![]() |
szoval mar irtam hogy Aban szukség van friss husra
de a friss hustol egyretobb lehetoséget elveszunk az eredményes játékra es ha a friss hus nem tud a max fold miatt biztos távban gyujtogetni hogy a multiktol is távol van meg a csopi egyéb részétől is én visszasirom az idoket mikor mfel is tudtam gyujtogetni anélkul hogy lebratyizzak a toppos orikkal én ezért nem is játszom már csak A-ban és anarchban és eszembe nem jut hogy bratyizgassak mert ellenkezik az elveimmel kell a lehetoség hogy az ember A-ba erve nehány ujra után eltudjon indulni és akár 500k pontra folmászni mert ha nem aztmondja hogy a franc se tokoljon a gyujtogetéssel ugyis egyre feljebb megy a top és leparkol egy elfet az A-ba látjuk az eredményét hogy egy másik amugy jó szabály a szigoritott fedezésel eggyutt a max heki szigoritas által keltett potenciális sok tartalékkal rendelkező emberek hiánya eredményeztek ez ugy saccra szerintem 70% elfet jelenthet A-ban namost ha az utolso mohikán fanatikusok akik igy is jonnek ujrázni se tudnak akkor igen sivár lessz a csopi mindenki elfezni fog aki nem az első 3-4 klánba nyer felvételt és a mohikánok eltunnek és majd leparkolnak egy elfet A-ban izgi lessz ugy játszani hogy az orik 90%a elf az A-ban :p |
Basszus!
Nem az 1/A ról szól ez a topik!!! De az én klánomból pl nem ujrázgatott senki sem vagyonokat. És tudok más nagy klánokról is akik szintén itt szedték össze amijük van! Miért akarja bárki is beérni néhány ujrával azt a több éves munkát amit egy sokmillió pontos klán letett az asztalra??? :eek: DE Nem az 1/A ról szól ez a topik!!! |
igazábol a problémát hogy emberek irtozat tekiket halmoznak fel a jksz es a multisok okozzák
régen a max heki nélkuli toppokban atlagemberek osszállva is tudtak tekiket felhalmozni ujrával ezért nem sosemalvukuszék még a topklán a mai napig az ujrák adják a lehetoséget az élelmes játékosoknak hogy felzárkozzanak ez egy sose ujraindulo játék amiben az ujraindulás hiánya folyamatosan problémákat vet fol anno senkinek nem tetszett mikor a topklánok távolodtak a tobbiektol most se tetszik senkinek szerintem minden szabályváltoztatást ugy kéne megoldani hogy ne gorditsunk ujjabb akadályokat azok elé akik szeretnének rendeltetésszeruen jatszani még az A-ban is ezért bekell vetniuk a jóöreg ujrázós trukkot ha eredményesek akarnak lenni !!! a multit és a jkszt kell visszaszoritani elfogadhato méretekre le is fogom irni hogyan az osszes problémára amit a topikalapitó irt gyógyír lenne folyt kov. |
Quote:
Lassan kezdem azt érezni mint az elf kiherélése kapcsán,na meg a felfedezés szigorítása kapcsán: páran tiltakoznak aztán bevezetik majd rájönnek hogy jól kibabráltak mindenkivel,de már késő... |
Quote:
és neki is rengeteg munkája van benne ? az illető aki álitolag sokmilliárdos vagyonnal rohangál és nem lehet ellene harcolni mert xarásig van lével nagyot fog szívni ha A-ban tekieladásra alapozza a jovőjét és ez lehet nem A topik de az Aban egy igennagy problémát okozna a tisztességesen játszo évek ota gyujtogető embereknek ha nem lehetne ujrázni vagy csak az számit hogy te mennyi munkát raktál bele más munkája nem számit ? azok a klánok akik sokmillio ponton ulnek és sok munkájuk van benne igenagy szeretettel mnt-zgetve gyujtik a vagyonaikat kiutnek minden potenciális célpontot és kuldenek mnt-t a maradéknak mert ugye vannak haverok meg hódtalik stb. de szerintem nem kéne személyeskedni mert semmi értelme |
Quote:
Ez nem lebutitása a játéknak? Aki meg azzal érvel, hogy akkor csinálja mindenki az meg gondoljon bele, hogy mennyi uj pénz kerülhet a játékba igy. Például micsoda stratégia ha kiveszik az összes egységet egy alsóbb csopiban, mert nem számit nekik a pénz. Szerintem eléggé rontja a játékélményt, ha nem azért nem tudsz visszatámadni, mert béna vagy, hanem mondjuk nincs egység a piacon. |
Quote:
nem ismerem a sztorit, de mnt-vel én még nem értem utol senkit, áruljátok el, hogy kell! amúgy két sor alatt nem mondtál ellent magadnak ;) |
Quote:
csak kicsit hevesen reagáltam arra hogy ők nem ujrázgattak de modositottam is hogy tényleg személyeskedés nélkul legyen :) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:51. |