![]() |
na jó inkább hagyom a topicot az okosokra :D Sziasztok :)
|
Quote:
Nah neeeeeeeem... engem ne rángass bele a Harcos+ Te közötted lévő viszájkodásba :o Pááááá |
Quote:
"és az hogy 4-5 k népességget csináltok szombat estére míg a másikaknál 10k-s néppesség van az nem csalás" |
befejeztétek?? http://www.pregnancy.org/phpBB2/imag.../bruce_h4h.gif
nem tudom, de nem tartom magam annyira bénának, hogy reggel 7re valakinek saját termelésből minimum 3-4x annyi egysége legyen, mint nekem.. de lehet ez csak az én hibám.. ha megmondod nekem, hogy ténylegesen mi értelme van a katonapiacnak akkor lehet, hogy talán el is fogadom az álláspontodat, hogy szükség van rá.. |
Quote:
|
Quote:
Nem vagyok annyira mazsom, hogy ha beleélem magam a hvgbe és kifolyatom a szeme a billentyűzetre, beleadok apait anyait és a másiknak 2x akkora serege van??? Na neeeeeeeeeeee.... Amúgy az előzőnél kérdőjelet véltem felfedezni a mondatod végén... hallucináció... biztos a tea :p Nah de nem lényeg. Én tudom, hogy miért ellenzem, Te biztos tudod miért támogatod és kész. Hagyjunk másokat is szóhoz jutni. |
azt tudom, hogy mi a lényege, nyertem már hvt.. :rolleyes:
de nekem a katonapiac értelmét magyarázd ott el :) |
Quote:
|
nem azt mondtam, hogy nézz hülyének :rolleyes:
hanem, hogy mondd el nekem, hogy szerinted miért van szükség katonapiacra a 7Vgiben.. ;) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:52. |