![]() |
Lyra Pc World elöfizetöi DVD mellékletén rajta van a Haegemonia 1.10-es verzio ami a jelenleg legujabb patchel ellátott..sajnos sztem több patch nem is lessz hozzá...
|
huhh de kiveséztük a témát? :):):)
Egyébb? Age III milyen? :) |
Quote:
|
vki esetleg Warcraft III-azik? :)
|
Stronghold volt már ??
Vagy a settlers 2?? Kár hogy sok időt vesznek el, pedig mennyit játszanák velük:)) A Warcraft 1 és 2-ve elég jol elszorakoztam annó. Ez már nekem tul csicsás. |
Quote:
de sajna nem naon találom őket:( |
Az a baj, hogy újabban a szépségre mennek a tartalom helyett.
Lehet, hogy szépek a mostani str játékok, 3D meg minden, de a tartalom egyre laposabb. Érdekes módon alig alig tudják azt a minőségi szintet hozni, ami volt 1991-2000 között. Néhány példa, hogy értsétek mire gondolok: Orion I-II Master of Magic Civilization I-II Dune II Lords of The Realms I-II See Legands Total Anhilátor Settlers I-II Dark Omen Dungeon Keeper I-II Xcom ufo sorozat I-II-III Battle Isle I-II Fielsd Of Glory Fantasy General Panzer General TW: Shogun Warlords I-II stb Miért nem tudnak ezektől jobbakat csinálni, amikor elvileg sokkal nagyobbak a lehetőségek. (van pénz, van piac, van technikai lehetőség, stb) |
Quote:
Valszeg azért mert nem elég, h van lehetőség. Kellene ott egy jó ötlet.. egy új világot kiépíteni stb... azért ez nem egyszerű... És szerintem manapság nem hagynak elég időt kiforni a játékoknak... |
Akkor itt az idő őket megismerni. A legtöbb már legálisan (is) letölthető. :o
Quote:
|
Quote:
Ugyanígy a C64-es játékokon is csak röhögnének, pedig:Wizard of war, Bubble Bobble, Street Rod, Pirates stb. azért ott voltak a szeren. Vagy ha már a stratégiáknál tartunk Defender of the Crown :álmodozik :D |
All times are GMT +1. The time now is 22:45. |