Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Az újrázás korlátozása rendeltetésszerű használatra. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3942)

Fáraó 12-02-2009 19:00

szoval mar irtam hogy Aban szukség van friss husra
de a friss hustol egyretobb lehetoséget elveszunk az eredményes játékra
es ha a friss hus nem tud a max fold miatt biztos távban gyujtogetni hogy a multiktol is távol van meg a csopi egyéb részétől is
én visszasirom az idoket mikor mfel is tudtam gyujtogetni anélkul hogy lebratyizzak a toppos orikkal
én ezért nem is játszom már csak A-ban és anarchban és eszembe nem jut hogy bratyizgassak mert ellenkezik az elveimmel
kell a lehetoség hogy az ember A-ba erve nehány ujra után eltudjon indulni és akár 500k pontra folmászni
mert ha nem aztmondja hogy a franc se tokoljon a gyujtogetéssel ugyis egyre feljebb megy a top és leparkol egy elfet az A-ba
látjuk az eredményét hogy egy másik amugy jó szabály a szigoritott fedezésel eggyutt a max heki szigoritas által keltett potenciális sok tartalékkal rendelkező emberek hiánya eredményeztek
ez ugy saccra szerintem 70% elfet jelenthet A-ban
namost ha az utolso mohikán fanatikusok akik igy is jonnek ujrázni se tudnak
akkor igen sivár lessz a csopi mindenki elfezni fog aki nem az első 3-4 klánba nyer felvételt
és a mohikánok eltunnek és majd leparkolnak egy elfet A-ban
izgi lessz ugy játszani hogy az orik 90%a elf az A-ban :p

Reaktor 12-02-2009 19:10

Basszus!

Nem az 1/A ról szól ez a topik!!!

De az én klánomból pl nem ujrázgatott senki sem vagyonokat.
És tudok más nagy klánokról is akik szintén itt szedték össze amijük van!

Miért akarja bárki is beérni néhány ujrával azt a több éves munkát amit egy sokmillió pontos klán letett az asztalra??? :eek:

DE Nem az 1/A ról szól ez a topik!!!

Fáraó 12-02-2009 19:22

igazábol a problémát hogy emberek irtozat tekiket halmoznak fel a jksz es a multisok okozzák
régen a max heki nélkuli toppokban atlagemberek osszállva is tudtak tekiket felhalmozni ujrával
ezért nem sosemalvukuszék még a topklán a mai napig
az ujrák adják a lehetoséget az élelmes játékosoknak hogy felzárkozzanak
ez egy sose ujraindulo játék amiben az ujraindulás hiánya folyamatosan problémákat vet fol anno senkinek nem tetszett mikor a topklánok távolodtak a tobbiektol most se tetszik senkinek
szerintem minden szabályváltoztatást ugy kéne megoldani hogy ne gorditsunk ujjabb akadályokat azok elé akik szeretnének rendeltetésszeruen jatszani
még az A-ban is ezért bekell vetniuk a jóöreg ujrázós trukkot ha eredményesek akarnak lenni !!!
a multit és a jkszt kell visszaszoritani elfogadhato méretekre le is fogom irni hogyan
az osszes problémára amit a topikalapitó irt gyógyír lenne
folyt kov.

Serg 12-02-2009 19:22

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 231375)
Basszus!

Miért akarja bárki is beérni néhány ujrával azt a több éves munkát amit egy sokmillió pontos klán letett az asztalra??? :eek:

De arról szól mert amit szeretnél megvalósítani az szorosan kapcsolódik hozzá...
Lassan kezdem azt érezni mint az elf kiherélése kapcsán,na meg a felfedezés szigorítása kapcsán: páran tiltakoznak aztán bevezetik majd rájönnek hogy jól kibabráltak mindenkivel,de már késő...

Fáraó 12-02-2009 19:31

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 231375)
Basszus!

nyilván mert kis hekin ő is sokáig gyujtogetett ?
és neki is rengeteg munkája van benne ?
az illető aki álitolag sokmilliárdos vagyonnal rohangál és nem lehet ellene harcolni mert xarásig van lével
nagyot fog szívni ha A-ban tekieladásra alapozza a jovőjét
és ez lehet nem A topik de az Aban egy igennagy problémát okozna a tisztességesen játszo évek ota gyujtogető embereknek ha nem lehetne ujrázni
vagy csak az számit hogy te mennyi munkát raktál bele más munkája nem számit ?
azok a klánok akik sokmillio ponton ulnek és sok munkájuk van benne igenagy szeretettel mnt-zgetve gyujtik a vagyonaikat
kiutnek minden potenciális célpontot és kuldenek mnt-t a maradéknak mert ugye vannak haverok meg hódtalik stb.
de szerintem nem kéne személyeskedni mert semmi értelme

siQ 12-02-2009 19:37

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 231377)
De arról szól mert amit szeretnél megvalósítani az szorosan kapcsolódik hozzá...
Lassan kezdem azt érezni mint az elf kiherélése kapcsán,na meg a felfedezés szigorítása kapcsán: páran tiltakoznak aztán bevezetik majd rájönnek hogy jól kibabráltak mindenkivel,de már késő...

Az számomra még nem tiszta, hogy szerinted miért is jó egy gomb a játékban amire az van ráirva, hogy 'vagyonduplázás' ?
Ez nem lebutitása a játéknak?
Aki meg azzal érvel, hogy akkor csinálja mindenki az meg gondoljon bele, hogy mennyi uj pénz kerülhet a játékba igy. Például micsoda stratégia ha kiveszik az összes egységet egy alsóbb csopiban, mert nem számit nekik a pénz. Szerintem eléggé rontja a játékélményt, ha nem azért nem tudsz visszatámadni, mert béna vagy, hanem mondjuk nincs egység a piacon.

Von 12-02-2009 19:37

Quote:

Originally Posted by Fáraó (Post 231378)
a ti klánotok egy mntvel tudta beérni a pannont buszkék lehettek rá
de szerintem nem kéne személyeskedni mert semmi értelme

lolwat :eek:
nem ismerem a sztorit, de mnt-vel én még nem értem utol senkit, áruljátok el, hogy kell!
amúgy két sor alatt nem mondtál ellent magadnak ;)

Fáraó 12-02-2009 19:42

Quote:

Originally Posted by Von (Post 231380)
lolwat :eek:
nem ismerem a sztorit, de mnt-vel én még nem értem utol senkit, áruljátok el, hogy kell!
amúgy két sor alatt nem mondtál ellent magadnak ;)

bocs tényleg elentmondtam :D
csak kicsit hevesen reagáltam arra hogy ők nem ujrázgattak
de modositottam is hogy tényleg személyeskedés nélkul legyen :)

Serg 12-02-2009 19:50

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 231379)
Az számomra még nem tiszta, hogy szerinted miért is jó egy gomb a játékban amire az van ráirva, hogy 'vagyonduplázás' ?

Hol ez a gomb???

Tsobi 12-02-2009 19:55

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 231384)
Hol ez a gomb???

Beállítások / Adatok --> Lapaya (nem a spanyol kikötőváros)

All times are GMT +1. The time now is 12:51.