![]() |
Quote:
|
Quote:
Köszönöm Cassy ;) Így nekiállok újra. :D |
Cassy utasításával első próbálkozásra:
You have won! Time: 72 seconds :D:D:D Ez akkor jó időnek számít? :D Pussz ;) |
A 72 mp az a legkisebb tábla volt, Cassy segítsége után az első próbálkozásra!
Ezen felbuzdulva kiraktam a legnagyobbat is. :D 211 másodperc jó eredmény a legnagyobb táblára, első próbálkozásra? :D:D:D:D |
2. próbára 26 mp volt a kistábla:) Ez nagyon tetszik ez a játék, köszönöm szépen:) Remélm a zöldségeket kiosztottam érte mindenkinek:)
http://kepfeltoltes.hu/071116/n_vtel...toltes.hu_.jpg itt az első nagytáblás eredményem :) |
Elnézést kérek a félrevezetésért. :o
De Cassy megmentette a helyzetet :) |
Semmi baj :) végülis kiraktam úgy is, hgoy a csücsök ne érjen össze :D Csak azt nem értettem miért nem fogadja el... :D:D:D:D Nincs még ilyen játékod? Ez tök jó volt :)
|
Quote:
Régen volt egy jó oldal, de asszem megszűnt. Szóval még keresgélek. Egyébként milyen módszerrel csináltad? Mert úgy az igazi, ha csak a legvégén nyom checket az ember. Persze ha így jobban esik, akkor csináld így ;) |
Ezt most nem egészen értem :S Hogy érted, hogy "csináld így"? :(
2x nyomtam meg a check gombot, egyszer kiírta, hogy duplán van valahol szám, benyomtam, és utána elfogadta a megoldást. Tehát csak 1x 'csaltam'. :) |
Quote:
Mindenkit hagyni kell úgy játszani, ahogy szeretne. És ez érvénbyes hódítón belül és kívül egyaránt. 1checkkel az igazán szép, grat. |
All times are GMT +1. The time now is 12:50. |