Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Mégis a Piac hogy működik? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=950)

Ati 12-20-2006 16:42

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 57352)
kinek nem??

És ez a kérdés már erősen eltér a piac témájától, úgyhogy a választ ne itt. :)

Szecsa 12-21-2006 11:13

Quote:

Originally Posted by Fradical (Post 57266)
Hali! Ismét egy kérdés, ami leginkább a piachoz kapcsolódik.
Egy hete építgetem kis országomat, és talán nem a legrosszabbak közé tartozom.:cool: Ezt abból gondolom, hogy egy hét alatt csak egyszer loptak le...:cool: Vagy csak szerencsém volt?:rolleyes: No, a kérdés : Piacozgatok, hogy a nehezen összelopott pénzem ne vesszen kárba, és arra lettem figyelmes, hogy pl. egyfajta tekercsből alkalmanként többszázezer (!!!) darab van kint ugyanazon az áron. Számomra ez azt jelenti, hogy azt egy ember tette oda. Lehetséges ez? Vagyis vannak olyan országok, amik több milliárdos vagyonnal rendelkeznek?:eek: Mert akkor még van hová fejlődnöm;) Köszi!

Az ilyen "suru" egesz arakon, mint pl. 1500 vagy 2000 eleg sok embernek lehet tekercse.
Viszont amit Te egyedi arnak (pl. 2435, 2748) titulalsz, azon valszeg csak 1 embernek van tekercse.
S ahogy irta Ati is, lehet irni, sot eleg sokan szoktak honapokig irni a tekercset, es ha azt nezed 200 hekin 10k tekercset megirsz 20 koronkent...igy pars szaz ezer tekercs megirasa relative nem sok ido...es kell is a tartalek a jatekba.

tdomo 12-21-2006 15:02

Quote:

Originally Posted by Fradical (Post 57266)
Hali! Ismét egy kérdés, ami leginkább a piachoz kapcsolódik.
Egy hete építgetem kis országomat, és talán nem a legrosszabbak közé tartozom.:cool: Ezt abból gondolom, hogy egy hét alatt csak egyszer loptak le...:cool: Vagy csak szerencsém volt?:rolleyes: No, a kérdés : Piacozgatok, hogy a nehezen összelopott pénzem ne vesszen kárba, és arra lettem figyelmes, hogy pl. egyfajta tekercsből alkalmanként többszázezer (!!!) darab van kint ugyanazon az áron. Számomra ez azt jelenti, hogy azt egy ember tette oda. Lehetséges ez? Vagyis vannak olyan országok, amik több milliárdos vagyonnal rendelkeznek?:eek: Mert akkor még van hová fejlődnöm;) Köszi!

Vannak. Olyan országot is láttam, ahol kétszáz hektáron van ennyi pénz. Ügyesen piacozik a gazdája.

Remedy 12-21-2006 17:20

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 57819)
Vannak. Olyan országot is láttam, ahol kétszáz hektáron van ennyi pénz. Ügyesen piacozik a gazdája.

hö? miert pont piacozik? :P

Fradical 12-21-2006 18:43

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 57912)
hö? miert pont piacozik? :P

Én is a lopott pénzt sokszorozom meg a piacon.:p

Burning 12-22-2006 19:46

mert remy honnan legyen pénze??? tekiket eladja magának:D

Loxhero007 12-27-2006 18:42

Piac

Nekem az lenne a kerdesem a piaccal kapcsolatban hogy az áruk árának a növekedését illetve csökkenését kizárolag csak a játékosok hatarozzák meg illetve a rendszer is szabalyozza annak a fuggvényében hogy pl. megvannak bizonyos idöszakok mikor felmegy a termekek ára illetve lecsokken ?
Ezek a dolgok mitol fuggnek ???

Szeretnem ha adnatok valaszt de csak olyan valaszt amelyet biztosra tudtok.
Koszi szepen elorre is. :)

Cassandra 12-27-2006 18:44

Quote:

Originally Posted by Loxhero007 (Post 60598)
Nekem az lenne a kerdesem a piaccal kapcsolatban hogy az áruk árának a növekedését illetve csökkenését kizárolag csak a játékosok hatarozzák meg illetve a rendszer is szabalyozza annak a fuggvényében hogy pl. megvannak bizonyos idöszakok mikor felmegy a termekek ára illetve lecsokken ?
Ezek a dolgok mitol fuggnek ???

Szeretnem ha adnatok valaszt de csak olyan valaszt amelyet biztosra tudtok.
Koszi szepen elorre is. :)

Csak a játékosok. Mert mindig csak az van kint a piacon, amit mi kiteszünk és olyan áron, amin mi kirakjuk.:)

Loxhero007 12-27-2006 21:25

Es ebben biztos vagy-e ?

Ati 12-27-2006 21:26

Quote:

Originally Posted by Loxhero007 (Post 60675)
Es ebben biztos vagy-e ?

Lehetőleg ne menjen át ez a topic is összeesküvés-elméletekbe. :D

All times are GMT +1. The time now is 08:09.