![]() |
Quote:
c:\Users\itt az a név amit használsz\AppData\Roaming\Mozilla\ De gondolom ezt TE is tudod...Nos ÉN úgy szoktam csinálni, hogy amikor mondjuk van egy friss WIN telepítésem és a FF-et is topra raktam akkor ezt a cuccost elmentem "jobb idökre" :) Biztos ami biztos alapon, azt ha beüt az istennyila akkro simán visszamásolom azt már ott a "megszokott" FF..tudom ez kis pluszmunkát jelent de mégsem annyit mintha újra kéne telepíteni mindenedet...Szerintem az FF SYNC még sajna nem olyan kiforrott mint a Google ezen funkciója...sajna... |
Quote:
|
Quote:
http://kep.ivpicture.hu/542796.N.jpg Csak annyi a dolog, hogy összaadod az SRWARE.iron cuccokat és az FF -eket..most nem csináltam végig de plugin nélkül mindkettö kb 30 perc használat után a különbség olyan 80-100 mega a Iron javára..FF 240-250 megát fogyaszt míg az IRON 150-180 mega ..DE ha lesz idöm akkor mindkét böngészöre elérhetö ugyanazon pluginekkel és 5 nyitott tabbal is megismétlem a tesztet..DE lehet csak hétvégén lesz belöle valami.. Szal szerintem az FF fogyasztása sem olyan vészes/ mondjuk mihez képest..:D / |
Quote:
|
Mi az az Iron különben?
|
1036k-át eszik az ff4 nekem, mondjuk én használok mellette firefox ultimate optimizert is
5-6 ablak van mindig megnyitva a firefoxba nekem, plusz van pár plugin is, de nem számottevő |
All times are GMT +1. The time now is 11:45. |