![]() |
Quote:
DE amugy már elégé zavar engem,hogy nem értik jópáran,hogy a szieaszta nem ad mindenböl 100% védelmet:) Egyik helyen irták itt a forumon:200-600hekiig 1-5kocsma hát szerintem meg már 200-ra kell 5kocsma:P Itt 1000hekin 4kocsma:PAzért gondolkozzunk elötte,hogy mennyi értelme van ennek... |
én ebbe csak annyit szólnék bele,h csoport függö a kocsmák száma is....450hekin 2kocsmával nyomulok hadi-vari oriással szövibe és nem nagyon lopkodnak,mert mindenkit leütünk:D
|
Quote:
|
Helo
Én gnóm vagyok. IGazán vari-tolinak indulok vegyesen. Tekiket már kimaxoltam. Arra lennék kiváncsi hogy 300 hektáron mi az ideális épületlista nekem. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Igen Gnom toli-varit nem hallottam még:P
Félelf toli-vari volt is már szövim. Gnommal 200hekin kell tartanod vagy 8-9k varit mert csak akkor nem viszik le a tolikészülit eddig még oks tarthat valaki annyit de tartani kell mellette még 4k tolit (leg:P),hogy ne öljék meg a varikat de mivel tekit nem tudsz lopni (és hát 200-300heki még igencsak az 5.szint és ott még a nyersi semmit nem ér zsét nem igen fogsz lopni sürven mert akinek sok van annak van bankja) nem sokat ér ez a toli max védekezni jó... Persze ennyit akkor csak ha igazán toli-vari vagy.Ha meg nem akkor már fullra egy vegyes ori vagy és akkor azt kérdezd: mit csináljak egy gnom vegyes orival 300-on?:P Lényeg(ha nem lenne érhető a szöveg):nincs értelme toli-varinak lenni gnommal mivel nyersi értéktelen még lent ,tekit meg nem lophatsz.... Inkább ezt csinálnám a helyetekbe:Egy 25%templomos oriás hadi-vari(ezzel sima ügy legömbözni a nem varisokat és jó a kat morál) +Egy 10-15% kocsmás gnom toli-hadi (ezzel sima ügy belopni ,felmérni a nem tolisokat) Na meg 2 fullos hadis mellete:P És ha vippesek vagytok akkor kb egy 4.5körös etetés +1kör rárakás(mivel gondolom még 5. szint ott mega kaj szinte ingynes)és karavánnal segítitek egymást,hogy en legyne gond. Ha nem vagytok vippesek csak ráérős emberek akkor 5.5körös etetés+1rárakás. Ja de ténleg megjegyzem még mellé:ez csak saját vélemény ha valaki mást gondol irja meg ne ebbe kössön bele Gondolja ezt:Harcosok baja az ő orijai mennek tönkre:)bár nem mennek |
Üres 1 0%
Ház 54 18% Barakk 56 19% Kovácsműhely 10 3% Tanya 33 11% Könyvtár 30 10% Raktár 10 3% Fatelep 1 0% Kőbánya 0 0% Fémbánya 4 1% Agyagbánya 0 0% Drágakőbánya 5 2% Őrtorony 30 10% 1 Kocsma 40 14% Templom 20 7% Kórház 0 0% Piac 0 0% Bank 0 0% Föld: 295 hektár Katona: 0 Népesség: 4.082 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 87% Támadó: 0 Pénz: 758.610 Íjász: 2.010 Étel: 2.366 bála Lovas: 0 Rúna: 7.285 rúna Elit: 0 Morál: 92 % Varázsló: 2.492 Katonai morál: 96 % Tolvaj: 2.118 Szövetség: szövetség vezére Faj: Gnóm Személyiség: Gazdálkodó Én egy ilyen orit hoztam eddigössze. tanyával kitermelem a kaját is. Amúgy olyan csoportban vok ahol összvissz 400 vagyunk lol a drágakő 2000 áron van. És nem egyszerű egymás mellett lenni. Szerintetek mit válltoztassak ha így akarok maradni |
All times are GMT +1. The time now is 07:45. |