![]() |
Quote:
|
ha lenne ilyen visszahívásos dolog ebben a szemben, én biztosan választanám :) főleg A-ban.
|
Quote:
|
Quote:
akkor nagggggyon tetszik:) |
Quote:
ezzel most mi a baj? :confused: Amikor meghosszabítom akkor megváltoztathatom az árat. Nem hiszem, hogy ezt olyan nehéz felfogni... :eek: amúgy is, ha annyira megváltozik az ár, akkor esetleg kinn sem tudnám tartani, mert még 2 nap, és tuti elveszik a cucc, ergó bizonyos esetekben használhatatlan lenne ez a tulajdonság... nem értem mi ezzel a probléma... :( |
Összefoglaló
Az új személyiséggel naponta plusz 1-1 alkalommal léphetsz be a piacokra. Ez nem VIP országok esetén 4-4 piacralépést ad, VIP játékosoknak 6-6 piacralépési lehetőséget. A piacon lévő áruk piacon tartása az utolsó 3 órájukban meghosszabbítható újabb 24 órával. (A hazafele tartó áruk már nem, csak a még piacon lévők!) Ehhez az adott áru piacának nyitva kell lennie. Ha nincs több piacralépési lehetőséged, akkor nem tudsz a piacra menni, és az áru kintléte nem hosszabbítható. Minden egyes tétel maximum 3 alkalommal hosszabbítható, utána nincs választási lehetőséged, mindenképp visszajön országodba. A piacra kitett áruk árának utóéagos megváltoztatására ez a személyiség most nem ad lehetőséget. |
Quote:
|
ugye lessz tesztidőszak...pl kiválasztam ezt a személyiséget és pl rájövök 1-2hét után hogy mgése váltja be a hozzá fűzött reményeket.. akkor lessz lehetőségém mást választani vagy ez marad örökre?:)
másik ...meglévő személyiséget lehet -e cserélni erre vagy másik új személyiségekre (szintlépés újrázás és minden egyéb nélkül gondolom) |
tetszik, ha lesz rá lehetőségem be fogom tennni szeminek
|
Jójó, de mi lesz a neve? :)
|
All times are GMT +1. The time now is 23:09. |