![]() |
(mondjuk a félbemaradt mondatot ez se magyarázza, igazából az a legfurcsább, mert ilyet még nem láttam sose)
|
Több helyen is látok hibás részt a riválisok szigetén lévő erdőben (nincs átmenet néhány helyen)
|
Quote:
Folyó-erdő átmenet tényleg nincs, direkt. A többi meg lehet emberi hiba miatt is. :) (de valamiért persze, a főszigeten lévőt nem szúrtad ki...hmm) |
Quote:
Most ez a hepped, hogy leírok egy hiba észrevételt Te pedig belekötsz? |
Quote:
Amúgy nem zavar, hogy leírtad, csak szinte biztos, hogy nem lesz kijavítva úgy az elkövetkezendő fél évben minimum, hiszen van ennél sokkal fontosabb is. Addigra meg úgy is elfelejtődik. :) |
Picike karakterem 3. szintre lépett.
Elmentem az iskolába, és megtanultam a haladó harcművészetet. Ezután ha billentyűzettel akarok közlekedni, minden gombnyomásnál előjön a "TANUL" gomb a térképen... oO (Ilyen már egyszer volt velem, még teszt időszakban, akkor azt hiszem az "f" gombbal tudtam ezt előidézni, most a kurzor nyilakkal!) |
Quote:
|
okés, köszi
|
Néhány hiba a küldetésnaplóban:
Szereztél a Csatornakirálynak 3 jegeymedve-fogat. Keresd meg a lányát és add ode neki a térképet. Most azt akarja, hogy megtanítsd halászni? |
Elírás:
Sivatagi napvirágnál: tűző napról napta a nevét És találtam egy homokbuckát a semmiben :) illetve rajz nincs mellette, csak a szöveg.... |
All times are GMT +1. The time now is 22:43. |