![]() |
Törpe faji varázslat: Fantomépületek:)
A törpék a föld alatt élnek, így a legjobb tolvajok se tudják eldötnteni, milyen épületek találhatók az adott országban. A varázslat időtartama alatt az ellenfél nem látja a különböző épületek mennyiségét (vagyis mindenből nullát lát). Az információszerző varázslatok nem mutatják ki. :D |
ez nem is rossz! D Ha a piac átveszi a raktárvédelmet akkor a törpéről ne lehessen éplistát csinálni :D hmmm ez teccik, nem is rossz :D ( a tekitéma akkor menjen a tekilopáshoz, itt akkor vissza a törpéhez :p )
|
Egy gömbből is kiderül minden, csak kicsit számolgatni kell. Nem támogatom, sztem ez semmit sem ér a többi fajvarihoz képest. Jobb lenne ha kapna vmilyen bónuszokat.
|
Quote:
Honnan tudod, hogy 200 bányája, vagy 200 tornya van? :D Mert nem mind1 :D |
Eh ne viccelj már h nem tudod kideríteni egy gömbből h kb milye van? A toronyra számolni kell, de azt is be lehet saccolni, csak idő kell.
|
Quote:
|
Quote:
Úgysem látnak be hozzám tolikkal, akkor meg számoljanak szépen a tornyokkal, én meg húzok helyette fincsi kocsmákat :D |
mindig van 1 erősebb......
ez régi mondás de igaz |
Quote:
Esetleg lehetne Chuck Norris a törpe faji varija, ha legyőzhetetlen ori létrhozása a cél :P |
Akármit is mondtok, a legjobb megoldás eddig szerintem az volt, hogy az elfek fantomserege mintájára a törpéknek az éplitáját ne lehessen látni.
Persze ki lehet logikázni, hogy kb milye van, pl rengetéssel, ahogy az elfet is lehet tűzbogyóval hajigálni. Egy ilyen varázsnak több haszna lenne, mint a mostani raktárkulcsnak:) |
All times are GMT +1. The time now is 00:37. |