Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Foci VB 2010 Dél-Afrika (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3916)

Pool 06-23-2010 21:29

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 256925)
Ezzel is óvatosan ;)

1. A francia csapat 90%-a néger.
2. Feltettem egy egyszerű, senki számára nem bántó kérdést.
3. Hol a gond?

Olasz 06-23-2010 22:01

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 256928)
1. A francia csapat 90%-a néger.
2. Feltettem egy egyszerű, senki számára nem bántó kérdést.
3. Hol a gond?

A néger is necces, inkább írd, hogy AfroFrancia.:D

Andrew 06-23-2010 22:04

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 256937)
A néger is necces, inkább írd, hogy AfroFrancia.:D

Ezentúl csak kékek vannak :)
(És persze a vicc szerint először a világoskékek, aztán a sötétkékek :D)

Csokibácsi 06-24-2010 21:29

A francia, az angol és az olasz csapat tagjai tegnap közösen meglátogattak egy fokvárosi árvaházat.

"Szívszorító volt látni a szomorú kis arcukat és a reménytelenséget" - nyilatkozta a 6 éves Dzsamal.

Hiába no, ez egy ilyen vébé.

Valezius 06-25-2010 16:00

Remélem az angolokra vonatkozó rész is teljesül hamarosan, és nem kell németekre cserélni majd :D

Fefe013 06-27-2010 17:12

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 257035)
Remélem az angolokra vonatkozó rész is teljesül hamarosan, és nem kell németekre cserélni majd :D

Nem kell kicserélni!:)

Megérdemelten mentek tovább a németek szerintem, hiába volt egy nem megadott gól, az angolok nem ütötték meg a mércét, főleg az utolsó 20 perc volt minősíthetetlen a részükről...

Amúgy jó meccs volt sztem a végét leszámítva bár az eleje se indult nagy hajtással, de láttunk 6 szép gólt!:)

Olasz 06-27-2010 17:57

Grat. a Németeknek!
Lefocizták az Angolokat.
Pedig én az Angoloknak szurkoltam.:(

Kutyuleee 06-28-2010 00:41

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 257150)
Grat. a Németeknek!
Lefocizták az Angolokat.
Pedig én az Angoloknak szurkoltam.:(

Ezzel a mentalitással amivel a pályán voltak,ugyanúgy megérdemlik mint az olaszok... egyedül Rooney-ban lehet látni a tüzet, de neki se ment, decsak a küzdeni akarás...

Amit viszont tetszett az az argentin-mexikó.
tetszett a játék, és tetszett, ahogy küzdött mexikó. és nevetséges, hogy ma kulcsdöntö szituációban volt bírói (vagy asszisztensi) hiba. mexikónál 1 szabálytalan gól, és 1 kétes szituáció amikor sztem bent volt a labda. (nekem pont amiatt jött le az, mert nem merték ismételni lassítva). ráadásul olyan helyzetben ami kulcs a meccs kimenetelére...

Egyetlen 1 dolog miatt tudok csak örülni ezeknek a hibáknak, még pedig, hogy Kassai Viktornak egyre nagyobb esélye van a döntőre:D úgye az egyik legnagyobb esélyes,Rosetti, ma kiesett:)

Takanohana 06-28-2010 05:35

Nagyon kellene az a videóbíró. Ha ez után a VB után sem vezetik be, a FIFA saját magát égeti le. Minden meccsen rögtön szembesülhet a bíró a tévedéssel, amint megmutatják a kivetítőn.

Fefe013 06-28-2010 07:20

Mexikót én nagyon sajnálom, mert a lesgólig jól játszottak, nem egyszer hozták zavarba az argentin védelmet, utána, meg csúnyán leült a meccs (mexikói részről főleg), amit meg is értek, mert nincs, annál bosszantóbb, mikor tudja az ember, h igaza van, csak nem ér vele semmit...:(
Meg a másik vitatott helyzet Mexikói részről, áááá, hagyjuk, mert megint felhúzom magam...:mad:
A gól után már hiába játszott jobban Argentina én már az elején mutattottak alapján Mexikónak szurkoltam...:)

Hajrá Németország!!!:)

All times are GMT +1. The time now is 14:25.