Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Firefox 4 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4535)

Blacky 06-06-2011 18:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 288315)
Egy újabb lépéssel közelebb kerültem ahhoz, hogy a Chrome legyen a fő böngészőm. Windows összeomlás után a Firefox elfelejtette az összes mentett adatomat... Tudom, ott a Sync, amit már ez is tud, de nem állítottam még be... Katasztrófa nem történt, mert pár napja húztam át az összes könyvjelzőt és jelszót Chrome-ba, úgyhogy ott megvan minden. Kicsit olyan puritán lett az egész ffox, minden egyéni beállításom és extension eltűnt. Brrrrr.

Jó lenne tudni milyen mélységű volt az összeomlásod a Winfosnál ugyanis a Róka az ÖSSZES cuccait itt tárolja :
c:\Users\itt az a név amit használsz\AppData\Roaming\Mozilla\

De gondolom ezt TE is tudod...Nos ÉN úgy szoktam csinálni, hogy amikor mondjuk van egy friss WIN telepítésem és a FF-et is topra raktam akkor ezt a cuccost elmentem "jobb idökre" :) Biztos ami biztos alapon, azt ha beüt az istennyila akkro simán visszamásolom azt már ott a "megszokott" FF..tudom ez kis pluszmunkát jelent de mégsem annyit mintha újra kéne telepíteni mindenedet...Szerintem az FF SYNC még sajna nem olyan kiforrott mint a Google ezen funkciója...sajna...

Ati 06-06-2011 18:11

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 288326)
Jó lenne tudni milyen mélységű volt az összeomlásod a Winfosnál ugyanis a Róka az ÖSSZES cuccait itt tárolja :
c:\Users\itt az a név amit használsz\AppData\Roaming\Mozilla\

De gondolom ezt TE is tudod...Nos ÉN úgy szoktam csinálni, hogy amikor mondjuk van egy friss WIN telepítésem és a FF-et is topra raktam akkor ezt a cuccost elmentem "jobb idökre" :) Biztos ami biztos alapon, azt ha beüt az istennyila akkro simán visszamásolom azt már ott a "megszokott" FF..tudom ez kis pluszmunkát jelent de mégsem annyit mintha újra kéne telepíteni mindenedet...Szerintem az FF SYNC még sajna nem olyan kiforrott mint a Google ezen funkciója...sajna...

Van valahol egy mentésem, de ez most annyira lehangolt......... :( Az egésznek a kinézete teljesen megváltozott (alap kinézet lett, amit én már nagyon testreszabtam eddig). Másik gépről is át tudnám hozni a legtöbb jelszót és könyvjelzőt, de ez most valahogy egy olyan löketet adott, hogy jelen pillanatban is Chrome alól fórumozok, pedig az eddig még Ffox volt. Egyelőre egy ablak maradt Ffox-ban... Lehet arra jó, hogy egy 5-ös firefoxot most már aztán mindenféle következmény nélkül kipróbálhassak......... :D

Blacky 06-06-2011 18:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 287250)
Én szívesen használnék plugineket, akár többszázat is, ha attól a 6-tól, amit használok, nem zabálna fel mindent a firefox. :(

Nem akarok a világ minden kincséért sem vitát generálni inkább berakok egy képet amit most csináltam de otthon ha van egy kis szabadidö TE is kipróbálhatod :)

http://kep.ivpicture.hu/542796.N.jpg

Csak annyi a dolog, hogy összaadod az SRWARE.iron cuccokat és az FF -eket..most nem csináltam végig de plugin nélkül mindkettö kb 30 perc használat után a különbség olyan 80-100 mega a Iron javára..FF 240-250 megát fogyaszt míg az IRON 150-180 mega ..DE ha lesz idöm akkor mindkét böngészöre elérhetö ugyanazon pluginekkel és 5 nyitott tabbal is megismétlem a tesztet..DE lehet csak hétvégén lesz belöle valami..

Szal szerintem az FF fogyasztása sem olyan vészes/ mondjuk mihez képest..:D /

Ati 06-06-2011 18:29

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 288328)
Szal szerintem az FF fogyasztása sem olyan vészes/ mondjuk mihez képest..:D /

(Most, hogy már csak egy darab oldal van benne nyitva, már csak 120 megát eszik nálam. :D)

Ati 06-06-2011 18:30

Mi az az Iron különben?

Hex 06-06-2011 18:50

1036k-át eszik az ff4 nekem, mondjuk én használok mellette firefox ultimate optimizert is

5-6 ablak van mindig megnyitva a firefoxba nekem, plusz van pár plugin is, de nem számottevő

All times are GMT +1. The time now is 11:45.