Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Furcsaságok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=665)

CSIBI 07-23-2007 17:36

Hát részemről 1 furcsaság a napokból... mindez kb. 2 nap alatt, se előtte, se utána ilyet nem tapasztaltam...

Történt, hogy a pontlistában egy felettem lévő orit loptam, lopás után nézem a hirnevemet csökkent :confused:
A lehetséges magyarázatot (vagy abból 1et) tudom. Változott körváltás előtt az értéke, de még nem frissült, ezért elméletileg már alattam volt... Bevallom nem ellenőriztem le, elfelejtettem.
De este egy másik orival eljátszottam ugyan ezt, majd másnap egy harmadikkal megintcsak ez történt, hogy felfelé loptam a hirnevem pedig csökkent... Szerintem elvethető annak a lehetősége, hogy mindhárom orival az volt a helyzet, amit leirtam...
Viszont akkor mi?? :confused:

Andrew 07-23-2007 18:11

Quote:

Originally Posted by CSIBI (Post 111369)
Hát részemről 1 furcsaság a napokból... mindez kb. 2 nap alatt, se előtte, se utána ilyet nem tapasztaltam...

Történt, hogy a pontlistában egy felettem lévő orit loptam, lopás után nézem a hirnevemet csökkent :confused:
A lehetséges magyarázatot (vagy abból 1et) tudom. Változott körváltás előtt az értéke, de még nem frissült, ezért elméletileg már alattam volt... Bevallom nem ellenőriztem le, elfelejtettem.
De este egy másik orival eljátszottam ugyan ezt, majd másnap egy harmadikkal megintcsak ez történt, hogy felfelé loptam a hirnevem pedig csökkent... Szerintem elvethető annak a lehetősége, hogy mindhárom orival az volt a helyzet, amit leirtam...
Viszont akkor mi?? :confused:

lehet, hogy épp a Te értéked növekedett abban a körben :D:D
amúgy csak ez a két lehetőség van :) - amúgy miért zavar h csökkent a hírneved? :p

Fefe013 07-23-2007 21:26

Na szóval épp most támadtam meg 1 kitámadó orit, volt benn egy rakat pénze, sereggel csak éppenhogy fértem be, otthon hagyva neki íjj és elit, ütés előtti 15 percben próbált gömbözni, tehát látta, h jövök /ekkora egybeesés nem lehet sztem, h pont most gömböljön, anélkül, h tudna a jövetelmről/, tehát már arra számítok, h elitet kiteszi a piacra, helyette íjj, így én pattanok, de nem, beütöttem a pénze meg mind benn volt!
Na most én látom rosszul a dolgot? v mi?
Ami eszembe jutott megoldásként, h nem volt több katpiaca, de a kp meg benn volt, akkor balszerencséjére már minden piacát kilőtte volna....
Nekem mindenesetre jól jött a pénz!

Ezt én elég furcsának találom:)
Szerintetek?

Redback 07-24-2007 05:45

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 111406)
Na szóval épp most támadtam meg 1 kitámadó orit, volt benn egy rakat pénze, sereggel csak éppenhogy fértem be, otthon hagyva neki íjj és elit, ütés előtti 15 percben próbált gömbözni, tehát látta, h jövök /ekkora egybeesés nem lehet sztem, h pont most gömböljön, anélkül, h tudna a jövetelmről/, tehát már arra számítok, h elitet kiteszi a piacra, helyette íjj, így én pattanok, de nem, beütöttem a pénze meg mind benn volt!
Na most én látom rosszul a dolgot? v mi?
Ami eszembe jutott megoldásként, h nem volt több katpiaca, de a kp meg benn volt, akkor balszerencséjére már minden piacát kilőtte volna....
Nekem mindenesetre jól jött a pénz!

Ezt én elég furcsának találom:)
Szerintetek?

Ez nem tudom melyik szinten volt de a 4. vagy 5.-en akkor lehet hogy kezdő volt akit támadtál,vagy nem kezdő de nem értett annyira a hódhoz.

Fefe013 07-24-2007 07:22

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 111448)
Ez nem tudom melyik szinten volt de a 4. vagy 5.-en akkor lehet hogy kezdő volt akit támadtál,vagy nem kezdő de nem értett annyira a hódhoz.

3/G-ben volt.........

Andrew 07-24-2007 07:32

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 111461)
3/G-ben volt.........

most mit kell ezen meglepődni? nem kell kötelezően fosztásra menni, ráadásul lehet, hogy rosszabbul járt volna hosszútávon, mint ha elköltötte volna a pénzét

Fefe013 07-24-2007 08:06

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 111462)
most mit kell ezen meglepődni? nem kell kötelezően fosztásra menni, ráadásul lehet, hogy rosszabbul járt volna hosszútávon, mint ha elköltötte volna a pénzét

Én meglepődök, mert így többet vesztett mintha íjjat vett volna /az akkori katpiaci árakkal számolva/, az kevesebből kijött volna mint amennyit elhoztam, a katmorálról nem is beszélve, de ha a katipiaca fogyott el, akkor lehet abban vmi, amit mondasz:)

Valezius 07-24-2007 09:10

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 111469)
Én meglepődök, mert így többet vesztett mintha íjjat vett volna /az akkori katpiaci árakkal számolva/, az kevesebből kijött volna mint amennyit elhoztam, a katmorálról nem is beszélve, de ha a katipiaca fogyott el, akkor lehet abban vmi, amit mondasz:)

Hát én akkor is elköltöttem volna a pénzt :)

lukika 07-24-2007 11:25

ezt sasoljátok(hulla túlélő):

Szabad terület: 38
Ház: 40
Barakk: 0
Kovácsműhely: 14
Tanya: 0
Könyvtár: 1
Raktár: 13
Bányák: 23
Őrtorony: 80
Kocsma: 0
Templom: 0
Kórház: 0
Piac: 1
Bank: 15

Fatelep: 5
Kőbánya: 5
Fémbánya: 5
Agyagbánya: 5
Drágakőbánya: 3

Erdő: 0
Kőlelőhely: 9
Fémlelőhely: 8
Agyaglelőhely: 8
Drágakőlelőhely: 0

Valezius 07-24-2007 11:32

Láttam már durvábbat is :p

All times are GMT +1. The time now is 14:49.