Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Felfedezés javaslat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=852)

-Fegya- 10-05-2006 20:55

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 33764)
Hmmm!A katiképzés redukálását semmiképpen nem támogatom már bocs a felfedezésről beszélünk nem másról,tehát csökkentsétek a felfedezést ha akarjátok,de mint már megbeszéltük a nagy oriknál ugye sokkal nagyobb területet lehet bukni akár egyéni támadással akár klántámadással mint a kicsiknél és akkor még elvennétek tőle mondjuk a katitermelési bevételét is ?Kelljen a felfedezéshez több kati neki és kész,de nem kell átesni a ló túloldalára jó magyar szokás szerint

Hát igen, a felfedezésről beszélünk. Csökkenteni lehet a felfedezést a katonaigény növelésével(wand javaslata), a katonatermelés csökkentésével(én javaslatom), vagy a kettő kombinációjával(monro javaslata). Tehát szerintem a felfedezésről beszélünk az én javaslatom kapcsán is.

Nagy ország is területének ugyanolyan százalékát veszíti vesztes csatában.

A katitermelési bevételét nem veszi el a nagy oriktól senki, legföljebb csökkenti. Még 3% esetén is jövedelmezőbb lesz katit termelnie plusz házakkal, mint például bankokat tartani.

Azt Te is beláthatod, hogy óriási túltermelés van katonából (is) jelenleg. Ha korlátozva lenne a katitermelés, akkor kevesebb lenne a felfedezés és megszűnne a katitúltermelés is.

Avval egyetértek, hogy nem kell átesni a ló túloldalára. De ez a korlátozások számainak jó belövésével elérhető.

Serg 10-06-2006 18:11

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 33802)
Hát igen, a felfedezésről beszélünk. Csökkenteni lehet a felfedezést a katonaigény növelésével(wand javaslata), a katonatermelés csökkentésével(én javaslatom), vagy a kettő kombinációjával(monro javaslata). Tehát szerintem a felfedezésről beszélünk az én javaslatom kapcsán is.

Nagy ország is területének ugyanolyan százalékát veszíti vesztes csatában.

A katitermelési bevételét nem veszi el a nagy oriktól senki, legföljebb csökkenti. Még 3% esetén is jövedelmezőbb lesz katit termelnie plusz házakkal, mint például bankokat tartani.

Azt Te is beláthatod, hogy óriási túltermelés van katonából (is) jelenleg. Ha korlátozva lenne a katitermelés, akkor kevesebb lenne a felfedezés és megszűnne a katitúltermelés is.

Avval egyetértek, hogy nem kell átesni a ló túloldalára. De ez a korlátozások számainak jó belövésével elérhető.

Te hol látod azt az óriási túltermelést?
Én emlékszem rá amikor 8000 körül volt a katona és 15000 körül,de sokszor olcsóbban a lovas ijjas!Akkor tultermelés volt,de most nincs!
És már bocs hogy nem tapsolok neked amikor éppen azon töröd a fejed hogyan lehetne nekem minél rosszabb

monro 10-06-2006 18:13

Quote:

Originally Posted by Békés (Post 33777)
Ebben az esetben pl kezdhetne az adott ori az ujraindulásnál meglévő heki állapotról.
Tehát a példában emlitett orinál hiába indult ujra rá nem a 2400 hekis felfedezési limit vonatkozna, hanem a 4400 hekire eső ahonnét ujraindult.
Evvel talán ellehetne érni azt is hogy kevesebb lenne a vagyon miatti ujraindulás és pénz felhalmozás.

Véleményetek?

Ezzel ugye ha jólértem azt mondod, hogy az ujrázásnál a felfedezésszámláló ne ujrázódjon? :) Sztem ez teljesen felesleges macerálása lenne a játékosoknak. Ha ujrázik akkor nullázódjon az is. Sztem.

monro 10-06-2006 18:16

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 33931)
Te hol látod azt az óriási túltermelést?
Én emlékszem rá amikor 8000 körül volt a katona és 15000 körül,de sokszor olcsóbban a lovas ijjas!Akkor tultermelés volt,de most nincs!

Dehogynincs csak nem tűnik fel mert mindenki felfedez mint a gép... Ezért kéne pénzben IS növelni a felfedezési ktg-et. Komoly növelésre gondolok!!!

monro 10-06-2006 18:19

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 33931)
És már bocs hogy nem tapsolok neked amikor éppen azon töröd a fejed hogyan lehetne nekem minél rosszabb

1. nem neked, hanem annak aki sokat fedez fel!
2. rád ugye már ez a dolog nem is vonatkozna, mivel elég valószínűtlen, hogy egy ilyen bevezetése után még 2000 hekit fogsz felfedezni a top1-4 helyekről a közeljövőben... Picit elvonatkoztathatnál már a jelenlegi érdekeidtől, mert nem mindig leszel első te sem.

Serg 10-06-2006 18:20

Már mondtam emeljétek a felfedezéshez szükséges katonák számát és a költségét,de nehogy már még a képzést is lecsökkentsétek

Serg 10-06-2006 18:23

Quote:

Originally Posted by monro (Post 33935)
1. nem neked, hanem annak aki sokat fedez fel!
2. rád ugye már ez a dolog nem is vonatkozna, mivel elég valószínűtlen, hogy egy ilyen bevezetése után még 2000 hekit fogsz felfedezni a top1-4 helyekről a közeljövőben... Picit elvonatkoztathatnál már a jelenlegi érdekeidtől, mert nem mindig leszel első te sem.

Persze hogy nem de majd megoldom akkor amikor kell, számomra nem probléma lefordítani az orit erről a nagyságról sem,de nem vagyok híve a nem realisztikus változásoknak
Ui: most se vagyok első :D

monro 10-06-2006 18:28

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 33937)
Persze hogy nem de majd megoldom akkor amikor kell, számomra nem probléma lefordítani az orit erről a nagyságról sem,de nem vagyok híve a nem realisztikus változásoknak
Ui: most se vagyok első :D

Mer béna vagy :D:D:D

Serg 10-06-2006 18:30

Quote:

Originally Posted by monro (Post 33938)
Mer béna vagy :D:D:D

Ha jól emlékszem te kissé hátrább voltál :D Akkor te bénább lennél mint én?:D :D

Serg 10-06-2006 18:30

Megtisztelsz ezzel :D

All times are GMT +1. The time now is 01:13.