Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Gnóm tolis! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=944)

Synkel 07-26-2007 19:44

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 112246)
Korrekt, azt az óriás vari is el tudja intézni. De azért kell az a gyújtás mert a tekijét csak azután lehet elszedni, hogy leálltak a templomok! :D

Olyan éhínségnél hamar leállnak ám a templomok:D

Stev 07-27-2007 13:03

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 112248)
Olyan éhínségnél hamar leállnak ám a templomok:D

De miért ücsörögjünk, ha van gyorsabb módszer is!:D

Metalka 07-30-2007 13:09

na neeeee

nem tudom h hogy nem lehet megertetni veletek h hogy mukodik egy tanyafrees ori..mit nem lehet ezen erteni? van egy 3 koros orim amibe kell minden 3 korben 40000 gabona+ehezes 1 kor az =4 kor,mivel vipes ori vagyok van 5 piacom ugye 5*4 az 20 kor a maradek 4 kor meg azzal kihuzhato hogy tamadok,mert ilyenkor altalaban eleg a kaja 10 korig...ha meg lelopnad akkor visszaveszem ha meg nem akkor elmegyek hozzad es megfosztalak :P ne aggodjatok mert ehezes miatt nem esik szet az orim..szoval ne farasszatok ilyenekkel h hogy szednetek szet az orimat mert nem tudnatok :P

Burning 07-30-2007 13:18

Quote:

Originally Posted by Metalka (Post 113278)
nem tudom h hogy nem lehet megertetni veletek h hogy mukodik egy tanyafrees ori..mit nem lehet ezen erteni? van egy 3 koros orim amibe kell minden 3 korben 40000 gabona+ehezes 1 kor az =4 kor,mivel vipes ori vagyok van 5 piacom ugye 5*4 az 20 kor a maradek 4 kor meg azzal kihuzhato hogy tamadok,mert ilyenkor altalaban eleg a kaja 10 korig...ha meg lelopnad akkor visszaveszem ha meg nem akkor elmegyek hozzad es megfosztalak :P ne aggodjatok mert ehezes miatt nem esik szet az orim..szoval ne farasszatok ilyenekkel h hogy szednetek szet az orimat mert nem tudnatok :P

hát, ha az egész szövetség 3 (éhezéssel 4) körös, akkor érdekes lehet ellenük harcolni...mindamellet szet lehetne szedni;)
elhiszem, hogy sok pénzetek van (sok kell legyen, mert különben nem menne az éhezés), de nem végtelen szóval, ha felviszem a gabona árakat, mondjuk 1000-re (nem tudom most mennyi), akkor az 5*1000*40.000= 200 milla/tag/nap, tehát ha így tartanám az árat csak 3-4 hétig, akkor 5,6 mrd-be kerülne csak a gabona, és akkor még nem harcoltunk ugyebár:)

Andrew 07-30-2007 13:20

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 113280)
hát, ha az egész szövetség 3 (éhezéssel 4) körös, akkor érdekes lehet ellenük harcolni...mindamellet szet lehetne szedni;)
elhiszem, hogy sok pénzetek van (sok kell legyen, mert különben nem menne az éhezés), de nem végtelen szóval, ha felviszem a gabona árakat, mondjuk 1000-re (nem tudom most mennyi), akkor az 5*1000*40.000= 200 milla/tag/nap, tehát ha így tartanám az árat csak 3-4 hétig, akkor 5,6 mrd-be kerülne csak a gabona, és akkor még nem harcoltunk ugyebár:)

vagy csak egyszerűen hagyod, hogy menjen a levesbe :D:D
olcsóbb, mint egy szöviháború ;)

Metalka 07-30-2007 13:23

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 113280)

Igen,az tuti h sok penzt beleverunk kajaba de megeri hidd el nekem :)

Metalka 07-30-2007 13:26

ja es meg valami

a mult heten a csopiban 1500 es 3000 kozt volt a gabona :P es ugy sem haltunk ehen es nem is fogunk meg egy darabig :P

Andrew 07-30-2007 13:27

Quote:

Originally Posted by Metalka (Post 113283)
a mult heten a csopiban 1500 es 3000 kozt volt a gabona :P es ugy sem haltunk ehen es nem is fogunk meg egy darabig :P

mégjobb, akkor csak föl kell vinni 5k-ra, és még a katonák sem hullanak el, miközben kifosztanak :D

Burning 07-30-2007 13:27

Quote:

Originally Posted by Metalka (Post 113282)
Igen,az tuti h sok penzt beleverunk kajaba de megeri hidd el nekem :)

elhiszem, játszottam már tf orival...de inkább azt mond meg, hogy havi 28 mrd-vel meddig bírnátok??
elhiszem, hogy akár egy évig is kibírhatnátok, de ha ennyi a gabona ár, tartósan és még megy is fel, akkor én mérlegelném hogy még mindig megéri-e

Metalka 07-30-2007 13:31

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 113285)
elhiszem, játszottam már tf orival...de inkább azt mond meg, hogy havi 28 mrd-vel meddig bírnátok??
elhiszem, hogy akár egy évig is kibírhatnátok, de ha ennyi a gabona ár, tartósan és még megy is fel, akkor én mérlegelném hogy még mindig megéri-e

figyelj,nem tudom h ti hogy csinaljatok de mi ugy h mielott szintet lepnenk azelott felmegyenk a toppba jo magas hektarra es minel tobb ideig termelunk napi 400-500 millaval,de ez a szintekkel novekszik...szoval annyi penzt tartalekolunk amennyit csak birunk es ujrazassal megoldhato a penz problemaja is :)

All times are GMT +1. The time now is 01:52.