Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Win Vista (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=373)

Lyra 08-21-2007 07:31

Windows Vissza

Nyahh urak és urinák, ha valaki szeretne az XP-jére egy kis Vista-s feelinget az klikk a linkre: Vista Inspirat

Sci 08-21-2007 07:47

megbzható?

Lyra 08-21-2007 08:06

Quote:

Originally Posted by Sci (Post 118922)
megbzható?

Cirka két hete nyüstölöm, eddig nem volt vele baj. Ha lett volna akkor nem teszem ki... :):D;)

Bogár 08-28-2007 12:13

Quote:

Originally Posted by Lyra (Post 118926)
Cirka két hete nyüstölöm, eddig nem volt vele baj. Ha lett volna akkor nem teszem ki... :):D;)

2 hét és semmi baj? :eek:
nem indul a számológép a Vista Inspirat miatt. :mad: what can I do? help plíííz. yah, és nem szeretném leszedni a gépről az Inspiratot, ha már feltettem...

Lyra 08-28-2007 15:40

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 121020)
nem indul a számológép a Vista Inspirat miatt. :mad: what can I do? help plíííz. yah, és nem szeretném leszedni a gépről az Inspiratot, ha már feltettem...

Rencer viccaállitás és new telepités. Kétlem hogy az inspirat tenne keresztbe neki. Habár a Dock nem szerette az IE-t és ki is pakolta onnan, de a firefoxal nem van baja. Amúgy mik a tünetek?

Bogár 08-28-2007 15:46

Quote:

Originally Posted by Lyra (Post 121059)
Rencer viccaállitás és new telepités. Kétlem hogy az inspirat tenne keresztbe neki. Habár a Dock nem szerette az IE-t és ki is pakolta onnan, de a firefoxal nem van baja.

köszi, meg fogom próbálni. az internet explorert nem is próbáltam, és nem is érdekel, hogy működik-e vagy sem.

Quote:

Originally Posted by Lyra
Amúgy mik a tünetek?

calc.exe - Illegal System DLL Relocation

Lyra 08-28-2007 16:12

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 121061)
köszi, meg fogom próbálni. az internet explorert nem is próbáltam, és nem is érdekel, hogy működik-e vagy sem.

calc.exe - Illegal System DLL Relocation

Közben néztem mind a két "inspirat"-os gépen a számológépet. Mennek rendesen. Szal akkor az XP szerencsétlenkedik valamit nem az Inspirat...

Csokibácsi 08-28-2007 17:58

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 121020)

Próbáld meg telepíteni ezt a hotfixet: http://support.microsoft.com/kb/935448

"2007. április 18. A cikkben a következők változtak: Újabb programok kerültek az okot ismertető szakaszban található felsorolásba. A Microsoft megerősítette, hogy a probléma a következő termékeket érinti: AVG Anti-Virus Control Center (Grisoft, Inc), 7.5-ös verzió; BMC PATROL (BMC Software, Inc), 7.1-es verzió; BricoPack Vista Inspirat (CrystalXP), 1.1-es verzió."

A hibát egyértelműen az inspirat okozza.

Lyra 08-29-2007 04:23

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 121077)
"

A hibát egyértelműen az inspirat okozza.

Hát nem tom, Bill-ék gányolása biztos jobban sikeredett mint az Inspirat Theme...
Ha a környezetemben futkározó inspiratos gépek közt nincs hiba sem a Windowsal, sem az inspirattall, és egy két helyen fejreáll a Win az ugyi az Inspirat hibája. Logikus. Billéknek mindenképpen. Különösen hogy az a nyomorult Win oly ritkán szokott elhasalni az átlag userek gépén....:D:p;)
Persze Billék erre kiadnak valami 1.0-ás user peccset, oszt le van tudva a dolog.:D

Csokibácsi 08-29-2007 09:28

Quote:

Originally Posted by Lyra (Post 121103)
Hát nem tom, Bill-ék gányolása biztos jobban sikeredett mint az Inspirat Theme...
Ha a környezetemben futkározó inspiratos gépek közt nincs hiba sem a Windowsal, sem az inspirattall, és egy két helyen fejreáll a Win az ugyi az Inspirat hibája. Logikus. Billéknek mindenképpen. Különösen hogy az a nyomorult Win oly ritkán szokott elhasalni az átlag userek gépén....:D:p;)
Persze Billék erre kiadnak valami 1.0-ás user peccset, oszt le van tudva a dolog.:D

Ha előtte működött csúnyabogár XP-je, utána nem, akkor nyilván nem Bill bácsi szállt ki házhoz és rontotta el készakarva. Logikus, nemde?
Nem minden esetben jön elő a hiba, nála sikerült kicsalogatni.
Realtek HD audió cuccal havernál is előjött a hiba (verzió az oldalon említettel azonos), Realtekék a következő verziókban javították a hibát.
Abban az esetben sem Bill bácsi ment ki házhoz és nem ő rontotta el.
Persze, hogy trágya az XP, de sok rá a trágyán megírt gány program is.

All times are GMT +1. The time now is 01:23.