![]() |
Quote:
|
alap hogyha hadis akkor vándor!!!!
de a többi nagyjából stimmel :) és én több védelmet adnék az óriásnak:) 20 torony 1120 íjjal :) |
Szamár, jol beszel :)
20 torony es 1120 ijjat ajanlok en is! :) En egy ilyennel nyomom es teljesen jo! :) Óriás Vándor Ház 36 18% 2520 lakos Barakk 99 50% 4424 Elit / Lovas Tanya 18 9% 1404 Bála / kör Raktár 7 4% 9,31 körre elegendő Őrtorony 20 10% 1120 Íjász Templom 19 10% 2660 Varázsló Kocsma 1 1% 56 Tolvaj Bank 0 0% 0 Könyvtár 0 0% 0 tekercs/20 kör Korház 0 0% 200 hektár Érték 9504 pont Ételfogyasztás: 2156 Bála/kör Foglalkoztatottság: 98% |
Quote:
Tudom hogy jól beszélek Szecsa tesó :D |
Hajjaj baj van:D beütött hozzám egy szövi akik már azért idegesítettek vari gyilokkal is. egy erős 4-es szövi. Ellen támadnánk a szövimmel de tudom hogy reménytelen mert mindenki tart vagy 40-60 bányát. egyértelmű hogy ez döntő. Ja 5. szinten vagyunk. MIt tegyek? ha kilépek a szöviből nem találok másikat mert annyira kevesen vannak a csoportban
|
Javaslom bevetni a diplomáciai érzéket és némi zöldezgetést az ellenfelekkel. Ha nincs esély, akkor nincs esély:))
Esetleg sok-sok bontás, hogy messze kerüljetek.... |
Quote:
|
Te tudod. Ha szeretsz széllel szembe pisilni.....
Ha van esélyetek, akkor érdemes csak belefogni szvsz. De nem ismerem a helyzetet.. |
azt nem írtam h ezt szövis óriásnak szántam :)
1ork kevés védelem full paci 1óriás varis hadi ( nem hadis-vari:D ) 1gnóm erős hadi de azért mindenből van egy kicsi 1óriás kevés védelem de sok paci |
Quote:
egy kerdes ami mar sokszor felmerult bennem miert irtok mindig 200 hekre eplistakat? az egyszeruseg miatt, vagy mert jatszatok is vele? ha igen, hol? ugye nem arra vadasztok hogy 200 hekin aki kijon a vedelem alol levadasszatok kielezett orikkal? mert az nem lenne tul szep... es nyerni sem nyertek rajta, csak a szegeny kezdok kedvet veszitek el a jatektol.... |
All times are GMT +1. The time now is 17:50. |