![]() |
Quote:
Gondoltam nem beirom a megfejtest, hanem beidezem, ha mar volt errol szo itt... :P Na majd kitalalok vmi feladvanyt. :) Meg is van, de konnyu lesz: - Leszarta a vaskirály lövőjét! - ?????? - Akarom mondani... lelőtte a király szarvasát! |
Quote:
|
Talán egy picit nehezebb:
- Tudod, a szocializmusban is csináltak jó dolgokat. - Ja francia licencből. - Te nem tudod mit beszélsz. Figyelj, ez egy TLX, gyári bársony ülés, puha légrugózás... Siklik az úton mintha szaron csúszna. - Ja érzem. (nevet) - Röhögjél hülye gyerek... Szar az út. |
Quote:
|
Quote:
|
Csodálom, hogy még nem írtatok idézetet az egyik legidézhetőbb filmből, úgyhogy én most pótolom ezt.:)
"- Mint az ügyvéded, azt javaslom: bérelj egy szupergyors nyitott kocsit. Kokain is fog kelleni! Meg magnó a különleges zenéhez, meg acapulco ingek! Húzd el a csíkot legalább 48 órára... Elrontod a hétvégém! - Miért? - Mert természetesen veled kell mennem! ...és fel kell fegyvereznünk magunkat, mert kifogytunk! - Nos! Miért ne?! Ha valami megéri, akkor megéri. Ez maga az amerikai álom!" |
Quote:
|
Nah feladok még egyet, aztán hagyok lehetőséget másonak is:)
"Marvot mindenki őrülnek tartja, az az átkozott pechje, hogy rossz korban született. Véres csatamezőn érezné magát elemében, ahol baltával irthatná a népet." |
Ismerős, biztos valami filmben hallottam :D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:22. |