Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Labdarúgó VB 2006 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=541)

director 07-04-2006 22:41

Quote:

Originally Posted by BeeLord
Elképesztő mérkőzés! 118 percig jó iramú, néhány helyzetet is hozó játék. Ez az utolsó két perc pedig azt hiszem futballtörténelembe illő. Sajnálom természetesen a németeket, de az olaszok nem adták fel, hajtottak a végéig. Ennek köszönhetik, hogy nyertek. Legalább ilyen legyen a döntő! Legalább!

nagyon nagy volt a vége.. nagyonnagyon:) ezt nem vártam

ssseth 07-05-2006 21:55

A szinészválogatott nem jutott a döntőbe:D

BeeLord 07-05-2006 22:08

Nem volt jó a meccs, de döntőbe jutott az a csapat, amelyiknek be kellett jutni. Miután a franciák kiejtették Brazíliát, kutya kötelességük megnyerni a vb-t:D

Bogár 07-05-2006 22:29

az a baj a színészkedéssel, hogy a bíró majd akkor sem fog fújni, amikor télleg botlasztás történt. :( a portugál csapatnak nagyon szép lenne a játéka, ha nem szabálytalankodnának meg színészkednének annyit...

az első félidő még ahhoz képest szép volt. a másodikban a franciák beálltak védekezni, és oda a meccs szépsége. megértem őket, a világbajnoki döntő volt a tét. na meg Deco sem alakított ma valami nagyot. igazat mondott az, aki azt állította, hogy a portugálok "Deco-függők".

grat az olaszoknak meg a franciáknak. most már remélem, az utóbbiak nyerik. ez az olasz csapat nagyon ellenszenves.

Bogár 07-05-2006 22:31

már várom az indexen a kommentárokat. Ronaldo-t tutira nem fogják kímélni. :)

DearCody 07-06-2006 00:13

Quote:

Originally Posted by Láma
Örülök, hogy ilyen szakértő vagy, és pontosan tudod, hogy lehet megverni egy 9 emberrel védekező csapatot. Sztem jelentkezz edzőnek a magyar válogatottnál.

Ööö, bocs, h ilyen későn reagálok, de sajna nem tudtam előbb.
Örülök, h örülsz, de szerintem mindenkinek joga van elmondani a véleményét, ki így, ki úgy. Amúgy meg jobban is kifejthettem volna, csak nem akartam annyit írni. Nézed a mecsseket? Hallgatod is? Mert akkor tudod, h a szakkomentátorok olyan hülyeségeket szoktak mondani (talán Urbán Flórián kivételével), h az embernek sírni lenne kedve.

A portugál-francia mecssről meg csak annyit, h a bíró egész mecssen jól helyt állt és így biztosította a franciák számára a továbbjutást. :D 12 emberrel csak könyebb játszani nem?

director 07-06-2006 08:20

Quote:

Nem volt jó a meccs, de döntőbe jutott az a csapat, amelyiknek be kellett jutni. Miután a franciák kiejtették Brazíliát, kutya kötelességük megnyerni a vb-t:D

á, de ilyen alig-tizenegyessel nyerni.. ennyi rúgdosás volt a túloldalon is bőven, a szinészkedés mellett.. a második félidő már nagyon szr volt így.

BeeLord 07-06-2006 09:54

Quote:

Originally Posted by director
á, de ilyen alig-tizenegyessel nyerni.. ennyi rúgdosás volt a túloldalon is bőven, a szinészkedés mellett.. a második félidő már nagyon szr volt így.

Én ezt nem vitatom, hogy ritka szar meccset láttunk. De ezen a vb-n már hozzászokhattunk sajnos ehhez az érzéshez.:(

director 07-06-2006 15:30

Quote:

Én ezt nem vitatom, hogy ritka szar meccset láttunk. De ezen a vb-n már hozzászokhattunk sajnos ehhez az érzéshez.:(

én már csak azt várom, hogy a döntőben pénzfeldobással dőljön el az első hely sorsa.. :P

director 07-07-2006 14:38

ennek örömére a döntőre x-et tettem:) a bronzmeccset meg talán hozzák a németek..

All times are GMT +1. The time now is 03:04.