Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A 2010-es év legjobb Hódítósa (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4070)

Ati 02-24-2010 16:22

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 241893)
lehetne egy tesztpárbaj, ki szeretnék próbálni pár dolgot :) akár még ma is lehetne :)

Épp ezen gondolkoztam. Ma már nem hiszem, holnap estére szerintem mindjárt beteszek egyet.

Merengő 02-24-2010 16:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 241894)
Épp ezen gondolkoztam. Ma már nem hiszem, holnap estére szerintem mindjárt beteszek egyet.

de akkor ha lehetne fél 10 körül.. :) akkora érek haza :) vagy az már sokaknak késő?

Ati 02-24-2010 16:26

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 241895)
de akkor ha lehetne fél 10 körül.. :) akkora érek haza :) vagy az már sokaknak késő?

Szerintem az eléggé, most este 8 órás kezdettel tettem be egyet. De a héten még fogok csinálni tesztpárbajt, az lehet később is, meg hétvégén is. Talán ezek lesznek még az éles játék előtt.

Merengő 02-24-2010 16:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 241896)
Szerintem az eléggé, most este 8 órás kezdettel tettem be egyet. De a héten még fogok csinálni tesztpárbajt, az lehet később is, meg hétvégén is. Talán ezek lesznek még az éles játék előtt.

oké, na akkor majd azokon kipróbálom :) remélem az jó időpontokban lesz :)

Dus 02-24-2010 16:29

Quote:

Legyen egy a díjátadó alatt. :D

//Teszteljük, ki annyira függő, hogy leüljön ott párbajozni. :) //

Iron 02-24-2010 16:32

Ez egy speciális párbaj, ami a 2010-es párbajsorozat része, és csak a párbajsorozaton résztvevõk számára nyitott. Te nem vagy ennek a párbajsorozatnak résztvevõje. Ha részt szeretnél venni a párbajsorozaton, akkor a párbaj oldal tetején található link segítségével olvasd el a részleteket, és jelentkezz.

Most akartam jelentkezni, de ezt írja ki...

Igaz jelentkezni a másik orimmal jelentkeztem, de nem azzal szeretnék ott játszani. Megoldható?

Iron 02-24-2010 16:33

Quote:

most este 8 órás kezdettel tettem be egyet.

Én csak holnapra látok párbajt, de mennék ma is...van mit tesztelnem mert előző sorozatban csak lámáskodtam :)

Ati 02-24-2010 16:34

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 241900)
Ez egy speciális párbaj, ami a 2010-es párbajsorozat része, és csak a párbajsorozaton résztvevõk számára nyitott. Te nem vagy ennek a párbajsorozatnak résztvevõje. Ha részt szeretnél venni a párbajsorozaton, akkor a párbaj oldal tetején található link segítségével olvasd el a részleteket, és jelentkezz.

Most akartam jelentkezni, de ezt írja ki...

Igaz jelentkezni a másik orimmal jelentkeztem, de nem azzal szeretnék ott játszani. Megoldható?

Azzal vagy bent, amivel jelentkeztél. Nem azzal szeretnél lenni? Akkor légyszi add meg, hogy mivel jelentkeztél, és mivel szeretnél lenni, ezek alapján cserélem.

Ati 02-24-2010 16:34

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 241901)
Én csak holnapra látok párbajt, de mennék ma is...van mit tesztelnem mert előző sorozatban csak lámáskodtam :)

Ööö, holnapra gondoltam... Basszus, azt nem írtam? :D

Szóval HOLNAP este 8-ra van párbaj, hogy legyen idő jelentkezni. :)

Iron 02-24-2010 16:44

Arcodba lépek! (#363027) - ezzel jelentkeztem...
Járvány (#321676) - ezzel szeretnék lenni...

:):)

All times are GMT +1. The time now is 06:14.