Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
(Post 91499)
én viszont ragoznám, a könyvtár rendeltetése, hogy tekercset irjon, attól hogy nem önfentartásra csak hanem el is adod attól az épület rendeltetés szerüen müködik... úgyanez a bánya, a banknak is ez a rendeltetése kereskedőnél, de az újraindulásnak mi is a rendeltetése??? Én úgy tudom hogy az , ha fentebbi szinteken szétvernek, hogy már nem tudsz felállni, vagy már nem érdemes azzal vesződni, akkor újra kezdheted onnan ahonnan felléptél... Ráadásul új pénz könyvtárból nem kerül a játékba, és azzal hogy felhuzol ennyi könyvtárat az országod gyengited így vmit beáldozol érte, a bank úgyanaz, vagy a bánya... bár a bankból és drágakőből friss pénz jön be, közel se mrd-os nagyságrendü... viszont újrázásnál mitcsinálsz? átküldöd a szövidnek minden vagyonod, mondjuk 4mrd kp-t és még 2mrdnyi tekit, megnyomsz és gombot és láss csodát varázsoltál még1x ennyit, amiért nem áldoztál semmit, amiért nem kellett küzdened, nem kellett hónapokat termelned érte, akkor ez mennyire olyan mint egy halom bank vagy könyvtár? mennyire rendeltetés szerü használat? Ráadásul mennyire is igazságos dolog ez??? a szegénynek nem használ sokat, a gazdag meg még jóval gazdagabb lesz. ez a módja a pénzszerzésnek sokkal inkább rákényszeriti az országokat hogy ők is csak úgy kezdjenek el "játszani" ha már meg van az első mrd-juk, mert hiába erősebbek egy picivel, a háborúhoz akkor is 3 dolog kell : Pénz, pénz , pénz. és sokan azon vesztenek el háborúkat, hogy jól kezdenek de egy idő után nem tudják fedezni a veszteségeket és lemorzsolodnak a nagy hátterü szövikkel szemben. persze nagy erőkülönbségnél ez tulzottan nem számit.
Nekem ettől még megvan az az aggályom, hogy úgyan sokan használják pénzszerzésre is az újrát, de még mindig többen újráznak "kényszerből", persze sokan csak lusták helyrehozni a károkat amiket meglehetne csinálni...
|
hát a helyzet az, hogy a sokezerhekis kizárólag könyvtárból és bankból álló orik, amik a helyüket már előre lezsírozzák, jóval kevéssé "rendeltetésszerűek" és jóval több pénzt és tekercset termelnek, mint az újrázgatók
tehát, ha újrázni csak mindenféle tiltásokkal lehet, akkor rendkívül ésszerű egy olyan tiltás is, amely a bankok, és könyvtárak max. területi arányát maximálja
sőt, ez sokkal célravazetőbb lenne, mint az újrázás tiltása, hamár a "fekete pénz" ellen emeled a hangod
egyébként az, hogy valaki egy lentebbi csoport tetejére essen vissza, ha szétesett az orija, különösen okos dolog, ha gyenge az illető, csak még lejjebb esik, ha meg csalni akar, itt rá az újabb lehetőség
|