Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   In memoriam Pééékek! vs Black Dragon (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3951)

Pool 12-20-2009 22:50

Quote:

Originally Posted by Ga'briii (Post 233076)
kincskereső kisködmönbe, gergő gyerek is pééék volt, hiszen a kemence mellett ült állandóan :)))

Nem a kis bice bóca ült ott?
már régen olvastam, de nekem ez rémlik...

Andrew 12-20-2009 23:03

Quote:

Originally Posted by Wu:) (Post 233089)
:cool: az egy szuper kis könyv ;) sajnos a mai kölkök már nem olvassák
el a kötelezőket, csak megnézik a filmeket és átnézik a mű elemzését..
:(

Nekem sosem az elolvasással volt gondom... Én az elemzéseket utáltam kegyetlenül :p

richardka 12-21-2009 11:53

off
nálunk gyerek hazahozza a kötelezőt:D a papa elolvassa, a melohelyén ugyis ráér megirja amit kell, majd a gyerek lemásolja, és kész. Ugyse érdekli a tanárokat hogy mi van leirva, csak az hogy sok legyen irva

Fáraó 12-21-2009 12:19

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 232836)
A Harcos nem pihen!!! :)

ja csak lefordul olyan orival amibe 1 hete 500k-t fokozott hogy 0 hekit ussenek rajta :D
vagy zérostartol
vagy szabizik mint te a harcosisten aki anarchba 3-4 éve képtelen topbajutni és lefordulni 2eskének :p
pár számmal kissebb mellényre lenne szukséged szerintem
vagy átvehetnéd a zakót nem mindig a klánod érdekeivel magyarázni a gyávaságot mikor menekulsz :D

Ga'briii 12-21-2009 13:36

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 233095)
Nem a kis bice bóca ült ott?
már régen olvastam, de nekem ez rémlik...

de igen Ő volt az télleg....:)) de a lényeg egy könyvről beszélünk....

csákány 12-21-2009 13:58

Quote:

Originally Posted by Fáraó (Post 233148)
ja csak lefordul olyan orival amibe 1 hete 500k-t fokozott hogy 0 hekit ussenek rajta :D
vagy zérostartol
vagy szabizik mint te a harcosisten aki anarchba 3-4 éve képtelen topbajutni és lefordulni 2eskének :p
vagy átvehetnéd a zakót nem mindig a klánod érdekeivel magyarázni a gyávaságot mikor menekulsz :D

Neked vajon mire van ekkora arcod okoska?:confused::eek:

Ati 12-21-2009 14:02

Quote:

Originally Posted by csákány (Post 233157)

Arra, hogy nem saját becenév alól fórumozik, így ha ki van vágva, akkor max a kölcsönadó becsületén esik folt, nem az övén...

Arwen 12-21-2009 14:12

Azért szavaztam a Black Dragonra, mert nem menekültek el a klántámadás elől, nem töröltek országot, nem fordultak le. A mai világban az ilyet értékelni kell.

Serg 12-21-2009 14:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 233159)
Arra, hogy nem saját becenév alól fórumozik, így ha ki van vágva, akkor max a kölcsönadó becsületén esik folt, nem az övén...

Quote:

Originally Posted by csákány (Post 233157)

Nem hinném hogy olyan durvát írt volna hogy bekövetkezne ez,és az is tény hogy termelő oriként pont előle is menekültek a pékek nem régen...
Jah és az anarchban elég magasan jegyzett játékos és pár éve kint a neve a legjobb játékosok között is a normálban ,ha már az arcoskodásnál tartunk "Istenek":D

Iron 12-21-2009 14:18

Quote:

Originally Posted by Fáraó (Post 233148)
vagy zérostartol

Te miről beszélsz??? :D:D
Ülj vissza, egyes!!! :D

Megint a tipikus....amibe nem látsz bele, nem tudod mi miért van, nem tudsz semmit, akkor kérlek mellőzd ezt a "bejegyzést", mert csak kinevetteted magad, én jót nevetek :)

Amúgy kicsit tisztábban láss, bár gondolom úgyse hiszed :):)

-Ellennek persze, hogy nem adunk földet, pláne nem olyannak akit aztán "elvertünk". Volt pénzünk, nem sajnáltuk, akkor miért ne? Te lehet leveretted volna magad -800 hekivel, én nem :)

-Zéróstart? Nem értem...

-Anarchba lefordúlni ketteskével? Azt meg ki akar, mert én nem :D
Kinek kell anarchba az a fránya 2-ecske? Szórakozom, ütök, levernek, megint ütök, levernek, 2 ori a több 100 ellen nem sokra megy..lehetek én ahogy mondtad a "harcosisten" is. (Én tudok szórakozni...)

-Klánérdek...az bizony van, és az én hitvány pár k hekis orim semmit se ér a klánomhoz képest. A KLÁNÉRT MINDENT...bár te ezt úgysem értheted meg :)

Nah szerintem válaszoltam mindenre :)

All times are GMT +1. The time now is 01:26.