![]() |
Békés: tanulságos. az a halálom, amikor 1 szerelő vagy elado vagy mindegy ki,
sajnálkozva mosolyog rajtad, és mindentudo kifejezéssel bekapcsolja a gépet.ű utána jön a: na te kis hülye ,nem értesz hozzá! arckifejezés, és közben szánakozva figyel, milyen mesét probálsz beadni neki ARROL, hogy a gép nem jo. mert ügye mindenki hülye rajta kivűl. aztán ha az ember türelmes,( én megszoktam várni)és télleg kijön a hiba, akkor leesett állal probálja megmagyarázni, ami természetesen nagyon soványra sikerül, mert amig nem szedik szét ,addig csak találgatni tud. |
Na ezaz Apa:)
azóta ha bemegyek és kérdezek vmit rögtön hivják a szakértőt /a srác ért is hozzá, vele lehet dumálni/ és mindenkinek rögtön sok munkája akad:) |
NoD 32-öt haszbnálok de nem bírom frissíteniBejöön egy kis windows ablak
Frissítés(NOD32) ez a címe a fájl nem található. ez pedog a megjegyzés Segítsen valaki pls |
probald masik serverrel
|
Quote:
|
Quote:
Parancsolj: http://www.agpportofgraysharbor.com/ |
hát ez kirájjj volt csoki
|
nekem a Keró is megteszi legalább is engem eddig még mindig megvédett a vírúsok támadásai ellen :D
|
Segítség!
Tippeket várok, a következő lenne a gondom. Két hónappal ezelöttig nem volt sose vírus a gépemen, a nodot saját gépen egyetlen egyszer nem láttam addig rikoltozni. Aztán két hónapja megtörtént a baleset... kaptam egy kipróbált linket megbízható embertől, katt rá visít a nod, nod lelő, oldal becsuk, nod sikít... aznap éjjel egész éjjel vírust írtottam, majd másnap is, két nappal késöbb újra, így tovább két hétig. Akkor átjött egy ismerősöm és kiírtotta (elvileg). Még a firefox is le lett szedve, késöbb MSN is újratelepítve, stb. Azóta viszonylagos nyugalom van, hetente kétszer rászabadítom a gépre a nod32-t, átlag minden negyedik alkalommal talál valamit. Ma is így indult, nod rászabadult a gépre, talált két kedves kis trójait, töröltem, újraindítottam, azóta az AD-Aware-el és a winnel felváltva három percente sikongat, hogy jaj vírus, jaj vírus, jaj vírus. A gépen van tűzfal (win XP sajátja), nod 32 és AD-Aware SE personal, az utóbbi kettő hetente kétszer kézzel is el van indítva rajta. A közelmúltban csak a megszokott oldalakat látogattam, amik a könyvtáramba fenn vanak és, amik a gép megvétele óta folyamatosan látogatva vannak. Szal kérdés: Mi a búbánatot csináljak és plíííz ne a format C-t javasoljátok, mint megoldást?!:D Köszi:) |
Én nem értek hozzá, de nekem a NOD32-höz Kerio tűzfalat raktak fel, azóta (6 hónapja) nincs ilyen problémám...
|
All times are GMT +1. The time now is 04:21. |