Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Óriás lép 5.-ről 600 hekivel. De mennyi tolvajt vigyek? Stb. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=945)

Synkel 10-26-2006 16:14

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37946)
Jójó ilyenkor gyorsan kitérni a válasz elöl az a legjobb:DDe látod még 1ember aki szerint az oriást is lehet lopni pont te mondtad loptátok:)És ha fullra semmit nem ért volna ez a lopás akkor kb 1 db néplopás+1db gyujtás lett volna de nemhiszem,hogy annyi volt.Ja és azért sem annyi volt mivel azt irtad loptátok azaz min2 ember végezte ezt a dolgot:D
Na de mondom olvasd el a rolam szolo témában ott felvan ajánlva normál játékban is megközdük ellened is akár:)

Ketten loptuk, illetve gyújtottuk. Minden apróság számít alapon, mert 5 környit kellett lehozni magunk mellé. És mindketten elhasználtuk rá a készülinket. És soha nem mondtam olyat, hogy óriást nem lehet lopni, csak azt, hogy nem érdemes.

Légyszi, mutass egy orinevet, és garantálom, hogy megmérkőzök veled. Ha gyorsban vagy esetleg, az sem baj, talizunk B-ben. Legalább tesztelheted valakin a magas hekis tipjjeidet. Bár nem hiszem, hogy ha megnevezed magad eljutnál B-ig:)

Ja igen: nekem jelenleg X-ben G-ben és A-ban van országom, ha gondolod, adok sorszámot, és tied lehet az első ütés.

Harcosok 10-26-2006 16:23

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 37953)
Ketten loptuk, illetve gyújtottuk. Minden apróság számít alapon, mert 5 környit kellett lehozni magunk mellé. És mindketten elhasználtuk rá a készülinket. És soha nem mondtam olyat, hogy óriást nem lehet lopni, csak azt, hogy nem érdemes.

Légyszi, mutass egy orinevet, és garantálom, hogy megmérkőzök veled. Ha gyorsban vagy esetleg, az sem baj, talizunk B-ben. Legalább tesztelheted valakin a magas hekis tipjjeidet. Bár nem hiszem, hogy ha megnevezed magad eljutnál B-ig:)

Ja igen: nekem jelenleg X-ben G-ben és A-ban van országom, ha gondolod, adok sorszámot, és tied lehet az első ütés.

Na én egyik csopiban sem vagyok ezek közül:)
Szerencsére van a hoditonak olyan csopija ahol nem a pénzröl szol az egész na én egy olyanban vaok:D

Synkel 10-26-2006 16:37

Most te ezt megfutamodásnak fogod értékelni, de szerintem tovább már ne offoljuk ezt a jó kis topicot.

Alba 10-27-2006 09:03

Uhh synk az 1000 éve volt mar amikor en orias voltam.De igen remlik.
Ott is masert kellett ujraznom:)))

amugy harcosok ez nem jaccom ott mert pénz van meg piac szöveg kezd marha unalmas lenni.Szerinted az nyer akink több lóvéja van?
Ez marhaság.Nem mondom hogy nem előny ha van loved de nem a pénzzel nyersz, hanem sok időval és jo trükkökkel.

Nekem egy orszagom sem futkozott korlatlan loveval es valahogy megis eljutottam valahova.Ugy mondod mintha aki B be A ba van annak mar 10-100 millirdjai lennének.Ez nagy butasag reszedrol.
Igen irta valaki hogy A ba milliardok kellenek.De ott se nyersz csak loveval.

De amit te jaccol az nem a hodito.Mi az hogy nincs piac nincs kint katona meg semmisem.

Harcosok 10-27-2006 16:42

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 38200)
Uhh synk az 1000 éve volt mar amikor en orias voltam.De igen remlik.
Ott is masert kellett ujraznom:)))

amugy harcosok ez nem jaccom ott mert pénz van meg piac szöveg kezd marha unalmas lenni.Szerinted az nyer akink több lóvéja van?
Ez marhaság.Nem mondom hogy nem előny ha van loved de nem a pénzzel nyersz, hanem sok időval és jo trükkökkel.

Nekem egy orszagom sem futkozott korlatlan loveval es valahogy megis eljutottam valahova.Ugy mondod mintha aki B be A ba van annak mar 10-100 millirdjai lennének.Ez nagy butasag reszedrol.
Igen irta valaki hogy A ba milliardok kellenek.De ott se nyersz csak loveval.

De amit te jaccol az nem a hodito.Mi az hogy nincs piac nincs kint katona meg semmisem.

?:)mikor irtam,hogy nincs semmi a piacon?:) egyedül kati nincsen olyan helyem játszom és így tökéletes na és csak a trükök döntenek így:Dteljességben csak a trükök:)

Csokibácsi 10-27-2006 18:12

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37946)
Jójó ilyenkor gyorsan kitérni a válasz elöl az a legjobb:D

OFF - ebben az egyben valóban profi vagy - ON

Remedy 10-29-2006 08:53

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 38366)
?:)mikor irtam,hogy nincs semmi a piacon?:) egyedül kati nincsen olyan helyem játszom és így tökéletes na és csak a trükök döntenek így:Dteljességben csak a trükök:)

Mik azok a trukok?

Synkel 10-29-2006 08:56

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 38700)
Mik azok a trukok?

Én tudok egy nagyon jót: akkora sereggel támadni, amit nem védenek ki, és annyi védelmet tartani, hogy ne jöjjenek be. Mellette varizni őket mint atom. Ez tulajdonképpen már 3 trükk:)

Remedy 10-29-2006 10:32

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 38701)
Én tudok egy nagyon jót: akkora sereggel támadni, amit nem védenek ki, és annyi védelmet tartani, hogy ne jöjjenek be. Mellette varizni őket mint atom. Ez tulajdonképpen már 3 trükk:)

trükk, azt ertem en is.... na de truk..... :)

Alba 10-30-2006 10:34

De mi az hogy nincs kati a piacon mar ne haragudj...
Ja meg trükkök? :)

Te valami butitott verzioval jaccol :)

All times are GMT +1. The time now is 03:08.