál fel a hozzászólásomból... viccnek nagyon rossz volt, hisz te is tudod h nem erre gondoltam. egyébként meg kihagytad belőle h küldjön segítséget a szöviknek, ha feléjük mennek, meg tegye fel nekik is a varikat. hát nehogy mán majd azéé adok ki 17 forintot naponta h pocsékba menjen. :D kíváncsi leszek végül benne lesz-e a módosítás az új Ati csomagban. :) |
Ha keveset vagy az oridban, pláne még támadsz is, képezz kézzel!Nem támogatom a javaslatot teljesen felesleges ha jól tudom ez nem a helytartó nevű manager játék!
|
Quote:
Helytartó-manager :D Ez tetszik, kapsz egy ződet (gondolom erre hajtottál :) |
Hy!
Abszolut nem ertek egyet a dologgal. Ha vip-es vagy figyelj oda,nehogy mar mindent a ht a szadba ragjon. Nem vippesek oda tudnak figyelni pl arra, h a piacrol visszajott katona ne menjen el... Igy is eleg sok elonye van a vip-nek legyen egy kis hatuluto is! |
Quote:
|
Quote:
|
Egyetértek legyen ilyen lehetöség, ez valoban egy kényelmi Funkció.
|
Egyetértek.
Legyen ilyen funkció. Vannak olyan orik, amiknek gazdálya dolgozik mondjuk. Nem ér rá minden kv-ra belépkedni. Ha már fizeti a vip-et, legyen neki ilyen. A nem vipesek, meg vipeljenek, ha akarnak ilyet. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Bocs az off-ert) |
Quote:
|
mondjuk én nem vszinü hogy használnám ezt a fület, de ettől támogatom... mert nekem mondjuk azért kényelmes mert szépen beállitottam a helytartót hogy nem egyszere képzi a 10%ot hanem 10-15körre leosztva függöen hogy mivé képzem tovább... így meg simán visszalopkom magam böven elégséges szintre a betegség végére..., de mondjuk aki tényleg azért tart ht-t mert nincs sok ideje... az nem tud felkészülni egy ilyen random betegségre... mert nem tudja megnézni a célpont gömbjét 2-3körönként mielött kimegy... hanem talál vkit akit bever... esetleg krónikázik egyet (amiből közel se derül mindig ki hogy beteg a célpont) és kitámad pl reggel 6kor... elmegy dolgozik hazaér du.5re... ezalatt a betegség miatt fogy a nép emelett még egy 10%ot rádob a ht. is nem tudom de sztem ezzel nem azokat segitjük akik fent vannak csak kényelmi a ht... hanem azokat akik nem tudnak annyit figyelni az országukra... Amúgy hogy mennyire nem kiszámitható... pont tegnap támadtam x orit... ember hiánya volt de 2-3körönként folyamatosan nőt a népesség, kórháza nem volt, krónikából látszott hogy 3napja nem is támadott... betámadom és betegen jövök haza... mert vannak olyanok akik kórház nélkül szenvedik végig a betegséget (vszinü mert nem olvastak súgót)...
|
All times are GMT +1. The time now is 00:38. |