![]() |
Ja de 10k népböl 1k-t belöksz képezni leszel -1k népbe (kb) hát akkor 66épületed kikapcsol:PÉn ezért kérdem,hogy képzel 99%mellett?????
|
Quote:
Na ez pont ugyanolyan,hogy 0tanyás orit javasoljunk a kezdőknek;) |
Quote:
|
Quote:
|
Jesszusom. Oké, értem, hogy miért akarja mindenki, hogy ne írj a fórumra... :) Lassan sikerül engem is meggyőznöd erről. ;)
|
Quote:
|
Quote:
Este 10-ig dolgozom (reggel 7-től), szóval nem lesz nehéz kihagyni :) De ez nem fontos. Nem félrevezetés, simán működik, csak nem kell elveszni észnélkül a számmisztikában. Persze mindig pont akkor állnak rád (vihar, emberlopás, armageddon és 12 sereg is pont akkor üt be mészárolni, teljesen mindennapos dolgok), szóval ezt Te ne tedd meg :) Minden hülye kérdésedere adott válaszom után 10-el csökken az IQ-m, veszélyességi pótlékot követelek. |
Quote:
Ha nem lettem volna érhető: 10k népképzel 1k-t -1k-ba leszel...eddig asszem értitek amit mondok:P -1k-ba vagy észre vesz egy régi ellenség ad neked vihart népet lop stb....Na akkor ott bevehetsz 1k katit a piacrol Igaz megy 1k kati képzése és az pont ugyanannyit ér mint az az 1k kati amit bevttél ...De hát ott a fegyo ára is;) |
Quote:
A logikád kb. olyan világos, mint a tárna mélye... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:50. |