![]() |
Quote:
pont az a lenyeg, hogy megint jksz-re kell oket birni... ;) |
Quote:
|
Ati hozzád lenne egy kérdésem. A szövitagomat egy ori lea****ta elég rendesen. Ezt jelentette a supportnak. Ezért milyen büntetést kaphat? Mert eléggé durva,ja és ha kap büntit azt mikor kapja meg?
|
Quote:
|
Ok köszi :)
|
Quote:
de csak azert mert megszivatjak a szovidet, nos akkor IGY JART... |
Quote:
|
Quote:
Ez mitől JKSZ? :-o |
Quote:
Ok nem az. de akkor ezért semmi nem jár? csak úgy lehet szídni egymást akár keményen? |
Én régebben jelentettem, az alábbi üziket...
Nem lett belőle semmi. :) Na azóta nem jelentek semmit se. Ha tudom, kiütöm az ibsét, ha nem akkor meg nem ütöm ki. :D Bár lehet, hogy én rontottam el, ami itt is látható, a " (a fenti üzenetre vonatkozóan) --> itt" Na az "itt"-re klikkeltem... Lehet ez volt a hiba... :D ------------------------------------------------------------------- xxxxxxx (#xxxxxx) - 2006-11-14 21:29:20 xxxxxxxxx (#xxxxxx) o lenne akit el kéne intézni gömböt ezért nem küldök mert a serege msot tart hazafelé és így nincs rajta szeretném ha segítenétek! Köszi Nem elfogadható hangnem jelentése a supportnak (a fenti üzenetre vonatkozóan) --> itt xxxxxx (#xxxxxxx) - 2006-11-14 21:27:06 folyamatos nyomás alatt kéne tartani amíg nem törli magát Nem elfogadható hangnem jelentése a supportnak (a fenti üzenetre vonatkozóan) --> itt xxxxxxx (#xxxxxx) - 2006-11-14 21:23:49 Hello! Mivel mnt-s társak vagyunk úgy gondoltam hogy szeretnék kérni toled és szövetségedtol egy kis szivességet és folytathatnánk úgy mint szövi szövik! :) Szóval a következo üzenetben leírnám azt hogy kit kéne emgtámadni és megsemmisíteni! CSerébe mi is segítünk nektek amikor kell! Szólval az akinek a gömbjét elküüldöm szeretném ha segítenétek teljesen elpusztítani! Az eszköz mind1! Megköszönném! Nem elfogadható hangnem jelentése a supportnak (a fenti üzenetre vonatkozóan) --> itt -------------------------------------------------------- Az idősorrend, alulról felfelé van. |
All times are GMT +1. The time now is 09:53. |