Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   1.0 verzió utáni tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3614)

[HTPA]GeeForce 07-28-2009 18:14

(mondjuk a félbemaradt mondatot ez se magyarázza, igazából az a legfurcsább, mert ilyet még nem láttam sose)

Ildee 07-31-2009 14:13

Több helyen is látok hibás részt a riválisok szigetén lévő erdőben (nincs átmenet néhány helyen)

Dus 07-31-2009 14:15

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 220547)
Több helyen is látok hibás részt a riválisok szigetén lévő erdőben (nincs átmenet néhány helyen)

Akkor takard el a szemed. :p :)

Folyó-erdő átmenet tényleg nincs, direkt. A többi meg lehet emberi hiba miatt is. :) (de valamiért persze, a főszigeten lévőt nem szúrtad ki...hmm)

Ildee 07-31-2009 14:18

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 220549)
Akkor takard el a szemed. :p :)

Folyó-erdő átmenet tényleg nincs, direkt. A többi meg lehet emberi hiba miatt is. :) (de valamiért persze, a főszigeten lévőt nem szúrtad ki...hmm)

De azt is kiszúrtam még teszt alatt és meg is írtam ide, had ne kelljen visszakeressem. Biztos, hogy az enyémben is van hiba, és nem zavar ha leírja valaki.
Most ez a hepped, hogy leírok egy hiba észrevételt Te pedig belekötsz?

Dus 07-31-2009 14:40

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 220552)
De azt is kiszúrtam még teszt alatt és meg is írtam ide, had ne kelljen visszakeressem. Biztos, hogy az enyémben is van hiba, és nem zavar ha leírja valaki.
Most ez a hepped, hogy leírok egy hiba észrevételt Te pedig belekötsz?

Érdekes, szerintem, ha ez lenne a mániám, szerintem úgy 20* gyakrabban csinálnám...Nem is. Inkább 50* ! :rolleyes:

Amúgy nem zavar, hogy leírtad, csak szinte biztos, hogy nem lesz kijavítva úgy az elkövetkezendő fél évben minimum, hiszen van ennél sokkal fontosabb is. Addigra meg úgy is elfelejtődik. :)

[HTPA]GeeForce 08-03-2009 11:47

Picike karakterem 3. szintre lépett.
Elmentem az iskolába, és megtanultam a haladó harcművészetet.
Ezután ha billentyűzettel akarok közlekedni, minden gombnyomásnál előjön a "TANUL" gomb a térképen... oO

(Ilyen már egyszer volt velem, még teszt időszakban, akkor azt hiszem az "f" gombbal tudtam ezt előidézni, most a kurzor nyilakkal!)

Ati 08-03-2009 11:48

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 220790)
Picike karakterem 3. szintre lépett.
Elmentem az iskolába, és megtanultam a haladó harcművészetet.
Ezután ha billentyűzettel akarok közlekedni, minden gombnyomásnál előjön a "TANUL" gomb a térképen... oO

(Ilyen már egyszer volt velem, még teszt időszakban, akkor azt hiszem az "f" gombbal tudtam ezt előidézni, most a kurzor nyilakkal!)

Kattints valami olyan helyre, ahol nincs menü, utána billentyűzetről mászkálva sem fog előjönni ilyesmi.

[HTPA]GeeForce 08-03-2009 11:51

okés, köszi

Ildee 08-05-2009 06:09

Néhány hiba a küldetésnaplóban:
Szereztél a Csatornakirálynak 3 jegeymedve-fogat.
Keresd meg a lányát és add ode neki a térképet.
Most azt akarja, hogy megtanítsd halászni?

Ildee 08-09-2009 14:26

Elírás:
Sivatagi napvirágnál: tűző napról napta a nevét

És találtam egy homokbuckát a semmiben :) illetve rajz nincs mellette, csak a szöveg....

All times are GMT +1. The time now is 22:43.