Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   JKSZ bejelentések mikéntje (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=375)

Smooth Scroller 12-15-2006 07:15

Quote:

Originally Posted by Hammi (Post 55640)
Üssétek amíg tudjátok, csak aztán nehogy megint JKSZeljenek:D

rosszul latod!
pont az a lenyeg, hogy megint jksz-re kell oket birni... ;)

laci 12-15-2006 07:25

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 55644)
rosszul latod!
pont az a lenyeg, hogy megint jksz-re kell oket birni... ;)

Szerintem attól nem hagyja abba, hogy szintet lépett, úgyhogy előbb-utóbb be fog bukni. "Addig jár a korsó a kútra..." ;)

petyac 12-15-2006 15:14

Ati hozzád lenne egy kérdésem. A szövitagomat egy ori lea****ta elég rendesen. Ezt jelentette a supportnak. Ezért milyen büntetést kaphat? Mert eléggé durva,ja és ha kap büntit azt mikor kapja meg?

Ati 12-15-2006 15:15

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 55868)
Ati hozzád lenne egy kérdésem. A szövitagomat egy ori lea****ta elég rendesen. Ezt jelentette a supportnak. Ezért milyen büntetést kaphat? Mert eléggé durva,ja és ha kap büntit azt mikor kapja meg?

Ezekkel kapcsolatban részletes információt találsz a regisztrációs szabályokban, illetve a súgóban, Amit ezzel kapcsolatban ott nem találsz, az nem publikus.

petyac 12-15-2006 15:17

Ok köszi :)

Smooth Scroller 12-15-2006 16:47

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 55868)

de miert kene buntit kapnia? nem azert kell bejelenteni, mert nem tudtok vele mit kezdeni, hanem azert ha az ellenfel illegalis dolgot vett igenybe (pl szovetsegen kivuli orszagok artoznak, puusztitanak, gyilkolnak, stb. felvaltva). vagy mar 2 hete mindennap meglop gyujt es gyilkol.

de csak azert mert megszivatjak a szovidet, nos akkor IGY JART...

petyac 12-15-2006 16:50

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 55896)
de miert kene buntit kapnia? nem azert kell bejelenteni, mert nem tudtok vele mit kezdeni, hanem azert ha az ellenfel illegalis dolgot vett igenybe (pl szovetsegen kivuli orszagok artoznak, puusztitanak, gyilkolnak, stb. felvaltva). vagy mar 2 hete mindennap meglop gyujt es gyilkol.

de csak azert mert megszivatjak a szovidet, nos akkor IGY JART...

nem szívatták meg,hanem a tagunk édesanyját szídta,eléggé csúnya szavakkal. ezért lett jelentve. akkor ez nem számít? mert emberileg is elég gáz a dolog!

Ati 12-15-2006 16:51

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 55899)
nem szívatták meg,hanem a tagunk édesanyját szídta,eléggé csúnya szavakkal. ezért lett jelentve. akkor ez nem számít? mert emberileg is elég gáz a dolog!

Hmm, hogy mi?

Ez mitől JKSZ? :-o

petyac 12-15-2006 17:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 55900)
Hmm, hogy mi?

Ez mitől JKSZ? :-o

Ok nem az. de akkor ezért semmi nem jár? csak úgy lehet szídni egymást akár keményen?

Kubbi 12-15-2006 17:00

Én régebben jelentettem, az alábbi üziket...
Nem lett belőle semmi. :)
Na azóta nem jelentek semmit se. Ha tudom, kiütöm az ibsét, ha nem akkor meg nem ütöm ki. :D
Bár lehet, hogy én rontottam el, ami itt is látható, a " (a fenti üzenetre vonatkozóan) --> itt"
Na az "itt"-re klikkeltem... Lehet ez volt a hiba... :D

-------------------------------------------------------------------
xxxxxxx (#xxxxxx) - 2006-11-14 21:29:20
xxxxxxxxx (#xxxxxx) o lenne akit el kéne intézni gömböt ezért nem küldök mert a
serege msot tart hazafelé és így nincs rajta szeretném ha segítenétek! Köszi
Nem elfogadható hangnem jelentése a supportnak (a fenti üzenetre vonatkozóan) --> itt

xxxxxx (#xxxxxxx) - 2006-11-14 21:27:06
folyamatos nyomás alatt kéne tartani amíg nem törli magát
Nem elfogadható hangnem jelentése a supportnak (a fenti üzenetre vonatkozóan) --> itt

xxxxxxx (#xxxxxx) - 2006-11-14 21:23:49
Hello! Mivel mnt-s társak vagyunk úgy gondoltam hogy szeretnék kérni toled és
szövetségedtol egy kis szivességet és folytathatnánk úgy mint szövi szövik! :)
Szóval a következo üzenetben leírnám azt hogy kit kéne emgtámadni és megsemmisíteni!
CSerébe mi is segítünk nektek amikor kell! Szólval az akinek a gömbjét elküüldöm
szeretném ha segítenétek teljesen elpusztítani! Az eszköz mind1! Megköszönném!
--------------------------------------------------------
Az idősorrend, alulról felfelé van.

All times are GMT +1. The time now is 09:53.