Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hiénázás A-ban (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4454)

GenXter 02-16-2011 15:37

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 280145)
Igen-igen-igen....

mintha párszor meg is tapasztaltam volna :D:D:D

Tsobi 02-16-2011 16:21

Tudjátok jól, nem vagyok lovag. Ennek ellenére szöviharcba nem szólnánk, szólunk bele akarattal. Olyan már előfordult, hogy mások szöviharcként értékeltek egy nagyon is egyoldalú verést, ahol állításuk szerint maguknak kapargatták a gesztenyét, mi pedig ebbe rondítottunk bele. Nos, ezt a helyzetet nem tudom szöviharcként, tabuként kezelni, hisz (hadi)ellenakció hiányában nem beszélhetünk háborúról.

Kalapácska 02-16-2011 17:12

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 280191)
Tudjátok jól, nem vagyok lovag. Ennek ellenére szöviharcba nem szólnánk, szólunk bele akarattal. Olyan már előfordult, hogy mások szöviharcként értékeltek egy nagyon is egyoldalú verést, ahol állításuk szerint maguknak kapargatták a gesztenyét, mi pedig ebbe rondítottunk bele. Nos, ezt a helyzetet nem tudom szöviharcként, tabuként kezelni, hisz (hadi)ellenakció hiányában nem beszélhetünk háborúról.

Nem látsz minden akciót a teljesben és ezt így kategórikusan nem jelentheted ki, hogy nem volt ellenakció ....
Ez pusztán önigazolás magatok számára mert a teljesben éppen nem láttatok semmit....

vityu 02-16-2011 17:45

Általában nem nézünk teljest, csak igen ritkán, mert minek fogyasztani a készültséget ilyen úri dolgokra :). Így ha elénk kerül valaki, nem feltétlenül azt nézzük, hogy harcolnak-e éppen valakivel, vagy sem, hanem azt, hogy célpontnak mennyire felel meg. Hiénázásról éppen nem beszélhetünk, mert ilyet emlékeim szerint még nem csináltunk a mostani felállással. De egy levert szövetségi tagot beütünk.
Mf-ként sose hiénázok, mf vs szövetségi harcban mf-re biztosan nem mennék ki. van elég gondja ezen kívül is.

Remedy 02-16-2011 17:50

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 280204)
. De egy levert szövetségi tagot beütünk.

Miert? Lehet, hogy epp keresztbetamadott, Te meg belerugsz? :P

(Kezdek megijedni, hogy mindenki otthon hagyta a gerincet....)

Princ 02-16-2011 17:50

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 280197)
Nem látsz minden akciót a teljesben és ezt így kategórikusan nem jelentheted ki, hogy nem volt ellenakció ....
Ez pusztán önigazolás magatok számára mert a teljesben éppen nem láttatok semmit....

Szándékról van szó, az hogy ehhez milyen technikát használunk és mennyi időt töltünk vele, az másik kérdés. Így az önigazolásnak itt nincs szerepe, mivel a sikerességtől nem függ a szándék.

Kutyuleee 02-16-2011 17:53

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 280205)

Ahogy lehet éppen akkor inditja az első 2sereget a szövetség egy háborúba és éppen miattad kerülnek hátrányba mert leversz 1 tagot... Remy szerintem már kezdesz túlzásba esni:) ilyen alapon a közeledben mindig úton lesz a seregem és akkor tuti nem bántasz::D:D:D

Remedy 02-16-2011 17:55

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 280207)
Ahogy lehet éppen akkor inditja az első 2sereget a szövetség egy háborúba és éppen miattad kerülnek hátrányba mert leversz 1 tagot... Remy szerintem már kezdesz túlzásba esni:) ilyen alapon a közeledben mindig úton lesz a seregem és akkor tuti nem bántasz::D:D:D

Nem egeszen ertem a peldat, de en ilyen esetben mindig nezek teljest, hogy hogy kerult ide az adott tag. Szerintem ez boven nem tulzas.

Lehet, csak tenyleg en tisztelem, ha vki harcol egymassal?

vityu 02-16-2011 18:05

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 280205)

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 280208)
Nem egeszen ertem a peldat, de en ilyen esetben mindig nezek teljest, hogy hogy kerult ide az adott tag. Szerintem ez boven nem tulzas.

Lehet, csak tenyleg en tisztelem, ha vki harcol egymassal?

Én pedig éplistát nézek, és kintlévő sereget. Ha nincs kintlévő, akkor nem megy sehova. Nem értem, hogy milyen gerinccel jössz most már nekem is. A te meglátásod szerint, akkor ha egy szövetség 3 tagja tőlem 10körre van, egy meg mellettem, akkor nem mehetek ki rá, mert akkor gerinctelen leszek? Nem értem...

GenXter 02-16-2011 18:09

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 280209)
Én pedig éplistát nézek, és kintlévő sereget. Ha nincs kintlévő, akkor nem megy sehova. Nem értem, hogy milyen gerinccel jössz most már nekem is. A te meglátásod szerint, akkor ha egy szövetség 3 tagja tőlem 10körre van, egy meg mellettem, akkor nem mehetek ki rá, mert akkor gerinctelen leszek? Nem értem...

mivel ha le van maradva a többiektől ,valoszinű hogy ütve fog felmenni ,de akkor már csatázik/háborúzik ezért nem mehetsz ki,mert etikátlan és gerinctelen

All times are GMT +1. The time now is 12:44.