![]() |
Hát fiúk, :(
ez kész! Erre nem tudok mit mondani, sajnos! Szomorú tény, amit láttunk, hogy ismét a tavalyi formályát hozta a McLaren csapat! Schumi tényleg csodálatosat autózot, öröm volt nézni a köreit! És Felipe Massa is hatalmasat ment, számomra egy pozitív csalódás volt! Ti hogy látjátok? |
csatlakozom, ami szép az szép.
de hogyaza......mercedes. minek nekik a legjobb pilota ha nem tudnak kocsit adni alá?????mindet lelövetném, egy ember karrierjét évekig hátráltatni. mocskos rohatt paraszt mind. |
Most már bátran cserélhetnek motort, ha eddig nem tették meg.
|
Quote:
áá Apa, ne legyünk ennyire drasztikusan, nézd meg, hogy hányszor nyertek VB-t, és hányszor nyerhettek volna?:D ha egy kicsivel tökéletesebb lenne, nem lenn gond! ez igaz |
Quote:
Nincs még itt azért eldöntve semmi! Akár csak tavaly, ugyanígy kedzdték, és a vb címért küzdöttek:) "Majd beindul ez, lesz itt forgalom" igaz Csoki? :D |
nem azt mondtam hogy vége, csak gondolj bele hol a p.csába lenne a merci kimi nélkül????? nem azt érdemli hogy 1 rakás ocskavason üldögéljen hanem parti képes vas legyen alatta. szerintem..
|
Quote:
|
Ha pozitivan nézzük a dolgot akkor ez az év a MERCIÉ :-) !!!
Remélem! Azé nem semmi amit Kimi művelt mi? De kérdem én!!! Mié nem megy mindig 1 tanksival??? 13másodpercet tudott volna mindenkire verni! |
Azért mert a tankolás megoldható lenne 1-gyel, de sok pályán az 1 gumicsere nem.
|
Mclaren 4ever!!!
Ja és Szerintem sem Alonzo sem Sumi sehol... Kiminek kéne egy üzembiztos autó, és beverne bárkit!!! Nem dobunk neki össze ? :D
Azé nevetséges, hogy jövőre Alonsonak fogok szurkolni és Kimit fogom utálni :-( Mér kell lecserélni egy jót egy jóra??? Ez olyan mintha lecserélnék Ronaldot mondjuk Tottira, vagy Del Pierora... Tök baromság... Ja és megoldotta a gumicsereproblémát is :-) |
All times are GMT +1. The time now is 17:50. |